Xl Botswana Okavango Deltaet Sandibe Lodge Elephant

Guide

Safari med &Beyond

&Beyond er…

Uforglemmelige safarioplevelser

Omsorg for Jorden. Omsorg for dyrene. Og omsorg for lokalsamfundet. Med 30 års erfaring og disse tre principper helt tæt på hjertet, har &Beyond placeret sig solidt på forkanten af eksklusive og unikke safarioplevelser i Afrika.

Som navnet antyder, vil &Beyond tage dig med til den anden side. Men hvad er der på den anden side? Lad os begynde med uforglemmelige naturoplevelser – helt uden filter. Intimt og eksklusivt i selskab med nogle af branchens dygtigste og mest dedikerede guides. Og med base i små lodges og luksuriøse bush camps, som er placeret i nøje udvalgte lokationer på tværs af 5 lande i Afrika.

Xl Botswana Beyound Expeditions Savute Camp Tent Camapfire
XL Southafrica &Beyond Phinda Vlei 2 Cottage
Xl Southafrica Lodge Andbeyond Ngala Safari Lodge Ranger Guest Elephant

Ansvar for lokale samfund og naturen

Man er fristet til at sige, at det ikke kan blive bedre. Men det kan det. For det hele er skabt med ansvar for kloden. For jorden, dyrene og for lokalsamfundene. Og det er mere end gode hensigter. &Beyond har altid haft ansvarlighed som grundlag. De har gjort det i 30 år. Lige fra begyndelsen. Og det er ikke uden grund, at de i dag er et internationalt ikon for, hvordan man forener luksuriøse eventyr med et ægte socialt engagement, der gør en forskel.

 

XL South Africa Andbeyond Ngala Tented Camp Guest Tent Exterior

Alle lodges er bygget i tæt samarbejde med de lokale samfund og rekrutteringen sker i vid udstrækning blandt lokale, ligesom jorden ofte lejes af de lokale samfund. Samtidig er &Beyond med til at udvide de beskyttede naturarealer i samarbejde med de lokale samfund, som også modtager kurser i bæredygtig naturpleje – cirka 18.000 kurser er det blevet til indtil videre.

De fleste af &Beyonds velgørende projekter sker gennem kædens fond The Africa Foundation, mens der løbende igangsættes naturprojekter med anerkendte partnere, som blandt andet er med til at hjælpe truede dyr bedre på vej og genintroducere dyrearter til områder, hvor de er tæt på udryddelse.

Xl Botswana Okavango Deltaet Sandibe Lodge Gamedrive Lion
I samarbejde med lokale landmænd etablerer &Beyond løbende nye beskyttede områder for næsehorn, løver, geparder og mange flere arter.

Underspillet luksus og sans for detaljen

Først og sidst, er det måden, som &Beyond binder det hele sammen på. Sammenhængen mellem filosofien og omgivelserne. Indsigten og omsorgen. Og en klarsynet tilgang til naturoplevelser, som på én gang fjerner alt det overflødige og bringer dig helt ind i bushens magi – uden at forbigå de små detaljer, der diskret løfter oplevelsen og gør din rejse unik. Som en hvid dug, der pludselig bliver hevet frem ude på savannen og lagt på kølerhjelmen. Det er tid til afternoon tea. Eller en gin and tonic. Og sådan er det hele vejen. Et ubesværet touch, som giver dig følelsen af at være midt i den ultimative og mest ægte safarioplevelse, du kan finde noget sted i Afrika. Hele tiden.

Nu er spørgsmålet kun, hvilken lodge eller camp, du skal vælge?

 

Xl Tanzania Andbeyond Ngorongoro Crater Lodge Dinner View
Xl Tanzania Andbeyond Ngorongoro Crater Lodge View
Xl Tanzania Andbeyond Ngorongoro Crater Lodge Flamingo
&Beyond Ngorongoro Crater Lodge, Tanzania

Et træslot på kanten af krateret

Den verdenskendte og luksuriøse Ngorongoro Crater Lodge er et blivende ikon for ekstraordinære safarioplevelser i Østafrika. Den fantasifulde lodge - med brokade sofaer, forgyldte spejle, lysekroner og tapetserede vægge - klamrer sig som et barokt træslot til kanten af Ngorongoro-krateret med dét, som indiskutabelt er en af Østafrikas mest storslåede udsigter. Med blot 30 suites, nærværende service og to daglige game drives i Ngorongoro, kan du glæde dig til en eventyrlig safarioplevelse på toppen af verden - og fik vi nævnt, at Ngorongoro har en af de højeste koncentrationer af vildt i Afrika med gode chancer for at opleve The Big Five, det truede sorte næsehorn og et væld andre dyrearter.

