Xl Brazil Amazonas Anavilhanas Jungle Lodge Superior Bungalow
Amazonas, Brasilien

Anavilhanas Jungle Lodge

Lodgen over alle lodges

Anavilhanas Jungle Lodge er unik blandt lodges i Amazonjunglen. I er på en Amazonlodge midt I den mest mangfoldige del af junglen og bor ud til øhavet i Rio Negro, der her er 20 km bred. Nyd formidable værelser, dejlig mad og skønt poolområde.

Selv i en jungle som Amazonjunglen er der stor forskel på biodiversiteten fra sted til sted. Her finder I nok ikke noget bedre end nationalparken Anavilhanas på mere end 3500 km2 – halvdelen af Sjælland.

Et paradis i harmoni med Amazonjunglen

Alt på Anavilhanas Jungle Lodge er smukt og skabt med brug af naturmaterialer, så lodgen smyger sig diskret ind i Amazonjunglen. Designet er lækkert og moderne. 

Glæd jer til at sidde ved poolen med panoramaudsigt over Rio Negro og junglen. Og til at gå op i det 13 m høje udsigt for at erfare, at udsigten utroligt nok kunne blive endnu bedre. 

Amazonlodge drevet under bæredygtige regler

Anavilhanas Jungle Lodge drives under opsyn af Instituto Chico Mendes de Conservação da Biodiversidade under Brasiliens miljøministerium. Det sikrer en bæredygtig drift. 

Vandet opvarmes med solpaneler, al el er lavenergi, der er gennemført affaldshåndtering, og der er strikse regler for udflugter i Amazonjunglen. Ethvert ophold skal samtidig have et uddannelsesmæssigt indhold. Det er kun en fordel, for man higer efter viden om junglen og dens beboere, når man bor her.

Xl Brazil Amazonas Anavilhanas Jungle Lodge Canoe Tour River
Xl Brazil Amazonas Anavilhanas Jungle Lodge Evening Tour River
Xl Brazil Amazonas Anavilhanas Jungle Lodge Breakfast
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Ankomst til Amazonjunglen i fly eller bil?

Anavilhanas Jungle Lodgen ligger 180 km fra Manaus, storbyen i Amazonjunglen, som I flyver til. Det er lige før Manaus, at Rio Negro løber sammen med Rio Solimões og danner mægtige Amazonas. 

I kan vælge at køre i bil 3 timer fra Manaus til Anavilhanas Jungle Lodge, men vil I give jer selv en spektakulær oplevelse, så tag turen på en god halv time i vandflyver. Det er forunderligt at se junglen og floderne fra luften – og at lande på vandet lige ved lodgen.

Bungalows på Analvilhanas Jungle Lodge

Anavilhanas Jungle Lodge har 16 komfortable bungalows på 28 m2, 4 superior bungalows på 39 m2 og 2 panorama bungalows på 70 m2. De er smagfuldt indrettet og har alle en privat veranda med hængekøjer. 

Store glasarealer lukker junglestemningen ind, og her er aircondition, kaffe/te-faciliteter og minibar på værelset. Værelserne kan benyttes af fra 1 til 3 personer. 

Maden er inkluderet på Analvilhanas Jungle Lodge

Morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet på Anavilhanas Jungle Lodge. Det samme er eftermiddagssnacks med frugt og kage samt drikkevand. Glæd jer til både lokal og international gastronomi, hvor råvarerne udvælges med stor fokus på bæredygtig drift.

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Brasilien

Alt på denne rejse til Brasilien kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Brasilien.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.