Xl Vanuatu Efate Island Port Vila The Blue Lagoon

Eventyrlige Sydney og krydstogt til Stillehavsøer

Eventyrlige Sydney og krydstogt til Stillehavsøer

17 dage fra 35.500 kr.

Kontakt Anny

Tlf. 33 320 320

Nyd Sydney og krydstogt til Stillehavets øriger, 14-17 dage

Se frem til et fabelagtigt Stillehavseventyr! I bor fire nætter på et skønt hotel i Sydney centrum med to udflugter inkluderet. Derefter sejler I 8-10 dage på krydstogt til Stillehavets paradisiske øriger såsom Vanuatu og Ny Kaledonien.

Glæd jer til

 • Fire nætter på stilfuldt hotel i Sydney
 • Udflugt til Operahuset og sightseeing i bydelen The Rocks
 • Krydstogt til bountyøer i Stillehavet
 • Oplev bl.a. Ny Kaledonien og Vanuatu
 • Masser af underholdning og aktiviteter på krydstogtskibet

På dette krydstogt sejler I med:

Rederi: Royal Caribbean
Skibsklasse: Ovation of the Seas, Quantum-Klassen

Storby og stillehavsparadis

Få det bedste af to verdener

Spændende dage i Sydney

I rejser til Australien fra Danmark og lander i Sydney dagen efter lokal tid. I lufthavnen står Nyhavn Rejsers lokale repræsentant klar til at byde jer velkommen og køre jer til det centralt beliggende Vibe hotel.

To udflugter i Sydney

Vi inkluderer to spændende udflugter i Sydney. På Sightseeing i The Rocks besøger I The Rocks, en bydel i Sydney, som betragtes som det moderne Australiens vugge. Her blev de første straffefanger landsat, og byen voksede herfra. I skal også på rundvisning i Sydney Opera House tegnet af den danske arkitekt Jørn Utzon.

Derudover, har I dage på egen hånd til at udforske en af verdens smukkeste storbyer. For Sydney har det hele - fantastisk gastronomi, barer, shopping, kunst, en stor Chinatown og ikke at forglemme ikoniske Bondi beach. Vil I opleve lidt af det australske dyreliv kan I lægge vejen forbi Taronga Zoo Sydney eller Sea Life Sydney Aquarium - der ligger tæt på jeres hotel ved Darling Harbour.

8-10 dages krydstogt med underholdning

Efter skønne dage i Sydney venter jer et krydstogt til paradis med Ovation of the Seas fra Royal Caribbean International. Nyhavn Rejser anbefaler en balkonkahyt, så I kan nyde en dejlig morgenstund på egen balkon eller synet af de smukke solnedgange over Stillehavet.

Tiden flyver afsted ombord på skibet. Gå på opdagelse på skibets 16 dæk. Det er næsten umuligt at nå igennem alle skibets aktiviteter og restauranter. I finder noget for enhver smag på eks. Jamie's Italian, Wonderland eller Chops Grille. Besøg den revolutionerende Bionic bar, hvor en robot bliver din nye favoritbartender eller prøv mixologens innovative cocktails hos Two70 bar.

Ovation of the Seas har naturligvis et lækkert fitness center, men I kan være aktive på mange måder ombord. Prøv at surfe i Flowrider, kør i radiobil, kom op i højderne på klatrevæggen og i vandlandet eller tag en dansetime. Søger I afslappende aktiviteter kan I nyde en rolig stund i spaen, dase ved poolområdet, se et show eller lære at lave sushi. Rejser I afsted med børn eller teenagere - er der masser af aktiviteter kun for dem.

Med udsigt til bountyøer

På sødagene, kan I sidde på jeres balkon og slappe af, når I ikke gør brug af skibets mange tilbud, mens I bliver sejlet til Vanuatu og Ny Kaledonien. Spørg rejserådgiveren, hvilke af de nedenstående øer, der er planlagt for netop jeres tur. 

