• Fantastisk solopgang over Mato Grosso og floden Cuiaba i Pantanal, Brasilien
 • En flok kaimans (alligatorfamilien) i Pantanal, Brasilien
 • Jaguarer ved flodkanten i Pantanal, Brasilien
 • Blå hyacintaraer i Pantanal, Brasilien. Araen er verdens største papegøje og en truet dyreart
 • Kapivar i Pantanal i Brasilien

Rejser til Pantanal, Brasilien

Bo blandt jaguarer og anakondaer i verdens største vådområde

Enormt og uspoleret tropisk naturområde

Anakondaer, papegøjer, tapirer og kapivarer – og utallige andre sjældne dyrearter

Verdens største jaguar-bestand

Udforsk til fods, med båd og med jeep

Håndplukkede øko-lodges midt i vildnisset

Læs mere

Oplev en vild og farvestrålende verden med Nyhavn Rejser på et bæredygtigt ophold midt i verdens største vådområde. Jeres eneste naboer er jaguarer, anakondaer, papegøjer og piratfisk.

MED JAGUARER SOM NABO

Helt vildt bliver det hurtigt i Pantanal. Fra jeres veranda midt på vådlandets stepper kan I spotte farvestrålende papegøjer om dagen og lytte efter jaguarens skrig om natten. 

Et utal af sjældne dyrearter har hjemme i Pantanal, og på guidede ture til vands, til fods og i jeep oplever I på nærmeste hold et enestående naturområde, som National Geographic kalder Brasiliens bedst bevarede hemmelighed. 

PANTANAL ER ET MUST

Pantanal er et enormt naturområde, der spænder over to delstater i det vestlige Brasilien. I forhistorisk tid var denne del af Brasilien oversvømmet af hav, men havet trak sig tilbage og efterlod enorme, fugtige sletter gennemstrømmet af floder. Det har skabt optimale betingelser for planter og dyreliv, og Pantanal er et skatkammer af mangfoldig naturrigdom - et absolut must på rejsen til Brasilien.  

ENDNU VILDERE END AMAZONAS

Pantanals dyreliv er langt mere synligt end fx i Amazonas. Bl.a. lever her op mod 10 mio. af de krokodillelignende yacare-kaimaner, og når I sejler på floderne, vil I både møde kapivarer og deres favoritspise: piratfisk.

Et overvældende antal af papegøje-arter, tapirer og myreslugere har også deres hjem her, for ikke at nævne jaguarer og anakondaer.

LODGE-LIV OG ØKOTURISME I PANTANAL

Den bedste måde at opleve Pantanals vilde natur på, er ved at bo i den. Der er flere gode lodges i Pantanal, og I kan finde alt fra rustikke øko-lodges til den ypperste luksus uden at gå på kompromis med de autentiske omgivelser.

Vi anbefaler Refúgio Ecológico Caiman 4*, der beskæftiger sig med økoturisme, kvægdrift og bevaringsprojekter i nærområdet.

Kombiner med snorklingparadiset Bonito

Det er de færreste, der ved det, men Brasiliens bedste snorkling finder I slet ikke ude ved kysterne. I stedet skal I tage til Brasiliens hotte, nye øko-destination, Bonito. Omgivet af tæt, grøn jungle, hvor aber og tukaner følger jer på vej, svømmer I gennem vandfald, underjordiske søer og de klareste blå floder, der som levende akvarier myldrer med farvestrålende ferskvandsfisk.

Bonito ligger lige syd for Pantanal, og det er oplagt og enkelt at kombinere de to enestående naturområder på jeres ferie i Brasilien.

Hvornår er det bedst at rejse til Pantanal?

Pantanals unikke økosystem gør, at stepperne og floderne summer af liv året rundt. I tørketiden maj-november samler de små, sydamerikanske krokodiller, kaimanerne, sig i hobetal. En del oversvømmelser kan forekomme under regntiden november-april. Juni- november har I størst chance for at se jaguarer. Tal med jeres rejserådgiver om, hvilken årstid der passer jer bedst.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Få hjælp til jeres til Pantanal i Brasilien

Nyhavn Rejsers Brasilien-eksperter kender det fantastiske naturområde Pantanal og dets mangfoldige dyreliv. Hør dem om lodges og oplevelser i Pantanal og lad dem skræddersy en rejse til verdens største vådområde ud fra jeres ønsker. Ring 33 18 88 54

Kundetilfredshed

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.