XL Botswana Chobe Game Lodge Pool Suite View

Luksus i Afrikas hjerte

Luksus i Afrikas hjerte

12 dage fra 63.500 kr.

Kontakt Mathias

Tlf. 33 320 320

En eksklusiv rejse i Botswana, Victoria Falls og luksustog til Sydafrika

Safarirejse til Afrikas hjerte. Kom tæt på de vilde dyr i Chobe Nationalpark i Botswana, bo ved det imponerende vandfald Victoria Falls, og nyd femstjernet luksus om bord på Rovos Rail. De fleste måltider, drikkevarer og udflugter er inkluderet undervejs.

Alt i alt en kort luksusrejse med store udvalgte naturoplevelser, hvor luksus og forkælelse er med på hele turen, og med minimal transporttid. 

Glæd jer til

 • Game drives og 30.000 elefanter
 • Verdens største vandfald, Victoria Falls
 • Bådsafari og rivercruise
 • 3 nætter på det eksklusive tog, Rovos Rail 5*
 • Unikke 4* lodges, fx. Chobe Game Lodge 4*

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Chobe Nationalpark, Botswana 3 nætter på Chobe Nationalpark, Botswana 3 Højdepunkter Autentisk safari med imponerende dyreliv og Afrikas største koncentration af elefanter. Autentisk safari med imponerende dyreliv og Afrikas største koncentration af elefanter.
Victoria Falls, Zimbabwe 2 nætter på Victoria Falls, Zimbabwe 2 Højdepunkter Enestående oplevelser ved Zambezi-floden, hvor I skal opleve det fantastiske vandfald Victoria Falls. Enestående oplevelser ved Zambezi-floden, hvor I skal opleve det fantastiske vandfald Victoria Falls.
Rovos Rail togrejse 3 nætter på Rovos Rail togrejse 3 Højdepunkter Nyd 3 dage i verdens mest luksuriøse tog fra Zimbabwe til Sydafrika. Nyd 3 dage i verdens mest luksuriøse tog fra Zimbabwe til Sydafrika.
Pretoria, Sydafrika 1 nat på Pretoria, Sydafrika 1 Højdepunkter Dyk ned i byens historie og udforsk byens fantastiske haver fyldt med Jacaranda træer. Dyk ned i byens historie og udforsk byens fantastiske haver fyldt med Jacaranda træer.
Xl Southafrica Victoria Falls Bridge Train Aerial View
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Chobe Nationalpark og 30.000 elefanter

Kæmpe bøffelflokke og Afrikas største koncentration af elefanter. Med seks game drives på tre dage, er der lagt op til unikke oplevelser i jeep, til fods og i båd. Jeres lodge er placeret direkte ved Chobe-floden og med en imponerende udsigt til Caprivi flodsletten.

Der er fantastiske muligheder for at se dyr som store horder af bøfler, elefanter, kudu, vilde hunde, antiloper samt et fantastisk fugleliv. Med lidt held er der også mulighed for at se ”pukuer” – en særlig antilope, som kun findes på de flade sumpstrækninger.

Victoria Falls - Afrikas store naturvidunder

I skal opleve et af verdens største og mest imponerende vandfald. Med en samlet bredde på 1,6 kilometer, et fald på 128 meter og seks hovedvandfald udgør dette tilsammen verdens største tæppe af vandmasser.

 

I får en guidet tur til vandfaldene, hvor både hørelse, duft, syn og sanser bliver udfordret af de 450 millioner m3 vand i minuttet, der ender i bunden af kløften. David Livingstone opkaldte disse fantastiske vandfald efter Dronning Victoria tilbage i 1855, da han som den første europæer opdagede vandfaldene.

Rovos Rail - en kulinariske rejse med udsigt 

Når verdens mest eksklusive tog, Rovos Rail, ruller igennem Sydafrika er maden og vinen således i centrum, og når først man er ombord kan pungen blive i inderlommen resten af turen. Alle måltider er inkluderet i prisen og Sydafrikas bedste vine er ad libitum undervejs.

I får tre nætter på dette mondæne tog, hvor de ældste af vognene er fra 1911. Den helt særlige atmosfære ombord mærkes i særdeleshed i restauranten, når den kulinariske femretters menu indtages med sølvbestik.

XL South Africa Rovos Rail Landscape Mountains 9
South Africa Rovos Rail Tea Lounge
Xl South Africa Rovos Rail Lunch Fish Food
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Vil I gerne forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt, der ikke er med i programmet? Tal med jeres rejserådgiver, som står klar til at skræddersy den rejse, der opfylder netop jeres drømme.

