Xl Brazil Rio De Janeiro Aerial View Christ Redeemer Corcovado Mountain

Rio, romantik og afslappet strandliv

Rio, romantik og afslappet strandliv

13 dage fra 38.000 kr.

Kontakt Louise

Tlf. 33 320 320

Pulserende Rio, kolonitidens Olinda og surfernes Praia da Pipa

Tag på en romantisk rejse til Brasilien med håndplukkede hoteller og oplevelser. I vil mærke Brasiliens mangfoldighed fra farverige markeder til lange strande. Og I vil suge til jer af stemningen den UNESCO-beskyttede kolonitidsby Olinda på vejen.

Dette er rejsen til Brasilien for jer, der vil have god tid til at opleve og samtidig vil rejse hjem med mangfoldige indtryk i bagagen. En rejse med fokus på nutid, fortid og velfortjent dasetid. 

Glæd jer til

 • Hotel i første række til Copacabana
 • Jeepsafari til de skønneste steder i Rio de Janeiro
 • Guidet rundtur til Rio de Janeiros markeder
 • Kolonitidens Olinda med guidet sightseeing
 • Bungalow, strandliv og natur i surfernes Praia da Pipa
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Rios markeder og attraktioner

I bor på hotel i første række til Copacabana i Rio de Janeiro og kommer hele vejen rundt til byens største attraktioner samtidig med, at I har god tid til at udforske byen på egen hånd. 

I skal på jeepsafari til regnskoven og bl.a. den store Kristusfigur på Corcovado, og I kommer med privat guide til byens mest spændende markeder tæt på den lokale kultur og mange farverige oplevelser. 

Kolonitidens Olinda

Efter storbyliv i Rio de Janeiro venter det historiske Brasilien i UNESCO-beskyttede Olinda. Det er en af de bedst bevarede byer fra kolonitiden og samtidig et kreativt og kulturelt centrum. 

I bor i en af de mest berømte og pittoreske gader på byens bedste hotel, hvor I har et af de bedste værelser. En privat guide er klar til at vise jer klostre, kirker, gallerier, værksteder og fænomenale udsigtspunkter. I skal nok selv finde byens skønne barer og restauranter. 

Strandliv i Praia da Pipa

Til sidst venter den hyggelige strandby Praia da Pipa, hvor vi har håndplukket en charmerende pousada i et kæmpe tropisk haveanlæg. I bor i en vildt charmerende bungalow omgivet af tæt, tropisk vegetation. 

I Praia da Pipa er nogle af Brasiliens smukkeste strande og flot natur, hvis I vil snøre vandreskoene. Vandet bebos af skildpadder, delfiner og surfere, og stemningen i byen er helt nede på jorden. I skal bare slappe af, bade og nyde at være sammen på en vidunderlig rejse til Brasilien.

Flyruterne fuldender det skræddersyede eventyr

Brasilien er ikke lige om hjørnet, men når det er sagt, så er ruten lagt på en måde, der sikrer jer mindst mulig rejsetid. I flyver nemlig til Rio de Janeiro, når I rejser til Brasilien, men hjem fra Natal tæt på Praia da Pipa. 

Alt på denne rejse kan skræddersys til jeres ønsker. Tal med jeres rejserådgiver, hvis I f.eks. vil forlænge med besøg ved Iguazù-vandfaldene eller det store naturområde Pantanal.

Xl Brazil Olinda Se Cathedral Olinda Historic Town
Det skal I opleve

Dagsprogram

Xl Brazil Rio De Janeiro Copacabana Beach And Avenida Atlantica Sunset

I rejser til Rio de Janeiro i Brasilien, hvor I lander dag 2.

Xl Brazil Rio Portobay Rio Internacional View Pool

Når I lander i Rio de Janeiro, bliver I budt velkommen i lufthavnen af Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner, der kører jer til hotellet. Det er privat transport kun for jer, og det gælder alle transporter til hotellerne på denne rejse.  

Portobay Rio Internacional 4*, Rio de Janeiro

I skal bo 3 nætter på PortoBay Rio Internacional, der ligger lige ud til Copacabana. Ikke i tredje række eller anden række, men med panoramaudsigt over den ikoniske strand på den ene side og byens centrum på den anden. 

Glæd jer til at nyde sceneriet fra poolområdet på tagterrassen. Mon ikke I også tager et foto eller to af Kristusfiguren på Corcovado herfra?

