Xl Chile Patagonia Explora Patagonia Exterior
Torres del Paine, Chile

Explora Patagonia

Uforstyrret luksus i sublime omgivelser

Hele vejen rundt om jer spejler Paine-bjergenes dramatiske klippetårne sig i fredfyldte Lake Pehoé. Det er som at stå midt i et enormt amfiteater, hugget i granit af naturens egen hånd. I baggrunden kan I høre de hvidbrusende vande fra det smukke Salto Chico vandfald - et beroligende lydtæppe, som binder jer sammen med de magiske omgivelser.

Explora Patagonia - i pagt med naturen

Her på kanten af søbredden og vandfaldet, ligger det elegante og luksuriøse Explora Patagonia. I forreste række til et af verdens smukkeste naturområder. Det modernistiske hotel er tegnet af to prisvindende chilenske arkitekter med en klar vision: At forbinde mennesker til naturens upoleret skønhed.

Her finder I ikke noget tv på de træfyldte værelser. I stedet er der ro, enkel luksus, sans for detaljer og bjergtagende udsigter. Hele hotellet – fra restaurant og spa til udendørs jacuzzier ved søbredden - er indrettet med øje for at skabe så få afledninger fra naturen som muligt. Her er det velvære, ro og tilstedeværelse i de sublime omgivelser, som er i højsæde.

Som navnet antyder handler Explora Patagonia i høj grad også om at udforske de enestående naturområder i Torres del Paine – til fods, til vands og ikke mindst på hesteryg. Hotellet har sine egen hestestald og tilbyder flere end 40 forskellige udflugter med kyndige guides i nationalparken.

Torres del Paine - mere end en nationalpark

Isblå gletsjere, klare bjergsøer, turkise floder, frodige bjergdale og uberørte højfjelde fører jer op til de tre forrevne granittårne i Torres del Paine, der ikonisk rejser sig som enorme hugtænder mod Patagoniens lysende himmel. Torres del Paine er Chiles store stolthed og det forstår man godt. 

Nationalparkens godt 1800 km2 er udnævnt til et Unesco biosfæreområde, som kort fortalt betyder, at der her er tale om et helt unikt naturområde med en sjælden rigdom af særlige sårbare dyre- og plantearter. Det enorme naturområde indbyder til eventyr og opdagelser for enhver smag – og i alle sværhedsgrader, fra udfordrende vandreture til rolige gåture, sejlture og sødmefulde eftermiddage på hesteryg.

Xl Chile Patagonia Explora Patagonia Night View
Xl Chile Patagonia Explora Patagonia Hot Tubs
Xl Chile Patagonia Explora Patagonia Lake Pehoe Path

Underspillet luksus med naturen i centrum

De to chilenske arkitekter German del Sol og José Cruz Ovalle har skabt et moderne og naturalistisk hotel, som trækker tydelige tråde til skandinaviske dyder med stilrene linjer, uforstyrret funktionalitet og underspillet luksus. Brugen af ædle træsorter, gennemtænkte lysindfald og levende ildsteder spiller alle en central rolle i husets design, som udefra kan vække mindelser om et moderne nordisk kunstmuseum – hvis man lige ser bort fra placeringen, selvfølgelig.   

Smagen af Patagonien

Med fokus på enkle, rene og stilfulde tilberedninger af Patagoniens bedste råvarer, sigter hotellets køkken på at skabe sunde og livgivende måltider, som føles lette og samtidig giver energi til at boltre sig i de store landskaber. Og vi er i Chile, så kød af ypperste kvalitet – grillet ved en traditionel quincho – er aldrig langt væk.    

Alle jeres måltider er inkluderet i opholdet og har følgeskab af chilenske kvalitetsvine. Hotellet har også en menu med alternative vine fra øverste hylde, som I kan tilkøbe efter ønske. Ved aftentid søger gæster ofte mod hotellets Explorers Bar – det er et godt sted at mødes med guiderne og aftale jeres løbende udflugter i området.   

I finder også en lille butik i hotellet, hvor I bl.a. kan købe friluftsudstyr, lokalt håndværk og tekstiler, og ikke mindst spændende bøger om regionen.

Small Chile Patagonia Explora Patagonia Cordillera Paine Room
Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Værelser med panoramaudsigt

Explora Patagonia har 49 værelser fordelt på tre kategorier: 6 Exploradores Suites, 7 Salto Chico Rooms og 36 Cordillera Paine Rooms.

Naturtræ, traditionelle Mapuche tekstiler og panoramavinduer går igen i alle værelser, som enten har udsigt til Paine-bjergene, Paine-floden eller Salto Chico-vandfaldet. Den enkle indretning giver plads til de betagende udsigter, mens jacuzzier på alle værelser hjælper de ømme muskler på vej efter en strabadserende dag i vildmarken. Og så oplever I den usædvanlige luksus, at værelserne er fri for TV og fjernbetjeninger.    

