Xl Greenland Camp Kiattua Camp Evening Photo Stanislas Fautre

Det ultimative natureventyr i Grønland

Det ultimative natureventyr i Grønland

7 dage fra 75.000 kr.

Kontakt Lars

Tlf. 33 320 320

Uforglemmelig glamping, eksklusive oplevelser, privat guide og alt inkluderet

En rejse til Grønland er en rejse til et gigantisk, uberørt og nærmest endeløst land af grænseløs storhed og sublim skønhed. Sårbar og kraftfuld på en og samme tid. Et land, der bedst kan opleves med tid til fordybelse og det frie eventyr. Sådan en rejse har vi lavet til jer. 

På denne rejse venter der jer et væld af vidunderlige og helt enestående oplevelser, der bringer jer helt tæt på Grønlands storslåede natur – ligesom I også får et fascinerende indblik i landets inuitkultur, historie og grønlændernes hverdagsliv. Fra byerne til de mest fjerne bygder. 

Glæd jer til

 • Dyreliv, natur og sublime udsigter
 • Egne hytter med udsigt til gletsjere, glamping på Grønlands mest eksklusive camp og gode hoteller
 • Gourmet på ”verdens mest afsidesliggende gourmetrestaurant” på Camp Kiattua
 • Utallige inkluderede naturoplevelser til vands eller til vands
 • Privat vært og unikke ekspeditioner med egen guide hver dag
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Personlig vært og privat guide hele vejen

På Camp Kiattua bliver I modtaget af jeres personlige vært, som i øjenhøjde sørger for jeres velbefindende og deler sin passion for Grønland med jer. Og så har I naturligvis også en kyndig, privat guide med på hele rejsen, så I får mest ud af jeres fantastiske dage på Grønland.

Privat kok og grønlandsk gastronomi

Fra jeres private kok på Camp Kiattua, som tilbereder udsøgte måltider med afsæt i lokale råvarer som fjeldørred, muslinger og moskusokse, til en enestående middag på Restaurant Egede med udsigt over Diskobugten – denne rejse er en kulinarisk rejse af de helt sjældne. 

Glæd jer til at smage på Grønland i selskab med nogle af landets førende og mest kreative kokke samt anerkendte gæstekokke fra udlandet, herunder Danmark. 

Et kompromisløst eventyr på egne præmisser

Vores rejse til Grønland er en rejse for livet. En rejse med de største og mest eksklusive oplevelser på Grønland, og med frihed og tid til at fordybe sig i det enorme lands overvældende skønhed – på jeres helt egne præmisser. 

Det er en rejse, der begynder med eksklusiv glamping i Nuup Kangerlua tæt på Nuuk og bringer jer videre nordpå til Vestgrønlands fortryllende kystlandskaber omkring Diskobugten med bl.a. Eqi-gletsjeren og verdensarvsområdet Ilulissat Isfjord. 

Sagt på en anden måde kan drømme nogle gange godt blive til virkelighed – og det her er vores ultimative drømmerejse til Grønland. Vores bud på en magisk og uforlignelig uge, der vil leve videre længe efter, at I er kommet hjem igen. 

Xl Greenland Camp Kiattua Iceberg At The Beach Photo Stanislas Fautre
Xl Greenland Camp Kiattua Dining Tent Photo Stanislas Fautre
Mini Greenland Ilimanaq Restaurant Egede Appetizers
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alle forplejninger og udflugter er inkluderet i denne rejse, men I har mulighed for at tilkøbe andre oplevelser som f.eks. en helikoptertur over Indlandsisen. Hør mere med jeres rejserådgiver og husk, at vi altid skræddersyer jeres rejse, så den opfylder netop jeres drømme og ønsker. 

I ankommer til Ilulissat via Kangerlussuaq. En transfer møder jer i lufthavnen og bringer jer til Hotel Arctic Ilulissat, hvor I skal bo 1 nat.

XL Greenland Illulisat Hotel Arctic Seen From Air

XL Greenland Glacier Lodge Eqi Aerial

Efter udtjekning sejler i til Eqi Lodge, der ligger ved kanten af den kælvende Eqi-gletsjer. I bor i pæne træhytter med udsigt over havet, marinlivet og horisonten og kan hele tiden nyde synet af den majestætiske gletsjer i isfjorden. 

Helpension er inkluderet med god, lokal mad med unikke grønlandske råvarer. 

Nyd dagen med den sublime udsigt, eller en kortere eller længere vandretur mod gletsjeren. 

XL Greenland Glacier Lodge Eqi Morain Aerial

I dag siger I farvel til Eqi Lodge og tager båden tilbage til Ilulissat og check-in på Hotel Arctic for endnu en nat.

XL Greenland Illulisat Hotel Arctic Aerial

I flyver fra Ilulissat til Nuuk via Kanagerlussuaq. I Nuuk bliver I hentet i lufthavnen af jeres private guide fra Camp Kiattua - jeres personlige guide på dette eventyr på Grønland. I begynder med en kort byrundtur i Grønlands største by, mens I hører lidt om byen og dagens program. 

