XL Greece Mykonos Moeller

Boutiquehoteller og bohemestemning på Paros og Mykonos

Boutiquehoteller og bohemestemning på Paros og Mykonos

10 dage fra 21.500 kr.

Kontakt Maria

Tlf. 33 320 320

Øhop i Grækenland til små luksushoteller væk fra de mange

Nyd en ferie på de græske øer Paros og Mykonos, hvor I bor på unikke hoteller væk fra den store turiststrøm, men alligevel tæt på alle oplevelser fra shopping over vandsport til autentiske hvide byer og antikkens templer.

De to græske øer Paros og Mykonos ligger kun 50 minutters sejlads fra hinanden, og der er international lufthavn på dem begge, så de er perfekte til et øhop i Grækenland uden unødig transporttid undervejs. Det oplever I på denne rejse rundt i Det Ægæiske Hav.

Glæd jer til

 • Ferie i Grækenland på første klasse
 • Autentiske Paros med designhotellet Parilio 5*
 • Trendy Mykonos med The Wild 5*
 • Små hoteller væk fra de store turiststrømme
 • Afslapning og udflugter i Det Græske Øhav

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Paros 5 nætter på Paros 5 Højdepunkter Byliv i Naousa og strandliv på Kolympithres. Byliv i Naousa og strandliv på Kolympithres.
Mykonos 4 nætter på Mykonos 4 Højdepunkter Trendy shopping, caféliv og Alefkandra-kvarteret i Mykonos by. Trendy shopping, caféliv og Alefkandra-kvarteret i Mykonos by.

Ferie på Paros og Mykonos

Paros er drømmen om en græsk ø med alt, hvad dertil hører af hvide huse, dejlige strande og smukke landsbyer med tavernaer på havnen. Vi har fundet en smukt lille designhotel, Parilio 5*, tæt på den charmerende by Naousa og øens bedste strand.

Mykonos er lidt større og mere besøgt, men har fastholdt en skøn eksklusiv stemning og høj kvalitet med god shopping, gode restauranter og fortrinlige hoteller. Det er jeres hotel, The Wild 5*, et godt eksempel på. Glæd jer til ægte bohemestemning på kanten af klipperne med få skridt ned til en dejlig sandstrand.

Se flere Attraktioner og seværdigheder på Mykonos

Xl Greece Mykonos The Wild Hotel Beach Aerial
Det skal I opleve

Dagsprogram

Xl Greece Paros Parilio Sun Suite Pool

I flyver til Paros i Det Græske Øhav, hvor I bliver budt velkommen i lufthavnen og kørt til jeres hotel. Det er en halv times tur primært langs vestkysten af Paros, hvor I får det første indtryk af de hvide byer og de små bugter ud til Det Ægæiske Hav, som I om ikke lang tid kan dyppe tæerne i. Velkommen til Grækenland!

Parilio 5*, Paros

I skal bo 5 nætter på det skønne hotel Parilio, der ligger i en beskyttet bugt oppe på nordkysten af Paros. Her er en meget autentisk stemning, et smukt poolområde og både strande og den charmerende by Naousa ganske tæt på.

Som udgangspunkt reserverer vi en dejlig Auroa Suite på 30 m2 til jer, men tal med jeres rejserådgiver, hvis I f.eks. hellere vil have en større suite med egen pool. Alt på denne rejse til grækenland kan skræddersys til jer.

Xl Greece Paros Naousa Fishing Village Taverna Boat

De næste dage er til bare at nyde endelig at være på ferie i Grækenland. Paros er den tredjestørste ø i Kykladerne, men alligevel lidt mindre end Møn, så I kommer hurtigt rundt til strande, bugter og byer, hvis i vil på opdagelse.

Byliv i Naousa og strandliv på Kolympithres

I har den lokale strand tæt på og kan se over til en af de bedste strande på Paros, Kolympithres under 2 km væk. En af de absolut mest charmerende byer på Paros, Naousa, er kun 2½ km væk. Her er husene hvide, havet og himlen blå og fiskerbåde og tavernaer ligger side om side i havnen. Grækenland, når det er bedst.

Tag endelig også på udflugt til også øens største by Parikia og ikke mindst pittoreske Lefkes på toppen af Paros med smalle trappegader og forrygende udsigter. En af de store seværdigheder på Paros.

