• Solopgang over Salar de Atacama i Atacama-ørkenen. Det er Chiles største saltslette
  • Druerne høstes i Mendoza, Argentina
  • Den smukke kolonitidsbygning Cabildo de Salta i Salta, Argentina

Kompromisløs rejse til Argentina og Chile

18 dage med højdepunkter og håndplukkede boutique hoteller i nordlige Argentina og Chile, inkl. Atacama og Iguazú fra 58.000 kr.

Glæd jer til:

Tango i fashionable Buenos Aires

Cykelture og vinsmagning i Mendoza

Gejsere, vulkaner og farverige laguner i Atacama-ørkenen

Kolonihistorie og Andeskultur i Salta

Iguazú – verdens største vandfald

Læs mere

Oplev Argentinas varme hjerteland på denne sydamerikanske odyssé til stilfulde metropoler, solrige vinmarker, smukke kolonibyer og over Andesbjergene til den betagende Atacama-ørken i Chile. I fuldender eventyret på kanten af det mægtige Iguazú-vandfald.

Store oplevelser og tid til fordybelse

På denne rundrejse til Argentina og Chile venter nogle af Sydamerikas allerstørste naturvidundere i skøn blanding med forførende byliv, tidlig kolonihistorie og unikke smagsoplevelser, som vi omhyggeligt har tilrettelagt for jer. 

Men vi har også lagt vægt på, at I får tid til at gå på opdagelse på egen hånd, hvis I ønsker det – og ellers er der selvfølgelig mulighed for at udvide programmet med flere heldagsudflugter. Og så kan hele rejsen også udvides med en uforglemmelig ekspedition til Bolivias saltørken Salar de Uyuni, et eventyr på Påskeøen eller et ophold i Brasiliens fortryllende storby Rio de Janeiro

Fra stilfulde storbyer til naturens store vidundere

I begynder jeres rejse med stil i Argentinas fashionable hovedstad Buenos Aires. Herfra flyver I til Mendozas solrige vinland, inden en spektakulær bustur bringer jer over de sneklædte Andesbjerge – forbi Sydamerikas højeste bjerg – til Chiles energiske og sofistikerede metropol Santiago. 

Forude venter jer flere magiske dage i Atacama-ørkenen og en smuk bustur ned til Argentinas vilde vesten og den smukke kolonitidsby Salta. Det hele rundes af med 2 ophøjede nætter i Brasilien - på kanten af verdens største vandfald, Iguazú.

På opdagelse med lokale guides

Fra byrundture, solopgange over hidsige gletsjere og søde morgendruer på Mendozas vingårde, byder denne rundrejse på et væld af fantastiske oplevelser – og I kan vælge flere til. Alle udflugter foregår med privat guide eller i små grupper – og altid med kvalificerede engelsktalende guides, så I trygt og roligt kan få mest mulig udbytte af det hele.     

Vi har håndplukket hoteller med hjertet

Et eventyr består som bekendt både af dage og nætter. På denne fantastiske rundrejse har vi udvalgt en række skønne og smagfulde hoteller til jer – altid med øje for den gode stemning, komfort og den bedste beliggenhed, så I selv nemt kan udforske lokalområder og fordøje dagens oplevelser i bedste stil.

Det skal I opleve

Program

Dag 1-3
Buenos Aires

Bueno Aires’ lystige Palermo kvarterVed ankomst til Buenos Aires bliver I mødt af jeres private chauffør, som kører jer til Palo Santo 4* i byens hippe Palermo Hollywood-kvarter, som er kendt for sine mange kunstgallerier, smukke parker, natklubber og chikke butikker. Her finder I også mange af byens bedste restauranter, madklubber og de autentiske argentinske grillhuse, eller parillas. Der er nok at tage fat på.   

Smukke bygninger i La Boca området i Buenos AiresJeres første fulde dag i Buenos Aires begynder med en byrundtur med privat guide, hvor I til fods og med offentlig transport udforsker flere af byens unikke kvarterer, og dens historiske bygningsværker og pladser. Men først og sidst, er det bare at nyde stemningen, gadebillederne og indsnuse den helt særlige og stilfulde charme, som er Buenos Aires.

I løbet af dagen vil I også besøge ”verdens smukkeste kirkegård” i byens mondæne og elegante Recoleta-kvarter, hvor blandt andre den tidligere argentinske førstedame, Evita Peron, ligger begravet.

Autentisk tangosalon (milonga) i Buenos Aires, ArgentinaSidst på aftenen, bliver I igen hentet på jeres hotel af en lokal guide. I finder vej mod en traditionel argentinsk tangosalon, eller milonga, hvor den står på livgivende favntag og stolte, taktfaste skridt ind i Buenos Aires´ forførende nat. I bestemmer selvfølgelig selv, om I vil gøre argentinerne selskab eller hellere vil nyde stemningen fra sidelinjen, men alle er velkommen og der er mulighed for at få et par begyndertips med ud på dansegulvet.

En af de mange typiske brostensgader i Colonia del Sacramento, UruguayI har hele dag 3 for jer selv og hele Buenos Aires foran jer, men vil I hellere på tur, kan vi arrangere en spændende heldagsudflugt til kolonitidsbyen Colonia de Sacramento i Uruguay. Den gamle by fra 1680 regnes for en af de bedst bevarede kolonitidsbyer i verden. Og så ligger den kun en times sejlads fra Buenos Aires, lige på den anden side af Rio de la Plata-bugten. Turen indgår ikke i programmet men kan tilkøbes hjemmefra.

Dag 4-7
Mendoza, Argentina

Pool og jacuzzi på Lares de Chacras, Mendoza, ArgentinaEfter morgenmaden, er det tid til at forlade Buenos Aires. I bliver kørt til lufthavnen og fløjet vestpå til Mendoza – nu venter Argentinas store og skønne vinland. 

De næste tre nætter skal I bo på Lares de Chacras 4*, og resten af dagen og aftenen kan I nyde på det hyggelige hotel eller med en tur ind til de skyggefulde alléer, hyggelige gadehjørner og mange vinbare i Mendozas historiske bymidte.  

Cykeltur på vinmark i Mendoza, ArgentinaOg nu kan det ikke vente længere. På dag 5 skal I ud og opleve Mendozas pragtfulde vinområder. Efter morgenmad på hotellet, bliver I hentet og kørt ud til den naturskønne vinregion Luján de Cuyo. Her bliver bilen skiftet ud med cykler og der venter en smuk formiddagstur i den sprøde Andesluft med vinsmagning og rundvisning på tre vingårde – og en skøn frokost på den sidste gård. 

Vingården Catena Zapata i Maipú Valley i Mendoza, ArgentinaNæste formiddag står igen i druens navn – denne gang i selskab med det fornemme vinhus Catena Zapata, som ejes af den legendariske Catena-familie. I besøger to af familiens ikoniske vingårde i den smukke Maipú-dal, efterfulgt af en vinparret frokost i landlige omgivelser på en af Mendozas bedste restauranter.

Dag 8-9
Santiago de Chile, Chile

Komfortabel førsteklasses busrejse fra Santiago i Chile til Mendoza i Argentina eller omvendt, med udsigt til fantastisk naturI dag fortsætter turen til Chiles metropol Santiago, men det er ikke en hvilken som helst rejsedag. I skal nemlig krydse de sneklædte Andesbjerge fra Mendoza til Santiago i bus - en spektakulær tur, som svæver gennem solrige vinmarker og bringer jer forbi Sydamerikas højeste bjerg, Mt. Aconcagua, som med sine knap 7000 m, troner enevældigt over verdens længste bjergkæde. 

Og bare rolig, det her er ikke en sindsoprivende bumletur på kanten af afgrundsdybe kløfter og der er ingen geder eller høns om bord. Kun drikkevarer og snacks i en topmoderne bus. 

Gennemført tagterrasse med fantastisk udsigt til Forestal-parken på Luciano K Hotel, Santiago i ChileVed busterminalen i Santiago, bliver I budt velkommen af en engelsktalende guide, der kører jer Hotel Luciano K 4*, hvor I skal bo de næste to nætter. 

Resten af dagen kan I f.eks. slappe af på det stilfulde Art Deco hotel eller gå på opdagelse i de charmerende bohemekvarterer Lastarria og Bellavista, som ligger i nærheden. 

Santa Lucia-bakken i Santiago, ChileEfter morgenmad på dag 8, bliver I hentet af en privat guide på jeres hotel. I dag gælder det Chiles fascinerende hovedstad i løbet af formiddagen, inden turen fortsætter mod en sødmefuld eftermiddag i Chiles vinland - med smagsprøver og rundvisning hos det verdenskendte vinhus Concha y Toro.  

Moai-statuerne ved vulkanen Rano Raraku, PåskeøenFra Santiago de Chile, har I også mulighed for at forlænge jeres rejse med en magisk tur til verdens mest isolerede ø – den sagnomspundne Påskeøen. Turen indgår ikke i programmet men kan tilkøbes hjemmefra.

Dag 9-12
San Pedro de Atacama, Chile

Oasebyen San Pedro de Atacama, ChileFra Santiago vender I nu blikket mod nord og Atacama-ørkenens endeløse og magiske månelandskaber. Nu venter en helt anden verden. En verden, som bevæger sindet til nye højder – i bogstavelig og overført betydning. I bliver kørt til lufthavnen og fløjet direkte til Calama, hvorfra I kører til jeres hotel Noi Casa Atacama 4* i oasebyen San Pedro de Atacama. Her skal I bo i tre nætter.

Månedalen i Atacama-ørkenen, ChileSamme dag som I lander, skal I allerede på opdagelse i ørkenen om eftermiddagen og opleve noget, som bedst kan beskrives som overjordisk: Solnedgang over Månedalen.

Morgenvandring blandt geyserne i El Tatio, Atacama-ørkenen, ChilePå dag 10 skal I tidligt op, men det kommer I ikke til at fortryde, for dagen begynder med morgenmad i det fri og en fortryllende solopgang over de ved 80 sprudlende gejsere ved El Tatio. Bagefter skal I bl.a. spejde efter flamingoer og andre af området faste beboere langs Puritana-floden, besøge ørkenlandsbyer og bade i Puritamas skønne – og meget varme - kilder.

Chiles største saltslette, Salar de Atacama i Atacama-ørkenen, ChileJeres eventyr i Atacama-ørkenen fortsætter på dag 11, hvor I starter dagen med et besøg til Chiles enorme saltørken, Salar de Atacama, og oplever flamingoerne slentre i den betagende Chaxa-lagune. Herfra går turen længere op i højderne – meget længere op – for at opleve de fredfyldte og spejlblanke laguner under vulkanerne Miscanti og Miñiques.

Jeep på saltsø ved Uyuni i BoliviaSan Pedro de Atacama er også startpunktet til en uforglemmelig ekspedition i 4W med privat guide til Bolivias saltørken, Salar de Uyuni. Turen indgår ikke i programmet men kan tilkøbes hjemmefra.  

Dag 12-15
Salta, Argentina

De farverige Hornocal-bjerge ved Humahuaca i ArgentinaEfter morgenmad på jeres hotel, går turen i dag tilbage til Argentina – denne gang med bus til den smukke kolonitidsby Salta. Heldagsturen mellem San Pedro og Salta regnes for en af ”verdens store busture” og følger på store træk den ældgamle handelsrute, som fra Inkaernes tid har været et livsvigtigt bindeled mellem de tørre højsletter i Peru og Chile, og de frodige lande øst for Andesbjergene.   

Turen bringer jer ud af Atacama-ørkenen, over gyldne højsletter og dramatiske klippelandskaber, forbi maleriske oaselandsbyer, kæmpe kaktusser og de farverige bjergsider i den historiske Humahuaca-dal. Herfra ruller I ned af bjergene til landbrugslivet og de stærke gaucho-ansigter i bjergdalene omkring Salta. 

Det er en smuk busrejse, som binder kultur og geografi i denne del af Sydamerika sammen – i fortid og nutid. 

Fra busstationen i Salta, bliver I hentet og kørt til Villa Vicuña 4*, hvor I skal bo i 3 nætter. 

Hyggelig aftenstemning på Villa Vicuña - boutique hotel i Salta, ArgentinaEfter morgenmad på jeres hotel, bliver I hentet af en privat guide, som vil vise jer rundt i den smukke kolonitidsby og fortælle om dens fascinerende historie – fra Inkariget til Spaniens tidligste indtog i Sydamerika og Argentinas kamp for selvstændighed. Salta fortæller det hele med smukke bygningsværker, statuer, plazaer, fremragende museer og makabre inka-mumier.    

Den smukke kolonitidsbygning Cabildo de Salta i Salta, ArgentinaResten af dagen og den følgende dag, har I tid til at indsnuse byens sjæl og historie på egen hånd, men har I mod på flere oplevelser, kan vi anbefale en spændende heldagstur til den smukke Humahuaca-dal på dag 14. Turen indgår ikke i programmet men kan tilkøbes hjemmefra.

Dag 15-16
Iguazú, Brasilien

Belmond Hotel das Cataratas, Iguacu med den suveræne beliggenhedEfter en rolig start på dagen, bliver I kørt til lufthavnen i Salta og fløjet til Iguazú. Herfra bliver I kørt til den brasilianske side af Iguazú, hvor I de næste 2 nætter skal bo på det fortryllende Belmond Hotel das Cataratas 5*.

Her fuldender I jeres eventyr med ophøjet elegance på kanten af en af verdens absolut største vidundere –  Iguazú-vandfaldene. Jeres hotel ligger, som det eneste, inde i selve Iguazú-nationalparken og så tæt på vandmasserne, I kan komme. Det betyder også, at I kan opleve solopgangen over de 275 majestætiske vandfald inden nationalparken åbner for verden. Her har I magien helt for jer selv.

Iguazu vandfaldene i ArgentinaPå dag 16 vil I opleve Iguazú fra den argentinske side, hvor et netværk af stier, trapper og gangbroer væver sig ind mellem de hvidbrusende vandfald og bringer jer helt tæt på vidunderet.

Dag 17-18
Hjemrejse fra Sydamerika til Danmark

Vidundervandfald på grænsen mellem Brasilien og Argentina, Iguazu i BrasilienEfter morgenmad på hotellet, tager I en sidste afsked med Iguazú på den brasilianske siden. Formiddagen byder på en smuk gåtur i nationalparken op til det, som regnes for den bedste panoramaudsigt af det mægtige vandfald. Senere køres I til lufthavnen i Iguazú og sætter kurs mod Danmark. 

I lander i Danmark på dag 18.

Flyrejsen hjem til Danmark mellemlander ofte i Rio de Janeiro – og så er det jo nærliggende at forlænge rejsen med et ophold i Brasiliens forførende karnevalby. Opholdet indgår ikke i programmet men kan tilkøbes hjemmefra.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

VOKSENPRIS

Kompromisløs rejse til Argentina og Chile
RejseperiodeDobbelt
19.10.21 - 31.12.2257.000-61.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Lasse Westh

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
  • Måltider, udflugter og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet