Xl Cambodja Six Senses Krabey
Krabey Island, Cambodja

Six Senses Krabey Island

Et af de bedste resorts i Cambodja på lille tropisk ø

På Six Senses Krabey Island kan I holde ferie på en lille tropeø med luksus og velvære i fokus. I bor i en stor poolvilla i private omgivelser og kan nyde alt fra forkælelse i den 2000 m2 store spa til udsøgte restauranter og top service.

Lille tropeø ud for Cambodjas kyst

Ud for Cambodjas kyst ligger den lille, private ø, Krabey Island, der gemmer på et af Six Senses’ nyeste resorts af samme navn: Six Senses Krabey Island. Fra havsiden er det ved første øjekast ikke til at se, at et af Cambodjas bedste resorts ligger netop her. Resortet og de 40 poolvillaer er nemlig indhyllet af tæt tropeskov, mens dramatiske granitklipper troner op fra havet. Et på alle måder smukt natursceneri med fuglefløjt fra trætoppene og en lille, uberørt sandstrand i bugten på øens vestlige side. 

Designerluksus med sjæl og historie

Tro mod Six Senses’ koncept er resortet så vidt muligt designet i bæredygtige materialer uden at gå på kompromis med komfort og moderne faciliteter. Især lyst træ og orange, gule og turkisblå farver indgår i indretningen og skaber masser af varme og stemning.

Samtidig sætter Six Senses Krabey Island deres helt eget lokale præg på indretningen, når de eksempelvis i restauranterne inddrager elementer, der afspejler Cambodjas dybe rødder som fiskersamfund. I Sunset baren hænger eksempelvis en stor kunstinstallation i loftet, som ligner stimer af fisk. Og i restaurant AHA minder loftlamperne om traditionelle kurve til at fange fisk med. 

Der er en fortælling bag alle detaljer i designet.

Xl Cambodja Six Senses Krabey Island Yoga Rooftop Pavilion
Xl Cambodja Six Senses Krabey Island Spa Facial Treatment
Xl Cambodja Six Senses Krabey Island Tree Restaurant Coconut Poached Organic Chicken
Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Tag en bid af spahimlen i den 2000 m2 spa

Resortet har et 2000 m2 stort spaområde, der er designet med fokus på de smukke naturomgivelser. Spaens ene behandlingsrum er eksempelvis udsmykket med en kunstinstallation i loftet, der ligner ringe, som blidt spredes i vandoverfladen.

Glæd jer til afslapning i saunaen, dampbade med urtedufte, jacuzzi og ikke mindst dejlig massage. De professionelle spa-terapeuter praktiserer forskellige massageteknikker såsom traditionel khmer-fodmassage, og I kan hver dag deltage i beroligende yoga- og meditationstimer. Trænger I modsat til at bevæge jer, er her også et godt udstyret motionsområde med vægtudstyr, cykler m.m.

To restauranter, bar og fri isbar

På Six Senses Krabey Island er I garanteret kulinariske oplevelser med friske og lokale råvarer. Resortet har en stor organisk køkkenhave på fastlandet (15 minutters sejlads fra øen), hvor de dyrker og henter alt fra krydderurter til grøntsager og frugt. Her har de også en hønsegård, som forsyner resortet med æg, og mælk fra geder bruges til ost.

Kulinariske oplevelser fra morgen til aften

Restaurant AHA serverer retter fra både det asiatiske - og vestlige køkken, som I kan nyde med udsigt ud over fællespoolen og havet i det fjerne. Det er også her I starter dagen med brunch. Menukortet på restaurant Tree byder på udsøgte khmer-retter og retter fra det sydøstlige Asien især med fisk og skaldyr. Mens Sunset baren er stedet for en god drink i solnedgangens skær, og isbaren ved poolen er stedet for god, hjemmelavet is!

Gratis halvpension eller aktivitet hver dag

Six Senses Krabey Island byder på et væld af aktiviteter, som bl.a.

 • Halvpension (3-retters Khmer-frokost eller aftensmad)
 • Khmer kokkeskole
 • Rundtur i økologisk køkkenhave
 • Halvdagstur til stranden på Koh Ta Kiev (i båd med andre)
 • Jungle walk på øen
 • Forest bathing
 • Earth Lab introduktion
 • Wellness konsultation i spa'en
 • Guidet meditation eller yoga
 • Sundowner-cocktails i baren
 • Morgenmad på sengen

Hør om muligheder og vilkår hos jeres rejserådgiver. 

