• Receptionen og afslapningsområdet på Fiji Rejuvenation Centre, Fiji
 • Udnyt tiden med en god omgang fitness med privat træner på Fiji Rejuvenation Centre, Fiji
 • Nyd en sidste shoppetur på Fiji Rejuvenation Centre, Fiji

Fiji Rejuvenation Centre

Afslut rejsen til Fiji med stil!

Den aflsappende spa på Fiji Rejuvenation Centre, Fiji
Læs mere

Undgå lufthavnsstress, og udnytte de sidste timer på Fiji fuldt ud med wellness i top. Vi inkluderer en dag på Fiji Rejuvenation Centre som afslutning på alle vores rejser til Fiji.

Indgangen til Fiji Rejuvenation Centre, FijiFerien er langt fra slut

I er på vej hjem, men jeres ferie er langt fra slut. Fiji Rejuvenation Centre er inkluderet på alle rejser, hvor jeres afgang fra resort eller hotel foregår om morgenen og jeres fly først letter til eftermiddag eller aften. Glæd jer til forkælelse i særklasse i stedet for kedsommelig ventetid i lufthavnen. 

Følg paradisoplevelsen til dørs

Fiji Rejuvenation Centre er en ekstraordinær mulighed for at følge den Fijianske paradisoplevelse til dørs. Centeret er meget mere end en traditionel lufthavnslounge. Der er oplevelser og aktiviteter for hele familien med spa, caféer, tv-lounge, shopping, trampoliner, børnepasning, yoga, fitness og en udendørs tagterrase, hvor I kan tage afsked med Fijis frodige landskaber. 

Udnyt tiden med en god omgang fitness med privat træner på Fiji Rejuvenation Centre, FijiBrænd energi af inden flyveturen

Fiji Rejuvenation Centre tilbyder jer at få pulsen lidt op enten i fitnesscenteret, hvor I kan få assistance af en privat træner, eller på et af de populære yoga-hold. Her er naturligvis mulighed for et bad efterfølgende, og efter lidt sved på panden bliver kroppen knap så rastløs på flyet.

Den aflsappende spa på Fiji Rejuvenation Centre, Fijibliv masseret klar til flyafgangen

Massage forbedrer blodforsyningen til hudens celler og dermed også blodcirkulationen. Det gør huden lækker og smidig og er en skøn mulighed for at forberede kroppen og blodcirkulationen til den kommende flytur. Der er altid masser af personale, så I har mulighed for at booke tid, når I ankommer. Fiji Rejuvenation Centre også manicure og spa.

også til de små

På Fiji Rejuvenation Centre er børn mere end velkomne i legeområdet, hvor der vil være personale til at holde opsyn. Legeområdet byder på udendørs hoppeborg, indendørs boldrum, bøger og spændende legetøj. Et farverigt rum, der byder op til leg og sjov.

Nyd en sidste shoppetur på Fiji Rejuvenation Centre, Fijilokal shopping

Centeret tilbyder også flere shoppingmuligheder, og butikkerne sælger bl.a. lokale håndlavede skønhedsprodukter, som I måske har fået en forsmag på i spaen. Centeret har også en autentisk kunstsamling, som I kan nyde eller måske blive inspireret af og tage et værk med hjem i kufferten. 

De søde sager i caféen på Fiji Rejuvenation Centre, FijiFijiansk gastronomi på udendørs tagterrasse 

Når tørsten eller sulten melder sig, kan I nyde farverige frugter og lune sandwiches, kaffe eller måske et glas bobler på centerets tagterrasse. Så skulle ferien være rundet af i stil!

Steen Grosen Andersen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.