• Neptun-fontænen er et af de væsentligste historiske monumenter i Santiago de Chile
 • Oplev de smukke vinmarker i Santiago i Chile
 • Santiago, Chile
 • Solnedgang i Santiago de Chile

Rejser til Santiago de Chile

Chiles stilfulde hovedstad mellem Stillehavet og sneklædte Andesbjerge

Bohemeliv i bydelen Bellavista og betagende udsigter fra San Cristobal-højen

Udforsk byens pulserende madscene, museer og travle markeder

Oplev den historisk havneby Valparaiso og strandene ved Vina del Mar

Besøg flere af Chiles bedste vinregioner i området

Udvalgte hoteller og lodges

Læs mere

Få hovedstæder kan prale af så smukke omgivelser som Santiago de Chile. Klemt inde på et smalt stykke land mellem Stillehavet og de sneklædte Andesbjerge, er byen en af Sydamerikas mest moderne, energiske og sofistikerede metropoler - og så er den omgivet af nogle af de bedste vinregioner i Chile.

Bellavista og San Cristobal-højen

Forvild jer ind i bohemekvarteret Bellavista, hvor farverige gader gemmer på fantasifulde cafeer, restauranter, gallerier og kreative overraskelser. Kvarteret fører jer op til den grønne San Cristobal-høj, som bl.a. byder på en botanisk have og betagende udsigter over byen og Andesbjergene. Her kan I også besøge den verdenskendte poet Pablo Nerudas hjem, La Chascona.   

Plaza de Armas og den historiske bymidte

Læn jer tilbage under et skyggefuldt træ på den historiske plads, Plaza de Armas, mens I smager den traditionelle chilenske sommerdrik ”mote con huesillo”, lavet på tørre ferskner og hvede. Oplev byens imponerende katedral, inden I fortsætter til det store La Vega-marked eller rejser tilbage i Chiles fascinerende historie på en af de mange museer i området, f.eks. La Moneda-paladset.

Valparaiso og Vina del Mar

Oplev de farverige skråninger i ”Stillehavets juvel”, Valparaiso, som ligger godt en times kørsel fra Santiago de Chile. Byen regnes for Chiles kulturelle hovedstad og dens historiske havnefront er at finde på Unesco´s verdensarvsliste. Herfra, er der kun få kilometer til de hippe strande i ”havernes by”, Vina del Mar.

Vinlandet omkring Santiago de Chile

Fra Chiles hovestad, er der ikke lang vej til flere af landets bedste vinregioner. Besøg f.eks. den smukke Maipo-dal, som ligger en kort køretur mod Andesbjergene i øst. Området er særlig kendt for sine vine på druen Cabernet Sauvignon og her kan I bl.a. besøge Sydamerikas største vinproducent, Concha y Toro. Lidt længere sydpå finder I Colchagua-dalen, som gemmer på nogle af Chiles ypperste vinhuse.  

Håndplukkede hoteller og lodges

Nyhavn Rejser håndplukker hoteller og lodges ud fra stemning, beliggenhed og jeres ønsker til komfort og aktiviteter. Hør om hoteller og skønne lodges på den rute, vi anbefaler jer.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Få hjælp til jeres rejse til Santiago de Chile

Nyhavn Rejser har eksperter i rejser til Chile og Chiles hovedstad Santiago de Chile. De kender de bedste steder at overnatte tæt på oplevelser, og de har testet udflugter, vingårde og de bedste ruter. Få inspiration til jeres ferie og hjælp til en skræddersyet rejse til Santiago de Chile hos vores eksperter. Ring 33 18 88 54

Vores kunder siger

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.