Xl Malaysia Ipoh The Banjaran Hotspring Retreat Hotsprings Sunset

Borneo for livsnydere

Borneo for livsnydere

13 dage fra 35.000 kr.

Kontakt Mette

Tlf. 33 320 320

Luksus, velvære og det bedste af Borneos regnskov

Fra flodsafarier og møder med orangutanger til varme kilder og velvære i sublime omgivelser. På denne rundrejse, oplever I det bedste af Borneo, inden turen går videre til det enestående resort The Banjaran Hotsprings Retreat.

Glæd jer til

 • Strandliv på Shangri-La´s Rasa Ria Resort & Spa 4+*
 • Cykeltur og landliv i det nordlige Borneo
 • At møde orangutanger og malajbjørne
 • Fortryllende safarier på Kinabatangan-floden
 • Ultimativ selvforkælelse på The Banjaran Hotsprings Retreat 5*

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Sabah, Borneo 4 nætter på Sabah, Borneo 4 Højdepunkter Fantastisk cykeltur igennem landsbyer, over hængebroer og forbi rismarker og natur. Fantastisk cykeltur igennem landsbyer, over hængebroer og forbi rismarker og natur.
Sabah, Borneo 2 nætter på Sabah, Borneo 2 Højdepunkter Besøg på rehabiliteringscenter for orangutanger og malajbjørne. Flodsafari ad Kinabatangan-floden, hvor krokodiller lurer i overfladen Besøg på rehabiliteringscenter for orangutanger og malajbjørne. Flodsafari ad Kinabatangan-floden, hvor krokodiller lurer i overfladen
Ipoh, Malaysia 4 nætter på Ipoh, Malaysia 4 Højdepunkter Naturlige spaoplevelser i termiske bade og varme kilder. Middag i drypstensgrotte med krystaller der glimtrer i lysets skær Naturlige spaoplevelser i termiske bade og varme kilder. Middag i drypstensgrotte med krystaller der glimtrer i lysets skær
Xl Borneo Shangri Las Rasa Ria Pool

Flodsafarier, orangutanger og malajbjørne

I Borneo venter der jer det helt store natur- og dyreeventyr. I skal bl.a. besøge et rehabiliteringscenter for orangutanger og sejle på Kinabatang-floden i de tidlige morgentimer, mens regnskoven vågner omkring jer. På jeres daglige flodasafarier, vil I spejde efter alt fra krokodiller til makakaber, næseaber, sjældne fugle og pygmæ-elefanter. 

Og om aftenen, kan I glæde jer til magiske middage i lampernes skær ved flodbredden, hvor lokale naturguides vil holde foredrag og fortælle om regnskovens liv.  

Fra regnskovens favn til en verden af velvære

På denne rundrejse har vi lagt vægt på, at I kan opleve det bedste af Borneo med få stop og høj komfort. I begynder jeres rejse med blide dage på stranden i det nordlige Borneo, inden I begiver jer ind i regnskoven, hvor I bor på en god lodge i 3 nætter og har god tid til at sanse og opleve Borneos enestående natur og dyreliv. I kommer på hele 4 flodsafarier og så besøger I både orangutanger og malajbjørne!   

Til sidst fuldender I jeres eventyr med fire nætter i ophøjet luksus på Malaysias fastland, hvor I har alle dagene på egen hånd til at nyde et af de mest unikke resorts i landet. Her venter jer bl.a. wellness i verdensklasse, udsøgt gastronomi og et væld af aktiviteter i helt sublime omgivelser.   

Xl Borneo Sepilok Nature Resort View
Xl Borneo Cruise Orangutang Baby Kalimantan Animal
Xl Malaysia Ipoh The Banjaran Hotspring Retreat Hot Springs Spa
Det skal I opleve

Dagsprogram

I flyver fra København med kurs mod Kota Kinabalu i det nordlige Borneo, hvor I lander på dag 2. Her bliver I budt velkommen i lufthavnen af jeres private chauffør, som kører jer til Shangri-La´s Rasa Ria Resort & Spa 4+*, hvor I bor de næste 4 nætter i en Junior Suite Ocean View.

