• Se geparder på safari i Afrika
 • Møde med en løve under et gamedrive i Botswana
 • Middag med udsigt fra Chobe Game Lodge i Afrika
 • Victoria Falls i Zimbabwe
 • Suite om bord på Rovos Rail, Sydafrika

Luksus i Afrikas hjerte

12 dages eksklusiv rejse i Botswana, Victoria Falls og luksustog til Sydafrika fra 43.500 kr.

Glæd jer til:

Game drives og 30.000 elefanter

Verdens største vandfald, Victoria Falls

Bådsafari og rivercruise

3 nætter på det eksklusive tog, Rovos Rail 5*

Unikke 4* lodges, fx. Chobe Game Lodge 4*

Læs mere

Safarirejse til Afrikas hjerte. Kom tæt på de vilde dyr i Chobe Nationalpark i Botswana, bo ved det imponerende vandfald Victoria Falls, og nyd femstjernet luksus om bord på Rovos Rail. De fleste måltider, drikkevarer og udflugter er inkluderet undervejs.

Alt i alt en kort luksusrejse med store udvalgte naturoplevelser, hvor luksus og forkælelse er med på hele turen, og med minimal transporttid. Oplev Afrikas hjerte på denne rejse!

Chobe Nationalpark - 30.000 elefanter

Kæmpe bøffelflokke og Afrikas største koncentration af elefanter. Med seks game drives på tre dage, er der lagt op til unikke oplevelser i jeep, til fods og i båd. Jeres lodge er placeret direkte ved Chobe-floden og med en imponerende udsigt til Caprivi flodsletten.

Der er fantastiske muligheder for at se dyr som store horder af bøfler, elefanter, kudu, vilde hunde, antiloper samt et fantastisk fugleliv. Med lidt held er der også mulighed for at se ”pukuer” – en særlig antilope, som kun findes på de flade sumpstrækninger.

Victoria Falls - en dronning værdig

I skal opleve et af af verdens største og mest imponerende vandfald. Med en samlet bredde på 1,6 km, et fald på 128 m og 6 hovedvandfald udgør dette tilsammen verdens største tæppe af vandmasser.

I får en guidet tur til vandfaldene, hvor både hørelse, duft, syn og sanser bliver udfordret af de 450 millioner kubik vand i minuttet, der ender i bunden af kløften. David Livingstone opkaldte disse fantastiske vandfald efter Dronning Victoria tilbage i 1855, da han som den første europæer opdagede vandfaldene.

Rovos Rail - kulinarisk rejse med udsigt

Når verdens mest eksklusive tog, Rovos Rail, ruller igennem Sydafrika er maden og vinen således i centrum, og når først man er ombord kan pungen blive i inderlommen resten af turen. Alle måltider er inkluderet i prisen og Sydafrikas bedste vine er ad libitum undervejs.

I får tre nætter på dette mondæne tog, hvor de ældste af vognene er fra 1911. Den helt særlige atmosfære om bord mærkes i særdeleshed i restauranten, når den kulinariske 5-retters menu indtages med sølvbestik.

Program

Dag 1
Afrejse Danmark til Johannesburg

Johannesburg, SydafrikaAfgang fra København via Zurich, Frankfurt, London eller Paris til Johannesburg.

Dag 2-5
Chobe Nationalpark, Botswana

 Blandt flodheste ved Chobe-flodenVed ankomst til Johannesburg Airport, vil I blive mødt af vores samarbejdspartner, som vil stå i ankomsthallen med et skilt med jeres navn på. Her vil I få udleveret jeres velkomstpakke, samt blive hjulpet til jeres næste flyafgang mod Botswana. Her bliver I mødt af vores samarbejdspartner som kører jer Chobe Nationalpark.

Den nordlige del, hvor Chobe-floden med sine naturlige vandressourcer har den absolut største dyrekoncentration, er et yndet sted for mange rejsende. Det var f.eks. her, at Elizabeth Taylor og Richard Burton holdt deres bryllupsrejse.

Dyrelivet er rigt og mangfoldigt omkring Chobe Game Lodge30.000 elefanter

Området er kendt for de store flokke af elefanter, som samles ved flodbredden. Med lidt held er der også mulighed for at se ”pukuer” – en særlig antilope, som kun findes på de flade sumpstrækninger. Chobe er specielt kendt for sine næsten utroligt store elefanter og imponerende bøffelflokke på mange tusinde dyr, hvilket ikke kan opleves andre steder i Afrika.

Der er fantastiske muligheder for at se dyr som store horder af bøffler, elefanter, kudu, vilde hunde, antiloper samt et fantastisk fugleliv. To gange dagligt er der gamedrives i åbne 4x4 jeeps. Du kan tage på walking safari med professionelle rangers - det er en helt særlig oplevelse at bevæge sig til fods og lære om dyrespor, -lugte og -lyde. Ydermere er der bådture morgen og eftermiddag samt guidede kanoture for alle interesserede.

Middag med udsigt fra Chobe Game Lodge i AfrikaChobe Game Lodge 4*

Chobe Game Lodge 4* er eksklusiv og charmerende, med varme træsorter, buede hvælvinger og afrikansk kunst.

Når dyrelivet ikke studeres, er det oplagt at slappe af under palmebladenes skygge i poolen. I kan læse en god bog i biblioteket, tage en kølig drink i baren eller slappe af under massørens kyndige hænder.

Fra lodgens store "promenade" veranda mod floden, kan I betragte de usædvanlige rødorange solnedgange eller den smukke stjernehimmel. På alle tider af døgnet, kan I sætte jer til rette i de behagelige lænestole og betragte det imponerende antal og den store variation af både dyr og fugle.

Dag 5-7
Victoria Falls

Victoria Falls i ZimbabwePå grænsen mellem Zambia og Zimbabwe ligger et af af verdens største og mest imponerende vandfald, og er idag en af de helt store seværdigheder i det sydlige Afrika.

David Livingstone opkaldte disse fantastiske vandfald efter Dronning Victoria tilbage i 1855, da han som den første europæer opdagede vandfaldene. Man kalder det vandfaldene, da Victoria Falls består af en række sammenhængende vandfald, hvor hovedvandfaldet er delt på midten af en klippeblok.

450 MILLIONER KUBIK VAND I MINUTTET

Omend ikke det største i verden, så det bredeste, med en samlet bredde på 1.6 km og et fald på 128 meter. Victoria Falls består af 6 hovedvandfald der tilsammen udgør verdens største tæppe af vandmasser med 450 millioner kubik vand i minuttet, der ender i bunden af køften.

Victoria Falls er desuden kendt som det sydlige Afrikas adventure center med et stort udvalg af forskellige aktiviteter der får adrenalinen til at pumpe rundt i kroppen. Af de mere rolige fornøjelser kan nævnes en spændende guided tur til vandfaldene og en sejllads på Zambezi-floden, mens solen går ned i horisonten.

Bibliotektsrummet på Victoria Falls Hotel, ZimbabweThe VICTORIA FALLS hotel 4*

Luksuriøst hotel i smuk kolonistil - fascinerende gammeldags kombineret med moderne komfort. Victoria Falls Hotel har den bedst mulige beliggenhed, med udsigt over Victoria Falls og til hængebroen mellem Zimbabwe og Zambia.

Hotellet byder på udendørs pool, to restauranter, bar, loungebar, spabad, picnicområde og mange flere faciliteter.

De ansatte er opmærksomme og yderst serviceminded. Der er et utal af aktivitetsmuligheder i nærheden af hotellet.

Dag 7-10
Rovos Rail - på sporet af luksus

Rovos Rail i Sydafrikas landskabRovos Rail "Pride of Africa" - verdens mest luksuriøse tog. Oplev en særklasse af en restaurant og femstjernet hotelkomfort på skinner. Således er "Pride of Africa" en fin restaurant og en udsøgt vinkælder på skinner, men det er mere end det. Det er også et femstjernet luksushotel på hjul.

