• Restaurant Alati på Vedema på Satorini i Grækenland
 • 2 bedroom villa på Acron Villas på Santorini i Grækenland
 • Nyd byens pladser i Magalochori på Santorini

Byliv og poolvilla på Santorini og Paros

Nyd autentisk og luksuriøs rejse til Grækenland, 10 dage fra 15.500 kr.

Glæd jer til

Vedema, a Luxury Collection Resort 5* på Santorini

Autentisk stemning i landsbyen Megalohori

Stor poolvilla på Acron Villas 5* på Paros

Mange udflugtsmuligheder på Santorini og Paros

Græsk sol, god mad, smuk natur og dejlige strande

Læs mere

Nyd en unik rejse til Grækenland, hvor I er tæt på de lokale i en landsby på Santorini med smalle gader, smukke pladser og masser af stemning. Og fortsæt så til den mindre græske ø Paros og en poolvilla kun til jer. Og måske I også kan fristes til egen kok i villaen?

Denne rejse til Grækenland er til jer, der ikke vil rejse som alle andre, men som lægger vægt på ægte oplevelser og største komfort.

Autentisk stemning i landsbyen Megalochori

De fleste, der rejser til Santorini i Kykladerne, sætter direkte kurs mod et strandhotel eller byen Oia. Om dagen tager de på udflugt til de skønne byer – for at tage hjem, før det bliver aften, selv om de godt kan se, at nu begynder stemningen først for alvor.

På denne ferie bor I midt i den skønne landsby Megalohori i en gammel vingård, der i dag er et luksuriøst hotel med smukt poolområde. I er oppe på plateauet, hvor I kan nyde stemningen dag og aften, og vil I til stranden, er der gratis transport til et søsterhotel med beach club kort derfra.

Poolvilla på Paros

Anden del af jeres øhop i Grækenland bryder også lidt med det vante. I stedet for et hotel, har I nemlig jeres eget feriehus på dejlige Paros; en lækker villa med have og pool. Poolmand og rengøringshjælp kommer automatisk. Sig, hvis I også ønsker en privat kok.

Skræddersyet rejse til Grækenland

Jeres rejse til Grækenland kan skræddersys efter jeres ønsker. I kan tage videre til flere øer eller kombinere med Athen, der er en af de mest spændende byer i Europa. Tal med jeres rejserådgiver og få alt, som I ønsker det.

Rejser I med børn? Hør om priser

Denne rejse kan sagtens lade sig gøre med børn. På Paros har I en villa med to soveværelser, og rejser I mange sammen, kan I få en villa med op til fem soveværelser. På Santorini vil vi anbefale en opgradering af værelset til en Athenian Suite på 75 m2 med to soveværelser. Hør om priser. 

Program

Dag 1
I rejser til Grækenland

Restaurant Alati på Vedema på Satorini i GrækenlandI flyver til Santorini, hvor I bliver budt velkommen og kørt til jeres hotel. Det er en smuk tur hen over øen, som tager cirka 20 minutter med fine udsigter på vejen.

Vedema, a Luxury Collection Resort 5*, Santorini

I skal bo fire nætter på Vedema, a Luxury Collection Resort, i landsbyen Megalochori, der ligger oppe på plateauet med autentisk græsk stemning i de smalle gader.

Dorian Suite på Vedema på Satorini i GrækenlandVedema, a Luxury Collection Resort er indrettet i en gammel vingård. I kan ligge ved poolområdet og nyde den græske sol, og lige uden for haven er byens charme med kirker og pladser, som det er i enhver drøm om det ægte Grækenland. I skal bo i en Dorian Suite på 50 m2 med separat eller stor sammenhængende opholdsstue.

Dag 2-4
Afslapning og oplevelser på Santorini

Trappegade i Pyrgos på Santorini i GrækenlandDe næste dage går med at nyde at være på ferie i Grækenland, udforske Santorini og ikke mindst nyde stemningen i Megalochori. 

Området har en del vingårde at besøge, hvis I gerne vil vide mere om græsk vin, og I kan vandre en kort tur ned ad bjerget til Agios Nikolaos-kirken, der er hugget ind i klippen – mest for bare at nyde turen og udsigten. Der er jo masser af kirker i byen.

