XL Moraine Lake Is A Glacially Fed Lake In Banff National Park
Banff, Canada

Moraine Lake Lodge

Historisk lodge

Siden sin opdagelse for lidt over 100 år siden har Moraine Lake gjort et uudsletteligt indtryk på sine besøgende, og som søens eneste lodge er Moraine Lake Lodge et formidabelt udgangspunkt for at udforske det dramatiske og billedskønne gletsjerlandskab. Nyd den uforstyrrede fred uden tv eller små børn midt i billedskønne Banff Nationalpark.

Afsondret lodge med unik historie

Moraine Lake Lodges historie kan dateres over 100 år tilbage i tiden, til da søen blev opdaget og kortlagt i forbindelse med etablering af en jernbane gennem området.

Den dag i dag er Moraine Lake Lodge fortsat den eneste lodge ved Moraine Lakes bredder, og beliggenheden for enden af en slugt, dybt inde i Banff Nationalparks tætte skove, kunne ikke være mere isoleret og idyllisk.

Komplet stilhed og isolation

Et ophold på Moraine Lake Lodge er på alle måder en unik, fredfyldt oplevelse. Der er ikke et eneste tv på lodgens område og kun én telefon i hovedbygningen. Lodgens ejere har dog måttet give lidt efter for informationsteknologien og har installeret gratis WiFi over hele området.

Den uforstyrrede atmosfære fuldendes af lodgens princip om, at kun børn over otte år må opholde sig her. Dels af sikkerhedsmæssige hensyn - dels for at bevare stilheden og roen for de voksne gæster.

Dramatisk gletsjerlandskab

Moraine Lake er navngivet efter den moræne, der omkranser søen. Morænen er skabt under den seneste istid, hvor den nærliggende gletsjer under sit tilbagetog efterlod sig en skarptskåret kløft dækket af småsten og større og mindre klippefragmenter frigivet fra den smeltende is.

Resultatet er et spektakulært, dramatisk landskab og en spejlblank sø, der i sommermånederne antager en enestående grønblå farve grundet de mange mineraler, der fortsat udvindes med gletsjerens smeltevand.

XL Canada British Columbia Moraine Lake Lodge Exterior Close Up
Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Gastronomi og energi

Hovedrestauranten på Moraine Lake Lodge er en af de bedste spisesteder i hele Banff Nationalpark og er populær både blandt gæster og udefrakommende. Menukortet reflekterer skovens rige gaver, og I kan glæde jer til et bugnende morgenbord, der vil give jer energi til mange nye eventyr langs søens bredder.

Som supplement har lodgen en café, der serverer lette anretninger og frisk bagværk, og hver eftermiddag serveres der eftermiddagste (og kaffe) i lodgens hyggelige bibliotek.

Værelse med balkon og pejs

I bor i et komfortabelt Lodge Queen Room, der ligger på øverste etage i hovedbygningen med en flot udsigt over omgivelserne - ikke mindst fra jeres rummelige balkon.

Indretningen og stilen er af ældre dato, men det passer sig godt til den historiske ramme, og den rustikke gaspejs er prikken over i'et. Her er intet fjernsyn, ingen radio og intet musikanlæg. Udsigten og stilheden er al den underholdning, I behøver.

Eventyrlige vandre- og kanoture

Der udgår flere vandreruter fra Moraine Lake Lodge, hvor I får mulighed for at udforske søen fra alle vinkler og kanter. Den mest populære rute fører jer gennem selve morænen, og det er en helt særlig følelse at vandre gennem de skarpe, rene farver med lyden af knasende klipper under jeres fødder som eneste akkompagnement.

Lodgen stiller også gratis kanoer til rådighed, og da I bor direkte på bredden, kan eventyret på Moraine Lake begynde, så snart morgenmaden er indtaget.

Helikopterture, rideture, river rafting, golf og fisketure kan arrangeres mod yderligere betaling.

XL Canada British Columbia Moraine Lake Lodge People Canoeing Lake

Passion for naturen

Moraine Lake Lodge opererer efter bæredygtige principper og genererer bl.a. sin egen elektricitet. Vandet i hanerne er det reneste ferskvand fra lodgens bjergbrønd, og alt, hvad der kan genbruges, bliver genbrugt.

Det er kærligheden til naturen, der er den drivende faktor, og alt fra de vidende naturguider til restaurantens lokale råvarer vidner om lodgens passion for Moraine Lake.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Canada Food Oister Gourmet
Banff, Alberta, Canada, Nordamerika

Canada Deluxe

14 dage fra

106.000 kr.

Glæd jer til

Bjørne, hvaler og fantastisk natur med kompromisløs komfort

Helikoptertur i Yoho Nationalpark

Gourmetoplevelser og håndplukkede 5* hoteller

To dage i den eksklusive Gold Leaf-vogn på luksustoget Rocky Mountaineer

God tid og mageligt tempo, så I kan få sjælen med

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Canada

Alt på denne rejse til Canada kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Canada.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.