Xl Brazil Refugio Ecologico Caiman Veranda
Pantanal, Brasilien

Caiman Eco Lodge

En af de bedste lodges i Pantanal

Caiman Eco Lodge i det sydlige Pantanal i Brasilien regnes som en af de bedste, hvis ikke den bedste lodge i Pantanal. Oplev en enestående mangfoldighed i flora og fauna i verdens største vådområde. Og nyd stemning og komfort på lodgen.

Xl Brazil Refugio Ecologico Caiman Pool Area
XL Brazil Pantanal Matogrossense Wetland
XL Peru Amazon Caiman River Iquitos Animals

Verdens største vådområde Pantanal

Man skal vænne sig til at tænke stort i Pantanal. Det er verdens største vådområde på 150.000 km2 og hjem for et nærmest ubeskriveligt dyre- og fugleliv. Her er næsten 700 fuglearter, 80 arter pattedyr, 260 arter fisk og 50 arter krybdyr. Pantanal er samtidig et fladt vådområde, så betingelserne for at se dyrelivet er optimale.

Dyr og fugle ved Caiman Eco Lodge i Pantanal

Caiman Eco Lodge ligger i et af de mest mangfoldige områder af Pantanal. Store jabirustorke, flokke af skestorke, sølvhejrer, araer, alligatorer og kapivarer er bare eksempler på, hvad I kan forvente at se.

Xl Brazil Refugio Ecologico Caiman
Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Caiman Eco Lodge - En arbejdende kvægfarm

Caiman Eco Lodge er en eksklusiv base for natureventyr i Pantanal. Og den er mere end det. Det er også en arbejdende kvægfarm med 35.000 stk. kvæg (!), så I kan få indblik i denne vigtige del af livet i Pantanal. Nærmeste by er Miranda, mens Campo Grande ligger 250 km væk. 

Baiazinha lodge

Ligger på bredden af en sø med vand hele året. Her er 6 værelser, hvor balkonerne har udsigt over søen mod vest, så I samtidig kan nyde de smukke solnedgange. Indretningen er i traditionel ranch stil.

Cordilheira lodge

Cordilheira Lodge ligger i skovkanten ud til en sø, der tørrer ud dele af året. Her er 5 suiter med moderne indretning. Alle har separat soveværelse og opholdsrum. 

Begge steder har hyggelige fællesområder og også poolområde, så I kan tage en dukkert efter dagens oplevelser. 

Aktiviteter på Caiman Eco Lodge i Pantanal

I kommer ud i den forunderlige natur på udflugter fra Caiman Eco Lodge. De væsentligste aktiviteter er fotosafari, vandreture, kanoture, stille rideture, jeepsafari, alligatorture og natsafari. Om aftenen er der ofte foredrag. 

I kan også arrangere særlige aktiviteter mod ekstra gebyr – bl.a. endags eller tredages jaguar-spotting. Aktiviteterne afhænger naturligvis af sæsonerne. Der er ikke meget ved en kanotur på en udtørret sø eller en vandretur i et oversømmet område. 

Hvornår er bedste sæson i Pantanal?

Pantanal har 2 sæsoner, våd og tør. Den våde sæson fra november til april, og den tørre fra maj til oktober. I den våde blomstrer Pantanal og alt står frodiggrønt, men meget store dele er oversvømmet, og her er varmt og fugtigt. 

Nyhavn Rejser anbefaler derfor rejser til Pantanal i den tørre tid, hvor I har bedst mulighed for at se dyr og fugle langs floder og vandhuller.

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Brasilien

Alt på denne rejse til Brasilien kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Brasilien.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.