Udsigt over den vulkanske græske ø Santorini Sorte strande og hvide byer

Tag endelig også længere væk for eksempel til smukke Pyrgos midt på øen og den hvide by Oia i nord, der ligger på kanten af det gamle vulkankrater og er berømt for sine enestående solnedgange. Også hovedbyen Fira ligger på kraterkanten med formidable udsigter, butikker og caféer. Gåturen fra Oia til Fira er vidt berømmet.

Men både Oia og Fira er mere turistede end jeres egen landsby Megalochori, så det er altid skønt at vende hjem. 

Dag 5
Øhop fra Santorini til Paros

Taverna på havnen i Nouasa på Paros i Grækenland Med mindre at I har bedt om flere dage på dejlige Santorini, så går jeres ferie i Grækenland nu mod en ny ø, Paros, der er en del mindre end Santorini.

I bliver kørt til havnen og færgen, der tager jer på lidt over to timers cruise i Det Græske Øhav med få minutters stop på vejen ved øen Ios, før I bliver budt velkommen i den største by på Paros, Parikia. Herfra bliver I kørt hen over Paros' kupoerede landbrugsland til jeres villa kun 20 minutter væk.  

2 bedroom villa på Acron Villas på Santorini i GrækenlandAcron Villas 4*, Paros

De næste fem dage har I jeres egen villa med pool og have på Acron Villas. Hver dag kommer rengøring og poolmand forbi, og vil I også gerne have en kok til at lave mad, så kan vi nemt arrangere det.

Dag 6-9
Afslapning og oplevelser på Paros

Ferie i Grækenland - nyd autentisk stemning i bjergbyen Lefkes på ParosDe næste dage er til at lave så lidt - eller så meget - I har lyst til. Meget af tiden vil I nok nyde at have en stor villa og pool helt for jer selv.

Lefkes, Naousa og strande på paros

I kan hurtigt komme rundt på øen, og landsbyen Lefkes på toppen af øen er virkelig et besøg værd. I har dog i virkeligheden alt, hvad I skal bruge i nærområdet. Her er nogle af øens bedste strande, og Naousas havnestemning, restauranter, butikker og caféer er kun en ganske kort køretur eller god gåtur væk.

Dag 10
Hjem fra rejse til Grækenland

2 bedroom villa på Acron Villas på Santorini i GrækenlandDet er blevet tid at sige farvel til pool, villa og udsigten fra terrassen på Paros for at vende hjemad fra en unik ferie i Grækenland. I bliver hentet ved villaen og kørt til lufthavnen, hvorfra det går mod nord. Sig til, hvis I ønsker at opleve skønne Athen også, inden I tager helt hjem. 

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

VOKSENPRIS

Byliv og poolvilla på Santorini og Paros
RejseperiodeDobbelt
29.06.21 - 22.07.2121.000-24.000
23.07.21 - 05.09.2123.000-25.000
06.09.21 - 19.09.2119.000-22.000
20.09.21 - 30.09.2117.000-19.000
01.10.21 - 17.10.2115.000-17.000
14.05.22 - 28.05.2215.000-17.000
29.05.22 - 17.06.2217.000-19.000
09.07.22 - 05.09.2223.000-26.000
06.09.22 - 19.09.2219.000-22.000
20.09.22 - 30.09.2217.000-19.000
01.10.22 - 17.10.2215.000-17.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Maria Andkær Øien

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Santorini ( flyskift )
 • Lufthavnsskatter
 • Privat transport lufthavne-hoteller t/r
 • 4 nætter på Vedema, a Luxury Collection Resort 5*, Dorian Suite, inkl. morgenmad
 • Færge fra Santorini til Paros
 • 5 nætter på Acron Villas 4*, 2 bedroom villa
 • Fly Paros-København (flyskift)

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikringer, vi anbefaler Gouda
 • "City tax" på 4 euro pr. person pr. nat. Betales til hotellet ved afrejse
 • Acron : Mulighed for at leje kok ( min 3 timer per gang ) pris ca. 50 EUR per time
 • Acron : Morgenmad koster ca. 25 EUR per person og bestilles som room service ved ankomst