 

Øhop, biograf under åben himmel og meget mere

Når I ikke nyder roen i jeres villa eller daser ved den store fællespool, har I mulighed for at udforske en masse aktiviteter på Six Senses Krabey Island. Tag eksempelvis ud for at snorkle, sejle kajak eller paddle-boarde. Besøg de smukke naboøer, lær at lave traditionelle khmer-retter, nyd en aften med biograf under åben himmel og meget mere.

Børneklubben The Nest arrangerer desuden forskellige lege og aktiviteter for børn mellem 4 og 12 år.

Store villaer med egen pool

Resortets 40 villaer har alle egen pool på terrassen og er indrettet med moderne faciliteter såsom aircondition, espressomaskine, tefaciliteter, TV, anlæg m.m. Nogle af villaerne er smukt indhyllet af tropeskov, mens andre gemmer sig i skovbrynet med udsigt ud over Siambugten, små øer og Cambodjas fastland i det fjerne.

Vælg mellem:

 • Hideaway Pool Villa Suite: 118 m2 med soveværelse, stue og terrasse med pool og udsigt til tropeskov. Plads til to voksne og et barn.
 • Ocean Pool Villa: 77 m2 med et soveværelse og terrasse med pool og udsigt til havet samt nærliggende øer. Plads til to voksne og et barn.
 • Ocean Pool Villa Suite: 111 m2 med soveværelse, stue og terrasse med pool og udsigt til havet samt nærliggende øer. Plads til to voksne og et barn.
 • Oceanfront Pool Villa Suite: 110 m2 med soveværelse, stue og terrasse med pool. Villaen ligger lige ud til havet og har plads til to voksne og et barn.

Har I brug for en villa med to soveværelser, anbefaler vi Oceanfront Two-bedroom Pool Villaerne på 198 m2. Resortets fornemmeste poolvilla er dog The Beach Retreat på 188 m2, hvorfra I også har adgang til jeres helt egen, lille strand. The Beach Retreat har plads til to voksne og tre børn.

Xl Cambodja Six Senses Krabey Island Ocean Pool Villa Suite Night

Kombiner med rundrejse i Cambodja eller Vietnam

I kommer let til hertil fra Sihanouk Internationale lufthavn. En 10 minutters køretur tager jer til resortets jetty, hvorfra et kvarters sejlads med speedbåd bringer jer frem. Med mindre I altså vil ankomme med helikopter? 

Samtidig er resortet perfekt som afslutning på jeres rundrejse i Cambodja eksempelvis efter et ophold i Siem Reap, Angkor Wat eller hovedstaden, Phnom Penh. Men du kan også tage et ophold på Six Senses Krabey Island efter din rundrejse i Vietnam hvor, der er direkte fly fra Ho Chi Minh City.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Cambodia Koh Rong Royal Sands Beach Kayak
Siem Reap og Angkor Wat, Cambodja, Asien

Cambodja fra Angkor Wat til øhop

14 dage fra

39.000 kr.

Glæd jer til

Livet på landet og Siem Reap bag facaden

Solopgang og solnedgang over Angkor Wat

Guidet cykeltur mellem jungle og tempelruiner

Øhop fra gudesmuk strand til et ægte jungle-retreat

Familievenlige luksusresorts

Xl Cambodja Six Senses Krabey Island Main Pool
Siem Reap og Angkor Wat, Cambodja, Asien

Cambodja på første klasse

15 dage fra

43.500 kr.

Glæd jer til

Håndplukkede luksushoteller inkl. Six Senses Krabey Island 5*

Angkor Wat ved solopgang og solnedgang

Markeder, munke og lokal magi ved Tonle Sap-søen

Phnom Penh bag facaden

Afslapning, gastronomi og et bombardement af indtryk

Xl Cambodja Six Senses Krabey Island Aerial View 2
Siem Reap og Angkor Wat, Cambodja, Asien

Cambodjas kontraster

14 dage fra

39.500 kr.

Glæd jer til

Gyldne paladser og storslåede Khmer-bygninger i Phnom Penh

Charmerende og historisk villahotel i kystbyen Kep

Poolvilla og tropisk ø-stemning på Six Senses Krabey Island 5*

Håndplukkede hoteller med charme og stil

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Cambodja

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Cambodja. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.