• Kvinde på stranden på Tahiti i Fransk Polynesien
 • Intercontinental Tahiti Resort & Spa, Fransk Polynesien
 • Oplev traditionel dans på Intercontinental Tahiti Resort & Spa, Fransk Polynesien
 • Fantastiske naturomgivelser i Tahitis højland i Fransk Polynesien
 • Fransk Polynesien set fra luften
 • Kvinder i Fransk Polynesien

Rejser til Tahiti, Fransk Polynesien

Hovedøen i Fransk Polynesien. Markeder, vulkaner og sorte strande

Papete med skønne markeder og polynesisk byliv

Det frodige højland i 4WD og på vandreture

Svømmeture i kæmpe vandfald

Hvalsafarier fra juli til oktober

Håndplukkede hoteller og udflugter

Læs mere

Gå ikke glip af hovedøen i Fransk Polynesien på vej til de hvide strande. Smag jer gennem markederne i Papeete og udforsk det frodige indre med vandfald og vulkaner. Nyd sorte strande, store surferbølger og mødet med kæmpe hvaler.

Tahiti blev førhen ofte brugt som fællesnavn for det, der hedder Fransk Polynesien, men Tahiti er rettelig hovedøen i Fransk Polynesien og en del af øgruppen Selskabsøerne. 

Tahiti Nui og Tahiti Iti

To vulkaner valgte her at rejse sig fra havet og øerne Tahiti Nui og Tahiti Iti. Ganske praktisk flød de to sammen, så de to øer er forbundet af en smal landtange. På den største af de to øer, Tahiti Nui, rækker vulkanen Orohena 2.241 m over havet, mens Tahiti Iti må ”nøjes” med Mairenui på 1.332 m.  

Gå ikke glip af Tahiti

Det siger sig selv, at turkise laguner, hvide strande og farverige koralrev er målet for de fleste rejser til Fransk Polynesien. I kan finde glimrende snorkling ved Tahiti, men det er ikke paradisøen, I drømmer om. Stranden er sorte, og lagunen er ikke på højde med de øvrige øer. Det er meget få laguner i verden! 

Alligevel vil vi anbefale, at I giver jer tid til at udforske Tahiti, for der er så meget andet.  

Udflugter på Tahiti 

Hele vejen fra kysten klamrer den tætte frodighed sig til vulkanernes kratere. Mange steder i højlandet er basis for smukke ture i 4WD og til fods, hvor I bliver belønnet med formidable udsigter og flotte vandfald. En tur i helikopter over den grønne ø er endnu en utrolig smuk oplevelse. Kan I lide at surfe – eller bare se på – så er det også Tahiti, I skal bruge tid på. 

Hvaler ved Tahiti

I slutningen af juni eller starten af juli pakker de store hvaler deres kufferter for at flytte fra de arktiske egne til havet omkring Tahiti for at parre sig og yngle. De bliver her til omkring oktober, så denne del af året kan I tage på hvalsafari og møde havets kæmper. Deres nære familie delfinerne vil ofte følge jer. 

Papeete, hovedstad i Fransk Polynesien

Fransk Polynesiens hovedstad og hovedbyen på Tahiti er Papeete. Byen er den blide overgang fra vores pulserende verden til Fransk Polynesiens tropeidyl. 

Papeete er det økonomiske centrum med den store havn, hvor krydstogtskibene anløber, og byen har spændende butikker, gadeliv og markeder. En storby på polynesisk. Nyd f.eks. en aftentur til de utallige gadekøkkener fra små trucks, varevogne og campingvogne på Place Vaiete Roulottes om aftenen. Her kommer de lokale for at spise og hygge. I er velkomne til at spise med. 

Lidt fakta om Tahiti

 • Omkring to tredjedele af Fransk Polynesiens befolkning, der hastigt nærmer sig 300.000 mennesker, bor på Tahiti Nui og Tahiti Iti – og af dem bor nok 75 % i Papeete
 • Tahiti er på 1.043 km2, hvilket svarer til næsten en tredjedel af det samlede landareal af de 118 øer, der udgør Fransk Polynesiens
 • Tahiti har tropisk klima og kan besøges året rundt. Den tørre sæson er maj-oktober. Regnsæson med tropiske byger november-april. Hvalsæson juli-oktober

Skønne rejser til Tahiti

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Få hjælp til jeres rejse til Tahiti i Fransk Polynesien

Nyhavn Rejser er eksperter i rejser til paradisøen Tahiti i Fransk Polynesien. Vores rejsekonsulenter kender Stillehavsøen fra deres egne rejser til Tahiti i Fransk Polynesien. Hør om restauranter, spa, snorkling, service og de enkelte hoteller og resorts, så I får netop den rejse til Tahiti i Fransk Polynesien, som I drømmer om. Ring 33 18 88 54

Kundetilfredshed

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.