XL Ecuador Amazon Rainforest Stream Nature Trees
LAD VORES EKSPERTER HJÆLPE MED AT ARRANGERE JERES REJSE TIL AMAZONAS

Rejser til Amazonas

Oplev Nyhavns Rejsers Amazonas

I kano, i junglen og i trygge hænder i Ecuadors Amazonas

Ecuadors regnskov er uovertruffen. En stor del findes i Amazonas-junglen, der er delt mellem flere af Sydamerikas lande. Og Ecuadors andel af Amazonas er mere jomfruelig og vildt voksende, men samtidig også mere tilgængelig end i nabolandene.

  • Frodig regnskov med enestående dyreliv
  • Sejlture blandt piratfisk og alligatorer
  • Fantastisk udsigt fra tårne og stier
  • Professionelle naturguider
  • Håndplukkede lodges i pagt med naturen

Som et Tintin-eventyr

Billedet af en indianer i kano, omgivet af frodig, grøn og tæt bevoksning, er et tidsløst udtryk fra Amazonas-junglen. Indsæt nu jer selv i billedet på vej ned af Napo-floden, og forvandlingen fra Tintins eventyr til jeres egen eventyrrejse er komplet.

Ecuadors uspolerede regnskov inviterer til at blive udforsket, og vi har været der for at finde de bedste oplevelser til jer. 

Komfort langt fra civilisationen

Rejser ind i Amazonas vilde skov og floddeltaer begynder med en kort flyvetur hen over Andesbjergene. Så følger en kanotur dybt ind i junglen til for eksempel Sacha Lodge.

Her midt i urskoven overnatter I omgivet af naturen til alle sider. Her er bungalows i naturmaterialer, der byder på gode senge indenfor og hængekøje på balkonen. Og på natbordet står en kikkert, for junglen er vitterlig lige uden for døren.

Mød vores eksperter

Oplevelser i ét med naturen

Udflugt til lands,
til vands og i luften

Dagene i Ecuadors Amazonas er et overflødighedshorn af udflugtsmuligheder. Stå tidligt op, og kig efter nogle af områdets mere end 500 fuglearter. Se junglen fra kapoktræets top, eller gå ad gangbroer fra træ til træ, mens morgendisen rejser sig fra junglens tæppe. Fisk efter piratfisk i floden, eller begiv jer ud i floddeltaet i en udhulet kano. Rejser til Amazonas er naturoplevelser, som I vil huske meget, meget længe.

Utallige sjældne dyr og fugle

Ecuador er hjemsted for utallige fascinerende dyr, vi ellers kun ser i zoologisk have: Fra kolibrier og tukaner til koboltfarvede papegøjer, fra pumaer og jaguarer til tapirer. Ecuadors jungle har sit forunderlige dyrerige, nøjagtig som Galápagos har sit, og vi sørger for, at I kommer helt tæt på. 

Håndplukket til Jer

Hoteller og lodges
i Amazonas

Sacha Lodge er et rigtigt eventyr i junglen. Et førsteklasses gemmested, hvor regnskovens lyde og blafrende, grønne grene er helt tæt på jer. Et sted, I har alle udflugter og måltider inkluderet og kun skal tænke på at nyde et af Amazonas mest dyrerige områder.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Amazonas

Få hjælp til at planlægge rejsen til Ecuador med unikke oplevelser i Amazonas tætte regnskov. Oplev dyrelivet sammen med professionelle naturguider og bo på lodges, der ligger i pagt med naturen.

Hør Nyhavn Rejsers Ecuador-eksperter om de bedste udflugter og ruter samt om udvalgte hoteller tæt på oplevelserne. Ring og få skræddersyet en rejse Amazonas i Ecuador.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.