Xl Greenland Camp Kiattua Camp Evening Photo Stanislas Fautre
Nuup Kangerlua, Grønland

Camp Kiattua

Uforglemmelig glamping i Grønland

Dybt inde i Vestgrønlands største fjordsystem, det som engang hed Godthåbsfjorden, venter der jer en verden af grænseløs skønhed og en af de mest enestående camps vi kender noget sted i verden - Camp Kiattua.

Nordisk luksus i pagt med naturens elementer

Man kan komme til Camp Kiattua på to måder. 2 timer med båd – med mulighed for at fiske på turen - eller 20 magiske minutter med helikopter fra hovedstaden Nuuk. 

Heroppe, dybt inde i Nuup Kangerlua-fjordsystemet ved en lille beskyttet bugt, putter campen sig mellem dybblå fjorde og høje fjeldkæder, der fortsætter uforstyrret op til indlandsisen.  

Camp Kiattua er på alle måder et enestående sted. Det er også et nybrud for rejser til Grønland. Det er ægte og gennemført glamping midt i Grønlands vidder - en håndfuld luksuriøse tipier, der er smagfuldt indrettet med enkle nordiske møbler, rensdyrpels, fåreskind og brændeovne. Borde og stole under himlen. Et åbent ildsted, en sauna, et vildmarksbad og et spisetelt med åbent køkken. Helt enkelt. Og helt perfekt.     

Xl Greenland Camp Kiattua Selfie On Iceberg Photo Raven Eye Photography
Xl Greenland Camp Kiattua RIB Boat Tour Photo Stanislas Fautre
Small Greenland Camp Kiattua Hiking Coffee Stop Photo Ravens Eye Photography
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Grønlands gastronomi og kreative gæstekokke

Kogt havkat, dampet hellefisk, fjeldørred, lammefrikasse og rensdyrkølle serveret med svampe, som I måske selv har været med til at plukke ved de 800-år gamle vikingeruiner tæt på campen. Det er blot eksempler på lokale, kulinariske overraskelser, der venter jer hver eneste dag på Camp Kiattua 4*.

Det hele er tilberedt af nogle af Grønlands - og Danmarks - bedste kokke, der skiftevis gæster campen for at lade sig inspirere af de storslåede omgivelser og prøve kræfter med områdets unikke, lokale råvarer.

Luksuriøse tipier med brændeovn, varmt vand og store senge

Camp Kiattuas fem lyse og rummelige tipier har alle en blød dobbeltseng, et lille bord med stole samt et tilknyttet telt lige ved siden af med eget badeværelse og bruser - med varmt vand!

Det hele emmer af naturlig, nordisk enkelhed - indhyllet i bløde grønlandske skind og varmen fra en knitrende brændeovn. Den helt perfekte balance mellem høj komfort og vildmarkseventyr.

I kan vælge mellem 4, 5 og 7 dages ophold på Camp Kiattua 4* med alt inkluderet – herunder alle måltider, drikkevarer, transport og skræddersyede udflugter. Hør mere med jeres rejserådgiver.

Privat værtskab, eksklusive udflugter og action-eventyr

Allerede på bådturen op til Camp Kiattua kan I spejde efter pukkelhvaler og fiske efter torsk i fjordene. Ved ankomst til campen er det muligt at tage en kort vandretur op til et nærliggende vandfald – bare for at lande, indsnuse de nye omgivelser og melde jeres ankomst på Grønland.

Herefter kan I vælge en til to aktiviteter om dagen – fra havkajak over fjorden og vandreture til bjerge og ruiner, til arktiske svømmeture med våddragt, fantastiske fisketure og ”kaffemik” med de lokale i bygden Kapisillit, som ligger en smuk bådtur fra campen.

Alle udflugter er med jeres privat guide og under jeres ophold på Camp Kiattua, har I jeres egen vært – en rigtig vært, helt i øjenhøjde - som sørger for at tilrettelægge dagen efter jeres ønsker og samtidig kan dele deres viden og passion for landet med jer. Jeres guide er med jer på hele rejsen til Grønland – også videre til Ilulisat samt på flyvningen fra Nuuk til Ilulisat.  

Ultimativ glamping og gastronomi på Grønland

Læn jer tilbage i et varmt vildmarksbad og lad tankerne vandre, mens isbjergene i fjorden driver forbi jer som skyer. Det har været en lang og magisk sommerdag, der nærmest har opløst enhver fornemmelse af tid og rum. I har udforsket bortgemte vandfald, glemte vikingeruiner og vandret i verdens ældste bjerge.

Nu er der kun følelsen af fred tilbage. Og ømme muskler. Jeres private kok er i færd med at tilberede den fisk, I måske selv var med til at fange i fjorden tidligere i dag. I morgen venter nye eventyr – I bestemmer selv hvilke - men først kan I glæde jer til at lade batterierne op i jeres luksuriøse tipi med en stor, blød seng og knitrende brændeovn.

Det her er essensen af Grønland. Et eventyrland af is, urkræfter og rå skønhed. Og intet sted oplever I magien så rent og fuldkomment som på Camp Kiattua. 

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Greenland Camp Kiattua Camp Evening Photo Stanislas Fautre
Grønland, Europa

Glæd jer til

Dyreliv, natur og sublime udsigter

Egne hytter med udsigt til gletsjere, glamping på Grønlands mest eksklusive camp og gode hoteller

Gourmet på ”verdens mest afsidesliggende gourmetrestaurant” på Camp Kiattua

Utallige inkluderede naturoplevelser til vands eller til vands

Privat vært og unikke ekspeditioner med egen guide hver dag

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Grønland

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Grønland. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Grønland ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.