XL Argentina Iguazu Waterfall

Kompromisløs rejse til Argentina og Chile

Kompromisløs rejse til Argentina og Chile

18 dage fra 73.500 kr.

Kontakt Sandra

Tlf. 33 320 320

18 dage med højdepunkter og håndplukkede boutique hoteller

Oplev Argentinas varme hjerteland på denne sydamerikanske odyssé til stilfulde metropoler, solrige vinmarker, smukke kolonibyer og over Andesbjergene til den betagende Atacama-ørken i Chile. I fuldender eventyret på kanten af det mægtige Iguazú-vandfald.

Store oplevelser og tid til fordybelse

På denne rundrejse til Argentina og Chile venter nogle af Sydamerikas allerstørste naturvidundere i skøn blanding med forførende byliv, tidlig kolonihistorie og unikke smagsoplevelser, som vi omhyggeligt har tilrettelagt for jer. 

Men vi har også lagt vægt på, at I får tid til at gå på opdagelse på egen hånd, hvis I ønsker det – og ellers er der selvfølgelig mulighed for at udvide programmet med flere heldagsudflugter. Og så kan hele rejsen også udvides med en uforglemmelig ekspedition til Bolivias saltørken Salar de Uyuni, et eventyr på Påskeøen eller et ophold i Brasiliens fortryllende storby Rio de Janeiro

Glæd jer til

 • Tango i fashionable Buenos Aires
 • Cykelture og vinsmagning i Mendoza
 • Gejsere, vulkaner og farverige laguner i Atacama-ørkenen
 • Kolonihistorie og Andeskultur i Salta
 • Iguazú – verdens største vandfald

Fra stilfulde storbyer til naturens store vidundere

I begynder jeres rejse med stil i Argentinas fashionable hovedstad Buenos Aires. Herfra flyver I til Mendozas solrige vinland, inden en spektakulær bustur bringer jer over de sneklædte Andesbjerge – forbi Sydamerikas højeste bjerg – til Chiles energiske og sofistikerede metropol Santiago. 

Forude venter jer flere magiske dage i Atacama-ørkenen og en smuk bustur ned til Argentinas vilde vesten og den smukke kolonitidsby Salta. Det hele rundes af med 2 ophøjede nætter i Brasilien - på kanten af verdens største vandfald, Iguazú.

Xl Chile San Pedro De Atacama Street Trees
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Vil I gerne forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt, som ikke er med i programmet? Tal med jeres rejserådgiver, som står klar til at skræddersy den rejse, der opfylder netop jeres drømme.

XL Argentina Buenos Aires Palermo Soho Neighborhood

Ved ankomst til Buenos Aires bliver I mødt af jeres private chauffør, som kører jer til Palo Santo 4* i byens hippe Palermo Hollywood-kvarter, som er kendt for sine mange kunstgallerier, smukke parker, natklubber og chikke butikker. Her finder I også mange af byens bedste restauranter, madklubber og de autentiske argentinske grillhuse, eller parillas. Der er nok at tage fat på.   

XL Argentina Buenos Aires La Boca District Street Caminito With Colorful Houses And Facades

Jeres første fulde dag i Buenos Aires begynder med en byrundtur med privat guide, hvor I til fods og med offentlig transport udforsker flere af byens unikke kvarterer, og dens historiske bygningsværker og pladser. Men først og sidst, er det bare at nyde stemningen, gadebillederne og indsnuse den helt særlige og stilfulde charme, som er Buenos Aires.

I løbet af dagen vil I også besøge ”verdens smukkeste kirkegård” i byens mondæne og elegante Recoleta-kvarter, hvor blandt andre den tidligere argentinske førstedame, Evita Peron, ligger begravet.

XL Argentina Buenos Aires Pair Of Tango Dancers Perform In San Telmo
XL Argentina Buenos Aires Tango Lessons Sign 1
XL Argentina Buenos Aires Monumento Bartolome Mitre Details

Sidst på aftenen, bliver I igen hentet på jeres hotel af en lokal guide. I finder vej mod en traditionel argentinsk tangosalon, eller milonga, hvor den står på livgivende favntag og stolte, taktfaste skridt ind i Buenos Aires´ forførende nat. I bestemmer selvfølgelig selv, om I vil gøre argentinerne selskab eller hellere vil nyde stemningen fra sidelinjen, men alle er velkommen og der er mulighed for at få et par begyndertips med ud på dansegulvet.

