Xl Botswana Okavango Deltaet Sandibe Lodge Family Suite Room View
Okavango, Botswana

&Beyond Sandibe Okavango Safari Lodge

Designerlodge i Okavango-deltaet

&Beyond Sandibe Okavango Safari Lodge sætter helt nye standarder for safari. Designet er kreativt og luksuriøst. Servicen er i verdensklasse, og det samme er safarioplevelserne. En lodge til jer, der vil have det bedste af det bedste.

Femstjernet forkælelse og safari

Med &Beyond Sandibe Okavango Safari Lodge som base får I både femstjernet forkælelse og ægte safari. Lodgen ligger nemlig i Okavango-deltaet på grænsen til Moremi Game Reserve, hvor koncentrationen af dyr er højere end mange andre steder i deltaet. Oplevelsen starter allerede på vejen hertil, som går med et mindre fly fra Maun over deltaet til Chitabe airstrip. Herfra venter en time i jeep til lodgen, og der er stor sandsynlighed for, at I allerede får jeres første møde med de vilde dyr på vejen!

Tæt på Okavango-deltaets dyrerige

Botswanas Okavango Delta er som en juvel i hjertet af Kalahari-ørkenen. Floder snor sig i alskens former gennem landskabet, hvor lechwe-vandbukke kigger op fra flodbredderne, finurlige sitatunga-antiloper gemmer sig i buskadset, og løver sover til middag under figentræerne. Zebraflokke galoperer afsted, giraffer strækker sig op i træerne for at nå de bedste blade, og flodheste slænger sig i vandet.

I har mulighed for at komme på safari i jeep og til fods flere gange om dagen. 

Xl Botswana Okavango Deltaet Sandibe Lodge Guest Area
Xl Botswana Okavango Deltaet Sandibe Lodge Room Seven
Xl Botswana Okavango Deltaet Sandibe Lodge Food Rice
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Design inspireret af et bæltedyr

&Beyond Sandibe Okavango Safari Lodge er på ingen måde en traditionel safarilodge. Ude fra er designet inspireret af formen på bæltedyrets skjold, mens designet indenfor imponerer fra start til slut med luksus, detaljer og høj komfort. Lodgen er åben med fantastisk udsigt til deltaet, hvor alt fra elefanter til løver og antiloper spankulerer forbi eller drikker af det lokale vandhul. Nogle gange kan I endda opleve dyrene slentre direkte gennem lejren.

Med til oplevelsen hører all inclusive, al safari, service i verdensklasse, kulinariske oplevelser og mulighed for massage. Og så er jeres villa et helt kapitel for sig. Det vender vi tilbage til.

Gourmet og service, der overrasker

Lodgen gemmer sig diskret i skovbrynet, og er bygget op i højden, så I altid har det bedst mulige udsyn til deltaet. I hjertet af lodgen finder I fællesloungen med pejseområde og restaurant. Her serveres alle jeres middage, og menukortet er en moderne fusion af det traditionelle afrikanske køkken og det internationale. 

Vi lover, at I bliver overraskede. Og faktisk er overraskelser en af de ting, der gør servicen på &Beyond Sandibe Okavango Safari Lodge til noget helt særligt. Champagne og snacks dækket op på et bord med hvid dug midt på savannen, måske i solnedgangens skær, er blot noget af det, I kan opleve. Da her kun er 12 villaer, kan I forvente yderst personlig service. Ofte ved de, hvad I ønsker, før I selv gør det … 

Vilde villaer i det vilde delta

Også villaerne har form som et bæltedyr (eller en pangolin, som det hedder på disse kanter), og er bygget op i højden, så I kan nyde udsigten ud over deltaets grønne landskab. Indenfor skaber det runde design en helt særlig stemning og følelse af ro, og med 30 meter til nærmeste nabovilla har I masser af plads til tosomhed og privatliv. 

Design og komfort

Indretningen er lys og moderne med designermøbler for høj komfort, og på jeres private terrasse venter en skøn plunge pool. Og når nu vi har lovet jer det bedste af det bedste, er her (ulig mange andre safarilodges) naturligvis både aircondition, personlig minibar, mulighed for WiFi og meget mere!

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Botswana

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Botswana. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.