Exploradores suite

 • 42 m2
 • Udsigt til Cordillera Paine-bjergene
 • Jacuzzi
 • Mulighed for forbundne værelser til familier
 • 1 King Size seng / 2 dobbeltsenge

Salto Chico room

 • 28 m2
 • Udsigt til Salto Chico-vandfaldet
 • Jacuzzi
 • 1 King Size send / 2 dobbeltsenge

Cordillera Paine room

 • 28 m2
 • Udsigt til Cordillera Paine-bjergene
 • Jacuzzi
 • Mulighed for forbundne værelser til familier
 • 1 King Size send / 2 dobbeltsenge                                                                             

Opvarmet pool og udendørs jacuzzier med skøn udsigt

Efter dagens mange indtryk, kan I med fordel finde vej til hotellets opvarmede indendørs pool. Det træbeklædte interiør giver sindet og tankerne ro – og så finder I champagne i køleskabet. Champagnen kan I f.eks. tage med ned til hotellets fredfyldte spa, Ona, som ligger 100 meter nede af bjergsiden fra hovedbygningen, forbundet af en gangbro i træ.

Hernede finder I massagerum, sauna og fire udendørs jacuzzier med skønne udsigter til Paine-floden og bjergene – det perfekte sted at hvile ud efter dagens eventyr. I massagerummet kan I vælge mellem flere slags oliemassager, bl.a. terapeutisk, afslappende, energisk og mere.

Egne heste til ekspeditioner

Som det eneste hotel i området, råder Explora Patagonia over sin egen hestestald med hele 26 heste af forskellige racer. Hestene er specielt trænet til ekspeditioner i området af et team, som ledes af den erfarne franske hesteekspert Gaela Hourcq. Glæd jer til at opleve Torres del Paines bevægende natur på hesteryg – det kan ganske enkelt ikke gøres bedre.

Praktisk information

All inclusive hotel. Opholdet inkluderer alle overnatninger, forplejning, brug af alle faciliteter og tours. I vælger selv alle jeres aktiviteter og udflugter på stedet efter aftale med hotellet og guiderne. 

Vi anbefaler, at I reserverer i god tid.

Xl Chile Patagonia Explora Patagonia Horseback Ride

Et væld af oplevelser med kyndige guides

Explora Patagonia handler først og sidst, som navnet antyder, om at opdage omgivelserne og de mageløse naturområder i Torres del Paine. Hotellet tilbyder mere end 40 forskellige udflugter i nationalparken -  fra rideture langs skønne floddale til vandreture gennem skove, højfjelde, klippebjerge og majestætiske gletsjere.

I kan også ride med lokale gauchoer og blive klogere på deres levevis – hotellet har nemlig også sin egen ranch i området, hvor I kan lære Patagoniens landliv bedre at kende, drikke mate med de lokale gauchoer og opleve glæderne ved en ægte grillseance omkring en quincho. I aftaler selv alle jeres ture med de kyndige guides, mens I bor på hotellet. Det er helt op til jer.

Blå tårne, franske gletsjere og magisk sejltur

Blandt de mange fantastiske udflugter I kan glæde jer til, er en vandretur op til De Blå Tårne et oplagt sted at starte. De tre forrevne granittårne rejser sig dramatisk mod Patagoniens blå himmel og indtager den ikoniske hovedrolle i nationalparken, som er opkaldt efter dem: Torres del Paine - de blå tårne.

Det føles passende at begynde eventyret med et ærbødigt besøg til vogterne af dette utrolige landskab, og vandreturen derop er relativ nem i fladt terræn og tager kun et par timer. På køreturen til jeres startpunkt, passerer I de to store udkigspunkter Sarmiento og Nordenskjöld. Det er den perfekte introduktion til dette eventyrlige land.

En anden fantastisk – og noget mere udfordrende - vandretur går til Den Franske Dal, som regnes for en af de absolut smukkeste egne i nationalparken. Denne vandretur tager hele dagen og bringer jer helt ind i fortryllelsen, som er Torres del Paine. I begynder med en magisk sejltur over Lake Pehoés turkise vande og fortsætter til fods på Paine Grandes dramatiske skråninger.

Herfra går turen langs uberørte søer, ned i bjergdale og over gyldne græsenge – de forrevne klippebjerge er altid over jer - indtil I endelig ankommer til Den Franske Dal og et udkigssted, der bedst kan beskrives som spektakulært. For det er den hele store forestilling, som naturen hiver frem her: Et fængslende amfiteater af massive klippelandskaber, frodige dale og den buldrende Glacier de Francés.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Argentina Patagonia Mount Fitz Roy, Los Glaciares National Park Copy
Buenos Aires, Argentina, Sydamerika

Glæd jer til

Den majestætiske Perito Moreno-gletsjer og nationalparken Torres del Paine

Tidløs klasse i fashionable Buenos Aires

Eksklusive lodges i pagt med Patagoniens natur

Suveræne villaer, vinsmagning og gastronomi i Mendoza

Iguazú-vandfaldet på forreste række

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Chile

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Chile. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.