XL Brazil Rio De Janeiro View At Dusk

I er i Brasilien! I Rio de Janeiro! Det tager lige et øjeblik at vænne sig til den kriblende fornemmelse i maven. Det kan ikke gå for hurtigt med at komme ud for at opleve byen. 

Strande, livsglæde og regnskov

Rio de Janeiro er skønne strande med Copacabana og Ipanema, masser af livsglæde, fodbold og karneval. Læg hertil verdens måske største byregnskov og de spektakulære bjergknolde med Corcovado med den enorme Kristusfigur som ikonet for rejser til Brasilien.

Xl Brazil Rio De Janeiro Tijuca Forest National Park Atlantic Rainforest Waterfall

Rio fra regnskov til Kristus på Corcovado

I skal opleve Rio de Janeiro i al sin mangfoldighed på en halvdags jeepsafari. I kommer til de mest pittoreske kvarterer i den sitrende storby, og I udforsker den 32 km2 store regnskov Floresta da Tijuca, som byen er vokset rundt om. Endelig skal I selvfølgelig besøge Kristusfiguren på toppen af Corcovado-bjerget.

Resten af dagen er på egen hånd til at slentre en tur på Copacabana, nyde poolen på tagterrassen og mærke stemningen i sambaens Rio de Janeiro.

Xl Brazil Rio De Janeiro Pastry Fried Pastel Sugar Salt Sna

En af de helt store oplevelser, når man rejser, er at tage på markedet. Se de lokale frugter, blomster og delikatesser. Dufte, farver og smagsindtryk fylder smagsløgene med nysgerrighed – og, indrømmet, nogle gange med det modsatte. Det giver et fantastisk indblik i den lokale kultur og en masse farverige oplevelser. 

Xl Brazil Rio De Janeiro Street Market Fresh Tropical Fruit

Et bombardement af skønne indtryk

I skal på en halvdagstur med guide til to af Rios mest spændende markeder. I starter med et i den sydlige del af byen og fortsætter så på et af de to overdådige markeder CADEG eller Feira de Sao Cristovao. Glæd jer til et bombardement af sanseindtryk. 

Resten af dagen har I til at udforske Rio de Janeiro på egen hånd. Tal med jeres rejserådgiver, hvis I skal have lidt tip med på vejen. Også, hvis I skal udnytte chancen for at lære at danse lidt samba.

Xl Brazil Olinda Historic Old Town View To Recife

Det er tid at sige farvel til Rio de Janeiro for denne gang. I bliver hentet på hotellet og kørt i lufthavnen, hvorfra I flyver til Recife. Det er en flyvetur på små 3 timer. Ja, Brasilien er et stort land. 

Også i Recife bliver I budt velkommen i lufthavnen af en af Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartnere. Herfra er der ca. 20 minutter at køre til jeres hotel i den charmerende by Olinda, der ligger på 7 bakketoppe omfavnet af Recife.

Small Brazil Olinda Pousada Do Amparo Pool Sunset

Pousada do Amparo 3*, Olinda

I skal bo to nætter på Olindas bedste hotel, Pousada do Amparo. Det betyder ikke guldvandhaner og butlerservice, men masser af sjæl og charme. 

Pousada do Amparo ligger i en af byens smukkeste gader, Rua do Amparo. I er i smørhullet af den UNESCO-beskyttede kolonitidsby, og når I kommer hjem, kan I hoppe en tur i poolen i den hyggelige have. Nyd det!

Xl Brazil Olinda Monastery Sao Bento St Benedict

Nu skal I for alvor opleve skønne Olinda. I skal på en fascinerende tur ud i de farverige gader, indsnuse stemningen og høre om historien. 

3 timers gåtur med guide i Olinda

I bliver hentet af en guide på hotellet, og så er det ellers bare ud i gaderne til klostre, kirker, gallerier og udsigtspunkter. Hør, hvordan historien har skabt det, der i dag er Brasiliens største og bedst bevarede kolonitidsby. Det er ikke uden grund, at Olinda blev erklæret UNESCO World Heritage Site allerede i 1982.

Xl Brazil Praia Do Pipa Praia Do Amor Love Beach

I fortsætter nu mod nord til surfernes hyggelige strandby Praia do Pipa. Det er en tur på små 4 timer, hvis I kører direkte.

Vi anbefaler dog, at i pakker en lille taske med badetøj, så I kan holde et skønt hvil midtvejs ved den smukke strand Coqueirinho. Den lange og brede strand er omkranset af palmer og inviterer til en svalende dukkert. 

Xl Brazil Praia Da Pipa Toca Da Coruja Beach

Toca da Coruja 4*, Praia do Pipa

Fremme i Praia do Pipa bliver I indlogeret på jeres hotel. Pak ud og gør jer klar til … absolut ingenting ud over at slappe af, bade og nyde at være sammen på en vidunderlig rejse til Brasilien. 

I skal bo de næste 5 nætter på Toca da Coruja, der er en stemningsfuld og smuk brasiliansk pousada. De skønne værelser og bungalows ligger spredt ud i et frodigt haveanlæg, der giver hotellet en uforlignelig junglestemning. I flytter ind i en vildt charmerende Special Bungalow på 60 m2 med jacuzzi.

Glæd jer til at slappe af ved en pool under palmerne. Den ene er 25 m lang, hvis I trænger til at tage et par baner! I kan på kort tid gå til både stranden og centrum i hyggelige Praia do Pipa.

De næste dage i Praia do Pipa kan I tage i præcist det tempo, der passer jer. Udforsk det herlige område, men husk også at nyde jeres skønne bungalow. Hvis tur er det til at holde siesta i hængekøjen på terrassen?

Surfernes Praia do Pipa

Praia do Pipa byder på lange strande, barer, cafeer og restauranter. Og et livligt natteliv. Fiskerlandsbyen blev opdaget af surferne, der på nogle af strandene har ideelle forhold. Deres afslappede indstilling til livet præger stadig Praia do Pipa. 

Xl Brazil Praia De Pipa Evening Town
Xl Brazil Praia Do Pipa Dolphins Bay Baia Dos Golfinhos Dolpins Jump
Xl Brazil Marmoset White Eared Monkey Family Animal

Hils på de lokale delfiner

Praia do Pipas natur er præget af store, lodrette klinter ned mod strandene. Hvis I bevæger jer ud i f.eks. det store naturområde Santuário Ecológico, er her smukke naturstier til gode gåture. 

Her er fredelige strande som Barra de Cunhaú og Baía Formosa, og stranden Baía dos Golfinhos (delfinernes strand) har ikke sit navn for ingenting. Fra udkigspunkter på land har I gode chancer for at se de langnæbbede delfiner, der er kendt for deres utrolige spring og piruetter. 

Skildpadder, opossum og silkeaber

Strandene benyttes også til at lægge æg af skildpadderne, her er gode dykkermuligheder og over havoverfladen er et rigt fugle- og dyreliv. Se op i træerne, når I går rundt, hvis I vil hilse på en af de smukke hvidørede silkeaber. Nede på jorden kan I være heldige at møde opossum.

Xl Brazil Praia Da Pipa Toca Da Coruja Pool Overview

Jeres ferie i Brasilien og ophold på Toca da Coruja er desværre nået dertil, hvor uret siger farvel-tid midt på dagen. 

I bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen i Natal lufthavn ca. halvanden time væk. Herfra flyver I sidst på eftermiddagen mod Danmark med kun et enkelt stop på vejen. I lander i Danmark dag 13 om formiddag. Velkommen hjem fra Brasilien!

Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Rio de Janeiro /Natal-København
 • Lufthavnsskatter
 • Al transport mellem lufthavne og hoteller
 • 3 nætter på PortoBay Rio Internacional 4*, Rio de Janeiro. Superior værelse, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Rio fra regnskov til Kristus på Corcovado
 • Oplevelse: Smag på Rio de Janeiro
 • Indenrigsfly Rio de Janeiro-Recife
 • 2 nætter på Pousada do Amparo 3*, Olinda. Deluxe superior værelse, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Slentretur gennem kolonitid og skønhed i Olinda
 • 5 nætter på Toca da Coruja, 4+*, Praia da Pipa. Special Bungalow med jacuzzi, inkl. morgenmad
Pris per person ved 2 voksne
Rio, romantik og afslappet strandliv
RejseperiodeDobbeltEnkelt
24.02.24 ‑ 17.12.2437.000‑40.00037.000‑40.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Brasilien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Brasilien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.