Xl Bhutan Punakha Valley Suspension Bridge

Bhutan - kort og godt

Bhutan - kort og godt

10 dage fra 54.500 kr.

Kontakt Mette

Tlf. 33 320 320

Et uforglemmeligt eventyr med det bedste af Bhutan - i eget tempo og med
privat guide

Fra Bhutans charmerende hovedstad Thimphu til den historiske Paro-dal og Tiger’s Nest, er dette rejsen for jer, som vil opleve det bedste af Bhutan med stor frihed, skønne lodges og autentiske oplevelser bag facaden.

Glæd jer til

 • Bhutan sjælefulde hovedstad Thimphu
 • Vandretur i gudesmukke Punakha
 • Historiske Paro og Tiger’s Nest
 • Mellemstop i Kathmandu med skønt hotel, templer og stupaer
 • Frihed med privat guide og chauffør hele vejen

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Kathmandu, Nepal 1 nat på Kathmandu, Nepal 1 Højdepunkter Jeres rejse til Bhutan kræver en mellemlanding i Kathmandu - og det skal selvfølgelig udnyttes med en overnatning på det skønne hotel The Dwarikas, der giver jer et fascinerende indblik i byens unikke kultur og historie. Jeres rejse til Bhutan kræver en mellemlanding i Kathmandu - og det skal selvfølgelig udnyttes med en overnatning på det skønne hotel The Dwarikas, der giver jer et fascinerende indblik i byens unikke kultur og historie.
Thimphu, Bhutan 1 nat på Thimphu, Bhutan 1 Højdepunkter Nyd udsigten over Thimphu-dalen og de omkringliggende bjerge på det elegante boutique-hotel Zhiwa Ling Ascent. Et hotel med moderne minimalisme og bhutanesisk arkitektur. Nyd udsigten over Thimphu-dalen og de omkringliggende bjerge på det elegante boutique-hotel Zhiwa Ling Ascent. Et hotel med moderne minimalisme og bhutanesisk arkitektur.
Punakha, Bhutan 2 nætter på Punakha, Bhutan 2 Højdepunkter Autentisk landliv i den smukke Punakha-dal Autentisk landliv i den smukke Punakha-dal
Paro, Bhutan 3 nætter på Paro, Bhutan 3 Højdepunkter Paro-dalen byder på det ikoniske tempel, Tiger's Nest Paro-dalen byder på det ikoniske tempel, Tiger's Nest
Xl Bhutan Paro Buddhist Monastery Interior Monk Running
Xl Bhutan Como Uma Paro Kitchen Garden Chefs Herbs
Xl Bhutan Como Uma Paro Bhutanese Cooking Class
Det kan I se frem til

Oplevelserne står i kø

Det bedste af Bhutan i eget tempo

Dette er rejsen for jer, som vil opleve Bhutans største højdepunkter og samtidig ønsker at have tid og frihed til at udforske landets enestående kultur og uberørte bjergdale på jeres egne præmisser. Vi har lavet et program, som giver jer det bedste af Bhutans hjerteland: Hovedstaden Thimphu, skønne Punakha med den enorme klosterfæstning Punakha Dzong og den historiske Paro-dal, hvor I har god tid til at udforske byen og dalens templer, inden I skal på en vandretur op til Bhutans mest ikoniske kloster, Tiger’s Nest. 

Eventyret begynder i Nepal

Jeres rejse til Bhutan kræver et mellemstop i Kathmandu og derfor har vi gjort en dyd ud af nødvendigheden - vi har nemlig tilføjet en overnatning i Nepals fascinerende hovedstad, hvor vi har fundet et helt særligt hotel til jer, The Dwarikas 4*. Hør med jeres rejserådgiver, hvis I ønsker at forlænge jeres ophold i Nepal - vi kan bl.a. anbefale en heldagsudlugt til Kathmandus stupaer, kongepaladser og kulinariske arv. 

Privat guide, fleksibilitet og frihed hele vejen

Vi har arrangeret et program med oplevelser i alle tre dale, men I har altid mulighed for at aftale og justere løbende med jeres guide undervejs - og er der særlige ting, I på forhånd ved, at I hellere vil opleve, så skal I blot tale med jeres rejserådgiver. I kan læse mere om ThimphuPunakha og Paro her.  

På rejsen sætter selv I tempoet og rytmen for dagens forskellige oplevelser og jeres guide vil i forkøbet fortælle jer om mulighederne for de kommende dage på rejsen.

