XL Seychelles Fourseasons Scenic View

Beretning

Med Stine Goya på Four Seasons Resort Seychellerne

Ikke over 30, og ikke under 17 grader. Det er vejret på Seychellerne og på Four Seasons Resort, der ligger på hovedøen Mahé. Hele året, siger de lokale. I går 27. I dag 27. Og sådan var hele ugen på Four Seasons. Helt igennem skønt med god balance mellem luksus, turkisblåt vand, afslappet stemning og service i særklasse, fortæller designeren Stine Goya.

Stine og hendes familie er rejst til den seychelliske ø, Mahé, hvor Four Seasons Resort er en enestående oase for hele familien. Læs om hendes oplevelser her.

Luksus mellem trætoppene

Four Seasons er et resort med ubemærket luksus og skønne villaer, der er spredt ud over bjergskråningen i en bugt med den kridhvide sandstrand og det blå ocean for foden. Villaerne ligger ugeneret af hinanden. Nogle højt oppe andre tættere på vandet. Pakket ind i palmer og tropeskov.

XL Seychelles Fourseasons Bay View From Ocean View Suite

Vild villa og vild udsigt

Til højre er der grønt. Til venstre er der grønt. Lige frem er der blåt, blåt, blåt. Fra poolen. Fra havet. Og fra himlen. En udsigt som er svær at finde. Og når du så tilmed kan ligge i din seng eller dit badekar for at nyde udsigten, bliver det ikke meget bedre.

Hen ad aftenen havde vi den vildeste solnedgang lige i midten af terrassen. Blot en af de mange detaljer, der er med til at gøre oplevelsen gennemført, elegant og stilfuld på samme tid – og så virker det endda tilfældigt.

XL Seychelles Fourseasons Royal Suite Terrace

Uberørt bountystrand

Vi vågnede den første dag, løftede hovedet fra puden og skulle lige gnide vores trætte øjne en ekstra gang for at være sikre på, at vi så rigtigt. Den allestedsværende udsigt var helt fantastisk. Vi blev omfavnet af harmoni og idyl fra det sekund, vi slog vores øjne op.

Villaens afslappende og uimodståelige atmosfære fortsatte til stranden. Rygtet om, at Seychellerne har nogle af verdens bedste strande, kom i den grad til udtryk.

XL Seychelles Fourseasons Beach 2

Omfavnet af frodigheden

Stranden på Four Season burde have sit eget rygte. En kilometerlang strand med det fineste kridhvide sand afgrænset af palmer og store granitstensformationer. Efterfulgt af azurblåt hav med en temperatur så du lige præcis bliver let nedkølet. Her svævede vi i vandet med snorkel og svømmefødder blandt levende fauna af koralfisk, rokker og meget mere.

XL Seychelles Fourseasons Zez Restaurant

Køkken for de kræsne

Restauranten besøgte vi stortset til alle måltider. Her spiste vi frokost under skyggefulde træer med bare fødder i sandet. Ungerne tumlede rundt omkring bordet med mega skakbrikker og vand fra bruseren, og vi fik tid til bare at nyde maden og udsigten.

Kvaliteten af maden på Four Seasons er rigtig god. Lige fra det creolske og italienske til det japanske. Særligt nød vi de friskfangede fiskeretter med lokalt krydret smag af karry, kanel, kokos – eller bare grillet med lidt citron, salt og peber.

“Jeg var fan af sushi-afdelingen hvor “le chef” fik vores drenge (med ellers sporadisk spolerede ganer) til at sprudle af glæde.”
Stine Goya
Nyhavn Blog Stine Goya Four Seasons Resort Seychellerne 15

Belønningen er udsigten

Resortets beliggenhed er valgt med den samme omtanke, der præger resten af stedet. For foden af de jungleklædte bjerge munder det naturlige amfiteater ud i stranden.

Området omkring Mahés højeste punkt, det 900 m høje bjerg Morne Seychellois, er en helt igennem utæmmet og uberørt nationalpark, som du også bliver nødt til at opleve.

“Uberørt natur og afsondret luksus er karakteristisk for stedet. Hvis vi kunne blive, havde vi gjort det.”
Stine Goya
Nyhavn Blog Stine Goya Four Seasons Resort Seychellerne 26
Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Seychellerne

Alt på denne rejse kan skræddersys efter jeres ønsker. Måske ønsker I f.eks. egen pool på Mahé eller ekstra udflugter arrangeret hjemmefra? Tal med jeres rejserådgiver om jeres drømmerejse til Seychellerne. 

 

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.