 

Xl Kenya &Beyond Bateleur Camp Masai Mara National Park South Camp Pool Dinner Sunset
Xl Kenya &Beyond Bateleur Camp Masai Mara National Park Tented Suite Bathroom Bobble Bath
Xl Kenya &Beyond Bateleur Camp Masai Mara National Park Sunset Suite View
&Beyond Bateleur Camp, Kenya

Vintage safari i Masai Mara

&Beyond Bateleur Camp er vintage safari, når det er allerbedst. Lad dig henføre til en svunden tid, hvor den danske forfatter Karen Blixen og hendes adelige venner udlevede deres afrikanske drømme i Kenyas storslåede natur – faktisk blev dele af filmen Out of Africa filmet tæt på campen, som ligger i den mindre besøgte, vestlige del af Masai Mara.

Glæd dig til at nyde fordums klasse og en verden af mørke trægulve, poleret sølv og funklende krystal - midt i et af de rigeste og mest varierede naturområder i verden. Campen er delt i to områder, med 9 vidunderlige telte i hver camp, så oplevelsen altid er intim. I august og september kan du opleve ”naturens største opvisning”, når mindst halvanden millioner gnuer, 200.000 zebraer og et utal af gazeller vandrer gennem Masai Mara. Det er mageløst. Men det er Masai Mara altid.

 

XL South Africa Sabi Sand Lodges Kirkmans Kamp Evening
XL South Africa Sabi Sand Lodges Kirkmans Kamp Food
XL Africa South Africa Leopard In Tree Image Sandra
&Beyond Kirkman´s Kamp, Sydafrika

Sydafrikansk safarihistorie i Sabi Sands

Kirkman´s Kamp blev bygget i 1920’erne og er opkaldt efter Harry Kirkman, som var ranger i Sydafrikas store Kruger National Park fra 1933 til 1958. Den elegante lodge består af 18 suiter og er perfekt placeret på en højderyg med betagende udsigt over Sabi Sands Game Reserve. Det pragtfulde naturområde rummer alt fra elefanter, næsehorn og bøfler - til hyæner og en sjælden stor bestand af leoparder. Glæd dig til at nyde din morgenmad i skyggen på din smukke veranda. Den er der også, når du kommer hjem fra dagens eventyr. Nu kan du læne dig tilbage, nyde en drink og lytte til aftenen, der sænker sig over bushen. Det er svært ikke at smile ved tanken om, at den her slags steder stadig findes.

 

Xl Tanzania Mnemba Island Lodge View From The Sky 3
Xl Tanzania Mnemba Island Lodge Family Suite
Xl Tanzania Mnemba Island Lodge Beach Area
&Beyond Mnemba Island, Tanzania

En bid af paradis, de færreste har hørt om

Oplev havskildpadder tage deres første skridt i sandet, sejl mod solnedgangen i en traditionel Dhow og gå på opdagelse i en fortryllende verden af liv under vandet. Mnemba Island ligger lige ud for Zanzibars østkyst som en lille knold af tropiske buske og nåleskov, omkranset af det fineste hvide sand og vand så turkisblåt, at det hele føles om en drøm.

Den private ø er med andre ord en ægte bid af paradis, som du kan nyde helt uforstyrret – her er kun 12 luksuriøse bungalows med gourmetmad bragt til døren, og skønne aktiviteter, der spænder fra dybhavsfiskeri og snorkling i vidunderlige koralrev til yoga på stranden og gåture i skoven – hold øje med de vilde antiloper, som også bor på øen!

 

XL South Africa Andbeyond Ngala Tented Camp View Of Guest Tents

Du støtter The Africa Foundation, når du bor på &Beyond

&Beyonds velgørende arbejde foregår i tæt samarbejde med lokalsamfundene gennem kædens fond The Africa Foundation, som til dags dato har bygget 170 klasseværelser, 25 børnehaver, 6 daginstitutioner, 11 børnehjem, 8 sundhedsklinikker og et stort antal vandposter, som sammenlagt har givet 65.000 mennesker adgang til rent vand. Fonden er involveret i flere andre aktiviteter og har f.eks. også hjulpet 250 lokale indbyggere med stipendier til en videregående uddannelse.

XL Southafrica &Beyond Phinda Mountain Kids
&Beyond afholder kurser om bæredygtig naturpleje for børn og voksne. Indtil videre er det blevet til mere end 18.000 kurser.

Rejseforslag

Nogle af de nævnte lodges og camps indgår i disse rejseforslag, men hør mere med jeres rejserådgiver - og husk, at vi skræddersyer den safari, som opfylder netop jeres ønsker og drømme.

Tanzania Massai Man Wearing Traditional Blankets Overlooks Serengetti
Kenya, Afrika

Glæd jer til

Verdens bedste safari i jeeps med maks 6 personer

Håndplukkede 5-stjernede lodges

Gourmetmåltider

Nationalparkerne Masai Mara, Serengeti og Ngorongoro

Den store dyrevandring

Transport med mindre fly over savannen

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Afrika

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Afrika. Hør om deres egne erfaringer fra rejser til Afrika, om de bedste strande og hoteller på Mauritius og Seychellerne. Om den bedste safari i bl.a. Kenya, om udvalgte lodges og private reservater med Afrikas dyreliv, når det er bedst inkl. den store migration i Masai Mara. Ring og få en rejse til Afrika efter jeres ønsker.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.