Xl Botswana Okavango Delta Beyond Xaranna Camp Room Pool
Okavango, Botswana

&Beyond Xaranna Okavango Delta Camp

Luksustelt med plungepool

Oplev at blive forkælet i telt med pool omgivet af dyreliv i Okavango-deltaet. Tag på Big Five safari til fods samt i jeep og båd. Og glæd jer ikke mindst til at glide gennem det fredfyldte og smukke sceneri i traditionel kano, mokoro.

Når I har valgt at tage på safari i Botswana, er det fordi I søger de absolut bedste oplevelser. Vælger I at krydre jeres safari med &Beyond Xaranna Okavango Delta Camp i Okavango-deltaet, har I nået det sublime i nærkontakt med naturen.

Safari i Okavango-deltaet i Botswana

Vandstanden bestemmer safarien på &Beyond Xaranna Okavango Delta Camp. I kan som nævnt sejle i traditionel mokoro, der er en kano hugget ud i ét stykke træ. Her er også små både, jeeps og mulighed for bush walks, helikopterture, rideture m.m. 

Ud over Big Five - løve, leopard, sort næsehorn, elefant og bøffel - er her antiloper, flodheste, vilde hunde og meget mere inkl. flere end 450 fuglearter. Og tro os, I vil blive lige så begejstrede for at se de smukke små frøer, som for at se de store elefanter. Men mest af alt vil I nok blive begejstrede for stemningen.

En camp, hvor big five er det mindste af det hele

I kan tage på Big Five safari fra &Beyond Xaranna Okavango Delta Camp. Men det kan I jo mange steder i Afrika. I kan også glide stille af sted i kano omgivet af flodheste. Unikt, ja, men det kan I også nogle få andre steder. 

Hvad er det så, der gør &Beyond Xaranna Okavango Delta Camp så speciel? Stemningen, idyllen og den særlige kombination af luksustelte og eventyr!

Xl Botswana Okavango Delta Beyond Xaranna Camp Food
Xl Botswana Okavango Delta Beyond Xaranna Camp Breakfast Buffet
Xl Botswana Okavango Delta Beyond Xaranna Camp Breakfast
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Luksustelt med aircondition og pool

I er på en ø i hjertet af Okavango-deltaet i Botswana. Her er blot 9 telte, og de har ikke bare badeværelse og aircondition, men også en plungepool på terrassen, hvor I kan boble i jeres eget vand med udsigt til elefanter og flodheste, der gør det samme i deres vand. Vi sagde, det var unikt.

Loungestemning, fred og idyl

&Beyond Xaranna Okavango Delta Camp smyger sig ind mellem gamle træer og sivbevoksning i vandkanten. Fra terrassen med loungemøbler kan I nyde udsigten over deltaet og spejde efter dyrene. Om aftenen tændes bålet, og aftensmaden serveres under millioner af stjerner.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Botswana

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Botswana. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.