Xl Borneo Shangri Las Rasa Ria Garden Wing Pool
Kota Kinabalu

Shangri-La's Rasa Ria Resort & Spa

Strandferie og naturoplevelser

Shangri-La's Rasa Ria Resort & Spa slanger sig mellem frodige bakker, palmehaver og en tre kilometer lang og dejlig bred strand. Det er kort fortalt et skønt legeland og tilflugtssted for alle aldre og interesser – fra vilde vandreture til golf og spa. Tæt på Borneos højeste bjerg, Mt. Kinabalu.

Strandferie i skyggen af Mt. Kinabalu

Shangri-La's Rasa Ria Resort & Spa ligger ved byen Kota Kinabalu i Borneos nordlige Sabah-provins, der måske er mest kendt for Malaysias højeste bjerg, Mt. Kinabalu, og nationalparken Kinabalu, som siden år 2000 har været at finde på Unesco´s verdensarvsliste - begge ligger få timers kørsel fra resortet. 

Shangri-La's Rasa Ria Resort & Spa er også omkranset af skøn natur og I kan bl.a. glæde jer til resortets såkaldte ”Breakfast with a View”, hvor I sammen med en kyndig guide vandrer op i bakkerne – og mellem trætoppene - med en madkurv, som I nyder med en fortryllende udsigt over Borneo og Mt. Kinabalu i horisonten. 

 I det hele taget er Shangri-La's Rasa Ria Resort & Spa en skøn og blanding af strand, sport - og naturresort, hvor gæster i alle aldre kan boltre sig på resortets store og luftige græsarealer med svajende palmer, laguneagtige pools, tennisbaner, golfbaner, spa, vandsport og et væld af aktiviteter til vands og i junglen. 

Resortet er virkelig en verden i sin egen ret og på trods af sin størrelse, er der en rar og afslappet stemning, en god personlig service, frisk energi og en kærlig hånd på deltaljerne. For ikke at nævne resortets mange kulinariske tilbud af høj kvalitet – fra fremragende malaysisk gadekøkken til italienske, indiske og japanske specialiteter.

Xl Borneo Shangri Las Rasa Ria Lookout Sunrise
Small Borneo Shangri Las Rasa Ria Restaurant Coffee Terrace
Small Borneo Shangri Las Rasa Ria Beach
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Klassisk komfor med plads til par og familier

Shangri-La's Rasa Ria Resort & Spa slanger sig ved foden af en lille kæde af jungleklædte bakker. De klassiske bygninger med tage i malaysisk stil er omkranset af store og palmefyldte haver og laguneformede pools. Det hele føles dejligt åbent og luftigt og samtidig privat, roligt og afskærmet fra verden omkring. 

Resortet er delt op i to sektioner, den såkaldte Garden Wing, som er mest populær med familier - og den såkaldte Ocean Wing, der har en mere afdæmpet, eksklusiv og voksen stemning. Derudover finder I  tennisbaner, en kroketbane, en golfbane med 18 huller og et vandsportcenter, hvor I kan låne kajakker, SUP-boars med mere.

Malaysisk gadekøkken, verdenskøkkener og egen strandpavillon

Shangri-La's Rasa Ria Resort & Spa har hele seks restauranter, der alle udmærker sig ved at servere velkendte og originale retter af høj klasse. Glæd jer ikke mindst til resortets indiske restaurant Naan og japanske Kozan Teppan-yaki, men også restauranten Tepi Laut er en virkelig skøn oplevelse med autentiske malaysiske retter i hyggelige rammer, der genskaber stemningen fra et traditionelt gademarked.

Og så kan I selvfølgelig også nyde en privat 5-retters middag i jeres egen strandpavillon med solnedgang over bugten.

Store værelser med balkon og havudsigt

Shangri-La's Rasa Ria Resort & Spa har 173 værelser fordelt på syv værelseskategorier – fem i Garden Wing og to i resortets Ocean Wing. Alle værelser er luftige og klassisk indrettet i beige, khaki- og cremefarver, som giver ro og varme til det stilfulde og enkle interiør med stort tv, Wi-Fi, kaffemaskiner og rummelige badeværelser i marmor. 

Alle værelser har dejlige balkoner med skønne udsigter over haven eller vandet – og flere af værelsestyperne har også jacuzzi på balkonen. Hør mere med jeres rejserådgiver, hvilke værelsestype, som passer jer bedst.

Xl Borneo Shangri Las Rasa Ria Garden Wing Speciality Suite Bedroom
HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Malaysia Ipoh The Banjaran Hotspring Retreat Nature Waterfall
Borneo, Asien

Borneo for livsnydere

13 dage fra

35.000 kr.

Glæd jer til

Strandliv på Shangri-La´s Rasa Ria Resort & Spa 4+*

Cykeltur og landliv i det nordlige Borneo

At møde orangutanger og malajbjørne

Fortryllende safarier på Kinabatangan-floden

Ultimativ selvforkælelse på The Banjaran Hotsprings Retreat 5*

XL Borneo Kinabatangan River Proboscis Monkey
Borneo, Asien

Glæd jer til

Fortryllende flodsafari på Kinabatangan-floden

At møde Borneos orangutanger

Skøn junglelodge i hjertet af Danum Valley

Singapore med skønne The Warehouse 5*

Unikke poolvillaer på Cempedak Private Island 4*

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Borneo

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Borneo. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.