XL Ecuador Amazon Sacha Lodge Hotel Exterior Lake
Amazonas

Sacha Lodge

Bo midt i regnskoven med alt inkluderet

Sacha Lodge er et rigtigt eventyr i junglen. Et førsteklasses gemmested, hvor regnskovens lyde og blafrende, grønne grene er helt tæt på jer. Et sted, I har alle udflugter og måltider inkluderet og kun skal tænke på at nyde et af Amazonas mest dyrerige områder.

En sejltur med fuglelyde

Adgangen til Sacha Lodge sker via vandvejen. En sejltur på den dovne, brede Napo-flod afløses efter tre timer af en kort kanotur på tværs af en lille lagune, Pilchicocha. Det er ved ankomsten i den tavse kano, at I bemærker dyrelydene fylde mere end noget andet. Området er nemlig kendt for en verden af fugle, og mere end 500 arter siges at findes alene omkring lodgen.

Eventyr i Amazonas

Et besøg på Sacha Lodge er på mange måder som taget ud af en tegneserie eller et eventyr. Det er indianerne i kanoer, piratfisk i floden, en symfoni af dyrelyde og grønne farver i alle farveskalaens nuancer. Og fordi Sacha Lodge er blevet forsynet med nogle omfattende netværk af gangbroer og stier hævet højt over junglens bund, er nogle af vandreturene også tæt på eventyrlige. De færreste af os har oplevet så unikke udsigter over junglen, som I kommer til på Sacha Lodge.

XL Ecuador Amazonas Sacha Lodge Aerial View Nature
XL Ecuador Amazon Sacha Lodge Nature Lake
XL Ecuador Amazonas Sacha Lodge Canoe Sailing Nature
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Kvalitetsværelser i naturmaterialer

Værelserne på Sacha Lodge har balkoner, hvor hængekøjen svajer direkte under regnskovens baldakin. Selv når I er indenfor, kan I fornemme junglens lyde tæt på, for vinduerne er forsynet med insektnet, så I trygt kan holde vinduerne åbne. Og alle værelser er skabt i naturmaterialer, har eget toilet og bad med varmt vand, der er loftsvifter og panoramavinduer, og de to store dobbeltsenge kan fint rumme en familie på fire. Et komfortabelt gemmested i junglen.

Ekspeditioner

Jeres ophold på Sacha Lodge er sat sammen som en ekspedition over tre eller flere dage, hvor alle udflugter og måltider inkluderet. Meget er tilrettelagt, fordi der er særlige tidspunkter, hvor skovens dyr er mest aktive. For eksempel er der faste morgenudflugter til nogle af lodgens udkigstårne, der er bygget oppe over trækronerne i mere end 40 meters højde. Men der er også plads til, at I vælger blandt lodgens udbud af øvrige udflugter.

Sejl i kano ved aftentid med pandelamper og spot krokodiller, trek i junglen, og se dyrene stå op, oplev dyrene gå på jagt, fisk efter piratfisk, bestig lodgens observationstårne, og få en fabelagtig udsigt udover junglens endeløse trækroner og spot aber, pelikaner og meget, meget mere.

Alle udflugter på Sacha Lodge foregår i selskab med stedets egne naturguider, der er eksperter i flora og fauna i regnskoven. 

Bad med piratfisk

Poolen på Sacha Lodge er en flydende poolkant i lagunen snarere end det klassiske klorholdige badebassin. Så når I skal have en dukkert, foregår det i samme sø, som I kan fiske piratfisk fra. Real adventure style.

En drøm af en junglelodge

Sacha Lodge er en drøm, der er gået i opfyldelse midt inde i den dybeste regnskov. Drømmen tilhørte en eventyrer, der for mere end 25 år siden fik opført hytter og udkigstårne kun i naturmaterialer i et område af Ecuador, hvor dyrelivet er rigt, og planter og træer har fået lov at vokse sig store. Siden kaldte eventyreren hytterne for Sacha Lodge og fik tilføjet flere hytter, restaurant og gangbroer hen over regnskovens tæppe. 

Et hotel i harmoni med naturen

Sacha Lodge er en behagelig junglelodge, hvor gæsterne skal være tæt på naturen, og hvor naturen skal kunne ånde og vokse, selv om der kommer gæster på besøg. Alt, hvad der er opført på og omkring Sacha Lodge, er sket i den dybeste respekt for naturen. Og det undrer ikke, når man ser på det område, som lodgen befinder sig i. Sacha Lodge ligger langt dybere inde i junglen, end Amazonas’ andre lodges. 

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Ecuador

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Ecuador. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.