Ile Des Pins, Nouméa, Maré og Lifou i Ny Kaledonien

I Ny Kaledonien, der er under fransk herredømme, ligger Ile des Pins. Øens navn skyldes de markante, slanke pinjetræer, som dækker øen, der ellers omkranses af smukke laguner. Maré og Lifou har færre pinjetræer, færre turister, flere klipper, vild natur og samme smukke strande som Ile de Pins. Nouméa er hovedstaden på Ny Kaledoniens tredjestørste ø, som i øvrigt også har verdens største lagune, næststørste koralrev og et fabelagtigt køkken. 

Vila og Mystery Island i Vanuatu

I den eksotiske øgruppe Vanuatu finder I farverige koralrev, frodig jungle, vulkanske landskaber, smukke laguner, hyggelige landsbyer og nogle steder lokale stammefolk. I bliver ganske enkelt omringet af naturens skønhed på øerne Vila og Mystery Island.

Afstikker til Brisbane eller New Zealand

På enkelte ruter med Ovation of the Seas lægger skibet til i Brisbane i Australien og Auckland og/eller Bay of Islands i New Zealand.

Efter et fabelagtigt krydstogt vender skibet tilbage til Sydney, og I flyver hjem derfra. Hvis I ønsker at forlænge ferien yderligere, så tal gerne med jeres rejserådgiver, der har masser af gode ideér eks. både til Australien og New Zealand

Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der gør ofte mest indtryk. På jeres præmisser og med kyndige guider. Oplevelser, der knytter jer til et landskab, et sted, en historie. Det er krydstogter med Nyhavn Rejser.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Et krydstogt er ikke bare et krydstogt. Det er en rejse. Et eventyr. Derfor har vi nøje udvalgt hoteller, der fuldender eventyret, uanset om I overnatter på land før, efter eller undervejs på jeres krydstogtsrejse.

Forslag på hvordan rejsen kan bygges op

Kontakt vores krydstogt-eksperter for datoer og priser.
For at kunne give jer den bedste vejledning og et retvisende tilbud, har vi brug for at tale med jer om jeres ønsker til rejsen.

Inkluderet

Pris per person ved 2 voksne i delt kahyt og hotelværelse
DatoAfrejsehavnDageBalkon
30.10.24 Vis ruteSydney, New South Wales935.000-37.000
DatoStedAnkomstAfgang
04.11.24Sydney, New South Wales, Australia18.45
05.11.24Til søs
06.11.24Til søs
07.11.24Mystery Island (Inyeug), Vanuatu11.3020.00
08.11.24Port Vila, Vanuatu08.0020.00
09.11.24Til søs
10.11.24Nouméa, New Caledonia07.0018.00
11.11.24Til søs
12.11.24Til søs
13.11.24Sydney, New South Wales, Australia06.30

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider, transporter, udflugter og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Mulighed for forlængelse i Australien

Bemærk

 • Vi tager forbehold for udsolgte afgange og kahytter.
 • Ofte er det muligt at flyve fra provinsen til samme pris eller mod et mindre tillæg.
 • Hvor ligger kahytten?
  Nogle udvendige kahytter og balkonkahytter kan være med begrænset udsigt.
 • Rejser du alene på krydstogt?
  Prisen for at bo alene i en kahyt er normalt 50 – 80 % højere end de priser, du kan se på vores rejseforslag. Nogle skibe har dog deciderede singlekahytter.
 • Mere information om krydstogter
  Find mere information, som er vigtig for jer at vide, når I har bestilt et krydstogt hos Nyhavn Rejser her.
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres krydstogt

Tal med Nyhavn Rejsers krydstogteksperter om jeres ønsker til et krydstogt. Om den komfort, stemning og de oplevelser i land, I drømmer om. Hør om jeres muligheder på det tidspunkt, I gerne vil af sted - der er meget mere end de krydstogtrejser, I kan se her.

Vores rejserådgivere kender rederier, ruter og udflugter. De kender de enkelte skibe til mindste detalje. Og de kender aktuelle tilbud!

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.