XL Botswana Lodge Chobe Under Canvas Tent
Chobe National Park, Botswana

&Beyond Chobe Under Canvas

Kæmpe dyreflokke oplevet fra mobil camp med 5 telte

At bo på &Beyond Chobe Under Canvas er en safarieoplevelse for livet. I er i en privat mobil camp med kun 5 telte. Det betyder maksimalt 10 gæster og dermed den mest uforstyrrede naturoplevelse, I kan tænke jer.

Tæt på storslået natur

På &Beyond Chobe Under Canvas kommer I helt tæt på et Chobe National Parks storslåede dyre- og fugleliv langt ude i Botswanas vildnis. Samtidig nyder I stor komfort, super service og ikke mindst adgang til de bedste naturguides.

Ja, vi burde måske endda være startet med at beskrive turen hertil, for den er en væsentlig del af oplevelsen. I flyver nemlig hertil i et lille privatfly hen over savannen, så I ser de smukke landskaber og dyreflokke fra luften. Man mærker forventningen stige hele vejen og glæder sig bare til den første safari, når man sætter fødderne på jorden igen.

Safari i Chobe National Park

Fra &Beyond Chobe Under Canvas kan I tage på safari i åben jeep morgen og eftermiddag, og I kan også komme ud at sejle i en lille båd på Chobe-floden, hvor I glider forbi flodhestene, mens I nyder en drink i solnedgangen.

Området har Afrikas største flok af vilde elefanter på over 35.000 dyr. Her er også store flokke bøfler, flodheste, gigantiske nilkrokodiller, antiloper, løver, leoparder, giraffer, hyæner, aber, vilde hunde og zebraer.

Dyrene kan frit bevæge sig rundt i et område på 11.700 km2. Chobe byder på såvel tør savanne som sumpe andre vådområder langs Chobe-floden. Den nordøstlige del er præget af teakskov.

Xl Botswana Chobe National Park Chobe River
Xl Botswana Hippopotamus Chobe National Park River
Xl Botswana Chobe National Park Baboon In Tree Monkey Animal
Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Mobil camp med maks. 5 telte

En af de fascinerende ting ved &Beyond Chobe Under Canvas er, at kommer I tilbage en uge senere, er lejren væk. Den flyttes efter 5-6 nætter, så lejrens safarier går ad nye spor og ikke forstyrrer et enkelt områdes dyreliv permanent.

En fordel ved dette er selvfølgelig, at lejren altid kan opstilles, hvor dyrelivet er bedst lige nu. Naturguiderne har detaljeret viden om områdets dyrestier og dyrenes bevægelser hen over året. Lejrens telte kan derfor spredes ud i vildnisset omkring f.eks. dyrestier.

Selv om I er i en midlertidig camp, har I et komfortabelt telt med en stor dobbeltseng og separat badeværelse, hvor toilettet har skyl, og bruseren har varmt vand! Campen har maksimalt 5 telte.

Her er fælles hygge- og spiseområde. Petroleumslamper hænges op i træer og buske, når der serveres skøn mad under stjernerne. Alle måltider og drikkevarer bortset fra enkelte luksusmærker er inkluderet.

En typisk dag på &Beyond Chobe Under Canvas

På safari får man den største oplevelse, hvis man selv følger dyrenes rytme. Jeres butler vækker jer derfor ved daggry og sætter en bakke med hjemmelavede kiks og kaffe eller te uden for jeres telt. Godmorgen!

Lidt senere kører I af sted gennem vildnisset i en åben jeep med jeres guider og "tracker". Måske møder I rovdyr, der nyder nattens fangst, eller dyreflokke, der græsser, før dagen bliver varmere.

Efter at have set dyrelivet på jeres første safari venter en dejlig morgenmad hjemme i campen. Her er toast, marmelade, hjemmelavet müsli, frisk frugt og flere slags ost. Over bålet tilberedes de varme æggeretter og brød.

Husk at gemme lidt appetit til frokosten, der serveres i det skyggefulde spisetelt. Og der skal også være plads til afternoon tea med snacks. Ind i mellem måske en lille lur, for I har været tidligt oppe, hvis I ellers kan løsrive jer fra udsigten til den vilde og smukke natur.

Eftermiddagens safari starter, når dagens varme aftager igen. I kan også prøve en sejltur på floden, hvor I glider forbi hundreder af elefanter, der kommer for at drikke. I kan se flodheste både i vandet og på land, og I får serveret en drink i solnedgangen.

Tilbage i campen venter cocktails ved bålet og aftensmad under stjernerne. Maden tilberedes over bålet og sluttes af med skønne desserter, som ledsages af te, kaffe og cognac.

Mens I rykker tættere på bålet, går snakken om dagens oplevelser. Og når I rejser jer fra bålet, bliver I fulgt tilbage til jeres telt, hvor i falder til ro til savannens lyde.

Håndplukkede til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Boswana Okavango Deltaet Elephants Drone
Botswana, Afrika

Botswanas uberørte vildnis

11 dage fra

60.500 kr.

Glæd jer til

De bedste camps og vildeste naturoplevelser i Botswana

Følelsen af at opleve så meget mere ved at ofre lidt ekstra

Safari med kano i det utrolige Okavango-delta

Victoria Falls og 4+-stjernede Victoria Falls Hotel

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Botswana

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Botswana. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.