Xl Borneo Cruise Orangutang Baby Kalimantan Animal

Kompromisløst eventyr på Borneo

Kompromisløst eventyr på Borneo

16 dage fra 40.000 kr.

Kontakt Natascha

Tlf. 33 320 320

Ultimativ rejse til hjertet af regnskoven

En eventyrlig rejse til multikulturelle Kuala Lumpur og helt ind i hjertet af Borneos utæmmede regnskove, hvor kun de færreste kommer. Nyd Kinabatangflodens forunderlige dyreliv, og slut af med luksus, strande og koralrev på tropeøen Pulau Gaya.

Fra storbyjungle til jungleliv

Denne rejse til Borneo er ikke alene et lærerigt møde med to af verdens vigtigste økosystemer, I får også naturoplevelser i særklasse i Danum Valley. Her er chancen for at se regnskovens vilde dyr større end noget andet sted på Borneo.

Glæd jer til

 • Kuala Lumpurs gadekøkkener og skyskrabere
 • Et magisk møde med Borneos orangutanger
 • Flodsafari, vandreture og vandfald i regnskoven
 • Junglelodges blandt næseaber og tropefugle
 • 5 dages badeferie på Gaya Island Resort 4+*

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Kuala Lumpur, Malaysia 2 nætter på Kuala Lumpur, Malaysia 2 Højdepunkter Alverdens gadekøkkener venter på en tur igennem Kuala Lumpurs multikulturelle køkken Alverdens gadekøkkener venter på en tur igennem Kuala Lumpurs multikulturelle køkken
Sepilok, Borneo 1 nat på Sepilok, Borneo 1 Højdepunkter Besøg på rehabiliteringscenter for orangutanger og malajbjørne Besøg på rehabiliteringscenter for orangutanger og malajbjørne
Abai, Borneo 1 nat på Abai, Borneo 1 Højdepunkter På cruise til Ox-Bow Lake, mens morgen bliver til dag På cruise til Ox-Bow Lake, mens morgen bliver til dag
Sukau, Borneo 1 nat på Sukau, Borneo 1 Højdepunkter Spot vilde orangutanger og Borneos elefanter på en sejltur ad Menanggul, hvor skoven slutter sig tæt om floden, og næseabernes høje brøl pryder lydbilledet Spot vilde orangutanger og Borneos elefanter på en sejltur ad Menanggul, hvor skoven slutter sig tæt om floden, og næseabernes høje brøl pryder lydbilledet
Danum Valley, Borneo 2 nætter på Danum Valley, Borneo 2 Højdepunkter Flot, livlig og uberørt. Danum Valley er en naturoplevelse i særklasse! Gå på gangbroer mellem og over trækronerne, mens regnskovens liv udspiller sig forneden Flot, livlig og uberørt. Danum Valley er en naturoplevelse i særklasse! Gå på gangbroer mellem og over trækronerne, mens regnskovens liv udspiller sig forneden
Pulau Gaya, Borneo 5 nætter på Pulau Gaya, Borneo 5 Højdepunkter Strandafslapning kombineret med junglens muligheder i form af kajakture i mangroven Strandafslapning kombineret med junglens muligheder i form af kajakture i mangroven
XL Malaysia Kuala Lumpur Skyline
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Smag på Kuala Lumpur

Det hele starter i Kuala Lumpur, hvor I skal bo på det skønne Hotel Stripes 4*. Hotellet har en fantastisk tagterrasse med udsigt ud over Kuala Lumpurs skyline. Nyd udsigten fra baren og direkte fra poolen. 

I Kuala Lumpur skal I på et kulinarisk eventyr med egen guide, til de bedste gadekøkkener.

Kinabatangflodens magi

Efter Kuala Lumpur rejser I nu ind i Borneos regnskove, hvor I skal bo på forskellige gode lodges direkte ud til Kinabatanganfloden. Langs floden lever nogle af verdens sidste vilde orangutanger. De er dog sky, og man skal være heldig for at se dem. Men I kan være sikre på nærkontakt med dem, når I besøger Sepilok – et af de mest kendte rehabiliteringscentre for orangutanger.

I trætoppene langs flodbredden huserer et ander af Borneos vartegn, de firnurlige næseaber. De lever i flokke og er nemme at kende på deres store næse og lange haler. Kig også efter pygmæelefanter, krokodiller, varaner, næsehornsfugle, floddelfiner, rokker og alt muligt andet. Undervejs har I mulighed for at tage på en masse små safariture både til fods og i båd langs floden samt i dagslys og i måneskæret midt om natten.

Danum Valley - det ægte regnskovseventyr

Danum Valley er uden sammenligning Borneos flotteste, mest uberørte og mest artsrige regnskovsområde. Det her er virkelig den ægte vare, hvor følelsen af at være i hjertet af regnskoven kryber helt ind under huden på en. Og Borneo Rainforest Lodge er både kvalitetsmæssigt, servicemæssigt og kulinarisk i særklasse. Det er vigtigt at bo i de rigtige værelser, der vender ud mod floden. Det sørger vi selvfølglig for.

Glæd jer til vandreture på lange hængebroer i trætoppene, natsafari, at bade ved de smukke vandfald og selvfølgelig til at tage på guidet vandretur i junglen i søgen efter alt fra vilde orangutanger til pygmæelefanter.

Luksuriøs afslutning på stranden

I øhavet ud for Kota Kinabalu danner 5 små tropeøer marinenationalparken Tunku Abdul Rahmann. Pulau Gaya er med sine 15 km2 den største af øerne. Det højeste punkt strækker sig hele 300 meter over havet, og herfra bølger den mørkegrønne regnskov sig på smukkeste vis helt ned til havets blå - kun sporadisk brudt af bugternes smilende, hvide strande.

Ved foden af regnskoven og direkte ud til stranden ligger Gaya Island Resort 4+*. Resortets villaer og faciliteter er spredt rundt omkring i den store bugt og på malerisk vis kamufleret godt af den tropiske bevoksning. Her slutter I jeres eventyr med 6 dages forkælelse og afslapning. Efter 5 aktive dage i regnskovens høje luftfutighed er det vidunderligt at ankomme her og bare nyde kombinationen af paradisiske omgivelser og et resort af høj standard.

XL Borneo Orang Utans
XL Borneo Gaya Island Resort Mount Kinabalu View2
Xl Borneo Gaya Island Resort Beach Palms
Det skal I opleve

Dagsprogram

I rejser fra København og lander i Kuala Lumpur Lufthavn på dag 2. I bliver selvfølgelig mødt at vores lokale repræsentant ved ankomst i lufthavnen. Han sørger for transport til Hotel Stripes 4*, hvor værelset står klar, så I kan få slappet lidt af ovenpå flyrejsen.

I har resten af dagen på egen hånd. Nyd feriestarten på hotellets tagterrasse ved poolen eller i baren, hvorfra I har udsigt til Kuala Lumpurs skyline og de berømte tvillingetårne.

XL Malaysia Kuala Lumpur Hotel Stripes Bar View

I starter dagen med en let morgenmad. Spis ikke for meget, da en spændende madoplevelse venter forude. Jeres guide henter jer på hotellet omkring kl 8 for at tage jer med på eventyr i området omkring Chinatown. Alverdens gadekøkkener og delikatesser venter jer, når I de næste timer skal smage jer gennem Malaysias multikulturelle køkken. 

Xl Kuala Lumpur Street Food Market

Afslapning eller oplevelser?

I har eftermiddagen og aftenen på egen hånd eksempelvis til at opleve Kuala Lumpurs mange shoppingcentre, nyde solen ved poolen på hotellets tagterrasse osv.

XL Malaysia Kuala Lumpur Hotel Stripes Pool View

Fra Kuala Lumpurs multikulturelle centrum fortsætter rejsen med fly til Sanakan Lufthavn på Borneo. Efter en kort flyvetur ankommer i til lufthavnen, hvorfra I bliver hentet og kørt til Sepilok Nature Resort 3*.

Her venter jer et hyggeligt lodge for natten. I skal overnatte i en skøn hytte omgivet af smukke, grønne omgivelser og udsigt til en lille sø. Flere steder på det lille lodge finder I grønne oaser med hængekøjer og loungemøbler, der inviterer til ren afslapning. Nyd naturen. Lyt til skovens fugle. Og oplev solen gå ned bag junglen, mens I spiser aftensmad i resortets restaurant.

Dagen efter skal I være klar til at rejse videre, så måske bruger I aftenen på at pakke og gøre klar til de store eventyr, som venter forude.

Xl Borneo Sepilok Nature Resort View

Efter morgenmad bliver I hentet og kørt til rehabiliteringscentret for orangutanger i Sepilok, der er det største og lettest tilgængelige af de omkring 10 orangutang-rehabiliteringscentre på Borneo og Sumatra.

Orangutang, der ganske enkelt betyder "skovmenneske", har som menneskets slægtning både symbolsk og reelt haft stor betydning i de områder, hvor den lever. De seneste årtier har skovfældninger og øget menneskelig aktivitet indskrænket orangutangernes levesteder, og den intelligente menneskeabe er i dag stærkt udryddelsestruet - og totalfredet. Forældreløse orangutanger bliver nu afleveret i rehabiliteringscentre som Sepilok. Her overtager uddannet personale abemoderens rolle med at oplære unge orangutanger til at klare sig i regnskoven.

Xl Borneo Sepilok Rehabcenter Orangutangs

Oplev de truede malajbjørne

Senere besøger I også et rehabiliteringscenter for malajbjørne, der ligger få minutter fra orangutangcentret. Fra gangstier i junglen er det muligt at spotte de små bjørne, der bliver fodret et par gange om dagen på en platform mellem junglens træer.

Kinabatanganflodens mysterier

Efter besøget i Sepilok kører I retur til havnen i Sandakan for at drage op ad floderne og ind i landet. I sejler ca. 1 time op ad Kinabatanganflodens mudrede vand, der snor sig ind i landet. Åbent hav bliver til mangrove, som senere afløses af regnskovens høje træer. Vær på udkig efter de karakteristiske næseaber, der lever i flokke i trækronerne. Muligvis spotter I en krokodille eller to, måske ser I en rokke springe op af vandet eller en hajfinne skære overfladen - endnu et af Kinabatanganflodens mysterier.

I passerer også mindre landsbyer langs flodes bredder, hvor tøjvask, badning og fiskeri er i gang overalt.

Xl Borneo Ox Bow Lake, Kinabatangan
XL Borneo Kinabatangan River Fog
XL Borneo Proboscis Monkeys Endemic Of Borneo Island

Velkommen til Kinabatangans-flodens forunderlige verden

Dagens mål er Kinabatangan Wetlands Resort 3* - nu er det tid til frokost og til bare at slappe af med en drink i restauranten. Hen på eftermiddagen begiver I her igen på en sejltur for at opleve flodens liv og magiske steming. Mens I er afsted, går solen ned og tusindvis af ildfluer samles og danser i deres favorittræer langs flodbredden.

Aftensmaden spiser I på lodgens restaurant. Har I lyst kan I senere tage ud for at udforske junglen by night med jeres guide.

Overnatning på Kinabatangan Wetlands Resort 3* (morgenmad, frokost, aftensmad).

XL Borneo Wetlands Resort Værelse Wetlands

I vågner til regnskovens morgenlyde og tager straks på et tidligt cruise til Ox-Bow Lake på udkig efter flere dyr og for at nyde morgenen på Sabahs længste flod.

Vandstanden i søen varierer meget fra regntid til tørtid, men den er som regel altid en vidunderlig naturoplevelse. En lillebitte sideflod, der ikke er meget større end, at båden lige akkurat kan være der, leder frem til den store sø, der breder sig ud på den anden side at den tætte bevoksning.

Tilbage til morgenmad på lodgen, hvorefter I gør klar til at sætte kurs mod jeres stop på rejsen, den charmerende eco-lodge Sukau Rainforest Lodge 3+*.

Xl Borneo Pygmy Elephant In Rainforest

Her bor nogle af verdens sidste vilde orangutanger

Kinabatanganfloden har i århundreder været livsgrundlag for lokalbefolkningen i det indre af Sabah. En stor del af verdens sidste vilde orangutanger lever netop her, men man skal være heldig for at se dem.

Det samme gælder også Borneos elefanter, som på trods af en vægt på næsten 3 tons er utroligt gode til at skjule sig.

Begge sider af Kinabatanganfloden har i dette område desværre været udsat for skovhugst, hvilket har haft den konsekvens, at dyrelivet er blevet samlet på et mindre område langs flodens bredder. Og det er på ironisk vis netop baggrunden for områdets popularitet, for chancen for at se dyreliv er større her end noget andet sted på Borneo.

I skal overnatte to nætter på Sukau Rainforest Lodge 3*+ (morgenmad, frokost, aftensmad). 

Xl Borneo Sukau Rainforest Lodge Entrance
Xl Borneo Sukau Rainforest Lodge Pool
Xl Borneo Kota Kinabalu City Sabah Gibbon Monkey Malaysia

Efter morgenmaden vinker I farvel til Sukau og kører nu mod et af rejsens absolutte højdepunkter, Danum Valley. Køreturen går omkring kystbyen Lahad Datu og Borneo Rainforest Lodge's kontor. Her bliver alle besøgende til Danum Valley registreret og briefet om de kommende dages oplevelser. Det er også her, at I får udleveret et par iglesokker, som I kan benytte på jeres vandreture i Danum Valley. Skulle I alligevel komme i kontakt med de ufarlige igler, får i æren og et fint certifikat på, at I har doneret blod til Danum Valley!

Fra kontoret er der yderligere ca. 3 timers kørsel ad jordveje, der ikke hører til verdens bedste veje. Det kan være en udfordring, men belønningen er så rigelig, når I når frem til Borneos uden sammenligning flotteste, mest uberørte og mest artsrige regnskovsområde.

XL Borneo Danum Valley Borneo Rainforest Lodge Bornean Gibbon

Et kor af fugle, cikader og abebrøl

Når man først ser hytterne ved den brusende flod omkranset af den tætte regnskov og hører lydene af de mange fugle, cikader og aber, glemmer man omgående den til tider strabadserende køretur.

Det 436 kvadratkilometer store reservat Danum Valley og den sublime Borneo Rainforest Lodge 4* har for længe siden opnået kultstatus både blandt forskere og de få turister, som har været heldige nok til at finde derind.

En vandretur introducerer jer om eftermiddagen til stisystemet omkring lodgen, og så venter en af Danum Valleys specialiteter: et system af gangbroer hævet 26 meter over jorden, så man i bogstaveligste forstand går midt mellem trækronerne. Denne såkaldte "canopy walkway" giver et helt anderledes perspektiv på regnskoven, og I får chancen for at se nogle planter og dyr, der normalt er utilgængelige.

XL Borneo Danum Valley Borneo Rainforest Lodge Canopy Walkway

Natsafari

Efter turen i trækronerne vender I tilbage til lodgen, hvor aftensmaden venter. Hvis vejret tillader det, byder aftenen på nattekørsel i en åben jeep. En kraftig projektør afsøger trækronerne, og med lidt held kan I få et glimt af nogle af regnskovens natteaktive dyr.

Overnatning i Danum Valley på Borneo Rainforest Lodge (morgenmad, frokost, aftensmad).

Xl Borneo Danum Valley Borneo Rainforest Lodge Double And Single Storey Villa Exterior Evening
Xl Borneo Danum Valley Borneo Rainforest Lodge Restaurant
Xl Borneo Danum Valley Borneo Rainforest Lodge Main Lodge Lobby

Denne morgen tager I til en begravelsesplads højt oppe på klippesiden. Begravelsespladsen er vidnesbyrd om, at et af Borneos oprindelige folk, Kadazan Dusun-folket, beboede dele af Danum Valley for hundreder af år siden.

Deres sidste begravelsessted er stadig nogenlunde intakt, og I kan se, hvordan stammens prominente medlemmer blev lagt til hvile i huler i klippevæggen.

Turen op ad klippesiden er desuden en chance for at se dalen, floden og regnskoven i fugleperspektiv. Vandreturen op ad bjerget afsluttes ved et vandfald med en naturlig swimmingpool, så I kan køle af, før I vender tilbage til frokosten.

Xl Malaysia Borneo Kiulu River Rafting

Skov-og nattevandring eller "rafting-tur"?

Om eftermiddagen kan I vælge mellem endnu en skovvandring på udkig efter aber, fugle og insekter eller en "rafting-tur" ned af Danum-floden i oppustede gummiringe. Efter aftensmaden er der mulighed for en kort nattevandring med de lokale guider med gode muligheder for at se både frøer og store insekter.

Overnatning i Danum Valley på Borneo Rainforest Lodge 4* (morgenmad, frokost, aftensmad).

Xl Borneo Danum Valley Borneo Rainforest Lodge Aerial Clouds

Tag på en sidste morgenvandretur i området, og nyd den særlige ro, inden I checker ud af værelset efter morgenmaden. Så venter et par timers kørsel ad ujævne jordveje, inden I når Lahad Datu. Herfra fortsætter I med fly tilbage til Kota Kinabalu. Fra lufthavnen går det først med bil til havnen og derefter ca. 20 minutter med speedbåd, inden I ankommer til Pulau Gaya og det eksklusive strandresort Gaya Island Resort 4+*.

Et af verdens vigtigste økosystemer, den dybe regnskov, erstattes af et andet, det farverige koralrev. Tæt bevoksning og mudrede floder bliver til tropeø med klart vand, hvidt sand og koralrev.

Forude venter 5 afslappende dage direkte på den smukke strand. Velkommen til paradis.

XL Borneo Gaya Island Resort Veranda

I øhavet ud for Kota Kinabalu danner 5 små tropeøer marinenationalparken Tunku Abdul Rahmann. Pulau Gaya er med sine 15 km2 den største af øerne. Det højeste punkt strækker sig hele 300 meter over havet, og herfra bølger den mørkegrønne regnskov sig på smukkeste vis helt ned til havets blå - kun sporadisk brudt af bugtenes smilende, hvide strande.

Ved foden af regnskoven og direkte ud til en af disse smukke strande ligger Gaya Island Resort. Resortets villaer og faciliteter er spredt rundt omkring i den store bugt og på malerisk vis kamufleret godt af den tropiske bevoksning.

Masser af aktiviteter

Efter nogle aktive dage i regnskovens høje luftfutighed er det vidunderligt at ankomme her og bare nyde kombinationen af paradisiske omgivelser og et resort af høj standard. Trænger I til lidt afveksling fra strandafslapning, er her selvfølgelig rig mulighed for både at snorkle og dykke. Eller hvad med en kajaktur gennem mangroven eller en vandretur i junglen?

Overnatning på Gaya Island Resort (morgenmad).

XL Borneo Gaya Island Resort Lap Pool

Opgradér til fuldpension på Gaya Island Resort

Med mindre man sejler ind til fastlandet er der kun resortets restauranter at vælge mellem. Prisniveauet ligger i den øvre ende - både pga. af kvaliteten og beliggenheden.

Derfor har vi lavet et attraktivt tilbud i samarbejde med Gaya Island Resort. For kr. 595 pr. person pr. overnatning kan I opgradere til fuldpension. Og det gælder tilmed på alle resortets restauranter, så I kan i princippet vælge at spise på gourmetrestauranten hver dag.

I har det meste af dagen til at få nydt de sidste solstråler, det varme vand og den vidunderlige atmosfære på Pulau Gaya, inden det er tid til at vinke farvel.

Turen går med båd og bil til lufthavnen i Kota Kinabalu. Herfra fortsætter I med fly hjem mod Danmark, hvor I lander i Kastrup dag 15.

Xl Borneo Gaya Island Resort View Kotakinabalu Vila
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København - Kuala Lumpur / Kota Kinabalu - København 
 • Lufthavnsskatter
 • Al transport mellem lufthavne, hoteller og oplevelser
 • 2 nætter på Hotel Stripes 4*, Kuala Lumpur. Deluxe Room inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Smag på Kuala Lumpur  
 • Indenrigsfly Kuala Lumpur - Sandakan
 • 1 nat på Sepilok Nature Resort 2*. Deluxe Room, inkl. morgenmad og aftensmad
 • Oplevelse: På besøg hos orangutangerne i Sepilok
 • 1 nat på Kinabatangan Wetlands Resort. Standard Room, inkl. alle udflugter og måltider
 • 2 nætter på Sukau Rainforest Lodge 3*. Standard Room, inkl. alle udflugter og måltider
 • 2 nætter på Borneo Rainforest lodge 4*, Danum Valley. Deluxe Room. inkl. alle udflugter og måltider
 • Indenrigsfly Lahad Datu - Kota Kinabalu
 • 5 nætter på Gaya Island Resort  4+*, Pulau Gaya. Bayu Villa, inkl. morgenmad
Pris per person ved 2 voksne
Kompromisløst eventyr på Borneo
RejseperiodeDobbelt
01.05.24 ‑ 13.12.2439.000‑43.000
14.12.24 ‑ 06.09.2541.000‑46.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Nationalparkgebyr ved ophold på Gaya Island Resort på 20-30 MYR pr. person pr. dag. Betales ved check-ud
 • Turistskat på 10 MYR pr. værelse pr. overnatning betales ved check-ud

Bemærk

 • Inkl. pr. person på Gaya Island Resort:

  • 1 x snorkeltur
  • 1 x kajaktur i mangroven
  • 1 x 1 times vandretur med naturguide
  • 1 x bådtur mellem Gaya Island og Kota Kinabalu t/r
 • Læs Udenrigsministeriets rejsevejledning for Borneo. Kontakt vores rejserådgivere for uddybende råd og anbefalinger
 • Den ene Canopy Walk i Danum Valley er midlertidigt lukket. Den anden er åben, så I kan komme op i trætoppene
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Borneo

Rejsen er blot et forslag til, hvordan jeres eventyr fra Kuala Lumpur til Borneo kan se ud. Tal med vores Malaysia- og Borneo-eksperter om en skræddersyet rejse, der matcher jeres drømme og behov. Måske I vil forlænge ferien med flere dage på Gaya Island? Flere dage i Kuala Lumpur? Eller flere eventyr i junglen? Det er helt op til jer.

Læs også Annes personlige beretning om safari på Borneo her og få tips til, hvad du skal pakke.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.