• Beachfront Pool Villa med udsigt til stranden på Royal Sands i Koh Rong, Cambodja
 • Munk der nyder udsigten fra Angkor Wat i Cambodja
 • Naturvandring ved Royal Sands i Koh Rong, Cambodja
 • Mad serveret på restaurant Ocean på Royal Sands i Koh Rong, Cambodja

Cambodja fra Angkor Wat til øhop

Cambodja i børnehøjde med jungletempler, tropeøer og god tid, 14 dage fra 25.500 kr., børn fra 13.500 kr.

Glæd dig til:

Livet på landet og Siem Reap bag facaden

Solopgang og solnedgang over Angkor Wat

Guidet cykeltur mellem jungle og tempelruiner

Øhop fra gudesmuk strand til et ægte jungle-retreat

Familievenlige luksusresorts

Læs mere

Solvarme tempelruiner, venlige landsbyer, uberørt jungle og kridhvide sandstrande - oplev Cambodja bag facaden i et familievenligt tempo, der tager jer fra Siem Reap’s Angkor-templer til øhop mellem tropeøer.

Templer, kultur og familietid

Nyd Cambodjas største kulturskat og ukendte perler sammen som familie - i jeres tempo - udenom turistflokkene. For selvfølgelig skal I opleve Angkor Wats ikoniske tempelruiner. Men det skal da være ved solnedgang i en dragebåd, og igen når solen står op over junglen.

I lægger ud med Siem Reap i det nordvestlige Cambodia, hvor I skal ind under huden på den cambodjanske folkesjæl med skyggeteater, landsbybesøg og en spændende cykeltur med guide. I følger et afslappet rejseprogram, ideelt for børnefamilien, og som kan tilpasses par. 

Øhop i det cambodjanske øhav

Med indenrigsfly fortsætter I sydpå til Cambodjas øhav mellem den thailandske og vietnamesiske grænse. Her skal I øhoppe mellem to relativt ukendte tropeøer, udvalgt for deres uspolerede strande og smukke natur. På Koh Rong kan I snorkle ved koralrevet og spadsere langs strande med det hvideste sand, mens I på Six Senses’ private Krabey Island forkæles med spa og cambodjansk gastronomi. 

Familievenlige resorts og hoteller

På denne rejse har vi håndplukket 4- og 5* resorts og hoteller med god plads til børn og mulighed for ekstra opredninger. På Koh Rong har I fx en stor villa direkte på stranden, og på Six Senses Krabey Island 5* bor I med jungle og privat pool lige uden for døren – børnene vil elske det! 

Lad os skræddersy rejsen til jer

Cambodja fra Angkor Wat til øhop’ er et rejseforslag, der kan tilpasses jer. Tal med vores rejserådgivere om fx at tilføje flere stranddage eller oplevelser med guide. Rejser I uden børn, kan vi tilpasse programmet, så det matcher jeres ønsker.

Program

Dag 1-2
Rejse og ankomst til Cambodja

Siem Reap i det nordvestlige CambodjaI flyver på førstedagen fra Danmark og lander​ dagen efter i Siem Reap i det nordvestlige Cambodja. I lufthavnen bydes I velkommen af Nyhavn Rejsers lokale repræsentant, som kører jer til jeres første hotel, Shinta Mani Shack 4*.

Shinta Mani Shack i Siem Reap, CambodjaShinta Mani Shack 4*, Siem Reap

I bor centralt og charmerende i det gamle franske kvarter. Her er I kun en kort spadseretur fra byens store marked og et kvarters køretur fra tempelbyen Angkor Wat. Nyd de smagfuldt indrettede værelser med balkon og/eller terrasse, der vender ud mod hotellets smukke have med pool og palmer.

Dag 3
Siem Reap og Angkor Wat på cykel

Munk ved Angkor Wat i CambodjaFormiddagen kan med fordel bruges på at slappe af, før I om eftermiddagen skal op i gear - bogstaveligt talt - og opleve Angkors ikoniske ruinby på cykel. Oplevelsen er normalt på én dag, men vi sætter tempoet ned, så I tager eftermiddagen i dag, og solopgangsturen i morgen.

Hen på eftermiddagen, i selskab af lokalguide går turen først langs floden og forbi den kongelige residens, mens guiden fortæller om alt det, I ser. Så krydser I floden og er pludselig omgivet af rismarker og landsbyer. I cykler ad små jordveje og når udkanten af Angkors ruinby omgivet af jungle – akkurat i tide til at nyde en magisk solnedgang over tempelruinerne.