Enestående hoteller og lodges

Vi har nøje udvalgt de bedste hoteller og lodges i Bhutan ud fra beliggenhed, stemning, service og komfort - glæd jer ikke mindst til COMO Uma Paro 4*+ og COMO Uma Punakha 4* hvor I bor med en fabelagtig udsigt til floden og kan virkelig kan koble af og forkæle både sind og krop.    
Alle jeres hoteller i Bhutan er med helpension og inkluderer alle måltider. 
Xl Nepal Katmandu Boudhnath Close Up
Det skal I opleve

Dagsprogram

I rejser fra Danmark og ankommer i Nepals hovedstad Kathmandu næste dag. Her bliver I hentet i lufthavnen og kørt til skønne The Dwarika's 4*, hvor
I har resten af dagen til at slappe af, hvile ud og nyde de gode restauranter. I morgen begynder jeres eventyr i Bhutan. 
XL Nepal The Dwarikas Hotel Room 3

Efter morgenmad, flyver I cirka 2,5 time til Bhutans eneste internationale lufthavn i den lille by Paro. 
I bliver hentet i lufthavnen af jeres personlige guide, som kører jer cirka en time til Bhutans skønne hovedstad Thimphu, hvor I har en overnatning på det charmerende boutique-hotel Zhiwa Ling Ascent 3+.
Xl Bhutan Thimphu Great Buddha Dordenma Statue Mountains 54 M Bronze
Xl Bhutan Thimphu Market Vegetables
Xl Bhutan Thimphu National Memorial Chorten

Ankomst til Thimphu

Inden I når frem til hotellet, kan I gøre stop ved et helt særligt tempel og ved Bhutans største Buddha statue, den 50 meter høje Buddha Dordenma Statue, der våger over Thimphu og dalen højt oppe på en bjergside. 
Glæd jer til en fabelagtig udsigt over dalen og hovedstaden, som I i dag har resten af dagen til at udforske efter aftale med jeres guide - det er helt op til jer, hvad I helst vil lave. Læs mere om, hvad I kan opleve i Thimphu her.

Efter morgenmad, kan I gå på opdagelse i Thimphu, inden I sætter kurs mod den næste dal på jeres eventyr - Punakha-dalen. Måske vil I gå en tur i byens handelscentrum - I kan f.eks. købe et bedeflag, som I kan hænge op ved det spektakulære bjergpas Dorchu La (3050 m), som I senere passerer på jeres vej til Punakha. 
Køreturen tager 3-4 timer, men før Punakha, kan I gøre stop og vandre en kort tur op til det fascinerende “frugtbarhedstemplet” Chimi Lhakhang, der har en helt særlig og lidt humoristisk historie - vi siger ikke mere, men det vil jeres guide fortælle jer meget mere om.
Xl Bhutan Punakha Dochu La Pass Aerial Himalaya Mountains
Xl Bhutan Punakha Punakha Dzong River Rafting
Xl Bhutan Punakha Punakha Valley Aerial
Sidst på dagen ankommer til jeres skønne lodge, COMO Uma Punakha 4*, hvor I skal bo de næste to nætter - måske er det tid til en traditionel Hot Stone Bath eller en drink med udsigt til floden. Måske begge dele efterfulgt af en skøn middag.
 

I dag skal I opleve det, som vidt og bredt regnes for Bhutans mest imponerende bygningsværk.

Punakha Dzong blev bygget i 1637 og var indtil 1950’erne hovesæde for Bhutans regering. Det er her alle Bhutans konger er kronet. Sådan er det stadigvæk, men i dag er Punakha Dzongs fantastiske bedehaller, helligdomme og vidunderlige vægmalerier åbne for gæster, mens klosterfæstningen også fungerer som hovedsæde for landets klostervæsen og abbed om vinteren. 

Xl Bhutan Punakha Chimi Lhakhang Temple

Fra Punakha Dzong er der mange mange skønne vandrestier, der fører jer op i bjergene gennem rismarker, frugtplantager og enlige, eventyrlige templer. 

Jeres guide vil fortælle jer lidt om mulighederne, men vi anbefaler bl.a. den skønne vandretur op til Khamsum Yulley Namgay - en enestående elegant og detaljerig chorten (stupa), hvor der også venter jer fabelagtige udsigter over Punakha-dalens nåleskove, risterrasser og appelsinlunde.

I har også mulighed for rafting på Punakhas livlige floder - denne oplevelse tilkøbes efter aftale. hør mere med jeres rejserådgiver. 

I dag har I mulighed for at tilbringe formiddagen sammen de såkaldte Pazaps of Punakha, som er traditionelle bhutanesiske krigere, der historisk har fungeret som dalens vagtværn. 

Efter frokost går turen videre mod den historiske Paro-dal. Den smukke køretur tager 3-4 timer og undervejs vil I bl.a. gøre stop ved forskellige helligdomme og udkigssteder - der er ikke noget som at være “on the road” i Bhutan og opleve landet, landskabet og livet i alle dets farver.

Sidst på dagen ankommer I til jeres skønne lodge COMO Uma Paro 4*+, hvor I bor de næste 3 nætter. Måske I allerede vil ned og gå en aftentur i Paro by - ellers venter der skønne kropsterapier, traditionelle Hot Stone-bade og middag på lodgens stemningsfulde restaurant Bukhari.

