Xl Bhutan Punakha Dzong Religious And Civil Adminstration Monastery Fort

Guide

Vælg den rigtige rute til og fra Bhutan

af Gæsteblogger
EN REJSE TIL BHUTAN KRÆVER STOP PÅ VEJEN – VI LAVER DEN BEDSTE RUTE TIL JER

En rejse til Bhutan kræver en mellemlanding og ofte med overnatning på enten ud- eller hjemrejsen. Det giver mulighed for at koble flere oplevelser til jeres rejse. Læs med her, hvor vi guider til de bedste ruter til Bhutan.

VI FINDER DEN BEDSTE RUTE TIL BHUTAN

Bhutans eneste internationale lufthavn ligger i byen Paro, som ligger cirka 1,5 time i bil fra landets hovedstad, Thimphu. Der er flere forskellige flyruter til Bhutan, men de mest populære og praktiske er med mellemlanding i Indien, Nepal og Thailand.

GØR JERES MELLEMLANDING TIL EN OPLEVELSE

Rejser til Bhutan kræver ofte en overnatning på enten ud eller hjemrejsen - vi sørger for at få flybilletterne til at passe sammen så godt som muligt, men anbefaler også, at I overvejer at få mest muligt ud af jeres mellemlanding ved at koble en eller flere oplevelser til jeres rejse.

NEW DELHI, INDIEN

I kan med fordel overveje, at tage et par dage i Indiens hovedstad, New Delhi, på udrejsen til Bhutan. Så kan I både akklimatisere og opleve lidt af Indien på jeres vej. Har I mere tid, kan I overveje at tilføje ikoniske Taj Mahal eller måske en tigersafari i Ranthambore med et uforglemmelig ophold på en eller flere Rajasthans ørkenpaladser.

På hjemrejsen, kan I selvfølgelig igen vælge et længere stop og f.eks. flyve via New Delhi til Kerala eller Goas gyldne strande i det sydlige Indien.

Det kan også være, at I bare vil direkte hjem efter jeres eventyr i Bhutan. 10 min fra lufthavnen i New Delhi ligger Aerocity, hvor der venter jer gode hoteller i et aflukket område – her kan I koble af, nyde lidt god mad og hoppe en tur i poolen, mens I venter på jeres fly hjem til Danmark.

BANGKOK, THAILAND

Rejser i til Bhutan med en mellemlanding i Thailands hovedstad, Bangkok, er det nærliggende, at tage et par dage i en af Asiens mest pulserende og farverige storbyer.

Smag på det skønne thailandske køkken, gå på opdagelse i byens baggyder, markeder og shoppingcentre eller sejl en tur på byens kanaler, mens I roligt får jeres jetlag på afstand og gør jer klar til det store eventyr i Bhutan.

På hjemrejsen, kan I fuldende jeres rejse med velfortjent afslapning på en af Thailands mange strande. Skal det være en kortere tur, kan I f.eks. køre til Koh Samet eller Pran Buri med skøn strandstemning ved Siambugtens blide bølgeskvulp.

Har I længere tid og drømmer I om den ultimative afslutning på jeres eventyr, kan I blive hentet med privatfly i lufthavnen i Bangkok og flyve direkte til jeres egen overdådige poolvilla på en af Østens mest suveræne strandresorts, Soneva Kiri 5+* på øen Koh Kood. 

KATHMANDU, NEPAL

Der er færre forbindelser mellem Danmark og Nepals hovedstad, Kathmandu, men til gengæld er rejsen videre til Bhutan den korteste af alle alternativer – og efter et par dage her, har I både vænnet jer til tidsforskellen og forberedt jer bedre på højderne i Bhutan, da Kathmandu ligger i 1200 meters højde.

Man kan nemt bruge et par dage i Nepals fascinerende hovedstad, hvor I kan få jeres første indtryk af Himalayabjergenes fortryllende verden, opleve Nepals unikke kultur og udforske ikoniske verdensarvssteder som de enorme stupaer Swyambhnath Stupa og Boudhanath Stupa samt de såkaldte Durbar-pladser, Basantapur Durbar Square og Patan Durbar Square.

Vi arrangerer selvfølgelig også trekking i Himalayabjergene og rejser til andre dele af Nepal. 

VI SKRÆDDERSYER DEN BEDSTE RUTE FOR JER

Det er også muligt at rejse til Bhutan med mellemlanding i fx Singapore eller Dhaka i Bangladesh. Hør med jeres rejserådgiver, hvilken rute til Bhutan, som passer jer bedst.

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, kig forbi Folke Bernadottes Allé 7 i København eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.