• Ananasplantage på Moorea i Fransk Polynesien
 • Oplev Mooreas højland på ladet af en truck i Fransk Polynesien
 • Landskab i Fransk Polynesien
 • Trucken holder stop ved nogle af Mooreas bedste udsigtspunkter, Fransk Polynesien

Med truck op i Mooreas højland

Rå vulkaner, duftende plantager og utrolige udsigter

Oplev Mooreas højland på ladet af en truck i Fransk Polynesien
Læs mere

Løsriv jer nogle timer fra den guddommelige lagune på Moorea og kom op i højlandet på ladet af en truck. Dalene fyldes med dufte fra de mange plantager, og I fyldes med betagelse over de storslåede udsigter.

Landskab i Fransk PolynesienVulkanerne på Moorea hører måske ikke til verdens største bjerge med højder på op til ca. 1.700 m, men inderst inde må de føle sig på højde med Himalaya. De udstråler en ualmindelig rå selvsikkerhed. Frodige og forrevne på samme tid. Stejle grænsende til det afvisende i nogle tilfælde. 

Samtidig stiger de af den skønneste frodighed, der ligner blødt fløjl på afstand. Her fylder utallige frugtplantager dalene med dufte. Det er dette natursceneri, I skal udforske på Moorea. 

Oplev Mooreas højland på ladet af en truck i Fransk PolynesienUd i naturen på ladet af en truck

I stiger op på det overdækkede lad af en truck. Her er skygge, to bænke og ikke mindst frisk luft, når I kører af sted. I mærker duftende og nyder den kølende brise. 

Turen går rundt i det smukke højland. I besøger en ananasplantage og Mooreas landbrugsskole, Lycée Agricole, med plantager, hvor der dyrkes vanilje, bananer, grapefrugt, citroner og meget mere. Når man hører om dyrkning af vanilje og det store arbejde, det kræver, begynder man at forstå prisen. 

På tur til Mooreas smukke højland besøges ananasplantager og andre frugtplantager, Fransk PolynesienFrisk juice og enestående udsigtspunkter

I kommer også til nogle af Mooreas absolut bedste udsigtspunkter. Ved Belvedere ligger Mt. Rotui og Stillehavet foran jer, mens det bjergfyldte landskab bag jer kigger med over skulderen. Nyd udsigten til Cook Bay og Opunohu Bay. 

På vejen stopper I ved Manutea Distillery, hvor I kan smage frisk juice og købe lokale produkter i butikken. Stedet er normalt ikke åbent for offentligheden. Den store finale er Magic Mountain, hvor I går det sidste stykke op ad en sti forbi frugttræerne. I bliver belønnet med den mest utrolige udsigt over Moorea.

Ananasplantage på Moorea i Fransk PolynesienPraktisk information

I er ude på landet langt væk. Der er ikke nødvendigvis nogen, der tænker på sikkerhedsseler her. Der kan være stejle stigninger på vejen. Er en af deltagerne gravid, skal guiden have det at vide, før I kører. Gruppen er begrænset til 8 personer.

Steen Grosen Andersen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.