Køreturen ender ved havnen i Nuuk, hvor jeres speedbåd venter. Her får I udleveret det nødvendige udstyr til sejlturen og jeres baggage bliver pakket ind i vandtætte tasker. Nu er det blevet tid til at stævne ud i Nuup Kangerlua fortryllende fjordsystem – der er 80 km til Camp Kiattua og eventyret kan begynde. 

Xl Greenland Camp Kiattua Boat Tour Icefiord Photo Camp Kiattua

Med speedbåd til Camp Kiattua   

Nuup Kangerlua er også kendt som Godthåbsfjorden og tæller 160 km i længden. Fjorden får ferskvand fra Indlandsisen gennem to gletsjere og er kendt for sine betagende bjerglandskaber og rige dyreliv - hold øje bl.a. øje med pukkelhvaler, mens I suser gennem fjorden og mærker Grønlands sprøde, friske vind på kinderne for første gang. 

Xl Greenland Camp Kiattua View Of Camp Photo Stanislas Fautre

Ankomst til Camp Kiattua 

Efter et par timers sejlads dybt inde i fjordsystemet begynder roen for alvor at sænke sig. Her er kun det dybblå vand og de uberørte kystlandskaber og højfjelde, der strækker sig uendeligt og hele vejen op til Indlandsisen. 

Langsomt søger speedbåden ind mod kysten. I spejder efter tegn på liv og campen, I må snart være der nu, men der er intet andet at se - andet end øde stenstrande og bjergskråninger. Og pludselig får I øje på en skygge mod de gulbrune, golde bjerge langs fjorden. Det ligner en tipi. I er fremme ved Camp Kiattua – en af de mest enestående camps, vi kender noget sted i verden. Og her skal I bo i tre nætter og forkæles med alle måltider, drikkevarer og de fleste udflugter inkluderet. 

Xl Greenland Camp Kiattua Sleeping Tent Photo Stanislas Fautre
Small Greenland Camp Kiattua Dining Tent
Small Greenland Camp Kiattua Hot Tub Photo Camp Kiattua

Vandretur til vandfald og grønlandsk gourmet 

Jeres personlige vært tager imod jer og når I har fundet jer til rette i jeres telt, set jer omkring - og måske hvilet jer lidt - kan I slutte dagen med en kort vandretur op til et smukt vandfald tæt på Camp Kiattua. Det er en perfekt introduktion til Grønlands natur og området omkring campen – og så kan I glæde jer til en fabelagtig udsigt over Kiattua-bugten. 

I nærheden af campen, kan I også glæde jer til at udforske nogle 800 år gamle ruiner med en fascinerende historie, men det kan også blive en anden dag, hvis I har lyst til at hvile jer og lade sindet lande i dette magiske land. 

I kan f.eks. nyde en drink i det varme vildmarksbad, mens isflagerne flyder forbi foran jer ude i fjorden - alt imens jeres kok tilbereder aftenens gourmetmiddag. Velkommen til Camp Kiattua.     

Fang en fjeldørred med de bare næver. Svøm mellem isbjerge i en tørdragt. Tag en kajak, eller find vej op til vandfald og skjulte ruiner i nogle af verdens ældste bjerge. Der venter jer et væld af oplevelser på Camp Kiattua, som I kan sammensætte efter jeres ønsker.

Xl Greenland Camp Kiattua Easy Hike Photo Stanislas Fautre

Det er blevet tid til at sige farvel til Camp Kiattua og flyve retur til Grønlands hovedstad Nuuk. Her tilbringer I jeres sidste nat på Grønland på Hotel Hans Egede, der ligger i centrum.

Xl Greenland Nuuk Sunset

I flyver via Kangerlussuaq og hjem til København. 

Xl Greenland Camp Kiattua Selfie On Iceberg Photo Raven Eye Photography
Håndplukket med hjertet

Det skal I opleve på jeres rejse

På Camp Kiattua kan I vælge en til to unikke udflugter om dagen – det hele er inkluderet i opholdet – eller sammensætte jeres egne dage sammen med jeres vært og private guide, mens I ved Diskobugten kan glæder jer til en uforglemmelig sejltur til Eqi-gletsjeren og en vandretur til historiske Sermermiut.

Håndplukket hoteller

Her skal I bo på jeres rejse

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Inkluderet

 • Fly København-Ilulissat/Nuuk via Kangerlussuaq t/r, Economy Class
 • Lufhavnsskatter
 • Alle transfers
 • 1 nat på Hotel Arctic i Aurora Cabin med halvpension 
 • 2 nætter på Eqi Lodge i Comfort Deluxe hytte med helpension 
 • 1 nat på Hotel Arctic i Superior Room med morgenmad 
 • 3 nætter i Camp Kiattua Deluxe telt med all inclusive 
 • Oplevelser: Oplevelser på Camp Kiattua 
 • 1 nat på Hotel Hans Egede Nuuk i Polar Room med morgenmad  
Pris per person ved 2 voksne
Det ultimative natureventyr på Grønland
RejseperiodeDobbelt
03.07.24 ‑ 30.09.2474.000‑76.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Grønland

Vores rejserådgivere har rejst rigtig meget i Grønland. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.