Small Uruguay Colonia Del Sacramento Calle De Los Suspiros Street

I har hele dag 3 for jer selv og hele Buenos Aires foran jer, men vil I hellere på tur, kan vi arrangere en spændende heldagsudflugt til kolonitidsbyen Colonia de Sacramento i Uruguay. Den gamle by fra 1680 regnes for en af de bedst bevarede kolonitidsbyer i verden. Og så ligger den kun en times sejlads fra Buenos Aires, lige på den anden side af Rio de la Plata-bugten. Turen indgår ikke i programmet men kan tilkøbes hjemmefra.

Xl Argentina Mondoza Lares De Chacras Pool Jacuzzi

Efter morgenmaden, er det tid til at forlade Buenos Aires. I bliver kørt til lufthavnen og fløjet vestpå til Mendoza – nu venter Argentinas store og skønne vinland. 

De næste tre nætter skal I bo på Lares de Chacras 4*, og resten af dagen og aftenen kan I nyde på det hyggelige hotel eller med en tur ind til de skyggefulde alléer, hyggelige gadehjørner og mange vinbare i Mendozas historiske bymidte.  

Xl Argentina Mendoza Catena Zapata Winery House
Xl Argentina Mendoza Vineyard Biking Tourists Trees
Xl Argentina Mendoza Cabernet Sauvignon Vineyard Wine

Og nu kan det ikke vente længere. På dag 5 skal I ud og opleve Mendozas pragtfulde vinområder. Efter morgenmad på hotellet, bliver I hentet og kørt ud til den naturskønne vinregion Luján de Cuyo. Her bliver bilen skiftet ud med cykler og der venter en smuk formiddagstur i den sprøde Andesluft med vinsmagning og rundvisning på tre vingårde – og en skøn frokost på den sidste gård. 

Næste formiddag står igen i druens navn – denne gang i selskab med det fornemme vinhus Catena Zapata, som ejes af den legendariske Catena-familie. I besøger to af familiens ikoniske vingårde i den smukke Maipú-dal, efterfulgt af en vinparret frokost i landlige omgivelser på en af Mendozas bedste restauranter.

Xl Argentina Mendoza Province Uspallata Bus Ride Andes Mountain Range

I dag fortsætter turen til Chiles metropol Santiago, men det er ikke en hvilken som helst rejsedag. I skal nemlig krydse de sneklædte Andesbjerge fra Mendoza til Santiago i bus - en spektakulær tur, som svæver gennem solrige vinmarker og bringer jer forbi Sydamerikas højeste bjerg, Mt. Aconcagua, som med sine knap 7000 m, troner enevældigt over verdens længste bjergkæde. 

Og bare rolig, det her er ikke en sindsoprivende bumletur på kanten af afgrundsdybe kløfter og der er ingen geder eller høns om bord. Kun drikkevarer og snacks i en topmoderne bus. 

Xl Chile Santiago Luciano K Hotel Roof Top Terrace Lounge
Xl Chile Santiago Luciano K Hotel Superior Room Bed
Xl Chile Santiago Luciano K Hotel Restaurant Tapas Cheese

Ved busterminalen i Santiago, bliver I budt velkommen af en engelsktalende guide, der kører jer Hotel Luciano K 4*, hvor I skal bo de næste to nætter. 

Resten af dagen kan I f.eks. slappe af på det stilfulde Art Deco hotel eller gå på opdagelse i de charmerende bohemekvarterer Lastarria og Bellavista, som ligger i nærheden. 

XL Chile Santiago Santa Lucia Downtown

Efter morgenmad på dag 8, bliver I hentet af en privat guide på jeres hotel. I dag gælder det Chiles fascinerende hovedstad i løbet af formiddagen, inden turen fortsætter mod en sødmefuld eftermiddag i Chiles vinland - med smagsprøver og rundvisning hos det verdenskendte vinhus Concha y Toro.  

Fra Santiago de Chile, har I også mulighed for at forlænge jeres rejse med en magisk tur til verdens mest isolerede ø – den sagnomspundne Påskeøen. Turen indgår ikke i programmet men kan tilkøbes hjemmefra.

Xl Chile Easter Island Rano Raraku Volcano Moais
Xl Chile Easter Island Anakena Beach
Xl Chile Easter Island Explora Rapa Nui Bike Ride Moai Guide Tour

Fra Santiago vender I nu blikket mod nord og Atacama-ørkenens endeløse og magiske månelandskaber. Nu venter en helt anden verden. En verden, som bevæger sindet til nye højder – i bogstavelig og overført betydning. I bliver kørt til lufthavnen og fløjet direkte til Calama, hvorfra I kører til jeres hotel Noi Casa Atacama 4* i oasebyen San Pedro de Atacama. Her skal I bo i tre nætter.

