• Oplev det lokale liv i Punakha og se Suspension Bridge
 • Oplev det mægtige Punakha Dzong, som er beliggende i Punakha-dalen
 • Hovedindgangen til Como Uma Paro

Bhutan kort og godt

10 dages eventyr med det bedste af Bhutan. Eget tempo med privat guide. fra 42.500 kr.

Glæd jer til

Bhutan sjælefulde hovedstad Thimphu

Vandretur i gudesmukke Punakha

Historiske Paro og Tiger’s Nest

Håndplukkede hoteller og lodges

Frihed med privat guide og chauffør hele vejen

Læs mere

Fra Bhutans charmerende hovedstad Thimphu til den historiske Paro-dal og Tiger’s Nest, er dette rejsen for jer, som vil opleve det bedste af Bhutan med stor frihed, skønne lodges og autentiske oplevelser bag facaden. 

Det bedste af Bhutan i eget tempo

Dette er rejsen for jer, som vil opleve Bhutans største højdepunkter og samtidig ønsker at have tid og frihed til at udforske landets enestående kultur og uberørte bjergdale på jeres egne præmisser. 
Vi har lavet et program, som giver jer det bedste af Bhutans hjerteland: Hovedstaden Thimphu, skønne Punakha med den enorme klosterfæstning Punakha Dzong og den historiske Paro-dal, hvor I har god tid til at udforske byen og dalens templer, inden I skal på en vandretur op til Bhutans mest ikoniske kloster, Tiger’s Nest. 
 

Privat guide, fleksibilitet og frihed hele vejen

Vi har arrangeret et program med oplevelser i alle tre dale, men I har altid mulighed for at aftale og justere løbende med jeres guide undervejs - og er der særlige ting, I på forhånd ved, at I hellere vil opleve, så skal I blot tale med jeres rejserådgiver. I kan læse mere om Thimphu, Punakha og Paro her.  
På rejsen sætter selv I tempoet og rytmen for dagens forskellige oplevelser og jeres guide vil i forkøbet fortælle jer om mulighederne for de kommende dage på rejsen.
 

Mellemlanding i Delhi

Jeres rejse til Bhutan kræver en mellemlanding i Delhi på vej ud og på vej tilbage. Vi har fundet et rigtig godt hotel tæt på lufthavnen - en rigtig oase, hvor I kan bryde jeres rejse op, hvile ud og lade op med pool, spa og gode restauranter. Det kan ikke gøres nemmere og mere bekvemt. 
 

Håndplukkede hoteller og lodges

Vi har nøje udvalgt de bedste hoteller og lodges i Bhutan ud fra beliggenhed, stemning, service og komfort - glæd jer ikke mindst til COMO Uma Paro 4*+ og COMO Uma Punakha 4* hvor I bor med en fabelagtig udsigt til floden og kan virkelig kan koble af og forkæle både sind og krop.    
Alle jeres hoteller i Bhutan er med helpension og inkluderer alle måltider. 
 

Vi skræddersyer jeres rejse

Har I lyst til at tage på safari Indien eller besøge en af verdens syv vidundere, det fortryllende mausoleum Taj Mahal? Eller vil I have nogle flere dage i Bhutan og måske besøge nogle af landet mere ukendte og fjerne dale? Hos Nyhavn Rejser skræddersyer vi altid jeres rejse til Bhutan og Indien lige efter jeres ønsker. Hør mere med jeres rejserådgiver.
 

Program

Dag 1-2
Afrejse og ankomst i Delhi, Indien
Moskeen Jama Masjid i Old Delhi, IndienI rejser fra Danmark og ankommer i Indiens hovedstad Delhi næste dag. Her bliver I hentet i lufthavnen og kørt til det aflukkede hotelområde Aerocity blot 15 minutter fra lufthavnen, hvor I overnatter på Andaz Delhi - Hyatt 4*+
I har resten af dagen til at slappe af, hvile ud, nyde poolen, spaen og de gode restauranter. I morgen tidlig begynder jeres eventyr i Bhutan. 
Dag 3
I flyver til Bhutan
Bhutanesiske mænd i traditionel påklædning, ThimphuEfter morgenmad, flyver I cirka 2,5 til Bhutans eneste internationale lufthavn i den lille by Paro. 
I bliver hentet i lufthavnen af jeres personlige guide, som kører jer cirka en time til Bhutans skønne hovedstad Thimphu, hvor I har en overnatning på det charmerende boutique-hotel Zhiwa Ling Ascent 3+.
 

