XL Canada Black Rock Oceanfront Exterior
British Columbia, Canada

Black Rock Oceanfront Resort

Et af Vancouver Islands bedste hoteller

På Black Rock Oceanfront Resort kommer I helt tæt på elementernes rasen. Hotellet klamrer sig til klipperne på Vancouver Islands vestkyst, og den opkvikkende havluft er som et narkotikum, der intensiverer alle oplevelser og indtryk. Det er råt, vildt og ufatteligt smukt.

XL Canada Black Rock Oceanfront Views
Small Canada Black Rock Oceanfront Lobby
XL Canada Black Rock Oceanfront Livingroom

Mellem skov, klipper og hav

Vancouver Island er stadig et relativt overset område i turismemæssig forstand, selv om den store ø har masser af byde på og et komplekst landskab, der spænder lige fra tempereret regnskov til solrige sandstrande med bølger, som surferne flokkes om.

På Black Rock Oceanfront Resort er det netop mødet med naturen, der er i fokus, og I kommer i bogstaveligste forstand helt tæt på. Hotellet balancerer på øens yderste kant mellem rå klipper, brusende hav og friske vinde.

Design i balance

Black Rock Oceanfront Resort er et af de hoteller, hvor I vil ønske, at I skulle være et par dage længere, når tiden kommer til at rejse videre. Hotellet er elegant og moderne med et højt serviceniveau og en varm atmosfære, der luner både krop og sind efter en dag fyldt med naturoplevelser.

Design og arkitektur er afstemt efter naturens nuancer, og brugen af elementer af sten, træ, glas og stål skaber en harmonisk balance mellem ude og inde.

Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Pool, spa og gastronomi

På selve Black Rock Oceanfront Resort har I adgang til døgnåbent motionsrum, udendørs pool og jacuzzi samt en skøn spa. Her tilbydes bl.a. massager, skønhedsbehandlinger og hydroterapi foruden et harmonisk loungeområde.

Restaurant Fetch på Black Rock Oceanfront Resort forkæler jer med et alsidigt menukort inspireret af hav og skov. Om sommeren er det muligt at spise uden for på terrassen med udsigt over Stillehavet og Wild Pacific Trail.

Værelse eller suite med pejs og balkon

Hotellet er opført i lejlighedsstil, og alle værelser er indrettet med mindre køkken, badeværelse med badekar og separat brusebad, gaspejs og udgang til balkon, der har udsigt mod hav, klipper og grøn vegetation.

Vælg mellem et værelse eller en suite med et eller to soveværelser. Alle værelsestyper har WiFi, tv, te- og kaffefaciliteter, hårtørrer og deponeringsboks.

Vandreture, hvalsafari og kajaksejlads

Lange traveture er i det hele taget et nøgleord i disse omgivelser. Vestamerikansk weymouthfyr, kæmpe-thuja, nutka-cypresser og et utal af gransorter vokser i et tæt dække helt ned til kysten, hvor bølgerne brydes i hvide skumsprøjt mod de skarpe, sorte klipper. Med lidt held vil I se en bjørn eller to lunte af sted mellem stammerne.

I bor tæt på byen Tofino, hvorfra I kan komme på hval- og bjørnesafari og opleve gråhvaler og sorte bjørne i det fri. Fra Tofino afgår der også guidede kajakture langs kysten.

Solbadning og stormvejr

I højsommeren kan I ved Black Rock Oceanfront Resort opleve op mod Middelhavslignende temperaturer, som kan nydes på den nærliggende Big Beach. Men selv om det er skønt, er de pludselige, kraftfulde storme endnu mere betagende.

Klæd jer lunt på, og begiv jer ud i naturområdet Wild Pacific Trail, der løber langs med vejen. I stormvejr kan bølgerne blive flere meter høje, og på disse dage flokkes selv de lokale langs vestkysten for at opleve naturens kræfter folde sig ud.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Canada Butchart Gardens On Vancouver Island
Victoria, British Columbia, Canada, Nordamerika

Fredfyldte lodges i Canadas vildmark

13 dage fra

41.500 kr.

Glæd jer til

Fantastiske lodges – håndplukket for charme og beliggenhed

Charmerende Vancouver og engelske Victoria

Tre safarier: Hvaler, spækhuggere og bjørne

Med speedbåd i rå fjorde og postflyver over skærgården

Rummelig bil med alle forsikringer inkluderet

XL Canada British Columbia Vancouver Transportation Floatplane
Vancouver, British Columbia, Canada, Nordamerika

Glæd jer til

Sejltur i Vancouvers rå fjorde og flyvetur med de ikoniske vandflyvere

Hval- og bjørnesafarier og bustur i Jasper National Park

Køretur i bæltekøretøj på Athabasca-gletsjeren

Helikoptertur i Whistler

Håndplukkede værelser på 3-4* hoteller og lodges med 2-3 overnatninger hvert sted

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Canada

Alt på denne rejse til Canada kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Canada.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.