Xl South Africa Nelson Mandela Statue

Afgang fra København via Zurich, Frankfurt, London eller Paris til Johannesburg.

Xl Botswana Chobe National Park Buffalo Animal

Ved ankomst til Johannesburg Airport, vil I blive mødt af vores samarbejdspartner, som venter i ankomsthallen med et skilt med jeres navn på. Her vil I få udleveret jeres velkomstpakke, samt blive hjulpet til jeres næste flyafgang mod Botswana. Her bliver I mødt af vores samarbejdspartner som kører jer til Chobe Nationalpark.

Den nordlige del, hvor Chobe-floden med sine naturlige vandressourcer har den absolut største koncentration af dyr, er et yndet sted for mange rejsende. Det var for eksempel her, at Elizabeth Taylor og Richard Burton holdt deres bryllupsrejse.

Xl Botswana Chobe National Park Herd Of Elephants

30.000 elefanter

Området er kendt for de store flokke af elefanter, som samles ved flodbredden. Med lidt held er der også mulighed for at se ”pukuer” – en særlig antilope, som kun findes på de flade sumpstrækninger. Chobe er specielt kendt for sine næsten utroligt store elefanter og imponerende bøffelflokke på mange tusinde dyr, hvilket ikke kan opleves andre steder i Afrika.

Der er fantastiske muligheder for at se dyr som store horder af bøffler, elefanter, kudu, vilde hunde, antiloper samt et fantastisk fugleliv. To gange dagligt er der game drives i åbne 4x4 jeeps. Du kan tage på walking safari med professionelle rangers - det er en helt særlig oplevelse at bevæge sig til fods og lære om dyrespor, -lugte og -lyde. Ydermere er der bådture morgen og eftermiddag samt guidede kanoture for alle interesserede.

Xl Botswana Chobe National Park River Safari Hippopotamus Herd

Chobe Game Lodge 4* 

Chobe Game Lodge 4* er eksklusiv og charmerende, med varme træsorter, buede hvælvinger og afrikansk kunst.

Når dyrelivet ikke studeres, er det oplagt at slappe af under palmebladenes skygge ved poolen. I kan læse en god bog i biblioteket, tage en kølig drink i baren eller slappe af under massørens kyndige hænder.

Fra lodgens store "promenade" veranda mod floden, kan I betragte de usædvanlige rødorange solnedgange eller den smukke stjernehimmel. På alle tider af døgnet, kan I sætte jer til rette i de behagelige lænestole og betragte det imponerende antal og den store variation af både dyr og fugle.

XL Botswana Chobe Game Lodge Deckwater

På grænsen mellem Zambia og Zimbabwe ligger et af af verdens største og mest imponerende vandfald, og er i dag en af de helt store seværdigheder i det sydlige Afrika.

David Livingstone opkaldte disse fantastiske vandfald efter Dronning Victoria tilbage i 1855, da han som den første europæer opdagede vandfaldene. Man kalder det vandfaldene, da Victoria Falls består af en række sammenhængende vandfald, hvor hovedvandfaldet er delt på midten af en klippeblok.

 

Xl Southafrica Victoria Falls Tourists Swim Devils Pool

450 millioner kubik vand i minuttet 

Omend ikke det største i verden, så det bredeste, med en samlet bredde på 1.6 kilometer og et fald på 128 meter. Victoria Falls består af seks hovedvandfald der tilsammen udgør verdens største tæppe af vandmasser med 450 millioner kubik vand i minuttet, der ender i bunden af køften.

Victoria Falls er desuden kendt som det sydlige Afrikas adventure center med et stort udvalg af forskellige aktiviteter der får adrenalinen til at pumpe rundt i kroppen. Af de mere rolige fornøjelser kan nævnes en spændende guided tur til vandfaldene og en sejllads på Zambezi-floden, mens solen går ned i horisonten.

Xl Zimbabwe Hotel Victoria Falls Hotel Front View

The Victorie Falls Hotel 4* 

Luksuriøst hotel i smuk kolonistil - fascinerende gammeldags kombineret med moderne komfort. Victoria Falls Hotel har den bedst mulige beliggenhed, med udsigt over Victoria Falls og til hængebroen mellem Zimbabwe og Zambia.

Hotellet byder på udendørs pool, to restauranter, bar, loungebar, spabad, picnicområde og mange flere faciliteter.

De ansatte er opmærksomme og yderst serviceminded. Der er et utal af aktivitetsmuligheder i nærheden af hotellet.

Xl Zimbabwe Hotel Victoria Falls Hotel Pool

South Africa Rovos Rail Landscape Mountains 8

Rovos Rail "Pride of Africa" - verdens mest luksuriøse tog. Oplev en særklasse af en restaurant og femstjernet hotelkomfort på skinner. Således er "Pride of Africa" en fin restaurant og en udsøgt vinkælder på skinner, men det er mere end det. Det er også et femstjernet luksushotel på hjul.

XL South Africa Rovos Rail Club Lounge

De tyve togvogne som udgør "The Pride of Africa" er samlet fra hele verden og gennemrestaureret. De ældste af vognene er fra 1911, og blev transporteret fra Europa til Afrika i første halvdel af sidste århundrede. Tilsammen er her 72 sengepladser, to spisevogne, køkken, lounge og udkigsvogn med ekstra store vinduer og en lille udendørs balkon til at iagttage solen langsomt gå ned.

Kupeerne bliver konsekvent kaldt "suiter". De minder da også mere om hotelværelser end om traditionelle sovepladser i togkupéer. Her er plads til både dobbeltseng, bord og stole, klædeskab og rummeligt toilet med bruser, som i de største suiter sågar er skiftet ud med badekar på guldfødder. Og naturligvis en minibar, som bliver fyldt op dagligt efter de anvisninger som hver enkelt gæst giver personalet.

South Africa Rovos Rail Tea Room Service

Alle måltider og vin ad libitum inkluderet 

Mens afslappet tøj er fint om dagen på toget, så er slips og jakke påkrævet om aftenen, når de fem retter bliver serveret. Maden og vinen er således i centrum, og når først man er om bord kan pungen blive i inderlommen resten af turen. Alle måltider er inkluderet i prisen og Sydafrikas bedste vine er ad libitum undervejs. Det samme gælder udflugterne, for der skal gøres et par enkelte sightseeing stop mellem måltiderne.

Xl South Africa Pretoria Skyline Park

Ved ankomst til Capital Park, Rovos Rails helt fantastiske base, bliver I afhentet og kørt til Castello Di Monte 4*. Pretoria, som ligger blot 56 kilometer fra Johannesburg, er Gauteng provinsens administrative hovedstad.

Byen er velkendt for sine smukke haver og 70.000 Jacaranda træer, plantet med elegant håndelag rundt i byen. Naturmæssigt er provinsen ikke den helt store attraktion, men de store regeringsbygninger, de små teatre og kunsten lever i Gauteng provinsen.

Sen eftermiddag bliver I hentet og kørt til lufthavnen. I flyver fra Johannesburg og enten via Frankfurt, München eller London til Danmark, hvor I lander dag 12.

Xl South Africa Acacia Tree Mkuze Game Reserve Nature
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Inkluderet

 • Fly København-Kasane / Johannesburg-København
 • Lufthavnsskatter
 • Personlig modtagelse & assistance i Johannesburg Lufthavn
 • Personlig modtagelse i Kasane Lufthavn
 • Personlig rejsebog med turbeskrivelse og turistinfo
 • Transport Kasane lufthavn til Chobe Nationalpark i Botswana
 • 3 nætter på Chobe Game Lodge 4* inkl. alle måltider, lokal produceret vine, lokal produceret alkohol og øl, the og kaffe
 • 6 game drives i Chobe Nationalpark, inkl. guidede gåture
 • Bådsafari på Chobe River
 • Transport Chobe nationalpark – Victoria Falls Hotel
 • 2 nætter på The Victoria Falls hotel 4*, inkl. morgenmad
 • Guided tur til vandfaldene
 • Transport Victoria Falls hotel – Rovos Rail station
 • 4-dages oplevelse: Rovos Rail - på sporet af luksus i Sydafrika. Pullman Suite med all inclusive
 • Transport Capital Station (Rovos Rail) til Castello Di Monte
 • 1 nat på Castello Di Monte 4* inkl. morgenmad
 • Transport Castello Di Monte - Johannesburg lufthavn
Pris per person ved 2 voksne
WEB - Luksus i Afrikas hjerte
RejseperiodeDobbeltEnkelt
24.07.24 ‑ 05.12.2563.000‑70.000112.000‑122.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Personlige udgifter f.eks. drikkepenge m.m.
 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda.
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Sydafrika

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Sydafrika. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.