Ankomst til Thimphu

Inden I når frem til hotellet, kan I gøre stop ved et helt særligt tempel og ved Bhutans største Buddha statue, den 50 meter høje Buddha Dordenma Statue, der våger over Thimphu og dalen højt oppe på en bjergside. 
Glæd jer til en fabelagtig udsigt over dalen og hovedstaden, som I i dag har resten af dagen til at udforske efter aftale med jeres guide - det er helt op til jer, hvad I helst vil lave. Læs mere om, hvad I kan opleve i Thimphu her.
 
Dag 4
Thimphu og vejen til Punakha
Tag til den naturskønne Punakha-dal i BhutanEfter morgenmad, kan I gå på opdagelse i Thimphu, inden I sætter kurs mod den næste dal på jeres eventyr - Punakha-dalen. Måske vil I gå en tur i byens handelscentrum - I kan f.eks. købe et bedeflag, som I kan hænge op ved det spektakulære bjergpas Dorchu La (3050 m), som I senere passerer på jeres vej til Punakha. 
Køreturen tager 3-4 timer, men før Punakha, kan I gøre stop og vandre en kort tur op til det fascinerende “frugtbarhedstemplet” Chimi Lhakhang, der har en helt særlig og lidt humoristisk historie - vi siger ikke mere, men det vil jeres guide fortælle jer meget mere om.  
Sidst på dagen ankommer til jeres skønne lodge, COMO Uma Punakha 4*, hvor I skal bo de næste to nætter - måske er det tid til en traditionel Hot Stone Bath eller en drink med udsigt til floden. Måske begge dele efterfulgt af en skøn middag.
 
Dag 5
Majestætiske Punakha Dzong
Prøv river rafting igennem fantastiske omgivelser i PunakhaI dag skal I opleve det, som vidt og bredt regnes for Bhutans mest imponerende bygningsværk.
Punakha Dzong blev bygget i 1637 og var indtil 1950’erne hovesæde for Bhutans regering. Det er her alle Bhutans konger er kronet. Sådan er det stadigvæk, men i dag er Punakha Dzongs fantastiske bedehaller, helligdomme og vidunderlige vægmalerier åbne for gæster, mens klosterfæstningen også fungerer som hovedsæde for landets klostervæsen og abbed om vinteren. 
Fra Punakha Dzong er der mange mange skønne vandrestier, der fører jer op i bjergene gennem rismarker, frugtplantager og enlige, eventyrlige templer. 
Jeres guide vil fortælle jer lidt om mulighederne, men vi anbefaler bl.a. den skønne vandretur op til Khamsum Yulley Namgay - en enestående elegant og detaljerig chorten (stupa), hvor der også venter jer fabelagtige udsigter over Punakha-dalens nåleskove, risterrasser og appelsinlunde.
I har også mulighed for rafting på Punakhas livlige floder - denne oplevelse tilkøbes efter aftale. hør mere med jeres rejserådgiver. 
Dag 6
Vejen til Paro
Prøv en privat middag i fantastiske rammer på Como Uma ParoI dag har I mulighed for at tilbringe formiddagen sammen de såkaldte Pazaps of Punakha, som er traditionelle bhutanesiske krigere, der historisk har fungeret som dalens vagtværn. 
Efter frokost går turen videre mod den historiske Paro-dal. Den smukke køretur tager 3-4 timer og undervejs vil I bl.a. gøre stop ved forskellige helligdomme og udkigssteder - der er ikke noget som at være “on the road” i Bhutan og opleve landet, landskabet og livet i alle dets farver.
Sidst på dagen ankommer I til jeres skønne lodge COMO Uma Paro 4*+, hvor I bor de næste 3 nætter. Måske I allerede vil ned og gå en aftentur i Paro by - ellers venter der skønne kropsterapier, traditionelle Hot Stone-bade og middag på lodgens stemningsfulde restaurant Bukhari.
Dag 7
På opdagelse i Paro-dalen
Rinpung Dzong i Paro-dalenI dag har I hele dagen til at gå på opdagelse i Bhutans andenstørste by, Paro. I kan f.eks. tage på en byvandring, der bl.a. bringer jer forbi det aflukkede Ugyen Pelri-palads, hvor Bhutans dronningemoder har til huse, inden I krydser byens bueskydningsbane og den historiske bro Nyami Zam. 
På den anden side af broen, finder i klosterfæstningen Rinpung Dzong, som regnes for en af de ypperste eksempler på bhutanesisk arkitektur og håndværk.  og mest detaljerige bygningsværker i Bhutan. 
I Paro, finder I også Bhutans Nationalmuseum, landets (måske) ældste tempel, Kyichu Lhakhang og det hyggelige mikrobryggeri Namgay Artisanal Brewery, som byder på ølsmagning og rundture -glæd jer bl.a. til Bhutan Dark Ale og Bhutan Red Rice Lager, brygget på Bhutans famøse røde ris.
Vandretur til nonneklostret Kila Goemba
Som et alternativ til en dag i Paro-dalen, kan I vandre en kortere eller længere rute til det afsidesliggende nonnekloster Kila Goemba, som blev grundlagt helt tilbage i 800-tallet.
Hør mere med jeres rejserådgiver. 
 