Xl Greece Mykonos Boats In Harbour Mykonos Town

Nu går jeres rejse til Grækenland videre fra Paros til Mykonos. I bliver kørt til havnen i den største by på Paros, Parikia, der ligger 20 minuttervæk. Herfra fra I sejler en lille time gennem Det Græske Øhav til Mykonos. Også her bliver I budt velkommen og kørt til jeres hotel.  

The Wild 5*, Mykonos

I skal bo de næste 4 nætter på det lille, charmerende luksushotel The Wild, som er alt andet en vildt bortset fra havudsigten. Navnet referer til et lokalt fiskersamfund, hvor fiskerne gennem generationer har trodset havet hver dag.

The Wild ligger i en stille bugt på det sydøstlige Mykonos. Her er en skøn bohemestemning. Poolen ligger højt på kanten af klipperne, og lige nedenfor er en sandstrand i læ af klipperne.

I skal som udgangspunkt bo i et Deluxe Sea View værelse på 21-25 m2, men også her har I mulighed for suiter med pool og sågar en villa med 2 soveværelser og pool, hvis I er flere sammen. I aftaler alt med jeres rejserådgiver.

Xl Greece Mykonos The Wild Hotel Pool Aerial

Xl Greece Mykonos Rinia Island Sailing
Xl Greece Paros Lefkes Panorama View
Xl Greece Mykonos Restaurant Little Venice

Jeres øhop i Grækenland startede på Paros, der som nævnt er en bid mindre end Møn. Nu er I kommet op i en større størrelse, for Mykonos er nærmest som Rømø. Altså med mere at udforske, men alligevel absolut til at overse.

Den trendy ø i det græske øhav

Mykonos er kendt for sin trendy stemning og store skønhed. The Wilds bohemestemning er typisk for Mykonos. Nyd dagene ved pool og strand måske med et smut om spaen, men kom også ud på øen. Mykonos by byder på god shopping, og tæt på hotellet er en øens bedste strande til vandsport, Kalafatis.

Attraktioner og seværdigheder på Mykonos

Sejl til de store templer på Delos, udforsk Ano Meras fine pladser og gader og nyd de hyggelige tavernaer, I møder overalt. Se mere: Attraktioner og seværdigheder på Mykonos

Xl Greece Mykonos Coloured Street

Jeres ferie i Grækenland lakker mod enden. I bliver kørt til lufthavnen på Mykonos og flyver hjem mod Danmark. Tal med jeres rejserådgiver, hvis I ønsker flere øer på jeres øhop eller vil kombinere med storbyferie i skønne Athen, hvor f.eks. A77 Suites by Andronis 4+* ville fuldende jeres ferie i Grækenland.

Vi har håndplukket hoteller med hjertet

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Paros (flyskift)
 • 1 x 23 kg bagage pr. person
 • Lufthavnsskatter
 • Private transporter lufthavne-hoteller t/r
 • 5 nætter på Parilio 5*, Aurora Suite inkl. morgenmad
 • Færge fra Paros til Mykonos
 • 4 nætter på The Wild 5*, Deluxe Sea View værelse inkl. morgenmad
 • Fly Mykonos-København (flyskift)
Pris per person ved 2 voksne
Boutiquehoteller og bohemestemning på Paros og Mykonos
RejseperiodeDobbelt
29.04.24 ‑ 14.05.2421.000‑24.000
15.05.24 ‑ 31.05.2424.000‑27.000
01.06.24 ‑ 30.06.2430.000‑34.000
01.07.24 ‑ 19.09.2435.000‑38.000
20.09.24 ‑ 30.09.2430.000‑33.000
01.10.24 ‑ 14.10.2425.000‑27.000
15.10.24 ‑ 17.10.2421.000‑23.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikringer, vi anbefaler Gouda
 • "Climate Resilience Tax" på 10 euro pr. værelse pr. nat. Betales til hotellet ved afrejse
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Grækenland

Når I rejser til Grækenland med Nyhavn Rejser, skræddersys alt efter jeres ønsker. Vil I gerne kombinere med flere øer eller Athen? Vil I hellere bo i jeres egen villa med pool på Paros? Eller på et større hotel på Mykonos tæt på Mykonos by? Tal med jeres rejserådgiver, så sammensætter vi den helt rigtige ferie i Grækenland for jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.