Xl Chile Santiago The Ritz Carlton Exterior
Santiago de Chile, Chile

The Ritz-Carlton

Tidløs klasse i det mondæne El Golf-kvarter

Klassiske dyder og den gamle verdens urokkelige klasse møder moderne gastronomi og en sublim rooftop pool med fantastiske udsigter på The Ritz-Carlton i Santiago de Chile.

En sikker hånd i hjertet af Santiago

Der er noget tidløst og meget europæisk over The Ritz-Carlton Santiago, som leverer klassisk luksus og komfort med en sikker hånd i Santiago de Chiles mondæne forretningskvarter El Golf – og den er god nok, El Golf er netop hjemsted for en stor golfbane, som ligger kun 1 km fra hotellet, og ikke langt derfra, finder I også flere andre golfbaner, i den nordvestlige del af Santiago

I nærheden, finder I også kvarteret Vitacura, som huser flere af Santiagos bedste restauranter, barer og mest chikke designerbutikker. Og tilbage på The Ritz-Carlton Santiago, kan I glæde jer til at nyde hotellets rooftop spa og pool, som har betagende udsigter over byens skyskrabere og Andesbjergene i baggrunden.

Xl Chile Santiago The Ritz Carlton Pool Area
Det kan i se frem til

Faciliteter og services

Klassisk luksus og sublim spa

Ritz-Carlton-kæden er synonym med den gamle verdens urokkelige klasse, når det er bedst. The Ritz-Carlton Santiago er ikke nogen undtagelse. 

Her træder I ind en verden af træpaneler, marmorflader, krystallysekroner, klassiske malerier, kinesiske vaser og silkebetræk. Det hele er tilsat suveræne udsigter over Chiles stilfulde hovedstad og de mægtige Andesbjerge i baggrunden.

De skønne udsigter opleves bedst fra hotellets rooftop pool og spa, som i enhver forstand er kronen på værket, mens der på vinbaren, Wine 365, venter jer unikke oplevelser med de ypperste vine fra Chiles solrige vinmarker. Efterfølgende, kan I passende finde vej til hotellets originale restaurant, Estro, som kombinerer lokale chilenske traditioner med international kogekunst fra øverste hylde.      

Værelser med udsigt til by og bjerge

The Ritz-Carlton Santiagos 205 værelser er fordelt på 5 værelseskategorier, fordelt på Delux Rooms, Club Rooms, Junio Suites, Executive Suites og Presidential Suite. 

Værelser og suites på de øverste to etager har de bedste udsigter over såvel Andesbjerge som byen, mens gennemført komfort og klassisk luksus går igennem på alle 205 værelser, hvis lyse naturfarver og moderne detaljer trækker tydelige tråde til Chiles kultur og historie. 

Alle værelser har Wi-Fi, tv, aircondition og udsigter til byen. Hør mere med jeres rejserådgiver, om hvilke værelsestype, som passer jer bedst.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Chile

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Chile. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.