XL Brazil Pantanal Matogrossense Wetland
VI SKRÆDDERSYER JERES REJSE TIL BRASILIEN

Rejser til Pantanal

Oplev Nyhavn Rejsers Pantanal

Bo blandt jaguarer og anakondaer i verdens største vådområde

Oplev en vild og farvestrålende verden med Nyhavn Rejser på et bæredygtigt ophold midt i verdens største vådområde. Jeres eneste naboer er jaguarer, anakondaer, papegøjer og piratfisk.

  • Enormt og uspoleret tropisk naturområde
  • Anakondaer, papegøjer, tapirer og kapivarer – og utallige andre sjældne dyrearter
  • Verdens største jaguar-bestand
  • Udforsk til fods, med båd og med jeep
  • Håndplukkede øko-lodges midt i vildnisset

Med jaguarer som nabo

Helt vildt bliver det hurtigt i Pantanal. Fra jeres veranda midt på vådlandets stepper kan I spotte farvestrålende papegøjer om dagen og lytte efter jaguarens skrig om natten. 

Et utal af sjældne dyrearter har hjemme i Pantanal, og på guidede ture til vands, til fods og i jeep oplever I på nærmeste hold et enestående naturområde, som National Geographic kalder Brasiliens bedst bevarede hemmelighed. 

Pantanal er et must

Pantanal er et enormt naturområde, der spænder over to delstater i det vestlige Brasilien. I forhistorisk tid var denne del af Brasilien oversvømmet af hav, men havet trak sig tilbage og efterlod enorme, fugtige sletter gennemstrømmet af floder.

Det har skabt optimale betingelser for planter og dyreliv, og Pantanal er et skatkammer af mangfoldig naturrigdom - et absolut must på rejsen til Brasilien.

Mød vores eksperter

Håndplukket til jer

Udvalgte rejser til Pantanal

Xl Brazil Pantanal Jaguar Animal
Pantanal, Brasilien, Sydamerika

Kompromisløst eventyr i Brasilien

18 dage fra

38.500 kr.

Glæd jer til

Iguazú-vandfaldene set fra både Brasilien og Argentina

Snorkling i floder i Bonito

Enestående fugle- og dyreliv i Pantanal

Vidunderlige Rio de Janeiro med flere udflugter

Boutiquehotel og skønne strande i Búzios

Oplev Pantanal

Enestående oplevelser venter

Endnu vildere end Amazonas

Pantanals dyreliv er langt mere synligt end fx i Amazonas. Bl.a. lever her op mod 10 mio. af de krokodillelignende yacare-kaimaner, og når I sejler på floderne, vil I både møde kapivarer og deres favoritspise: piratfisk.

Et overvældende antal af papegøje-arter, tapirer og myreslugere har også deres hjem her, for ikke at nævne jaguarer og anakondaer.

Kombinér med snorklingparadiset Bonito

Det er de færreste, der ved det, men Brasiliens bedste snorkling finder I slet ikke ude ved kysterne. I stedet skal I tage til Brasiliens hotte, nye øko-destination, Bonito. Omgivet af tæt, grøn jungle, hvor aber og tukaner følger jer på vej, svømmer I gennem vandfald, underjordiske søer og de klareste blå floder, der som levende akvarier myldrer med farvestrålende ferskvandsfisk.

Bonito ligger lige syd for Pantanal, og det er oplagt og enkelt at kombinere de to enestående naturområder på jeres ferie i Brasilien.

Håndplukket til jer

Lodge-liv og økoturisme i Pantanal

Den bedste måde at opleve Pantanals vilde natur på, er ved at bo i den. Der er flere gode lodges i Pantanal, og I kan finde alt fra rustikke øko-lodges til den ypperste luksus uden at gå på kompromis med de autentiske omgivelser.

Vi anbefaler Refúgio Ecológico Caiman 4*, der beskæftiger sig med økoturisme, kvægdrift og bevaringsprojekter i nærområdet.

Hvornår er det bedst at rejse til Pantanal?

Pantanals unikke økosystem gør, at stepperne og floderne summer af liv året rundt. I tørketiden maj-november samler de små, sydamerikanske krokodiller, kaimanerne, sig i hobetal.

En del oversvømmelser kan forekomme under regntiden november-april. Juni- november har I størst chance for at se jaguarer. Tal med jeres rejserådgiver om, hvilken årstid der passer jer bedst.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Brasilien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Brasilien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.