Xl Ecuador Quito Hilton Colon Pool
Quito

Hilton Colon

Førsteklasses hotel med panoramaudsigt til bjerge og by

Hilton Colon byder på det bedste fra begge verdener – et gedigent hotel med gode faciliteter og en beliggenhed midt mellem den gamle bydel og Quitos største udvalg af restauranter, butikker og natteliv.

Small Ecuador Quito Hilton Colon Pool Sunbeds
Xl Ecuador Quito Hilton Colon Room With View
Mini Ecuador Quito Hilton Colon Exterior Hotel

Tæt på det gamle Quito

Hilton Colon indtager en fin placering mellem Quitos historiske kvarter og det pulserende La Mariscal. Storbyens bygninger fra kolonitiden er blot 15 minutter væk til fods, heriblandt Ecuadors smukkeste kirke, La Compañía de Jesús. Her kan I dyrke Quitos fine museer, kirker og pladser i dagslyset og gå ombord i den muntre storby om aftenen. 

Quitos højstemte kvarter

Hilton Colon er også tæt på La Mariscal - Quitos centrum for gode oplevelser. Her får I serveret storbyens multikulturelle puls på gadehjørner, på kaffebarer og på restauranter med hele verdens køkken på menuen. Det er den del af Quito, som har den mest kosmopolitiske atmosfære. Og når I har fået oplevelser nok, er jeres hotel inden for kort rækkevidde. 

Xl Ecuador Quito Hilton Colon Hotel Front Park
Det kan I se frem til

Faciliteter og service

Klassisk Hilton-kvalitet

Hilton Colon rummer klassiske Hilton-dyder. Her er veluddannet personale, veludstyrede værelser, moderne motionsrum og pool. Morgenbuffeten tilfredsstiller sultne såvel som kræsne ganer. Og personalet er opsat på at gøres jeres Quito-ophold ekstra mindeværdigt.

Værelser med udsigt

Der er lyse tæpper og mørke træsorter i spil på Hilton Colons værelser. God plads og det klassiske inventar som for eksempel tv, aircondition, minibar og pænt badeværelse er standardudstyr på et godt firestjernet hotel. Men Hilton Colon sætter trumf på med store panoramavinduer, der giver udsigt ud over Quitos gader, bygninger og parker samt Andesbjergenes grønklædte klippesider. 

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Ecuador

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Ecuador. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.