• Nyd den udsøgte udsigt fra bjergene med Sigatoka River Safari, Fiji
 • Udskåret totempæl på Fiji

Familiesafari ved Sigatoka-floden

Grotter og landsbybesøg i kannibalernes baghave

Kør vildt igennem vandhuller med Sigatoka River Safari, Fiji
Læs mere

Denne halvdagstur på Viti Levu er for hele familien. I hører spændende historier om kannibalismen, besøger den dybe Naihehe-grotte og kommer tæt på den lokale befolkning i naturskønne omgivelser. Turen kan afholdes enten formiddag eller eftermiddag afhængigt af jeres ønsker.

Nyd den smukke udsigt fra bjerget med Sigatoka River Safari, FijiOffroad gennem regnskoven

I bliver hentet på jeres hotel og kører i jeep ind i regnskoven blandt tropiske planter, igennem vandløb og over klipper og sten. Første stop er Sigatoka By, der gennemskæres af Sigatoka-floden. Byen er et sammensurium af autentiske bygninger, gamle palmer og fijiansk hverdagsliv. Sug til jer, og nyd de mange indtryk.

Kør vildt igennem vandhuller med Sigatoka River Safari, Fiji

Videre med tømmerflåde

Fra Sigatoka By fortsætter i mod Fijis største grotte, Naihehe-grotten. Undervejs må I forlade jeepen og stige om bord en lille tømmerflåde. For at komme videre, må I ved hjælp af lange stager skubbe jer selv og jeres jeep fra den ene bred til den anden på præcis samme måde, som de lokale har gjort i århundreder.

Udskåret totempæl på Fiji

kannibaløerne

Herfra fortsætter I videre i jeepen, imens jeres guide fortæller om de lokale landsbyer, og traditioner samt ikke mindst  kannibalismen, der blev praktiseret på Fiji helt frem til 1870'erne i et omfang, der gav Fiji tilnavnet Kannibaløerne. I landskabet omkring Sigatoka-floden kan I blandt andet finde kannibal-ovne og udhulingerne i klipperne, hvor menneskemåltiderne har fundet sted.

Gå på opdagelse i Naihehe grotterne med Sigatika River Safari, FijiGROTTENS VOGTERE

I bevæger jer højere og højere op i terrænet og når til sidst frem til en lille landsby, hor høvdingen og hans familie tager imod jer. Stammen har vogtet over Naihehe-grotten i generationer, og ifølge legenden er det slet ikke muligt at besøge grotten, uden at have fået familiens velsignelse og vejledning først. Så det sørger vi naturligvis for, at I får med, inden turen fortsætter til fods.

Oplev de spændende Naihehe grotter, hvor kannibalerne har boet med Sigatoka River Safari, FijiNaihehe-grotten 

At træde ind i Naihehe-grotten er som at rejse millioner af år tilbage i tiden. Den største grotte er mere end 170 meter dyb og oplyses af lanterner, der indhyller klipperne i et gådefuldt, gulligt skær. I vandrer ad kringlede stier mellem vand og sten "the pregancy gap", en åbning så smal, at ingen gravide kan passere igennem!

Oplev de lokale helt tæt på med Sigatoka River Safari, Fijifrokost med de lokale 

Efter besøget i grotten skal I nyde en frokost i selskab med landsbyens indbyggere. Her lærer I om de traditionelle retter og får mulighed for at smage på frugtavlernes friskplukkede, saftige frugter. Gå en tur gennem landsbyen, eller svøm en tur i floden, inden det er tid til at køre retur mod jeres hotel.

safari for alle 

Turen afholdes enten med afgang om morgenen eller eftermiddagen. Alle kan være med. Turen er for hele familien, store som små. Langsomme som hurtige. I bliver afhentet på jeres hotel og kørt retur igen.

Steen Grosen Andersen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.