Xl Bhutan Como Uma Paro Courtyard Private Dining Evening
Xl Bhutan Paro Aerial Rice Fields
Xl Bhutan Paro Kyichu Lhakhang Oldest Temple

I dag har I hele dagen til at gå på opdagelse i Bhutans andenstørste by, Paro. I kan f.eks. tage på en byvandring, der bl.a. bringer jer forbi det aflukkede Ugyen Pelri-palads, hvor Bhutans dronningemoder har til huse, inden I krydser byens bueskydningsbane og den historiske bro Nyami Zam. 

På den anden side af broen, finder i klosterfæstningen Rinpung Dzong, som regnes for en af de ypperste eksempler på bhutanesisk arkitektur og håndværk.  og mest detaljerige bygningsværker i Bhutan.

Xl Bhutan Paro Rinpung Dzong Exterior

I Paro, finder I også Bhutans Nationalmuseum, landets (måske) ældste tempel, Kyichu Lhakhang og det hyggelige mikrobryggeri Namgay Artisanal Brewery, som byder på ølsmagning og rundture -glæd jer bl.a. til Bhutan Dark Ale og Bhutan Red Rice Lager, brygget på Bhutans famøse røde ris.

Vandretur til nonneklostret Kila Goemba

Som et alternativ til en dag i Paro-dalen, kan I vandre en kortere eller længere rute til det afsidesliggende nonnekloster Kila Goemba, som blev grundlagt helt tilbage i 800-tallet.

Hør mere med jeres rejserådgiver. 

Tiger’s Nest er på mange måder indbegrebet af Bhutan og vandreturen op til det ikoniske kloster er et højdepunkt op enhver rejse til Bhutan.

Efter vandreturen til Tiger’s Nest, har I mulighed for at besøge den historiske klosterfæstning Drukgyel Dzong - hvis I altså har tid og mere tilbage i benene.

Det kan også være, at I hellere vil direkte hjem til jeres lodge og nyde en massage eller drink på terrassen, mens aftenlyset og skumringen indhyller Paro-dalen og I tager jeres sidste personlige afsked med Bhutan.

Xl Bhutan Paro Tigers Nest Panorama View
Xl Bhutan Paro Monastery Interior Shoe Guide
Xl Bhutan Paro Bhutanese House White Praying Falgs

Efter morgenmad, kører I cirka 30 minutter til Paro lufthavn, hvor I tager afsked med jeres guide og flyver tilabage til Kathmandu, hvor I skifter til et fly mod Danmark. Hør med jeres rejserådgiver, hvis I ønsker at forlænge jeres rejse med flere dage i Kathmandu og Nepal.

Small Nepal Kathmandu Rotation
Håndplukket med hjertet

Det skal I opleve på jeres rejse

Håndplukkede hoteller og lodges

Her skal I bo på jeres rejse

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Kathmandu t/r 
 • Lufthavnsskatter
 • 1 nat på The Dwarika's Hotel 4*, Kathmandu. Heritage Deluxe Room inkl morgenmad.
 • Fly Kathmandu-Paro / Paro-Kathmandu Paro
 • 1 nat på Zhiwa Ling Ascent 3+*, Thimphu i Deluxe Room
 • 2 nætter på COMO Uma Punakha 4*, Punakha, i Deluxe Room
 • 3 nætter på COMO Uma Paro 4+*, Paro, i Deluxe Room
 • Helpension og drikkevarer under hele opholdet i Bhutan
 • Alle oplevelser og udflugter i Bhutan, inkl. adgangsbilletter jf. dag-til-dag-program
 • Egen engelsktalende lokal guide under hele opholdet i Bhutan
 • Egen chauffør og bil under opholdet i Bhutan
 • Visum til Bhutan
 • Alle skatter og afgifter til Bhutan, herunder turist/miljøafgift
 • Alle transporter mellem lufthavne og hoteller
Pris per person ved 2 voksne
Bhutan Kort & Godt
RejseperiodeDobbelt
24.02.24 ‑ 31.12.2454.000‑59.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Tillæg under festivaller i Bhutan (fx Tscheu)
 • Sygdoms- og afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring, vi anbefaler Gouda Rejseforsikring
 • Double-entry Visum til Indien (25-40 USD)
 • Drikkevarer (dog er mineral/drikkevand inkluderet)
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Bhutan

Har I lyst til at tage på safari Indien eller besøge en af verdens syv vidundere, det fortryllende mausoleum Taj Mahal? Eller vil I have nogle flere dage i Bhutan og måske besøge nogle af landet mere ukendte og fjerne dale? Hos Nyhavn Rejser skræddersyer vi altid jeres rejse til Bhutan og Indien lige efter jeres ønsker. Hør mere med jeres rejserådgiver.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.