Xl Dubai Hotel The Ritz Carlton La Baie Lounge

Romantik og champagne på Ritz-Carlton, Dubai

Romantik og champagne på Ritz-Carlton, Dubai

8 dage fra 19.500 kr.

Rejse til Dubai med forkælelse og unikke oplevelser

Forkæl jer selv på romantiske The Ritz Carlton 5* ved en af Dubais bedste strande. Vi arrangerer High Tea med champagne i Burj Khalifa og privat byrundtur i det gamle Dubai.

Glæd jer til

 • At bo centralt på Jumeirah Beach
 • Privat byrundtur til bl.a. souken og Dubai Creek
 • High Tea med champagne i Burj Khalifa
 • Dubais hyggeligste hotel
 • Personlig service og afslappet atmosfære
Det kan I se frem til

Oplevelserne står i kø

Det "gamle" Dubai

Dubai er et fascinerende miks af nyt og ”gammelt” – det vil sige det, der blev bygget for 50 år siden. På Dubai Creek pendler de mange traditionelle dhow- og abra-skibe frem og tilbage. I krydderi-souken fyldes luften af dufte, og i guld-souken er gade op og gade ned med guldbutikker.

Vi arrangerer en privat halvdagstur i det gamle Dubai, så I får et komplet og spændende indtryk af den mangefacetterede by.

Champagne og High Tea i Burj Khalifa

En rejse til Dubai er en rejse til et land bygget på store drømme og visioner. I Dubai står f.eks. smukke og ikke mindst vildt imponerende Burj Khalifa, verdens højeste bygning. Den store, sølvfarvede nål strækker sig 829,8 m op mod himlen, og det siger sig selv, at udsigten er unik.

Også selv om udsigtsdækket ”kun” er 650 m oppe. Her arrangerer vi High Tea med champagne i The At.mosphere Lounge. Nyd det.

Store værelser med balkon

På hotellet kan I nyde jeres store deluxe-værelse på 50m2. Det er holdt i et smukt og afdæmpet miks af arabisk og vestlig stil og har alt, hvad I drømmer om. Vælger I en opgradering til Club Room, får I desuden separat check-in og adgang til Club-loungen, hvor der fem gange i løbet af dagen serveres mad, snacks og drinks. Som så selvfølgelig er med i prisen.

The Ritz-Carlton, Dubai har også en bred vifte af faciliteter som fitness, spa & wellnes, tennisbaner m.m.

Smagfuld gastronomi

Ritz-Carlton, Dubai giver jer naturligvis også mulighed for en række gastronomiske oplevelser. Fra den sofistikerede snack i La Baie Lounge over Blue Jades asiatiske køkken til Splendidos italienske ditto og Amaseena udformet som en beduinlejr med det bedste fra regionens eget køkken.

Her vil I også kunne nyde lokal musik, brætspil m.m.

Private transfers

Når I ankommer til lufthavnen med det direkte fly fra København, bliver I budt velkommen af vores lokale repræsentant og kørt til hotellet. På samme måde bliver I kørt ud til lufthavnen igen, når jeres rejse til Dubai er slut. I skal med andre ord bare slappe af og nyde jeres ophold.

Xl Dubai The Ritz Carlton Cana By Tamoka Sunset
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Dubais hyggeligste hotel

Her skal I bo på jeres rejse

Nyd et af Dubais bedste og hyggeligste hoteller, Ritz-Carlton. Her er tænkt over hver eneste detalje, og indretningen er både lys og stilfuld. Det store poolområde med hele 5 pools er smukt designet med organiske former og i flere niveauer, så pools, terrasser, fine vandbassiner og de mange grønne områder flyder sammen i et smukt integreret hele. Den ene pool er forbeholdt voksne.

Solstolene gemmer sig under palmerne og på terrasserne, og den udendørs lounge La Baie er et studie i stil og afslappet stemning. Nyd en drink i en af de store solhimmelsenge ved poolen.

På den ene side afgrænses de store, frie arealer af Jumeirah Beach, som hører til Dubais bedste. Vender I næsen mod land i stedet, møder I hyggelige Jumeirah Beach Walk med butikker, restauranter og caféer lige foran hotellet.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Direkte fly København - Dubai t/r med Emirates
 • Lufthavnsskatter
 • Privat transfer mellem lufthavn og hotel t/r.
 • 7 nætter i Deluxe Garden View værelse på The Ritz-Carlton, Dubai 5* inkl. halvpension
 • Oplevelse: High Tea i verdens højeste bygning
 • Oplevelse: På opdagelse i det gamle Dubai
Pris per person ved 2 voksne
Romantik og champagne på Ritz-Carlton Dubai, 7 nætter i deluxe værelse
RejseperiodeDobbeltEnkelt
03.07.24 ‑ 07.09.2419.000‑22.00030.000‑36.000
08.09.24 ‑ 24.09.2422.000‑24.00038.000‑41.000
25.09.24 ‑ 30.09.2426.000‑28.00044.000‑46.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforskikring, vi anbefaler Gouda
 • Halvpension er ikke inkluderet d. 25. december og d. 31. december. Morgenmaden er stadig inkluderet på disse datoer.

Bemærk

 • Gratis halvpension for nye bestillinger.
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Dubai

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Dubai. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.