XL Greece Santorini Island Oia City Sunset

Byliv og poolvilla på Santorini og Paros

Byliv og poolvilla på Santorini og Paros

10 dage fra 18.000 kr.

Kontakt Knut

Tlf. 33 320 320

Nyd en autentisk og luksuriøs rejse til Grækenland

Nyd en unik rejse til Grækenland, der begynder med egen poolvilla på den mindre græske ø Paros, inden turen går videre til en landsbyen Megalochori på Santorini med smalle gader, smukke pladser og masser af stemning.

Denne rejse til Grækenland er til jer, der ikke vil rejse som alle andre, men som lægger vægt på ægte oplevelser og største komfort.

Glæd jer til

 • Stor poolvilla på Acron Villas 5* på Paros
 • Autentisk stemning i landsbyen Megalohori
 • Vedema, a Luxury Collection Resort 5* på Santorini
 • Mange udflugtsmuligheder på Santorini og Paros
 • Græsk sol, god mad, smuk natur og dejlige strande

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Paros 5 nætter på Paros 5 Højdepunkter Bjerglandsbyen Lefkes og havnestemning i Naousa. Bjerglandsbyen Lefkes og havnestemning i Naousa.
Santorini 4 nætter på Santorini 4 Højdepunkter Vingårde og solnedgang i den hvide be Oia. Vingårde og solnedgang i den hvide be Oia.
Xl Greece Paros Naousa Fishing Village Taverna Boats

Poolvilla på Paros - med privat kok?

Første del af jeres øhop i Grækenland bryder allerede med det vante. I stedet for et hotel, har I nemlig jeres eget feriehus på dejlige Paros; en lækker villa med have og pool. Poolmand og rengøringshjælp kommer automatisk. Sig, hvis I også ønsker en privat kok.

Autentisk stemning i landsbyen Megalochori

De fleste, der rejser til Santorini i Kykladerne, sætter direkte kurs mod et strandhotel eller byen Oia. Om dagen tager de på udflugt til de skønne byer – for at tage hjem, før det bliver aften, selv om de godt kan se, at nu begynder stemningen først for alvor.

På denne ferie bor I midt i den skønne landsby Megalohori i en gammel vingård, der i dag er et luksuriøst hotel med smukt poolområde. I er oppe på plateauet, hvor I kan nyde stemningen dag og aften, og vil I til stranden, er der gratis transport til et søsterhotel med beach club kort derfra.

Xl Greece Santorini Oia Village Houses Sea Windmills
Xl Greece Santorini Ceramics And Shawl Shop Souvenirs
Xl Greece Santorini Woman Drinking Ice Coffee Sea View Cruiseship
Det skal I opleve

Dagsprogram

Xl Greece Santorini Vedema Main Pool

I flyver til Paros, hvor I bliver budt velkommen og kørt til jeres private villa, hvor I skal bo de næste 5 nætter.

Acron Villas 4*, Paros

De næste fem dage har I jeres egen villa med pool og have på Acron Villas. Hver dag kommer rengøring og poolmand forbi, og vil I også gerne have en kok til at lave mad, så kan vi nemt arrangere det.

 

Xl Greece Paros Naousa Fishing Village Taverna Boats

De næste dage er til at lave så lidt - eller så meget - I har lyst til. Meget af tiden vil I nok nyde at have en stor villa og pool helt for jer selv.

Lefkes, Naousa og strande på Paros

I kan hurtigt komme rundt på øen, og landsbyen Lefkes på toppen af øen er virkelig et besøg værd. I har dog i virkeligheden alt, hvad I skal bruge i nærområdet. Her er nogle af øens bedste strande, og Naousas havnestemning, restauranter, butikker og caféer er kun en ganske kort køretur eller god gåtur væk.

Xl Greece Paros Parikia Street Church Cafe

Med mindre at I har bedt om flere dage på dejlige Paros, så går jeres ferie i Grækenland nu mod en ny ø, Santorini, der er en del større end Paros.

I bliver kørt til havnen og færgen, der tager jer på lidt over to timers cruise i Det Græske Øhav med få minutters stop på vejen ved øen Ios, før I bliver budt velkommen i havnen på Santorini og kørt til jeres hotel.

