• Tag en sejltur på en båd og nyd den smukke natur i Amazonas i Brasilien
 • Blå gift dart frø i regnskoven i Brasilien
 • Få nogle af de bedste naturoplevelser i Amazonas på Juma Lodge
 • Lille abe i et træ, Brasilien

Rejser til Amazonas og Manaus, Brasilien

Brasiliensk natureventyr i Amazonas - verdens største regnskov

Unikke økosystemer og tæt vegetation i verdens største regnskov

Jaguarer, papegøjer, floddelfiner og brøleaber

Sejl gennem Amazonas' enorme flodsystem

Fascinerende Manaus - storbyen midt i junglen

Håndplukkede junglelodges omgivet af vild natur

Læs mere

Rejs med Nyhavn Rejser til Amazonas-regnskoven, mød regnskovens beboere, og overnat i magisk junglelodge. Oplev også hovedstaden Manaus, der i dag er en pulserende storby.

VERDENS STØRSTE REGNSKOV

Som verdens største regnskovsområde gennemstrømmet af verdens længste flodsystem møder I i Amazonas en biodiversitet, hvis mage ikke findes andre steder på kloden.  

Lianerne snor sig om gummitræernes tykke stammer, og den lyserøde floddelfin springer efter båden. En rejse til Amazonas er et natureventyr i en klasse for sig.

OPLEVELSER I AMAZONAS-REGNSKOVEN

Amazonas-regnskovens berømte beboere opleves bedst til vands og til fods, og der er rigeligt at holde udkig efter. Var det et glimt af en jaguar, derinde på flodbredden? Når I rejser til Amazonas med Nyhavn Rejser, sørger vi får, at I får selskab af en erfaren lokalguide, der udpeger stort og småt på jeres færd gennem regnskoven.

”MEETING OF WATERS” I AMAZONAS

I skal opleve ”Der, hvor vandene mødes”, den 6 km lange flodstrækning, hvor den langsomme, mørke Rio Negro-flod og den hurtige, lyse Amazonflod mødes og løber sammen, uden at vandene blandes. Og I skal se tukaner og farvestrålende papegøjer i hundredtal flakse mellem trækronerne, mens aber holder nysgerrigt øje.

OVERNAT I AMAZONAS

For at få den fuldendte Amazonas-oplevelse skal I naturligvis også overnatte i regnskoven. Når mørket falder på, er det et helt nyt skuespil, der folder sig ud omkring jer, med alle regnskovens lyde som fængslende underlægningsmusik. 

Anavilhanas Jungle Lodge 4*

Vi anbefaler Anavilhanas Jungle Lodge 4* - et hyggeligt og stilet junglehotel med en eventyrlig placering på bredden af floden Rio Negro. Her bor I samtidig på grænsen til nationalparken Anavilhanas med sine over 400 grønne småøer.    

VEJRET I AMAZONAS

Det hedder ikke regnskoven for ingenting – i Amazonas regner det i gennemsnit 200 dage om året. Regntiden er den ene af Amazonas’ to sæsoner og varer fra cirka januar til juni, mens smeltevand fra Andesbjergene får vandstanden i Amazonfloden til at nå sit højeste mellem december og april.

I tørketiden fra juni til december bliver det varmere, og nogle af de mindre floder tørrer ud. Til gengæld kan den lave vandstand gøre det lettere at spotte visse dyrearter. 

MANAUS - STORBY MIDT I REGNSKOVEN

Et operahus i italiensk marmor, paladser og højhuse er nok ikke det første, man forestiller sig, når tanken falder på Amazonas’ regnskov. Ikke desto mindre er der ca. 2 mio. indbyggere i hovedstaden Manaus, der ligger midt i regnskoven ved Rio Negro floden.

Tropernes Paris

Der er meget at opleve i Manaus, som i det 19. århundrede oplevede sin egen version af guldfeberen – bare med gummi - og fik tilnavnet ”Tropernes Paris”. Gå på opdagelse på byens marked, hvor der sælges frisk frugt og grønt fra regnskoven, og se det smukke operahus og guvernørens palads. 

HÅNDPLUKKEDE OPLEVELSER I AMAZONAS OG MANAUS

Med Nyhavn Rejser får I mest muligt ud af jeres brasilianske regnskovseventyr. De største oplevelser får I, når I bor midt i Amazonas regnskov. Kontakt vores rejserådgivere og hør mere om, hvordan I får en skræddersyet drømmerejse til Brasilien.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Få hjælp til jeres rejse til Amazonas og Manaus

Få hjælp til at planlægge en rejse til Amazonas-regnskoven i Brasilien af Nyhavn Rejsers eksperter. De kender junglelodges og oplevelser i Amazonas til mindste detalje, og de kan skræddersy en rejse til Amazonas ud fra netop jeres ønsker. Kombinér med et ophold i storbyen Manaus, der ligger midt i Amazonas regnskov. Ring 33 18 88 54

Kundetilfredshed

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.