Xl Chile Atacama Desert Valle De La Luna,
Oplevelse i Chile

Solnedgang over Månedalen

Se solen gå ned over Atacama-ørkenens månelandskaber i Chile

Savtakkede sandstensklipper, golde bjergsider med funklende saltaflejringer, rustrøde kløfter, enorme sanddyner og glødende ørkenlandskaber. Det er ikke så mærkeligt, at de i Chile kalder det for Månedalen.

På denne halvdagstur skal I opleve det hele i selskab med en kyndig guide, som fortæller jer om dalens fascinerende geologi, inden dagens afsluttes med en solnedgang af en anden verden.

Den lille oaseby, San Pedro de Atacama, vågner langsomt op fra siestaens fredfulde slumren. Den værste middagssol er overstået, og I kan nu begive jer afsted på den kort køretur mod en af Atacama-ørkenens mest medrivende naturområder, Månedalen. 

XL Chile Atacama Desert With Sand And Volcanoes
XL Chile Atacama Desert Licancabur Volcano
XL Chile Atacama Desert Aerial View

Monumentale udsigter over Månedalen

Fra udkigssteder som Mirador Cordillera de la Sal og Mirador de Kari, oplever I Atacama-ørkenen fra sin mest golde og barske side. Her er ingen flora eller fauna. Kun afgrundsdybe kløfter og udtørrede saltaflejringer, der glitrer på rustrøde bjergsider. Det her land tilhører de vindblæste ørkendale og forrevne måneklipper, som lydløst strækker sig i det uendelige. Det er overvældende. 

Ørkenvandring i Dødens Dal

I bevæger jer ned i den enorme ørkendal, Dødens Dal, hvor jordvejen langsomt svinder ind i ørkenen, indtil I må standse bilen og vandre det sidste stykke op mod de glødende sanddyner. Her oplever I det nådesløse terræn på tætteste hold, mens I går langs kanten af sanddynernes stejle skråninger. Omkring jer ligger verden stille, kun afbrudt af vindens sus mellem livløse sandstensklipper. Det er ikke et land for mennesker.

Xl Chile Atacama Desert Moon Valley Las Tres Marias
Xl Chile Atacama Desert Moon Valley Duna Mayor
Xl Chile Atacama Desert Valle De La Luna Volcano Lincancabur

På ryggen af Duna Mayor og tæt på naturens Alkymi

Mærk brisen på toppen af den imponerende sanddyne, Duna Mayor, og oplev de sære klippeskulpturer Las Tres Marias, som naturen gennem tusinder af år har formet ved hjælp af salt, grus, ler, ædelsten, kvarts og masser af vind!

Solnedgang over månen

Eftermiddagens højdepunkt nærmer sig, mens dagen går på hæld. I finder et godt sted, hvor I vil opleve aftenlyset male det savtakkede månelandskab i røde, lyserøde og blå zig-zag mønstre. Ørkensandet skifter farve, saltet glitrer i aftensolen, og i horisonten øjner I den mægtige vulkan, Licancabur. 

Praktisk information

Halvdagsturen varer cirka 5 timer og foregår i en mindre gruppe af max. 20 personer. De senere år, er det blevet populært at se solen går ned over Månedalen, og man må derfor forvente større grupper ved de mest benyttede udkigssteder. På denne tur er det derfor muligt at vælge et andet og mere stille sted at nyde solnedgangen.

Håndplukkede rejser

Oplevelserne indgår i disse rejseforslag

Xl Chile San Pedro De Atacama Noi Casa Atacama Nature Animals
Buenos Aires, Argentina, Sydamerika

Glæd jer til

Tango i fashionable Buenos Aires

Cykelture og vinsmagning i Mendoza

Gejsere, vulkaner og farverige laguner i Atacama-ørkenen

Kolonihistorie og Andeskultur i Salta

Iguazú – verdens største vandfald

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Chile

Alt på denne rejse til Chile kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Chile.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.