• Praia do Amor (Love Beach) i Praia do Pipa, Brasilien
  • Botafogo Bay i Rio de Janeiro, Brasilien
  • Kirke i Olinda i Brasilien
  • Den berømte kristusstatue "Cristo Redentor" i Rio de Janeiro, Brasilien

Rio, romantik og afslappet strandliv

Pulserende Rio, kolonitidens Olinda og surfernes Praia da Pipa, 13 dage fra 24.000 kr.

Glæd jer til:

Hotel i første række til Copacabana

Jeepsafari til de skønneste steder i Rio de Janeiro

Guidet rundtur til Rio de Janeiros markeder

Kolonitidens Olinda med guidet sightseeing

Bungalow, strandliv og natur i surfernes Praia da Pipa

Læs mere

Tag på en romantisk rejse til Brasilien med håndplukkede hoteller og oplevelser. I vil mærke Brasiliens mangfoldighed fra farverige markeder til lange strande. Og I vil suge til jer af stemningen den UNESCO-beskyttede kolonitidsby Olinda på vejen.

Dette er rejsen til Brasilien for jer, der vil have god tid til at opleve og samtidig vil rejse hjem med mangfoldige indtryk i bagagen. En rejse med fokus på nutid, fortid og velfortjent dasetid. 

Rios markeder og attraktioner

I bor på hotel i første række til Copacabana i Rio de Janeiro og kommer hele vejen rundt til byens største attraktioner samtidig med, at I har god tid til at udforske byen på egen hånd. 

I skal på jeepsafari til regnskoven og bl.a. den store Kristusfigur på Corcovado, og I kommer med privat guide til byens mest spændende markeder tæt på den lokale kultur og mange farverige oplevelser. 

Kolonitidens Olinda

Efter storbyliv i Rio de Janeiro venter det historiske Brasilien i UNESCO-beskyttede Olinda. Det er en af de bedst bevarede byer fra kolonitiden og samtidig et kreativt og kulturelt centrum. 

I bor i en af de mest berømte og pittoreske gader på byens bedste hotel, hvor I har et af de bedste værelser. En privat guide er klar til at vise jer klostre, kirker, gallerier, værksteder og fænomenale udsigtspunkter. I skal nok selv finde byens skønne barer og restauranter. 

Strandliv i Praia da Pipa

Til sidst venter den hyggelige strandby Praia da Pipa, hvor vi har håndplukket en charmerende pousada i et kæmpe tropisk haveanlæg. I bor i en vildt charmerende bungalow omgivet af tæt, tropisk vegetation. 

I Praia da Pipa er nogle af Brasiliens smukkeste strande og flot natur, hvis I vil snøre vandreskoene. Vandet bebos af skildpadder, delfiner og surfere, og stemningen i byen er helt nede på jorden. I skal bare slappe af, bade og nyde at være sammen på en vidunderlig rejse til Brasilien.

Flyruterne fuldender det skræddersyede eventyr

Brasilien er ikke lige om hjørnet, men når det er sagt, så er ruten lagt på en måde, der sikrer jer mindst mulig rejsetid. I flyver nemlig til Rio de Janeiro, når I rejser til Brasilien, men hjem fra Natal tæt på Praia da Pipa. 

Alt på denne rejse kan skræddersys til jeres ønsker. Tal med jeres rejserådgiver, hvis I f.eks. vil forlænge med besøg ved Iguazù-vandfaldene eller det store naturområde Pantanal.

Program

Dag 1
I rejser til Brasilien

Solnedgang ved Copacabana Beach i Rio de Janeiro, BrasilienI rejser til Rio de Janeiro i Brasilien, hvor I lander dag 2.

Dag 2
Velkommen til Rio de Janeiro, Brasilien

Udsigt til Copacana fra PortoBay Rio Internacional i Rio de JaneiroNår I lander i Rio de Janeiro, bliver I budt velkommen i lufthavnen af Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner, der kører jer til hotellet. Det er privat transport kun for jer, og det gælder alle transporter til hotellerne på denne rejse.  

PortoBay Rio Internacional 4*, Rio de Janeiro

I skal bo 3 nætter på PortoBay Rio Internacional, der ligger lige ud til Copacabana. Ikke i tredje række eller anden række, men med panoramaudsigt over den ikoniske strand på den ene side og byens centrum på den anden. 

