XL Botswana Chobe Game Lodge Dinner On Deck Sunset
Chobe National Park, Botswana

Chobe Game Lodge

Hvor oplevelserne er i højsæde og dyrene er jeres naboer

Oplev dyreliv, solnedgang og stjernehimmel fra det eksklusive Chobe Game Lodge. En safari lodge, der hører til blandt Botswana's bedste.

Når oplevelser er i højsædet

Chobe Game Logde ligger med en betagende udsigt over Chobe floden. I området ses bl.a. elefanter, giraffer, bøfler, antiloper, flodheste, løver, aber m.m.

Chobe Game Lodge arrangerer daglige gamedrives, safariture og bådture med professionelle rangers. Med beliggenhed midt i Chobe Nationalpark, det rige dyreliv og blot 80 km. fra Victoria Falls gør opholdet unikt.

Brølende løver og en duft af elefanter ...

Og der er sublime oplevelser i vente. Duften af elefanter, lyden af bøffelflokke, græssende vildsvin, brølende løver og skrigene fiskeørne. Omgivelserne indbyder til enestående dyre- og naturoplevelser, mens I på lodgen finder et højt serviceniveau og alle moderne faciliteter i jeres værelse.

Når dyrelivet ikke studeres, er det oplagt at slappe af under palmebladenes skygge i poolen. I kan læse en god bog i biblioteket, tage en kølig drink i baren eller komme under massørens kyndige hænder. Chobe Game Lodge tilbyder desuden et smukt poolområde, observationsplatform, cigarbar, fitness center, lounge, souvenirbutik og billard. Overalt finder I varme træsorter, buede hvælvinger og smagfuldt interiør med afrikansk præg.

Botswana Chobe Game Lodge Deckdinner
Botswana Chobe Game Lodge Deckbfast 3
Botswana Chobe Game Lodge Deck Tea
Det kan I se frem til

Facilities og services

Chobe Game Lodge 4* - bo midt i dyrelivet

Chobe Game Lodge i Botswana ligger perfekt i Chobe Nationalpark - direkte til Chobe floden og det imponerende dyreliv. De eksklusive og charmerende omgivelser samt nærheden til naturen, giver en perfekt kombination for en uforglemmelig safari i Afrika.

Fra lodgens store "promenade" veranda mod floden, kan I betragte de usædvanlige rødorange solnedgange eller den smukke stjernehimmel. På alle tider af døgnet, kan I sætte jer til rette i de behagelige lænestole og betragte det imponerende antal og den store variation af både dyr og fugle.

Chobe Game Lodge værelser

47 værelser med udsigt til floden. Alle værelser har aircondition, loftvifte, gratis mini bar, kaffe/te faciliteter samt balkon eller terrasse.

4 luksus suiter med udsigt til floden aircondition, loftvifte, gratis mini bar, kaffe/te faciliteter, egen infinity pool og solterrasse.

Håndplukkede til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Botswana Chobe Game Lodge Deckdinner
Sydafrika, Afrika

Luksus i Afrikas hjerte

12 dage fra

56.500 kr.

Glæd jer til

Game drives og 30.000 elefanter

Verdens største vandfald, Victoria Falls

Bådsafari og rivercruise

3 nætter på det eksklusive tog, Rovos Rail 5*

Unikke 4* lodges, fx. Chobe Game Lodge 4*

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Botswana

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Botswana. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.