XL Mauritius Hotel Trou Aux Biches Arial View (3)

Guide

Pia guider: Her er de bedste hoteller og oplevelser på Mauritius

Pia er vild med Mauritius. Hun har allerede været der 6 gange, men som hun siger: Jeg er først lige begyndt! Lige her, midt i Det Indiske Ocean, er eventyret ikke alene skabt af gudesmukke strande. Du finder det også inde på øen, hvor fløjlsbløde vulkanlandskaber, varme krydderier, rom og fascinerende kreolsk kultur tager dig med på en sanserejse af de sjældne.

Få Pias bedste tips til Mauritius – fra de skønneste hoteller til de særlige oplevelser, du ikke må snyde dig selv for.

XL Mauritius Boat Sea Blue Colours

3 hoteller, jeg elsker at bo på


Mauritius er kendt for mange ting, bl.a. sine lækre resorts. Jeg har boet nogle fortryllende steder, der er vidt forskellige, men som samtidig har den helt specielle atmosfære som fællesnævner. Samt det høje gastronomiske niveau, der som den største selvfølge er inkluderet i halvpension. Glæd dig til kulinariske oplevelser, hvis lige det er svært at matche – familiens yngste vil også elske det.

Small Seychelles Angel Tour Charter Boat From Above

Paradise Cove 5*

Nogle steder har en helt særlig skønhed, som går lige i hjertet. Farverne, lyset, materialerne – og det harmoniske samspil mellem de mange detaljer. Intet er overladt til tilfældighederne et af mine yndlingshoteller på nordkysten, Paradise Cove 5*; alt er gennemført, lige fra belysningen om aftenen til hvor du skal sidde, så du får den smukkeste udsigt over lagunen og havet. Her er en helt speciel atmosfære, der både er eksklusiv og hjemlig på samme tid. 

Paradise Cove, Mauritius
Xl Mauritius Paradise Cove Main Pool Sun Chairs
Xl Mauritius Paradise Cove Stay Bar

Trou aux Biches Beachcomber 5*

En palmesmykket strand og en turkis lagune, der om aftenen forkæler dig med smukke solnedgange. Det er noget af det, du får på et af øens bedste familieresorts, Trou aux Biches Beachcomber Golf Resort & Spa 5*. Nyd livet med alt fra spa og sport til gastronomi, og vælg mellem at bo i pool-villa, suite med havudsigt eller inde ’bagved’ med både have og pool. Her foretrækker jeg selv at bo, når jeg rejser med familien. Boltr dig på den fantastiske sandstrand. Og nyd gastronomi i topklasse på det store udvalg af restauranter.

XL Mauritius Hotel Trou Aux Biches Beach And Pool
XL Mauritius Hotel Trou Aux Biches La Caravelle
XL Mauritius Hotel Trou Aux Biches Food (2)

LUX* Grand Baie 5*

Tropisk ø-livsstemning. Hvid sandstrand. Krystalklar lagune. Midt på Mauritius’ nordkyst ligger det billedskønne boutiquehotel, LUX* Gran Baie 5*, der er som skabt til par og unge, som vil opleve Mauritius på en mere ’moderne’ måde. Her får du en ferie fuld af forkælelse, legesyg gastronomi, unikke spabehandlinger og masser af vandsport. I nye, hippe, lyse og luftige rammer tilsat en fantastisk strand. Og så er du i gåafstand til bylivet i Gran Baie.

XL Mauritius LUX Grand Baie BR Beachpool Hero
XL Mauritius LUX Grand Baie Cocktail
XL Mauritius LUX Grand Baie Grand Beach Villa Pool Beachview

Oplevelserne står i kø

Jeg elsker at være aktiv og opleve en masse, når jeg er på Mauritius. Især vandsport af den ikke-motoriserede slags er en favorit hos mig. Og så er det et stort hit at låne en cykel på hotellet og udforske nærområdet på to hjul. Men det kan også varmt anbefales at bevæge sig lidt væk fra hotellet og udforske alt det, Mauritius har at byde på.

Lokal stemning og strandliv ved Grand Baie

Hyggelige Grand Baie på det nordlige Mauritius har alt, hvad du skal bruge. Stranden er vidunderlig – og meget besøgt – og byen er livlig med mange butikker, caféer, restauranter og en glad, tropisk stemning. Det har dog ikke ændret på byens charmerende stemning. Og stranden og vandet er lige så indbydende, som det altid har været.

XL Mauritius LUX Grand Baie Beach Palm
Gran Baie

Seven Coloured Earth?

Mauritius’ natur er skøn og byder på alt lige fra bjerge til flade sukkerrørsmarker. Snyd ikke dig selv for et besøg ved Seven Coloured Earth, et multifarvet geologisk naturfænomen fra øens vulkanske fortid, der ligger på det sydvestlige Mauritius. Som navnet antyder har jorden her syv farver, hvor lavasandet har sedimenteret sig i surrealistiske, bølgende striber.