Xl Chile Atacama Desert Valle De La Luna,
Xl Chile San Pedro De Atacama Traditional Crafts Souvenir Shop
Xl Chile San Pedro De Atacama Woman Herd Llamas Animals

Samme dag som I lander, skal I allerede på opdagelse i ørkenen om eftermiddagen og opleve noget, som bedst kan beskrives som overjordisk: Solnedgang over Månedalen.

Xl Chile San Pedro De Atacama El Tatio Andes Mountains Tourist Geyser

På dag 10 skal I tidligt op, men det kommer I ikke til at fortryde, for dagen begynder med morgenmad i det fri og en fortryllende solopgang over de ved 80 sprudlende gejsere ved El Tatio. Bagefter skal I bl.a. spejde efter flamingoer og andre af området faste beboere langs Puritana-floden, besøge ørkenlandsbyer og bade i Puritamas skønne – og meget varme - kilder.

Jeres eventyr i Atacama-ørkenen fortsætter på dag 11, hvor I starter dagen med et besøg til Chiles enorme saltørken, Salar de Atacama, og oplever flamingoerne slentre i den betagende Chaxa-lagune. Herfra går turen længere op i højderne – meget længere op – for at opleve de fredfyldte og spejlblanke laguner under vulkanerne Miscanti og Miñiques.

San Pedro de Atacama er også startpunktet til en uforglemmelig ekspedition i 4W med privat guide til Bolivias saltørken, Salar de Uyuni. Turen indgår ikke i programmet men kan tilkøbes hjemmefra.  

Bolivia Salar De Uyuni Largest Salt Flat In World UNESCO World Heritage Site
Xl Chile Atacama Desert Salar De Atacama Laguna Chaxa Flamingo Animal
Xl Bolivia Colchani Salar De Uyuni Salt Pyramids

Xl Argentina Humahuaca Hornocal Mountain Of Fourteen Colors

Efter morgenmad på jeres hotel, går turen i dag tilbage til Argentina – denne gang med bus til den smukke kolonitidsby Salta. Heldagsturen mellem San Pedro og Salta regnes for en af ”verdens store busture” og følger på store træk den ældgamle handelsrute, som fra Inkaernes tid har været et livsvigtigt bindeled mellem de tørre højsletter i Peru og Chile, og de frodige lande øst for Andesbjergene.   

Turen bringer jer ud af Atacama-ørkenen, over gyldne højsletter og dramatiske klippelandskaber, forbi maleriske oaselandsbyer, kæmpe kaktusser og de farverige bjergsider i den historiske Humahuaca-dal. Herfra ruller I ned af bjergene til landbrugslivet og de stærke gaucho-ansigter i bjergdalene omkring Salta. 

Det er en smuk busrejse, som binder kultur og geografi i denne del af Sydamerika sammen – i fortid og nutid. 

Fra busstationen i Salta, bliver I hentet og kørt til Villa Vicuña 4*, hvor I skal bo i 3 nætter. 

Small Argentina Salta Villa Vicuna Boutique Hotel Outdoor Evening

Efter morgenmad på jeres hotel, bliver I hentet af en privat guide, som vil vise jer rundt i den smukke kolonitidsby og fortælle om dens fascinerende historie – fra Inkariget til Spaniens tidligste indtog i Sydamerika og Argentinas kamp for selvstændighed. Salta fortæller det hele med smukke bygningsværker, statuer, plazaer, fremragende museer og makabre inka-mumier.    

Resten af dagen og den følgende dag, har I tid til at indsnuse byens sjæl og historie på egen hånd, men har I mod på flere oplevelser, kan vi anbefale en spændende heldagstur til den smukke Humahuaca-dal på dag 14. Turen indgår ikke i programmet men kan tilkøbes hjemmefra.

Xl Argentina Purmamarca Jujuy Province Cactus Mountains
Xl Argentina Salta Colonial Building Historic Architecture House
Xl Argentina Salta Basilica And Convent Of San Francisco

XL Argentina Iguazu Falls Nature Waterfall Trees

Efter en rolig start på dagen, bliver I kørt til lufthavnen i Salta og fløjet til Iguazú. Herfra bliver I kørt til den brasilianske side af Iguazú, hvor I de næste 2 nætter skal bo på det fortryllende Belmond Hotel das Cataratas 5*.

Her fuldender I jeres eventyr med ophøjet elegance på kanten af en af verdens absolut største vidundere –  Iguazú-vandfaldene. Jeres hotel ligger, som det eneste, inde i selve Iguazú-nationalparken og så tæt på vandmasserne, I kan komme. Det betyder også, at I kan opleve solopgangen over de 275 majestætiske vandfald inden nationalparken åbner for verden. Her har I magien helt for jer selv.

På dag 16 vil I opleve Iguazú fra den argentinske side, hvor et netværk af stier, trapper og gangbroer væver sig ind mellem de hvidbrusende vandfald og bringer jer helt tæt på vidunderet.

XL Argentina Iguazu Falls Clouds Jungle Waterfall Nature
XL Argentina Iguazu Blue Winged Parrotlet
XL Argentina Iguazu Falls View

Efter morgenmad på hotellet, tager I en sidste afsked med Iguazú på den brasilianske siden. Formiddagen byder på en smuk gåtur i nationalparken op til det, som regnes for den bedste panoramaudsigt af det mægtige vandfald. Senere køres I til lufthavnen i Iguazú og sætter kurs mod Danmark. 

I lander i Danmark på dag 18.

Flyrejsen hjem til Danmark mellemlander ofte i Rio de Janeiro – og så er det jo nærliggende at forlænge rejsen med et ophold i Brasiliens forførende karnevalby. Opholdet indgår ikke i programmet men kan tilkøbes hjemmefra.

XL Brazil Rio De Janeiro Aerial View Of Christ Redeemer And Corcovado Mountain
På opdagelse med lokale guides

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra byrundture, solopgange over hidsige gletsjere og søde morgendruer på Mendozas vingårde, byder denne rundrejse på et væld af fantastiske oplevelser – og I kan vælge flere til. Alle udflugter foregår med privat guide eller i små grupper – og altid med kvalificerede engelsktalende guides, så I trygt og roligt kan få mest mulig udbytte af det hele.    

Vi har håndplukket hoteller med hjertet

Her skal I bo på jeres rejse

Et eventyr består som bekendt både af dage og nætter. På denne fantastiske rundrejse har vi udvalgt en række skønne og smagfulde hoteller til jer – altid med øje for den gode stemning, komfort og den bedste beliggenhed, så I selv nemt kan udforske lokalområder og fordøje dagens oplevelser i bedste stil.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Buenos Aires / Iguazú-København
 • Lufthavnsskatter
 • Transport fra lufthavn til hotel i Buenos Aires
 • 3 nætter på Hotel Palo Santo 4*, Buenos Aires. Inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Privat byrundtur i Buenos Aires
 • Oplevelse: Autentisk tango i Buenos Aires
 • Transport fra hotel til lufthavn i Buenos Aires
 • Indenrigsfly Buenos Aires-Mendoza
 • Transport fra lufthavn til hotel i Mendoza
 • 3 nætter på Lares de Chacres 4*, Mendoza. Inkl. morgenmad
 • Oplevelse: På cykel gennem Mendozas vinland
 • Oplevelse: Morgendruer i Mendozas skønne Maipú Valley
 • Transport fra hotel til busstation i Mendoza
 • Oplevelse: Førsteklasses busrejse fra Mendoza til Santiago
 • Transport fra busstation til hotel i Santiago de Chile
 • 2 nætter på Luciano K 4*, Santiago de Chile. Inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Privat sightseeing og vingårdsbesøg i Santiago
 • Transport fra hotel til lufthavn i Santiago de Chile
 • Indenrigsfly Santiago de Chile-Calama (Atacama)
 • Transport fra Calama lufthavn til hotel i San Pedro de Atacama
 • 3 nætter på Noi Casa Atacama 4*, San Pedro de Atacama. Inkl. morgenmad
 • Oplevele: Solnedgang over Månedalen
 • Oplevelse: El Tatio-gejserne i Atacama-ørkenen
 • Oplevelse: På opdagelse i Atacama-ørkenen
 • Transport fra San Pedro de Atacama til Salta (Første klasses bus)
 • 3 nætter på Villa Vicuña Boutique Hotel 4*, Salta. Inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Historisk slentretur gennem smukke Salta
 • Transport fra hotel til lufthavn i Salta
 • Indenrigsfly Salta-Iguazú
 • Transport fra lufthavn til hotel i Iguazú
 • 2 nætter på Hotel Belmond das Cataratas 5*, Iguazú. Inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Iguazú fra den argentinske side
 • Transport fra hotel til lufthavn i Iguazú
Pris per person ved 2 voksne
Kompromisløs rejse til Argentina og Chile
RejseperiodeDobbelt
18.05.24 ‑ 31.12.2473.000‑75.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider, udflugter og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Argentina

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Argentina. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.