Dag 8
Vandretur til Tiger’s Nest
Klostertemplet Taktsang Palphug (Tiger's Nest) i Paro, BhutanTiger’s Nest er på mange måder indbegrebet af Bhutan og vandreturen op til det ikoniske kloster er et højdepunkt op enhver rejse til Bhutan..
Efter vandreturen til Tiger’s Nest, har I mulighed for at besøge den historiske klosterfæstning Drukgyel Dzong - hvis I altså har tid og mere tilbage i benene. Det kan også være, at I hellere vil direkte hjem til jeres lodge og nyde en massage eller drink på terrassen, mens aftenlyset og skumringen indhyller Paro-dalen og I tager jeres sidste personlige afsked med Bhutan.  
 
Dag 9
Tilbage til Delhi

Kom tæt på livet på de lokale klostre i Paro-dalenEfter morgenmad, kører I cirka 30 minutter til Paro lufthavn, hvor I tager afsked med jeres guide og flyver tilabage til Delhi.
I Delhi bliver I hentet i lufthavnen og kørt  til Aerocity og Andaz Delhi by Hyatt 4*+ - nu kender i det hele - og her kan I slappe af og forkæle jer selv efter gårdagens vandretur, mens I venter på jeres flyver hjem til Danmark.

 

Dag 10
Hjemrejse til Danmark

I flyver hjem til Danmark, hvor I lander samme dag eller på dag 11, afhængig af jeres afgang. Hør mere med jeres rejserådgiver.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

voksenpris

Bhutan Kort & Godt
RejseperiodeDobbelt
17.07.21 - 31.12.2142.000-46.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Per Storm, Senior Travel Advisor hos Nyhavn Rejser

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Delhi t/r 
 • Lufthavnsskatter
 • 2 nætter på Andaz by Hyatt 4+*, Aerocity Delhi, i Andaz King Room, incl. morgenmad
 • Fly Delhi-Paro t/r
 • 1 nat på Zhiwa Ling Ascent 3+*, Thimphu i Deluxe Room
 • 2 nætter på COMO Uma Punakha 4*, Punakha, i Deluxe Room
 • 3 nætter på COMO Uma Paro 4+*, Paro, i Deluxe Room
 • Helpension og drikkevarer under hele opholdet i Bhutan
 • Alle oplevelser og udflugter i Bhutan, inkl. adgangsbilletter jf. dag-til-dag-program
 • Egen engelsktalende lokal guide under hele opholdet i Bhutan
 • Egen chauffør og bil under opholdet i Bhutan
 • Visum til Bhutan
 • Alle skatter og afgifter til Bhutan, herunder turist/miljøafgift
 • Alle transporter mellem lufthavne og hoteller

Ikke inkluderet

 • Tillæg under festivaller i Bhutan (fx Tscheu)
 • Sygdoms- og afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring, vi anbefaler Gouda Rejseforsikring
 • Double-entry Visum til Indien (25-40 USD)
 • Drikkevarer (dog er mineral/drikkevand inkluderet)