XL Mauritius Chamarel Seven Color Lands
Seven Coloured Earth

Nationalparken Black River Gorge

Med et areal på over 67 km² er Black River Gorge den største nationalpark på Mauritius, berømt for sine vandfald, eventyrlige udsigter og dyreliv. Gå på opdagelse gennem den tætte, gamle urskov – gerne med en guide, f.eks. fra Mautourco – med farvestrålende planter og fugle, der kun findes på Mauritius. Og hold øje med trætoppene; måske spotter du en af områdets fascinerende flyvende hunde.

Xl Mauritius Black River Gorges National Park Chamarel Waterfall
Black River Gorge

Den botaniske have i Pamplemousse

Har du mod på mere natur, er den botaniske have i Pamplemousses et besøg værd. Her er Mauritius forsøgt gendyrket, som øen så ud, da den franske guvernør anlagde haven for mere end 300 år siden. Her er bl.a. 85 forskellige palmearter, baobabtræer og åkander så store som traktordæk.

Xl Mauritius Pamplemousses Botanical Garden Bridge Walkway Man
Pamplemousse

Solopgang på Le Morne-bjerget

En vandretur til toppen af det ikoniske bjerg Le Morne for at se solopgangen er en uforglemmelig oplevelse. Bjerget rejser sig 556 meter mod himlen i et af de mere afsidesliggende områder på Mauritius og giver en magisk 360 graders udsigt over øen og det ikoniske ”undervandsvandfald”, som ses endnu bedre fra en tur i helikopter. Det er en lidt strabadserende tur og ikke for uøvede.

Xl Mauritius Hotel JW Marriott Mauritius Aerial Le Morne Mountain(2)
Le Morne-bjerget

Vandsport for alle smag og aldre

Ingen ferie på Mauritius uden vandsport – af den ikke-motoriserede slags. Selv foretrækker jeg som nævnt vandsport uden motor, både fordi det er sjovt, og fordi det er mere skånsomt mod naturen. Windsurfing, paddleboards, snorkling og kajak – du har alle muligheder i det klare, lune vand. Og en katamarantur, hvor du kan se delfiner i deres naturlige habitat, er en fed oplevelse.

XL Mauritius Hotel Trou Aux Biches Sailing

Friluftsliv med vandreture og cykelture

Svøm en tur i poolen, snup et slag tennis, snør vandrestøvlerne eller lån en cykel på dit hotel, og tril ud i det blå. Mauritius byder på et væld af skønne naturoplevelser helt tæt på. Og trafikken på øen er vant til cyklister. Du skal bare huske, at de kører i den modsatte retning.

Small Mauritius Hiking Tamarind Falls

Tempelsøen Ganga Talao

Midt på øen er et for længst udslukt vulkankrater. Vand har samlet sig i krateret til en sø, hvis overflade ofte er dækket af en fin tåge. På bredden af søen er opført flere hindutempler og en 33 meter høj statue af guden Shiva, som tusinder af pilgrimme årligt valfarter til.

Xl Mauritius Ganga Talao Grand Bassin Hindu God Statue
Ganga Talao

Golf, golf, golf


Mauritius er en af de bedste golfdestinationer i verden. Er du bidt af spillet, hvorfor så ikke kombinere en paradisferie med championship golfbaner i verdensklasse – med en udsigt, du helt sikkert ikke finder herhjemme? Der er i alt 9 baner på øen; den ene smukkere end den anden.

XL Mauritius Hotel Trou Aux Biches Golf

Gå på opdagelse i det kreolske køkken 

Uden mad og drikke … Mauritius byder på spændende og varieret mad af enhver slags. Og uanset din livret kan du få den på dit hotel – made to order. Men snyd endelig ikke dig selv for autentisk, kreolsk mad med de lokale, varme krydderier og lokale råvarer. Maden er hjertevarm og vanedannende, med et umiskendeligt fransk præg, der letter både udtryk og smag.

Xl Mauritius Port Louis Central Market Fruit Vegetables

Kreolsk kogekunst - fra madmarked til spisebord


Kan du ikke få nok af det kreolske køkken, kan du komme på et spændende og autentisk madlavningskursus på den nordlige del af øen, hvor du kommer med på indkøb og er med i alle faser af tilberedningen, før I nyder de hjemmelavede retter sammen.

XL Mauritius Hotel Trou Aux Biches Food

Et glas rom eller to


Man kommer ikke uden om rom, når man er på Mauritius. Øens lange tradition for at lave rom gør, at her findes et væld af variationer. Smag dig selv igennem de skønne dråber, eller deltag i en romsmagningsaften, hvor en sommelier i rom fortæller om produktionen, historien og meget mere.

XL Mauritius Hotel Royal Palm Beachcomber Drinks

Hvordan er vejret på Mauritius?

I kan tage til Mauritius året rundt. Landet har et behageligt subtropisk klima med 6-8 solskinstimer dagligt hele året, men valg af hotel kan afhænge af årstid. Læs mere om vejret her.