Glæd jer til at nyde sceneriet fra poolområdet på tagterrassen. Mon ikke I også tager et foto eller to af Kristusfiguren på Corcovado herfra?

Dag 3
Jeepsafari til de skønneste steder i Rio de Janeiro

Rio De Janeiro i BrasilienI er i Brasilien! I Rio de Janeiro! Det tager lige et øjeblik at vænne sig til den kriblende fornemmelse i maven. Det kan ikke gå for hurtigt med at komme ud for at opleve byen. 

Strande, livsglæde og regnskov

Rio de Janeiro er skønne strande med Copacabana og Ipanema, masser af livsglæde, fodbold og karneval. Læg hertil verdens måske største byregnskov og de spektakulære bjergknolde med Corcovado med den enorme Kristusfigur som ikonet for rejser til Brasilien.

Vandfald i Tijuca Forest National Park i Rio de JaneiroRio fra regnskov til Kristus på Corcovado

I skal opleve Rio de Janeiro i al sin mangfoldighed på en halvdags jeepsafari. I kommer til de mest pittoreske kvarterer i den sitrende storby, og I udforsker den 32 km2 store regnskov Floresta da Tijuca, som byen er vokset rundt om. Endelig skal I selvfølgelig besøge Kristusfiguren på toppen af Corcovado-bjerget.

Resten af dagen er på egen hånd til at slentre en tur på Copacabana, nyde poolen på tagterrassen og mærke stemningen i sambaens Rio de Janeiro.

Dag 4
Smag på Rio de Janeiro

Friturestegte pastels, en yndet sød eller saltet snack i BrasilienEn af de helt store oplevelser, når man rejser, er at tage på markedet. Se de lokale frugter, blomster og delikatesser. Dufte, farver og smagsindtryk fylder smagsløgene med nysgerrighed – og, indrømmet, nogle gange med det modsatte. Det giver et fantastisk indblik i den lokale kultur og en masse farverige oplevelser. 

Frisk tropisk frugt på marked i Rio de JaneiroEt bombardement af skønne indtryk 

I skal på en halvdagstur med guide til to af Rios mest spændende markeder. I starter med et i den sydlige del af byen og fortsætter så på et af de to overdådige markeder CADEG eller Feira de Sao Cristovao. Glæd jer til et bombardement af sanseindtryk. 

Resten af dagen har I til at udforske Rio de Janeiro på egen hånd. Tal med jeres rejserådgiver, hvis I skal have lidt tip med på vejen. Også, hvis I skal udnytte chancen for at lære at danse lidt samba.

Dag 5
Fra Rio de Janeiro til Olinda

Udsigt til Recife fra den smukke gamle bydel i OlindaDet er tid at sige farvel til Rio de Janeiro for denne gang. I bliver hentet på hotellet og kørt i lufthavnen, hvorfra I flyver til Recife. Det er en flyvetur på små 3 timer. Ja, Brasilien er et stort land. 

Også i Recife bliver I budt velkommen i lufthavnen af en af Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartnere. Herfra er der ca. 20 minutter at køre til jeres hotel i den charmerende by Olinda, der ligger på 7 bakketoppe omfavnet af Recife. 

Solnedgang ved pool området på Pousada do Amparo i Olinda, BrasilienPousada do Amparo 3*, Olinda 

I skal bo to nætter på Olindas bedste hotel, Pousada do Amparo. Det betyder ikke guldvandhaner og butlerservice, men masser af sjæl og charme. 

Pousada do Amparo ligger i en af byens smukkeste gader, Rua do Amparo. I er i smørhullet af den UNESCO-beskyttede kolonitidsby, og når I kommer hjem, kan I hoppe en tur i poolen i den hyggelige have. Nyd det!

Dag 6
Slentretur gennem kolonitid og skønhed i Olinda

Sao Bento (St. Benedict) klosteret i Olinda, BrasilienNu skal I for alvor opleve skønne Olinda. I skal på en fascinerende tur ud i de farverige gader, indsnuse stemningen og høre om historien. 