Vedema, A Luxury Collection Resort 5*, Santorini

I skal bo fire nætter på Vedema, a Luxury Collection Resort, i landsbyen Megalochori, der ligger oppe på plateauet med autentisk græsk stemning i de smalle gader.

Vedema, a Luxury Collection Resort er indrettet i en gammel vingård. I kan ligge ved poolområdet og nyde den græske sol, og lige uden for haven er byens charme med kirker og pladser, som det er i enhver drøm om det ægte Grækenland. I skal bo i en Dorian Suite på 50 m2 med separat eller stor sammenhængende opholdsstue.

Xl Greece Serifos Livadi Harbour

De næste dage går med at nyde at være på ferie i Grækenland, udforske Santorini og ikke mindst nyde stemningen i Megalochori. 

Området har en del vingårde at besøge, hvis I gerne vil vide mere om græsk vin, og I kan vandre en kort tur ned ad bjerget til Agios Nikolaos-kirken, der er hugget ind i klippen – mest for bare at nyde turen og udsigten. Der er jo masser af kirker i byen.

Sorte strande og hvide byer

Tag endelig også længere væk for eksempel til smukke Pyrgos midt på øen og den hvide by Oia i nord, der ligger på kanten af det gamle vulkankrater og er berømt for sine enestående solnedgange. Også hovedbyen Fira ligger på kraterkanten med formidable udsigter, butikker og caféer. Gåturen fra Oia til Fira er vidt berømmet.

Men både Oia og Fira er mere turistede end jeres egen landsby Megalochori, så det er altid skønt at vende hjem. 

Xl Greece Santorini Oia Sunset
Xl Greece Santorini Sunbeds On House Roof Seaview Sunrise
Xl Greece Santorini Pyrgos

Xl Greece Paos Acron Villas 2Bdr Terrace View

Det er blevet tid at sige farvel til magiske Santorini for at vende hjemad fra en unik ferie i Grækenland. I bliver hentet ved villaen og kørt til lufthavnen, hvorfra det går mod nord. Sig til, hvis I ønsker at opleve skønne Athen også, inden I tager helt hjem. 

Vi har håndplukket hoteller med hjertet

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Paros ( flyskift )
 • Lufthavnsskatter
 • Privat transport lufthavne-hoteller t/r
 • 5 nætter på Acron Villas 4*, 2 bedroom villa
 • Færge fra Paros-Santorini 
 • 4 nætter på Vedema, a Luxury Collection Resort 5*, Dorian Suite, inkl. morgenmad
 • Fly Santorini-København (flyskift)
Pris per person ved 2 voksne
Byliv og poolvilla på Santorini og Paros
RejseperiodeDobbelt
14.05.24 ‑ 31.05.2417.000‑19.000
01.06.24 ‑ 17.06.2421.000‑23.000
18.06.24 ‑ 22.08.2425.000‑29.000
23.08.24 ‑ 19.09.2422.000‑25.000
20.09.24 ‑ 17.10.2418.000‑21.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikringer, vi anbefaler Gouda
 • "Climate Resilience Tax" på 10 euro pr. værelse pr. nat. Betales til hotellet ved afrejse
 • Acron : Mulighed for at leje kok ( min 3 timer per gang ) pris ca. 50 EUR per time
 • Acron : Morgenmad koster ca. 25 EUR per person og bestilles som room service ved ankomst
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Grækenland

Jeres rejse til Grækenland kan skræddersys efter jeres ønsker. I kan tage videre til flere øer eller kombinere med Athen, der er en af de mest spændende byer i Europa. Tal med jeres rejserådgiver og få alt, som I ønsker det.

Rejser I med børn? Hør om priser

Denne rejse kan sagtens lade sig gøre med børn. På Paros har I en villa med to soveværelser, og rejser I mange sammen, kan I få en villa med op til fem soveværelser. På Santorini vil vi anbefale en opgradering af værelset til en Athenian Suite på 75 m2 med to soveværelser. Hør om priser. 

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.