Xl Mauritius Snorkeling Couple Coraf Reef
Håndplukket til jer

Se udvalgte rejseforslag

XL Mauritius La Pirogue Hotel Pool Aerialview2
Mauritius, Det Indiske Ocean

Glæd jer til

Hyggelig familiebungalow i frodig have på La Pirogue 4*

Meget børnevenlig strand med smukke solnedgange

Stort poolområde og uformel atmosfære

Mange gratis aktiviteter for store og små

Halvpension på syv restauranter

XL Mauritius La Pirogue Aerial View (1)
Mauritius, Det Indiske Ocean

Glæd jer til

800m palmestrand med smukke solnedgange på La Pirogue 4*

Chic boheme stil og uformel atmosfære

En hyggelig bungalow i frodig have

Mange gratis aktiviteter – også på nabohotellet

Halvpension på syv restauranter

Xl Mauritius Hotel JW Marriott Mauritius Beach Sunbedsjpg
Mauritius, Det Indiske Ocean

Familieluksus på Mauritius

9 dage fra

22.500 kr.

Glæd jer til

Store suiter med god plads til hele familien

Skønne swimmingpools og børneklub

En af Mauritius smukkeste strande på JW Marriott Mauritius 5+*

Halvpension med lækker gastronomi

Eksklusiv, men afslappet atmosfære uden stram dresscode

XL Mauritius Hotel Trou Aux Biches Palms And Beach
Mauritius, Det Indiske Ocean

Glæd jer til

Familievenlig luksus på Trou aux Biches 5*

Billedsmukt resort ud til en af Mauritius’ smukkeste strande

94 m2 stor familiesuite med 2 soveværelser

7 pools og mange gratis aktiviteter

Lækker halvpension på 6 restauranter

Xl Mauritius Belle Mare Plage Constance Beach Villa Pool View
Mauritius, Det Indiske Ocean

Glæd jer til

En stor beachfront juniorsuite på Constance Belle Mare Plage 4+*

45 min. spa behandling til de voksne

4 store pools og skøn børneklub

Lækker halvpension med gastronomisk a la carte og delikate buffeter

Mulighed for golf på to championship golfbaner

XL Mauritius Hotel Trou Aux Biches Aeiral Beach
Mauritius, Det Indiske Ocean

Spa, strand og golf på Mauritius

9 dage fra

19.500 kr.

Glæd jer til

Trou aux Biches 5* - et gennemført smukt luksusresort på Mauritius

Skøn sandstrand med masser af gratis vandsport

7 pools, mange fredfyldte oaser og udsøgt spa

Halvpension på 6 restauranter

Fortrinsret til at spille på Mont Choisy Le Golf

Xl Mauritius Belle Mare Plage Constance Beach
Mauritius, Det Indiske Ocean

Glæd jer til

Halvpension med gastronomisk a la carte og delikate buffeter

Mulighed for golf på to championshipbaner

4 pools og en af Mauritius' bedste strande på Constance Belle Mare Plage 4+*

Inkl. masser af gratis aktiviteter

Et lækkert prestigeværelse på 45 m2 med havudsigt

Xl Mauritius Hotel JW Marriott Mauritius Aerial Cliff
Mauritius, Det Indiske Ocean

Luksus med sjæl på Mauritius

9 dage fra

21.500 kr.

Glæd jer til

En af Mauritius smukkeste strande på JW Marriott Mauritius 5+*

Spektakulær udsigt til fra suiten med et strejf af kolonitid

Varm og venlig service

Udsøgt gastronomi og skøn spa

Eksklusiv, afslappet atmosfære og dresscode

XL Mauritius LUX Grand Baie Beach Merville Sundeck Hero
Mauritius, Det Indiske Ocean

Glæd jer til

Sublimt boutiquehotel på sandstrand ved krystalklar lagune

Halvpension med a la carte gourmetmad inkluderet

3 restauranter, isbar og café

Førsteklasses spa, fitness og vandsport

4 pools og børneklub

Pia 0Istergaard Ny

Rejserådgiver

Pia Østergaard Holm

Pia 0Istergaard Ny

Pia har mere end 25 års erfaring i rejsebranchen med særlig ekspertise i det Indiske Ocean, Nordamerika og Spanien.

Hun elsker at nyde havet, strandene og den udsøgte gourmetmad i Det Indiske Ocean, udforske USA’s storbyer med deres museer og restauranter, samt opleve kulturen og lowcountry-atmosfæren i de sydlige stater i USA - og hvis hun også kan spille golf, bliver det ikke bedre!

For Pia er nysgerrighed, imødekommenhed og autenticitet vigtige nøgleord, når hun selv rejser. Hun lægger vægt på at tale med de lokale og få deres historie, så hun får stedets identitet, kultur og fortællinger under huden – og den slags minder med hjem, der lever i såvel hjerte og tanke.  

Når Pia skræddersyer en rejse for jer, tager hun altid udgangspunkt i jeres ønsker og hendes egne erfaringer, så hun kan skabe den drømmerejse, der passer til netop jer.

Ring til mig

Jeg glæder mig til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til mig

Jeg ringer jer op efter aftale

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.