• Toronto skyline i solskin
 • Oplev Toronto i fugleperspektiv fra CN Tower, en af verdens højeste bygninger.
 • Toronto set fra Centre Island

Til tops i CN Tower

Oplev Toronto i fugleperspektiv fra en af verdens højeste bygninger

Toronto er Canadas største by
Læs mere

CN Tower er med sine 533,33 meter en af verdens højeste fritstående bygninger og er den ubetinget mest ikoniske konstruktion i Torontos skyline. På besøg i CN Tower kommer I bl.a. til at stå på et glasgulv 342 meter over jorden.

CN Tower er med sine 533,33 meter en af verdens højeste fritstående bygninger.Torontos ikoniske vartegn

Én ting er at se CN Tower fra gadeniveau – noget helt andet er det at komme de 346 meter op med fuld udsigt over Toronto, Island Park og Lake Ontario. Det ikoniske tårn, der er et af Torontos mest markante vartegn, var indtil 2007 verdens højeste fritstående bygning indtil Burj Khalifa i Dubai overtog titlen.

Fra CN Tower er der udsyn over hele Toronto. Dag eller aften

Egentlig burde I sætte to ture af til CN Tower. Én i dagtimerne, hvor I kan se Torontos bygninger og parker foldet ud under jer, og en anden efter mørkets frembrud, hvor byen forvandles til et kalejdoskop af lys og mørke. Uanset hvornår I vælger at besøge tårnet, vil væres syn på Toronto være forandret for altid, når I atter sår med fødderne på jorden.

Svimlende glaselevatorer

I starter opstigningen i glaselevatorer og farer opad med 22 km/t. Det er som at køre med rutsjebane lodret op i luften, samtidig med at verden under jer bliver mindre og mindre, indtil I er så højt oppe, at I kan se jordens krumning. 

Toronto er Canadas største by Otte Rundetårne

Til sidst befinder I jer 346 meter oppe, svarende til otte Rundetårne stablet oven på hinanden. Herfra har I frit udsyn over hele Torontos skyline og byen, der breder sig ud bag ved kilometer efter kilometer. Fra dette perspektiv forstår I pludselig, hvad det vil sige, at Toronto er Nordamerikas femtestørste by.

Højhuse og Lake Ontario

Kun den glitrende blå Lake Ontario forhindrer byen i at udfylde hele jeres synsfelt. Om aftenen forvandles søen til en kulsort skygge omkranset af symmetriske gadelys og gnistrende billygter, og Torontos finanskvarter med de oplyste højhuse forvandles fra anonym arkitektur til magisk filmkulisse.

Fra udsigtsplatformen i CN Tower kan I opleve byen stående på et panoramagulv af klart glas.342 meter frit fald

En etage under udsigtsplatformen kan I opleve byen stående på et panoramagulv af klart glas. Tag en dyb indånding, for dette er ikke en oplevelse for sarte sjæle. Særligt i dagslys. Mon ikke, det solide gulv også holder til jeres besøg. Men gyset ved tanken om, at det kun er et lag glas, der adskiller jer fra 342 meters frit fald, gør kun oplevelsen endnu større.

 
Kim Carlsson

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.