XL Finland Lapland Beana Laonia Hotel Exterior Night
Lapland, Finland

Hotel Beana Laponia

Unik beliggenhed i Laplands vildmark

Dette fantastiske boutiquehotel er det perfekte tilflugtssted – og det er kun for voksne. Hotellet ligger midt i ødemarken, 60 km fra Rovaniemi, langt væk fra kunstigt lys. Det giver optimale muligheder for at opleve nordlyset i vintermånederne fra oktober til april. 

Magisk lokation 

Hotel Beana Laponia ligger i Meltaus, blot 60 km fra Rovaniemi. Året rundt besøges det af naturelskere fra hele verden, der tiltrækkes af hotellets unikke vinteraktiviteter såvel som af sommerens grønne omkringliggende naturstier. Der er kun 11 værelser på hotellet, alle indrettet med naturmaterialer og beliggende i den dejlige hovedbygning. Hotellets navn betyder ’hund’ på samisk og ’Lapland’ på latin, og du finder hurtigt ud af hvorfor. Ejeren og det øvrige personale her er nemlig meget knyttet til de legesyge og arbejdsomme slædehunde. Det er da også oplagt at tage på en hundeslædetur i naturen – også om sommeren, hvor slæderne kører på hjul i stedet for på meder.

XL Finland Lapland Beana Laonia Hotel Husky Safari
Unik beliggenhed

Boutiquehotel i vildmarken

Lokal gastronomi med afslappet atmosfære

Restaurant Sulokuono serverer lækre måltider med lokale ingredienser i videst muligt omfang. Den har samme hyggelige og afslappede atmosfære som resten af Hotel Beana Laponia. Restaurantens chefkok tilbereder lækre måltider med fokus på lokale ingredienser; de fleste fisk kommer fra den nærliggende sø Unari, og rensdyrkødet fra den nærmeste landsby. Isen er lokalt produceret, og det samme er chokoladen og øllen. Og brød, kager og syltetøj er fremstillet med bær fra Lapland. 

Menneskets bedste ven

Skal I med på Husky-safari? Hotellets navn betyder, som nævnt, hund, og som gæst på stedet må man forvente, at slædehundene er en stor del af hverdagen her. Selv om hundene overnatter i en kennel nogle minutters gang fra lodgen, kan det ikke undgås, at I kan høre dem af og til – og at de er til stede på lodgen i dagtimerne. De er energiske, arbejdsomme og meget elskelige – og ejeren af lodgen er som nævnt meget knyttet til dem. 

Spændende aktiviteter i arktiske omgivelser

Hotel Beana Laponia tilbyder en bred vifte af spændende aktiviteter året rundt for at give jer en uforglemmelig oplevelse i Laplands naturskønhed. I kan bl.a. nyde udendørsboblebad, sauna og massage på hotellet, tage på hundeslædeture, låne snesko eller ski, jagte nordlyset, tage på guidede ture og fiske i den nærliggende Unari-sø – og nyde godt af de mange vandrestier, der omgiver hotellet. Eller hvad med en middag på is-restauranten på Arctic Snowhotel, hvor alt interiør er lavet af is?  

Nogle af aktiviteterne indgår i jeres ophold på Hotel Beana Laponia, mens andre kan tilkøbes. Tal med jeres rejserådgiver om, hvordan I bedst kan tilrettelægge jeres rejse, så I oplever det bedste af Lapland. Med i jeres ophold hører gratis brug af et sæt vintertøj (termotøj, støvler, vanter, uldsokker, halsedisse og hue). 

 

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Finland Lake Forrest Aerial
Finland, Europa

Glæd jer til

Midnatssol nær Polarcirklen og smuk natur

Aktiv rejse fuld af oplevelser og aktiviteter – bl.a. privat, flydende sauna

Naturoplevelser i skov og ved floder og søer – og hygge ved pejsen

Dejlige lodges og panoramaudsigt

Masser af muligheder for spændende, arktiske aktiviteter

XL Finland Lapland Snow Trees
Finland, Europa

Glæd jer til

Nordlys nær Polarcirklen og smuk natur

Aktiv rejse fuld af oplevelser og aktiviteter

Kom ud i sne og frost, og slut dagen med hygge ved pejsen

Dejlige lodges og panoramaudsigt

Masser af muligheder for spændende, arktiske aktiviteter

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Finland

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Finland. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Finland ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.