XL Canada Alberta Hotel Glacier View Lodge Exteriour Day
Alberta, Canada

Glacier View Lodge

All Inclusive-lodge

Noget af det mest spektakulære natur, I kan finde på rejser til Canada, er Columbia Icefield i Canadian Rockies. Glacier View Lodge ligger midt i sceneriet med udsigt til Athabasca-gletsjeren.

Glacier View lodge ligger mellem Jasper og Banff, og I kommer til den ad en af verdens smukkeste landeveje, Icefield Parkways. 

Råt og storslået landskab i Comlumbia Icefield 

Columbia Icefield er den største ismasse i Canadian Rockies. Her er 6 imponerende gletsjere, men den enorme Athbasca-gletsjer som stjernen. Det er med udsigt til den, at I tjekker ind på Glacier View Hotel. Helst inden kl. 17, for her er I inviteret til velkomstdrinks og snacks. Velkommen!

Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Værelser på Glacier View Lodge

Der er 32 værelser på Glacier View Lodge. De er alle lyst og lækkert indrettet med trægulve og rustikke senge i træ. Flot, komfortabelt og moderne.

Mountain View-værelser har udsigt til Canadian Rockies, mens Glacier View-værelser har udsigt til Athabasca-gletsjeren. Der er Nespresso-maskine, tv og gratis Wi-Fi på værelserne.

All Inclusive med mad, drikke og oplevelser

Det er ikke bare velkomsten, der er inkluderet på Glacier View Lodge. Det er mad og drikke også. Og oveni venter nogle fantastiske oplevelser, der også er med i prisen. 

Aftentur til athabasca-gletsjeren

Under velkomsten bliver aftenens oplevelse præsenteret. I skal fra kl. 18.30 op på Athabasca-gletsjeren, hvor I vil få serveret varm chokolade og æblecider. Tag varmt tøj på og gode sko. Senere venter en dejlig 3-retters menu på lodgen til at stille sulten, som kommer helt naturligt i al den friske luft. 

Tur ud på Columbia Icefield Skywalk

Næste dag starter med en god morgenmad, før I bliver inviteret med på nærliggende Columbia Icefield Skywalk. Det er en glasbro, der svæver 280 meter over dalen, så højdeskræk anbefales ikke her. Udsigten med begge ben på klipperne er dog stadig mageløs, så tag med under alle omstændigheder. 

Tilbage på lodgen tjekker I ud og kører videre mod nye eventyr på jeres rejse til Canada.

XL Canada Alberta Hotel Glacier View Lodge View Athabasca
XL Canada Alberta Hotel Glacier View Lodge Restaurant
XL Canada Alberta Hotel Glacier View Lodge 2 Queen Room

Praktisk information

I parkerer på den offentlige parkeringsplads og går så et kort stykke til Glacier View Logde for at tjekke ind i receptionen. Personalet vil herefter hjælpe med kufferter.

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Canada

Alt på denne rejse til Canada kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Canada.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.