XL Borneo Kinabatangan River Fog

Kinabatangan Wetlands Resort

Smagfulde bungalows og eventyrlige flodsafarier på Kinabatangan-floden

Kinabatangan Wetlands Resort byder på enkle og smagfulde bungalows og et rigtig godt køkken dybt inde i Borneos jungle - det er hele forbundet af gangbroer, som giver mulighed for natsafari omkring lodgen, mens dagene står på magiske flodsafarier i Kinabatangan-flodens eventyrlige vådområder.

Vi anbefaler ofte én overnatning på Kinabatangan Wetlands Resort med et fastlagt program på ankomst- og afrejsedagen. Se venligst dagsprogram længere ned.  

 

Komfortable værelser, lokalt køkken og skønt dagsprogram

Velkommen til Kinabatangan-flodens forunderlige verden

Sjældne pygmæelefanter, træspidsmus, vildsvin, snedige makakaber, endemiske næseaber, babykrokodiller, orantuganger, farverige fuglearter - og de mest forunderlliger insekter og planter. Kinabatangan-floden er et natureventyr uden lige. Lyset. Duftene. Regskovens lyde - en kakofoni af skrig, brøl, kald og kvidder. 

Bølgerne sprøjter højt om speedbåden, mens I suser forbi mangrover og landbyer på vej til jeres lodge, Kinabatangan Wetlands Resort.

En hævet gangbro fører jer mellem de forskellige dele af lodgen, hvor ti smagfulde bungalows - med to værelser i hver - og en åben pavillon med restaurant danner rammen for jeres natureventyr i de enorme vådlandsområder, der strækker sig langs kysten i dette nordøstlige hjørne af Borneo. Velkommen til junglen.

Smagfulde og komfortable bungalows

I er dybt inde i Borneos regsnkov nu. Måske er det derfor, at det hele føles endnu mere luksuriøst - for det er egentlig ikke luksus, der venter jer her. I er her for at opleve naturen og dyrelivet. Men komfortabelt er det. Og smagfuldt. De rummelige bungalows har store vinduer, polerede mørke trægulve, en solcelledrevet loftsventilator, badeværelse med bruser og varmt vand, tv og smukke detaljer som lokale tekstiler på bl.a puder og sengetæpper. Her kan man nemt bo en dag eller to...

Charmerende restaurant med lokal buffet og Wi-Fi

Lodgens har en smuk restaurant - forestil jer en åben pavillon med glasfacader - der bedst kan beskrives som et fælles mødested med spiseområde, bibliotek og panoramaudsigt over junglen. Jeres måltider serveres som buffet med fokus på traditionelle lokale retter, herunder vegetarretter, fisk og kød. Enkelt og velsmagende.

Det her er også den eneste del af lodgen, der tilbyder Wi-Fi, men vær forberedt på en lidt langsommere forbindelse, end i byerne og "menneskenes verden".

Magiske flodsafarier og naturoplevelser på Kinabatangan-floden

De omkringliggende mangroveskove og vådområder er hjemsted for et enormt liv af planter, fugle, krybdyr og pattedyr, hvoraf mange kan ses inden for en kort gåtur fra lodgen og på bådsafarier på Kinabatangan-floden og dens myriade af bifloder. 

Gæsterne kan fiske fra lodgen, ligesom de hævede gangbroer gør det muligt at udforske junglens liv om natten - det kan varmt anbefales!

Dagsprogram

Et ophold på Kinabatangan Wetlands Resort er typiks på én overnatning med følgende program på ankomst - og afrejsedagen.

Dag 1: Flodsafari om eftermiddagen og eventyrlig night cruise 

Eventyret begynder allerede på sejlturen til Kinabatangan Wetlands Resort - 1,5 times sejlads forbi mangrover, lokale landsbyer og stejle klinter. Når I ankommer til jeres lodge, kan I nyde en frokostbuffet og slappe lidt af, inden I skal på jeres første flodsafari.

Jeres guide vil fortælle jer om dagens aktiviteter, mens I får serveret en eftermiddagskaffe med Borneos folkekære Banana Fritter-snack. Herefter begiver I jer ud på Kinabatangan-flodens og dens bifloder - hvem ved, hvad dagen byder på? Hvis I er heldige, vil I opleve de sjældne pygmæelefanter - én ting er sikkert: Junglen er fyldt med liv og skuffer aldrig. Alene det at sejle i de enorme vådområder er en oplevelse for livet. 

Sidst på dagen, sejler I tilbage mod lodgen, mens solnedgangen farver floderne og skoven i dagens sidste lyd. Tilbage på jeres lodge kan I slappe lidt af og nyde en rolig middagsbuffet, inden I senere på aftenen skal på natsafari! 

Junglen summer, vandet klukker under båden, og snart begynder de første ildfluer at vise sig. Det er dem, I har ventet på. I den sorte nat glimter de som tusindvis af julelys på træerne langs floden, næsten om kap med Karlsvognen og stjernehimlen...det er mageløst. 

Dag 2: Morgenkaffe og saltvandskrokodiller på Ox-Bow Lake

Der er intet som at vågne op midt i junglen. Lydene. Lyset. Stemningen. I står tidligt op, for det gælder om at komme ud på floderne i det allerførste dagslys - kursen bliver sat mod et helt fortryllende sted, Ox-bow Lake, hvor I slukker motoren og bare sidder stille i morgengryet med en kop kaffe. De store saltvandskrokodiller elsker også at holde til her, så hold øjnene åbne efter dem!

Det kan også være en I ser en dyndspringer eller to. Hvad er det, sprøger du? Jo, det er en fisk med fødder! Velkommen til Kinabatangan-floden!  

Hør med jeres rejserådgiver, hvis I gerne vil forlænge jeres ophold - eller har andre ønsker til oplevelser og aktiviteter under jeres ophold.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Borneo Danum Valley Borneo Rainforest Lodge Canopy View
Borneo, Asien

Kompromisløst eventyr på Borneo

16 dage fra

40.500 kr.

Glæd jer til

Kuala Lumpurs gadekøkkener og skyskrabere

Et magisk møde med Borneos orangutanger

Flodsafari, vandreture og vandfald i regnskoven

Junglelodges blandt næseaber og tropefugle

5 dages badeferie på Gaya Island Resort 4+*

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Borneo

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Borneo. De elsker øen og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.