Angkor Wat tempelkompleks, Cambodia

Champagne og dragebåd

I står af cyklerne, og mens solen stadig synker, går I ombord i en dragebåd, der venter i voldgraven. Sejladsen, der følger, inkluderer champagne, lokale delikatesser og spektakulære udsigter over Angkor Thom, ruinbyens gamle centrum. Bagefter går turen tilbage til hotellet i minibus, med resten af aftenen i Siem Reap til fri afbenyttelse.

Dag 4
Solopgang over Angkor Wat

Oplev solen stå op ved Angkor ThomVækkeuret ringer tidligt på fjerdedagen, men bær over med os. Denne morgen skal I nemlig helt ind i Angkors allerhelligste, Angkor Wat, og I ankommer til det sagnomspundne tempelkompleks, før de andre turister gør deres indtog. Oplev den mageløse solopgang, mens I udforsker tempelruinerne i fred og fordragelighed. I er tilbage på hotellet i tide til en sen morgenmad. Eftermiddagen er på egen hånd.     

Bemærk: I dette rejseforslag har vi fordelt oplevelserne ved Angkor over to dage, så I har tid til at puste ud mellem de store øjeblikke, men turen kan skræddersys jeres tempo.

Dag 5
Siem Reap i børnehøjde

Lær at lave cambodjansk skyggeteater – en autentisk oplevelse i børnehøjdeFørste stop på formiddagens familievenlige eventyr er et cambodjansk skyggeteater i Siem Reap, for skyggeteater er en ældgammel kunstform i Cambodja. Deltag i en kreativ workshop, hvor også de mindste kan være med til at lave deres egne skyggedukker, inden det er blevet tid til frokost.  

Der hersker en ægte ro i det opdyrkede land omkring Siem Reap i CambodjaBesøg en lokal landsby

Efter en god frokost forlader I byen i selskab af guiden og ankommer efter en kort køretur til en lille landsby. Mød en familie af bønder og oplev, hvordan det er at være barn i Cambodja. Når turen senere går tilbage til hotellet, har I således bl.a. prøvet at lave legetøj ud af farvede palmeblade. Resten af dagen er på egen hånd.

Dag 6
I rejser til Koh Rongs kridhvide strand

Mulighed for kajakroning ved Royal Sands i Koh Rong, CambodjaI tager afsked med Siem Reap og jeres hotel for at blive kørt til lufthavnen. Flyvningen til Sihanoukville i det sydlige Cambodja tager ca. en time, og ved ankomst hentes I og køres til havnen, hvorfra hurtigfærgen til Koh Rong sejler. Overfarten tager knapt en time, hvorefter I ankommer til en lille, uspoleret perle af en ø på grænsen til Thailand. Endnu en chauffør står klar til at tage imod jer, og I køres til jeres resort, Royal Sands Koh Rong 4*.

Mad serveret på restaurant Ocean på Royal Sands i Koh Rong, CambodjaRoyal Sands Koh Rong 4*, Koh Rong

På Koh Rong finder I nogle af de bedste strande i Sydøstasien, og det siger ikke så lidt. Jeres hotel ligger ned til en af dem, nemlig den 7 km lange kridhvide Sok San Beach, hvoraf 400 meter er forbeholdt resortets gæster. Her er ingen kamp om solsengene, og I bor skønt i lækre villaer direkte på stranden.

Dag 6-7
Nyd livet på Koh Rong

Snokling på Long Beach, Koh RongTræk stikket i de naturskønne og fredfyldte tropeomgivelser. Koh Rong er langtfra overturistet, og I har god tid til bare at nyde hinanden, stranden og junglen, der strækker sig bag resortet.

Snorkling og spa

Forkæl jer selv i resortets spa, slap af ved poolen eller udforsk det farverige husrev med snorkel. Der er også mulighed for at dykke, sejle i kajak og besøge øens små landsbysamfund på mountainbike.

Dag 8
Rejs til Krabey Island

Udsigt over Six Senses Krabey Island, CambodjaI dag forlader I Koh Rong til fordel for endnu en paradisisk tropeø. Tilbage på havnen i Sihanoukville venter jeres Six Senses-chauffør, og efter en kort køretur til Six Senses’ eget færgeleje, stiger I ombord båden, der skal sejle jer det korte stykke ud til den lille, privatejede ø Krabey Island. I tjekker ind i jeres poolvilla på Six Senses Krabey Island 5*, og ferien når nye, luksuriøse højder.

Hideaway Pool Villa Suite på Six Senses Krabey Island, CambodjaSix Senses Krabey Island 5*, Krabey Island

På Six Senses Krabey Island er luksus og velvære i fokus. Nyd de smukke strande og den fantastiske service, forkæl jer selv i den 2000 m2 store spa og spis på restauranter, hvor udsøgte gastronomiske oplevelser venter jer.

 

Dag 9-12
Tropisk eventyr på Krabey Island

Udsigt over Six Senses Krabey Island, CambodjaI befinder jer ud for Cambodjas sydlige kyst. Fra havsiden er der ikke meget, der afslører, at et af Cambodjas bedste resorts ligger netop her. Tæt regnskov omgiver resortets 40 poolvillaer og får det til at føles som om, at I bor halvt i junglen, halvt på stranden. Nyd friheden til at gøre lige, hvad der passer jer - hvad end det er at slappe af ved jeres private pool eller på stranden, snorkle eller gå i udendørsbiograf.

Nyd solnedgangen fra soldækket i jeres Ocean Pool Villa på Six Senses Krabey Island, CambodjaGratis aktivitet hver dag

På Six Senses Krabey Island I 5 overnatninger i en Hideaway Pool Suite inkl. halvpension og en daglig aktivitet. Hvad med Khmer kokkeskole, guidet yoga eller meditation eller en rundtur i den økologiske køkkenhave? Det kan også være at sun-downer cocktails i baren eller morgenmad på sengen er mere tillokkende? Valget er jeres.

Dag 13-14
Hjemrejse fra Phnom Penh

Independence Monument i Phnom Penh, CambodjaEt storslået eventyr i Cambodja lakker mod enden, og I skal rejse hjem til Danmark. I sejles til fastlandet, hvorfra vi har sørget for transfer til lufthavnen i Phnom Penh. I flyver mod Danmark og lander i København på dag 14.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

VOKSENPRIS

Cambodja fra Angkor til øhop
RejseperiodeDobbelt
01.10.21 - 27.10.2125.000-27.000
28.10.21 - 14.12.2131.000-34.000
15.12.21 - 18.12.2136.000-38.000
19.12.21 - 09.01.2251.000-53.000
10.01.22 - 17.04.2233.000-37.000
18.04.22 - 02.09.2226.000-29.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

bØRNEPRIS (2-11 ÅR)

Cambodja fra Angkor til øhop, børn
Rejseperiode1. Barn2. Barn
01.10.21 - 31.10.2113.000-15.00013.000-15.000
01.11.21 - 14.12.2116.000-18.00016.000-18.000
15.12.21 - 23.12.2118.000-20.00018.000-20.000
24.12.21 - 30.04.2216.000-18.00016.000-18.000
01.05.22 - 02.09.2214.000-16.00014.000-16.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Six Senses Krabey Island: Vi inkluderer halvpension, når I bestiller senest 30. sep 2021. Altid 1 daglig oplevelse inkuderet og børn op til 11 år bor og spiser gratis.
I kan trygt booke jeres rejse nu. I er nemlig dækket af vores Pakkerejsegaranti.

Mette Nielsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Siem Reap / Phnom Penh-København
 • Indenrigsfly Siem Reap - Sihanoukville
 • Lufthavnsskatter
 • Transport mellem lufthavne, hoteller og byer
 • 4 nætter på Shinta Mani Shack 4*, Siem Riep. Junior Suite med ekstra opredning inkl. morgenmad
 • 1 frokost eller middag på Shinta Mani Shack
 • Udflugt: Angkor Wat fra solopgang til solnedgang
 • Udflugt: Siem Reap i børnehøjde
 • 3 nætter på Royal Sands 4*, Koh Rong. Oceanview Villa med ekstra opredning inkl. morgenmad
 • 5 nætter på Six Senses Krabey Island 5*, Krabey Island. Hideaway Pool Villa Suite med 2 ekstra opredninger
 • Halvpension på Six Senses Krabey Island (morgenmad og 3-retters Khmer frokost eller middag)
 • Op til 2 børn t.o.m. 12 år bor og spiser gratis på Six Senses Krabey Island
 • Daglig fri isbar på Six Senses Krabey Island (spørg lokalt for åbningstiderne)
 • 1 gratis oplevelse hver dag på Six Senses Krabey Island

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Visum til Cambodja
 • Drikkevarer ift. halvpension på Six Senses Krabey Island

Bemærk

Der kan forekomme obligatorisk pristillæg for ophold og for middage ved ophold i jul og nytår. Spørg jeres Cambodja-ekspert.