Shangri-La Rasa Ria Resort & Spa er et skønt resort, som ligger ud til en meget bred og åben strand, omkranset af frodige bakker, som indbyder til dejlige aftenture med udsigt ud over havet og Borneos regnskov og højeste bjerg Mt. Kinabalu inde i landet. 

Xl Borneo Shangri Las Rasa Ria Aerial Overview

Glæd jer ikke mindst til at opleve resortets ”Breakfast with a View”, hvor I sammen med en kyndig naturguide vandrer op i bakkerne – og mellem trætoppene - med en madkurv, som I nyder alt i mens solen rejser sig op over Borneos regnskov og mægtige Mt. Kinabalu. Det er en fortryllende start på dagen.

Denne udflugt tilkøbes og er ikke inkluderet i jeres ophold på resortet.

Xl Borneo Shangri Las Rasa Ria Lookout Sunrise

Det nordlige Borneo er ikke alene fantastisk smuk og artsrig natur. Det er også skønne landområder, landsbyer og lokalliv, som I skal opleve i dag - på cykel. I cykler ad små landeveje – og over hængebroer – og kommer forbi markeder og templer – og så skal I ikke mindst besøge en Dusun-landby, hvor I lærer om gummitapning og nyder en skøn frokost.

Xl Borneo Sabah Bike Trip Bikers Road
Xl Borneo Sabah Bike Trip Bikers Local Town
Xl Borneo Sabah Bike Trip Catamaran View

I dag er tiden helt jeres egen til bare at slappe af. Måske I vil gå en tur oppe i bakkerne og langs kysten. Eller bare slappe af på stranden med en god bog. I kan også finde vejen til golfbanen eller sejle en tur i kajak. I finder også tennisbaner, to store pools og en kroketbane på resortet - og så er der ikke mindst spaen, som er en hel verden for sig. 

Xl Borneo Shangri Las Rasa Ria Kayak Safari

Shangri-La Rasa Ria Resort & Spa har også hele seks restauranter, som I kan glæde jer til at udforske - fra den indiske restaurant Naan til den japanske restaurant Kozan Teppan-yaki, men også malaysiske Tepi Laut er en oplevelse ud over det sædvanlige.

Small Borneo Shangri Las Rasa Ria Beach

Fra bakkerne ved jeres resort har I de seneste dage kunne kigge ind over Borneos uendelige, disede tæppe af regnskov og højdedrag. I dag er tiden kommet til at begive jer ind i dybet. Ind i en forunderlig og fortryllende verden, hvor naturen hersker suverænt. I står tidligt op og flyver cirka kl. 7.00 om morgenen til byen Sandakan på den østlige side af Borneo.

Orangutanger og malakbjørne

Fra lufthavnen i Sandakan kører I direkte til rehabiliteringscentret for orangutanger i Sepilok, der er det største af de omkring ti orangutang-rehabiliteringscentre på Borneo og Sumatra. Nu skal I møde Borneos fantastiske ”skovmennesker”. 

De orangutanger I møder her, er kommet til rehabiliteringscentret som forældreløse. Her overtager uddannet personale abemoderens rolle med at oplære unge orangutanger til at klare sig i regnskoven. Det og meget mere vil I høre om på centret.

Senere besøger I også et center for malajbjørne, der ligger tæt på orangutangcentret. Fra gangstier i junglen, kan I spotte de små bjørne, der faktisk er verdens mindste bjørne!

Efter besøget i Sepilok kører I til havnen i Sandakan for at sejle ad floderne og ind i junglen. I sejler ca. 2,5  time op ad Kinabatangan-flodens mudrede vand. Hold øje med områdets karakteristiske næseaber, der lever i flokke højt oppe i trækronerne. Måske er I også heldige at spotte en krokodille eller to – eller en rokke springe op af vandet. Det her er ganske enkelt et enestående naturområde.

