Nyhavn Blog Six Senses Zil Pasyon Exterior Aerial View

Beretning

Six Senses Zil Pasyon – en dimension mere, et lag dybere og helt suverænt

På den lille seychelliske ø Félicité har Six Senses åbnet et af deres nyeste skud på stammen af resorts: Six Senses Zil Pasyon 5+*. På første parket til Det Indiske Ocean. Omgivet af smukke klippeøer som vind og vejr gennem tusinder af år har mejslet skulpturelle mønstre i. Det ligner et lille paradis og viste sig også at være det – og mere til.

Du er ikke i tvivl om, at du er på vej til noget unikt, når du nærmer dig øen i speedbåd fra naboøen Praslin, fortæller designeren Stine Goya. Hun er forelsket i Seychellerne, og deler her ud af sine oplevelser på Six Senses Zil Pasyon.

Nyhavn Blog Six Senses Zil Pasyon Pasyon Pool Villa
Nyhavn Blog Six Senses Zil Pasyon Pool Villa Bathroom
Nyhavn Blog Six Senses Zil Pasyon Pool Villa Bedroom

Den eneste lokation på øen

Six Senses Zil Pasyon er det eneste resort på øen. Det mærker du tydeligt. Her er ro. Ingen forstyrrelser. Du fornemmer hurtigt, at her handler det ikke kun om den lige vej til luksus og forkælelse, men om at nå en lidt dybere ro, et lag længere og dybere ned.

Alt er gennemtænkt

Resortet består af i alt 30 poolvillaer udført i farver og materialer, som blender smukt sammen med øens tropiske nuancer. Villaerne ligger perfekt spredt fra hinanden med udsigt ud over havet fra alle villaens rum. Design og indretning er helt i top. Ikke posh og anonymt, men personligt og lækkert. Du fornemmer tydeligt en tanke bag.

“Det er sjældent, vi kommer til et resort, hvor vi tænker: Sådan her kunne vi selv drømme om at indrette et lille hus, hvis vi havde mulighed for det. Det osede af kvalitet og gennemtænkt god stil med raffinerede detaljer alle vegne til at forsøde dine sanser og blive inspireret af.”
XL Seychelles Six Senses Zil Pasyon Panorama Pool Villa Bedroom Interior View

Panorama udsigt fra start til slut

Vi boede med udsigt til havet. Fra stuen, fra sengene, fra badekarret, fra bruseren, fra terrassen, fra poolen. Panoramaudsigt hele vejen rundt, 360 grader. Vores villa lå perfekt på en skråning, omringet af granitblokke i mange forskellige formationer, der smeltede smukt sammen med den enestående natur.

Villaen bød også på store panoramadøre, der kunne skydes til side, så indvendigt og udvendigt blev forenet. Det nød vi meget af, når den stærkeste sol var taget lidt af, og vi trængte til bare at lege i poolen med ungerne eller slappe af i skyggen indendørs.

XL Seychelles Six Senses Zil Pasyon Chefs Table Restaurant
XL Seychelles Six Senses Zil Pasyon Food Dinner
XL Seychelles Six Senses Zil Pasyon Dessert Food Ice Cream

Verdens bedste morgenmad

Alle måltider spiser du på resortet – som “in house dining” i villaen eller på resortets restauranter. Menuerne fristede med lækre og inspirerende retter til alle måltider. Kvaliteten, overraskelserne og det gastronomiske udbud levede på alle måder op til vores forventninger.

“Jeg tror vi fik noget af det bedste morgenmad, vi nogensinde har smagt. Især retten med Banana & cinnamon coconut tempura og frozen vanilla yoghurt med honning var et hit!”

Alle 5 stjerner kommer til udtryk

Vi glædede os til alle måltiderne – fordi mad, indretning og beliggenheden lige ud til havet var helt i særklasse. Men også fordi betjeningen var afslappet og behagelig. Personalet var smilende og iført farverige klæder. De var proffessionelle og frem for alt personlige i deres stil.

Og så gik der små vilde høns rundt mellem fødderne på dig, hvilket ingen lod sig mærke af. De hørte til, hvilket er sjældent på den gode måde på et 5-stjernet resort. Det var hyggeligt. Helt perfekt. Livsbekræftende. Og afslappende.

XL Seychelles Six Senses Zil Pasyon Spa On The Rocks
XL Seychelles Six Senses Zil Pasyon Spa Treatment Room
XL Seychelles Six Senses Zil Pasyon Spa Treatment

Spa med en dimension mere

Helt bogstaveligt havde den nyåbnede spa på Zil Payson en dimension mere at byde på end andre luksus-spaer. Modtagelsen i receptionen er lækker, simpel og nærmest beskeden. Vores treat skulle foregå i “The Hanging House”. Spændende. Hvordan så der mon ud?

Nyhavn Blog Six Senses Zil Pasyon DSC00855

Naturen definerer vejen

Turen derhen gik ad små, snoede stier omgivet af grønne palmer. Over en hængebro. Rustikt og nænsomt sat op imellem megastenene, der med hver deres unikke storhed skaber et landskab af gange og huler. Her er det naturens vilkår, der definerer vejen.

Svæver The Hanging House? Nej, men det føles næsten sådan, når du træder ind i rummet med den åbne, uforstyrrede udsigt ud over havet og horisonten.

Nyhavn Blog Six Senses Zil Pasyon Island Cafe
Nyhavn Blog Six Senses Zil Pasyon Chefs Table
Nyhavn Blog Six Senses Zil Pasyon IMG 5392

Gennemført opmærksomhed

Den paradisiske oplevelse kompletteres af hele atmosfæren på resortet. Din personlige butler sørger for, at du får det optimale ud af dit ophold og arrangerer alt fra is på terrassen til romantiske middage, oplevelsesrige udflugter med skildpadder og snorkling – eller bare en helt almindelig, lille udflugt på granitblokkene, der trodser tyngdekraften i solnedgangens orange skær.

Vi skal tilbage, og det kan ikke gå hurtigt nok.

XL Seychelles Six Senses Zil Pasyon Surgeonfish Sea Urchins Fish
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Seychellerne

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Seychellerne. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.