3 timers gåtur med guide i Olinda

I bliver hentet af en guide på hotellet, og så er det ellers bare ud i gaderne til klostre, kirker, gallerier og udsigtspunkter. Hør, hvordan historien har skabt det, der i dag er Brasiliens største og bedst bevarede kolonitidsby. Det er ikke uden grund, at Olinda blev erklæret UNESCO World Heritage Site allerede i 1982.

Dag 7
Til strandidyl i Praia do Pipa

Coqueirinho Beach, BrasilienI fortsætter nu mod nord til surfernes hyggelige strandby Praia do Pipa. Det er en tur på små 4 timer, hvis I kører direkte.

Vi anbefaler dog, at i pakker en lille taske med badetøj, så I kan holde et skønt hvil midtvejs ved den smukke strand Coqueirinho. Den lange og brede strand er omkranset af palmer og inviterer til en svalende dukkert. 

Stranden ved Toca da Coruja i Praia da Pipa, Brasilien

Toca da Coruja 4*, Praia do Pipa

Fremme i Praia do Pipa bliver I indlogeret på jeres hotel. Pak ud og gør jer klar til … absolut ingenting ud over at slappe af, bade og nyde at være sammen på en vidunderlig rejse til Brasilien. 

I skal bo de næste 5 nætter på Toca da Coruja, der er en stemningsfuld og smuk brasiliansk pousada. De skønne værelser og bungalows ligger spredt ud i et frodigt haveanlæg, der giver hotellet en uforlignelig junglestemning. I flytter ind i en vildt charmerende Special Bungalow på 60 m2 med jacuzzi.

Glæd jer til at slappe af ved en pool under palmerne. Den ene er 25 m lang, hvis I trænger til at tage et par baner! I kan på kort tid gå til både stranden og centrum i hyggelige Praia do Pipa.

Dag 8-11
Afslapning i Praia da Pipa

Livlige Praia de Pipa om aftenenDe næste dage i Praia do Pipa kan I tage i præcist det tempo, der passer jer. Udforsk det herlige område, men husk også at nyde jeres skønne bungalow. Hvis tur er det til at holde siesta i hængekøjen på terrassen?

Surfernes Praia do Pipa

Praia do Pipa byder på lange strande, barer, cafeer og restauranter. Og et livligt natteliv. Fiskerlandsbyen blev opdaget af surferne, der på nogle af strandene har ideelle forhold. Deres afslappede indstilling til livet præger stadig Praia do Pipa. 

Legende delfiner i Dolphins Bay ved Praia do Pipa, BrasilienHils på de lokale delfiner

Praia do Pipas natur er præget af store, lodrette klinter ned mod strandene. Hvis I bevæger jer ud i f.eks. det store naturområde Santuário Ecológico, er her smukke naturstier til gode gåture. 

Her er fredelige strande som Barra de Cunhaú og Baía Formosa, og stranden Baía dos Golfinhos (delfinernes strand) har ikke sit navn for ingenting. Fra udkigspunkter på land har I gode chancer for at se de langnæbbede delfiner, der er kendt for deres utrolige spring og piruetter. 

Oplev hvidørede silkeaber i BrasilienSkildpadder, opossum og silkeaber

Strandene benyttes også til at lægge æg af skildpadderne, her er gode dykkermuligheder og over havoverfladen er et rigt fugle- og dyreliv. Se op i træerne, når I går rundt, hvis I vil hilse på en af de smukke hvidørede silkeaber. Nede på jorden kan I være heldige at møde opossum.

Dag 12-13
Hjem fra rejse til Brasilien

Poolen på Toca da Coruja i Praia da PipaJeres ferie i Brasilien og ophold på Toca da Coruja er desværre nået dertil, hvor uret siger farvel-tid midt på dagen. 

I bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen i Natal lufthavn ca. halvanden time væk. Herfra flyver I sidst på eftermiddagen mod Danmark med kun et enkelt stop på vejen. I lander i Danmark dag 13 om formiddag. Velkommen hjem fra Brasilien!

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Rio, romantik og afslappet strandliv
RejseperiodeDobbeltEnkelt
14.05.21 - 17.12.2123.000-25.00023.000-25.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Lasse Westh

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda