• Eksklusiv High Tea på At.mosphere i Burf Khalifa, Dubai
 • High Tea på At.mosphere i Dubai
 • Velkommen til At.mospheres loungeområde i Burf Khalifa, Dubai

High tea i verdens højeste bygning

En vild eftermiddag i Burj Khalifa

Fra At.mosphere i Burf Khalifa har I panoramaudsigt ud over det nye og det gamle Dubai
Læs mere

Nyd udsøgt high tea i Burj Khalifas restaurant At.mosphere på 122. etage. I har god tid til at studere den utrolige panoramaudsigt over Dubais skyskrabere og ørkenlandskaber. Tilbage på landjorden kan I glæde jer til at se verdens største springvand danse i Dubai Lake.

At.mosphere ligger på 122. etage i Burf Khalifa, DubaiByens vildeste panoramaudsigt

Med sine i alt 829,8 meter i højden er Burj Khalifa ikke bare den højeste bygning i Dubai, men den højeste bygning i verden. På denne eftermiddagsoplevelse stiger I halvvejs op i bygningen i susende fart, og så snart elevatorens døre glider til side, åbner den vildeste panoramaudsigt ud over Dubai sig for jer.

Udsigt fra Burj Khalifa ned mod verdens største springvand og Dubai bySkyskrabere og ørken

For foden af Burj Khalifa kan I se verdens største shoppingcenter, Dubai Mall. Dubai Lake skaber med sin turkisblå farve en næsten magisk kontrast til de omkringliggende skyskrabere og det pulserende storbyliv, der glider forbi. Ind mod land kan I se, hvordan storbyen brat bliver erstattet af øde ørkenområder. Og mod Den Persiske Golf kan I se Dubais kunstige ørige, der ligger som kunstneriske mønstre på havet.

Fra At.mosphere i Burf Khalifa har I panoramaudsigt ud over det nye og det gamle DubaiHigh tea på At.mosphere

At.mosphere er en fine dining-restaurant, hvis lounge byder på Dubais bedste high tea. Inden for i loungen er bordene dækket pænt op med hvide duge, og I sidder i komfortable loungemøbler ved de store gulv til loft-vinduer, hvorfra I har den mest fantastiske ud sigt ud over byen. Selv om stilen synes eksklusiv, mærker I en helt særlig og afslappet stemning i restauranten, og personalet sørger for, at I får sublim service.

Til high tea kan I vælge mellem tre forskellige high tea-menuer med lækre kager, frisk frugt og delikate sandwiches samt flere forskellige typer af te og kaffe i topkvalitet. 

Oplev verdens største "musik" springvand ved foden af Burj Khalifa i DubaiOplev verdens største springvand danse

Tilbage på landjorden er mørket ved at falde på, og I kan passende spadsere en tur langs Dubai Lake. Her skyder verdens største springvand hver aften sine dansende, oplyste vandstråler op til 150 meter op i luften i en elegant koreografi i takt til storslåede musikstykker. Det er umuligt ikke at blive imponeret over det fantastiske skue.

Klæd jer på til lejligheden

På At.mosphere bedes alle gæster klæde sig pænt på til lejligheden. For herrerne betyder det lange bukser på (ikke jeans) samt skjorte og pæne sko. For damerne pæn kjole eller lange bukser samt pænt fodtøj.

Se rejsebrev fra Burj Khalifa

Kim Carlsson

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.