Xl Botswana Chobe Ngoma Safari Lodge Birds Woman
Chobe-floden, Botswana

Ngoma Safari Lodge

Lille safarilodge

Ngoma Safari Lodge er det oplagte valg for par, der vil opleve safari i Chobe National Park og søger en unik lodge. Med kun otte suiter er her nemlig masser af ro og plads til tosomhed. Service, all inclusive og store safarioplevelser venter.

Panoramaudsigt til Chobe-floden

Ngoma Safari Lodge ligger på siden af en bakketop med fantastik panoramaudsigt ud over grønne sletter, træer og Chobe-floden. Her bor I på Botswanas nordspids et stenkast fra grænsen til Zambia og lige på kanten af Chobe National Park. Nationalparken er kendt for at være giganternes land, da den er hjem for Afrikas største koncentration af elefanter. Men I kan nu også møde de andre giganter; løver, giraffer, flodheste, leoparder, bøfler og sjældnere arter såsom det sorte næsehorn. 

I juli og november er der desuden mulighed for at opleve den imponerende migration af 20.000 zebraer, der traver direkte forbi lodgen. En oplevelse, der er værd at rejse for!

Langt fra turiststrømmen

På Ngoma Safari Lodge er i langt fra alfarvej og safari kan gå til områder af nationalparken, der er mindre turistede. Safari når det er bedst. Når I vender hjem til lodgen, emmer der af ro, så I fortsat kan nyde jeres safarieventyr. Måske I kan spotte dyrene slentre forbi på savannen direkte fra poolen? Glæd jer også til romantiske middage under stjernehimlen (I har all inclusive).

Lodgen er bygget rundt om fremfor på kompromis af naturen. Rustikker træbjælker, masser af planter og en pool af udhuggede sten er blot noget af det, der sætter stemningen

Xl Botswana Chobe Ngoma Safari Lodge View
Xl Botswana Chobe Ngoma Safari Lodge Deck Drinks
Xl Botswana Chobe Ngoma Safari Lodge Suite Plunge Pool
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

8 suiter med plunge pool

8 suiter med plunge pool

Lodgens suiter ligger adspredt på bakketoppen, så I kan nyde den storslåede udsigt direkte fra soveværelset eller terrassen, hvor I også har en lille plunge pool. Minibar, aircondition, Nespresso-maskine er blot nogle af de moderne faciliteter, I kan forsøde safarilivet med.

Safari til fods og til vands

Al safari er også inkluderet i jeres ophold, og I kan både tage ud for at udforske naturen og dyrelivet morgen, middag og aften. Safari foregår i jeep, nogle steder til fods eller med båd på floden.

Når I bor på Ngoma Safari Lodge støtter I lokalsamfundet, og I har mulighed for at besøge lokale landsbyer og lærer mere om kulturen i området.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Botswana

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Botswana. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.