XL Borneo Orangutang
XL Borneo Orangutang 4
Xl Borneo Sepilok Bornean Sun Bear Conservation Centre Sun Bear

Flodsafari og foredrag om aftenen

Ved ankomst til Sukau Rainforest Lodge 3+*, kan I pakke ud og finde jer til rette på jeres værelse, men allerede sidst på eftermiddagen skal I på jeres første flodsafari – og gad vide, hvilke dyr I møder på vejen?

Om aftenen kan I glæde jer til en middag på lodgens restaurant ved flodbredden. Det er en helt speciel oplevelse, at sidde i lampernes skær midt ude i Borneos regnskov, mens floden strømmer forbi under jer.

I restauranten vil lodgens naturguides også holde et oplæg med en introduktion til områdets flora og fauna. 

Mini Borneo Sukau Rainforest Lodge Animals Pygmy Elephants Boat People Watching

I dag vågner I tidligt op, for dagens første flodsafari begynder allerede kl. 6, hvor I sejler ud på Kinabatangan-floden, mens disen rejser sig og Borneos regnskov vågner. Det er mageløst. I vender tilbage til lodgen for at spise morgenmad, inden I skal ud på en kort tur på lodgens gangbroer med en naturguide, som vil fortælle jer mere om regnskovens liv.  

XL Borneo Sukau Rainforest Lodge Vegetation Sukau

Om eftermiddagen er der igen en flodsafari på programmet – og hvad mon I oplever denne gang? Næseaber, næsehornsfugle, langurer, krokodiller og pygmæ-elefanter. Måske orangutanger? En ting er sikkert: Borneos regnskov holder aldrig op med at overraske.

XL Borneo Sukau Rainforest Lodge Animal Proboscis Monkey Tree

I dag tager i afsked med regnskoven og Borneo. Efter morgenmad, sætter I kurs mod Sandakan, hvorfra I flyver til Malaysias hovedstad, Kuala Lumpur. Herfra kører I nordpå i cirka 3 timer og ankommer midt på aftenen til jeres sidste stop på rejsen – og hvilket sted at runde af. 

Velkommen til The Banjaran Hotsprings Retreat 5*, hvor I bor de næste 4 nætter i en pragtfuld Water Villa med udsigt til en flod, der strømmer gennem dalen og mellem kalkstensklipper.

Xl Malaysia The Banjaran Hotspring Pool Lake Villa Bedroom

Xl Malaysia Ipoh The Banjaran Hotspring Retreat Pool

Ultimativ forkælelse for krop og sjæl. I en helt fortryllende verden af grotter, varme kilder og jungleklædte kalkstensklipper. En verden, hvor I vågner til abernes morgensang og nyder jeres morgenkaffe mens næsehornsfugle flyver forbi.  Sådan kan The Banjaran Hotsprings Retreat kort sammenfattes. De næste tre dage er jeres helt egne. 

Poolvilla og naturens egen spa

I bor i en villa på 154 m2 med en stor balkon og et udendørs areal med overdækket loungeområde og en plunge pool at boltre jer i – og så kan I frit benytte resortets naturlige spabade: Termiske bade og fire varme kilder med forskellige temperaturer. Isbad og dampbad i en grotte. Og et væld af fantastiske kropsbehandlinger.  

I kan også sænke fødderne i den naturlige pool, hvor små Garra rufa-fisk er klar til at forkæle jeres fødder. Og så er der også et område med bløde lavasten, som I kan gå på og massere fødderne. 

I den mere aktive ende, finder I også et fitnesslokale og så er der mulighed for at begive jer ud på en vandretur til kalkstensklipper, grotter og vandfald med resortets kyndige naturguides, som kan fortælle jer om områdets mangfoldige flora og fauna.

Xl Malaysia The Banjaran Hotspring Spa Treatment Massage

Gastronomi i en drypstensgrotte

Jeres morgenmad serveres i restaurant Pomelo, hvor der venter jer en overdådig buffet, som byder på alt, hvad hjertet begærer. I kan nyde den udenfor med udsigt til søen, mens regnskoven vågner omkring jer og disen letter mellem kalkstensklipperne. 

Og om aftenen, kan I glæde jer til skønne kulinariske oplevelser på restauranten Jeff´s Cellar, som ligger i en drypstensgrotte med vægge, hvis krystaller glimter i lampernes milde skær. Det er mageløst.

Xl Malaysia Ipoh The Banjaran Hotspring Retreat Meditationcave

Jeres eventyr er ved at være slut og i dag kører I til øen Penang, hvorfra I flyver hjem til Danmark. I lander i København på dag 13.

Xl Malaysia Ipoh The Banjaran Hotspring Retreat Resort View
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Sabah er Borneos nordligste provins og har umiskendeligt sit helt eget særpræg og historie – området var bl.a. del af Det Britiske Imperium fra 1800-tallet og helt frem til 1963, kun afbrudt af 2. Verdenskrig.

Håndplukkede lodges og resorts

Her skal I bo på jeres rejse

På denne rundrejse har vi udvalgt nogle af de bedste hoteller i Borneo og Malaysia ud fra stemning, komfort og beliggenhed. I Borneo begynder I med 4 nætter på det skønne resort Shangri-La´s Rasa Ria Resort & Spa 4+*, inden turen går videre til 2 nætter på prisvindende Sukau Rainforest Lodge 3+* i hjertet af Borneos regnskov. 

I slutter af på øverste hylde med 4 nætter på det vidunderlige og helt unikke resort The Banjaran Hotsprings Retreat 5*.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Kota Kinabalu / Kuala Lumpur-København
 • Lufthavnsskatter
 • Al transport mellem lufthavne, hoteller og oplevelser
 • 4 nætter på Shangri-La´s Rasa Ria Resort & Spa 4+*, Kota Kinabalu. Junior Suite Ocean View, inkl. morgen- og aftensmad
 • Oplevelse: Hængebroer og landsbyer - på cykel i Sabah
 • Indenrigsfly Kota Kinabalu-Sandakan
 • Besøg på rehabiliteringscenter for orangutanger i Sepilok
 • Besøg på rebaliliteringscenter for malajbjørne i Sepilok
 • 2 nætter på Sukau Rainforest Lodge 3+*, Sabah. Borneo Villa, inkl. alle udflugter og måltider (vand, te & kaffe)
 • Indenrigsfly Sandakan-Kuala Lumpur
 • 4 nætter på The Banjaran Hotsprings Retreat 5*, Ipoh. Water Villa inkl. morgenmad, middage mm. (se under BEMÆRK)
Pris per person ved 2 voksne
Borneo for livsnydere
RejseperiodeDobbelt
28.06.24 ‑ 14.08.2440.000‑42.000
15.08.24 ‑ 13.12.2434.000‑37.000
14.12.24 ‑ 22.06.2535.000‑41.000
23.06.25 ‑ 14.08.2542.000‑44.000
15.08.25 ‑ 30.09.2536.000‑38.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda Rejseforsikring
 • Turistskat på 10 MYR pr. værelse pr. overnatning betales ved check-ud

Bemærk

 • INKL. PÅ THE BANJARAN

  • 1 x middag på restaurant Jeffs Cellar
  • 1 x frokost og middag på restaurant Pomelo
  • Gratis minibar (ikke-alkoholiske drikkevarer)
  • 1 x 1 times aromaterapeutisk massage for 2 personer
  • 1 fl. mousserende vin i villaen ved ankomst
  • 10 % rabat på behandlinger i spaen
  • 15% rabat på øvrige måltider, ekskl. drikkevarer

  Læs Udenrigsministeriets rejsevejledning for Borneo. Kontakt vores rejserådgivere for uddybende råd og anbefalinger

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Malaysia og Borneo

Vi skræddersyer alle rejser til Malaysia og Borneo efter jeres ønsker og behov. Måske I vil have flere dage på Borneo eller tilføje flere eventyr I Malaysia eller Singapore? Tal med vores rejserådgivere om en skræddersyet rejse, der matcher jeres drømme.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.