• Gamle bygninger i Olinda, Brasilien
 • Sé katedralen med udsigt til den gamle bydel i Olinda
 • Udsigt til Recife fra den smukke gamle bydel i Olinda
 • Lokalt håndværk i Olinda, Brasilien

Slentretur gennem kolonitid og skønhed i Olinda

Guidet tur i Brasiliens bedst bevarede kolonitidsby

Udsigt til Recife fra den smukke gamle bydel i Olinda
Læs mere

Gå med en guide ad Olindas smalle, brostensbelagte gader. Indsnus stemningen, hør om historien og nyd alle de farverige huse, spændende gallerier og fantastiske udsigter.

Kig til de farverige huse i den gamle bydel i Olinda, BrasilienJeres gåtur starter helt tilbage i 1535. Her blev Olinda grundlagt på 7 høje. Placeringen var ikke tilfældig. Der var rigdomme i Brasilien, som flere kolonimagter havde et godt øje til. Olinda skulle derfor gerne være så svær som muligt at indtage. Samtidig var det praktisk, at kloakkerne kunne anlægges, så de løb nedad.

Sao Bento (St. Benedict) klosteret i Olinda, BrasilienUNESCO World Heritage Site siden 1982

Olinda voksede og sugede til sig af rigdommene fra sukkerrørsplantagerne. Olinda har dog også haft sine angreb, er blevet brændt ned til grunden og bygget op igen. Netop det er baggrunden for, at byen i dag står så helstøbt, og at den højest beliggende bydel allerede i 1982 blev erklæret UNESCO World Heritage Site. 

Glæd jer til at opleve Brasiliens største og bedst bevarede kolonitidsby. 

Nyd de fantastiske gamle portugisiske klinkepaneler i Sao Francisco klosteret i OlindaKlostre, katedraler, gallerier og udsigter

Gåturen bringer jer til alle de mest unikke steder i Olinda. I ser den smukke arkitektur og guld- og træskærerarbejderne i klostrene Mosteiro de São Bento og Convento de Sao Francisco. 

Nyd den pittoreske katedral Igreja da Sé og ikke mindst udsigten fra kirkepladsen Alto da Sé. Mange steder på turen rundt i Olinda ser I ned på grønne palmer, frodige haver og røde teglstenstage ned mod det blå Atlanterhav eller med Recifes moderne skyline. I får fyldt godt op på kameraets memory card denne dag. 

Lokalt håndværk i Olinda, BrasilienBesøg gallerier og værksteder i Olinda

Gåturen gennem Olinda har også sine tankevækkende stunder, når I f.eks. passerer det gamle slavemarked, hvilket giver anledning til en god snak om slavetiden. 

Olinda er dog ikke bare en by fyldt med historie, men også med masser af kreativitet og livsglæde i sambaskoler, værksteder og gallerier, der er flyttet ind i de farverige huse. Få et første indtryk på jeres gåtur og vend eventuelt tilbage senere, hvis der skal shoppes. 

Praktisk information

Slentretur gennem kolonitid og skønhed i Olinda tager 3 timer. I bliver hentet på jeres hotel, og går tilbage hertil senere, med mindre I er frokost sultne og vil stoppe ved en af byens mange restauranter først.

Lasse Westh

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.