De tyve togvogne som udgør "The Pride of Africa" er samlet fra hele verden og gennemrestaureret. De ældste af vognene er fra 1911, og blev transporteret fra Europa til Afrika i første halvdel af sidste århundrede. Tilsammen er her 72 sengepladser, to spisevogne, køkken, lounge og udkigsvogn med ekstra store vinduer og en lille udendørs balkon til at iagttage solen langsomt gå ned.

Kupeerne bliver konsekvent kaldt "suiter". De minder da også mere om hotelværelser end om traditionelle sovepladser i togkupéer. Her er plads til både dobbeltseng, bord og stole, klædeskab og rummeligt toilet med bruser, som i de største suiter sågar er skiftet ud med badekar på guldfødder. Og naturligvis en minibar, som bliver fyldt op dagligt efter de anvisninger som hver enkelt gæst giver personalet.

Lounge om bord på Rovos Rail, SydafrikaAlle måltider og vin ad libitum inkluderet

Mens afslappet tøj er fint om dagen på toget, så er slips og jakke påkrævet om aftenen, når de fem retter bliver serveret. Maden og vinen er således i centrum, og når først man er om bord kan pungen blive i inderlommen resten af turen. Alle måltider er inkluderet i prisen og Sydafrikas bedste vine er ad libitum undervejs. Det samme gælder udflugterne, for der skal gøres et par enkelte sightseeing stop mellem måltiderne.

Dag 10-11
Castello Di Monte, Pretoria

Pretoria, SydafrikaVed ankomst til Capital Park, Rovos Rail's helt fantastiske base, bliver I afhentet og kørt til Castello Di Monte 4*. Pretoria, som ligger blot 56 kilometer fra Johannesburg, er Gauteng provinsens administrative hovedstad.

Byen er velkendt for sine smukke haver og 70.000 Jacaranda træer, plantet med elegant håndelag rundt i byen. Naturmæssigt er provinsen ikke den helt store attraktion, men de store regeringsbygninger, de små teatre og kunsten lever i Gauteng provinsen.

Dag 11-12
Afrejse fra Sydafrika og hjemkomst

En flok elefanter i Chobe National Park, BotswanaSen eftermiddag bliver I hentet og kørt til lufthavnen. I flyver fra Johannesburg og enten Frankfurt, Munchen el. London til Danmark, hvor I lander dag 12.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Luksus i Afrikas hjerte
RejseperiodeDobbeltEnkelt
17.04.21 - 30.06.2143.000-47.00079.000-83.000
01.07.21 - 27.09.2149.000-52.00090.000-93.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Kasane / Johannesburg-København
 • Lufthavnsskatter
 • Personlig modtagelse & assistance i Johannesburg Lufthavn
 • Personlig modtagelse i Kasane Lufthavn
 • Personlig rejsebog med turbeskrivelse og turistinfo
 • Transport Kasane lufthavn til Chobe Nationalpark i Botswana
 • 3 nætter på Chobe Game Lodge 4* inkl. alle måltider, lokal produceret vine, lokal produceret alkohol og øl, the og kaffe
 • 6 game drives i Chobe Nationalpark, inkl. guidede gåture
 • Bådsafari på Chobe River
 • Transport Chobe nationalpark – Victoria Falls Hotel
 • 2 nætter på The Victoria Falls hotel 4*, inkl. morgenmad
 • Guided tur til vandfaldene
 • Transport Victoria Falls hotel – Rovos Rail station
 • 4-dages oplevelse: Rovos Rail - på sporet af luksus i Sydafrika. Pullman Suite med all inclusive
 • Transport Capital Station (Rovos Rail) til Castello Di Monte
 • 1 nat på Castello Di Monte 4* inkl. morgenmad
 • Transport Castello Di Monte - Johannesburg lufthavn

Ikke inkluderet

 • Personlige udgifter f.eks. drikkepenge m.m.
 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda.