XL Hawaii Maui Hana Maui Resort Swimmingpool Final
Maui, Hawaii

Hana Maui Resort

Romantisk og atmosfærefuld perle i hjertet af uberørte Hana

Hana Maui Resort er en perle i Hana på det østlige Maui. Glæd jer til bare at nyde naturen, maden, de gode strande og ikke mindst hinanden i Hana, der er Hawaii, som det engang var. Frodigt, fredeligt og gudesmukt.

Et af Hawaiis mest romantiske hoteller

Det er svært ikke at blive forelsket igen efter et par dage på Hana Maui Resort. For den fred og skønhed, der hviler over stedet har noget magisk og yderst romantisk over sig.

Det er en rejse tilbage til det, det hele handler om. Det enkle og fredelige liv, hvor skønhed og tid til hinanden er vigtigere end et hav af faciliteter. Her er fx hverken tv eller aircon på værelserne. Stilen er underspillet elegance, der smelter perfekt sammen med de grønne omgiveler.

Og så er her plads – masser af plads. Lig i en hængekøje under palmerne eller hæng på poolkanten og nyd udsigten og lyden fra bølgerne, der slår ind mod klipperne.

Familier er velkomne

Selv om Hana Maui Resort efter vores mening er et af Hawaii-øernes mest romantiske hoteller, så er familier mere end velkomne. Man skal selvfølgelig bare acceptere præmissen, der handler mere om fællesskab, samvær og natur end om faciliteter og underholdning. Den ene pool og enkelte værelseskategorier er forbeholdt voksne.

Hana - det uspolerede og ægte Hawaii

Hana ligger for enden af en af verdens smukkeste køreture ”the Road to Hana”. Her kører der dagligt rigtig mange mennesker, men stort set alle vender om før Hana og kører retur til civilisationen og det polerede turistliv.

Det er egentlig synd, men et held for jer, der vælger at bo på Hana Maui Resort. For området er på mange måder et ægte stykke Hawaii. En diametral modsætning til det polerede og hurtige liv på vestkysten. Man føler det lidt som en tidslomme, hvor freden, magien og den oprindelige natur er intakt. Her er langsom et plusord og fart omvendt ikke en del af ordforrådet.

XL Hawaii Maui Hana Maui Resort Beach
XL Hawaii Maui Hana Maui Resort Arial View
Small Hawaii Maui Hana Maui Resort Spa Shower
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Værelser, pool og mad

Her er tre værelsestyper; Garden jr. Suite, Ocean Bungalow og Family Suite. Alle er store og enkelt, men lækkert indrettede. Ocean Bungalow er den mest romantiske med den fantastiske havudsigt fra balkonen. Family suiterne kan huse større familier på op til 6-8 personer.

Her er ikke hverken tv, radio eller aircondition til at forstyrre roen. Værelserne køles ned af en vifte i loftet og af naturens brise.

Hana Maui Resort har to poolområder, hvoraf det ene er forbeholdt voksne (fra 16 år og op) og det andet åben for alle.

The Preserve Kitchen and Bar

Måltider indtager I på The Preserve Kitchen and Bar, en charmerende og afslappet open-air restaurant. Nyd den jordnære atmosfære, den personlige service og udsigten over Hana Bay. Maden er, ligesom hotellet, sofistikeret enkelthed. Ingredienserne er primært årstidens friske, lokale råvarer, der bliver udsat for et kreativt touch og fusioneret med enkelte låneelementer fra fx asiatiske urter til New Zealands laks.

Masser af aktiviteter

Den personlige service og den smukke natur bliver på Hana Maui Resort supplereret med et væld af aktivitetsmuligheder – flere gratis for hotellets gæster.

Lær den traditionelle, lokale fisketeknik, snorkel ved smukke koralrev, dyrk yoga i det fri, nyd en forkælende massage i spaen, lær at spille ukulele, cruise langs kysten på cykel, sejl i kano eller deltag i en af de mange andre daglige aktiviteter. I kan også bare nøjes med at hænge på poolkanten og nyde den spektakulære havsigt, atmosfæren og hinanden. Det er i sig selv ganske vidunderligt.

Hamoa Beach

Lige foran Hana Maui Resort er der klippekyst. Men en kort køretur med hotellets shuttle bringer jer til smukke Hamoa Beach, hvor Hana Maui Resort har en lille beach club. Hamoa Beach er en af de smukkeste og ikke mindst fredeligste strande på Hawaii.

Husk at medbringe snorkeludstyr fra hotellet, for undervandslivet er ganske unikt her. Det samme gælder nabostrandende Kapueokahi Beach og Hana Bay

XL Hawaii Maui Hana Maui Resort Cottage411
XL Hawaii Maui Hana Maui Resort Restaurant
XL Hawaii Maui Hana Maui Resort Hot Tub
Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Hawaii Hula Girls Dance On Beach
Maui, Hawaii, Nordamerika

Historiske Hawaii

16 dage fra

60.000 kr.

Glæd jer til

Nøje udvalgte hoteller med stemning og stil

Dinnercruise i solnedgangen på Na Pali-kysten

Den store udflugt til Pearl Harbor og Arizona Memorial

En af verdens smukkeste køreture - The Road to Hana

Storslået natur med kløfter, vandfald, strande og regnskov

XL Hawaii Maui Hana Maui Resort Cottages Coastline
San Francisco, Californien, USA, Nordamerika

Romantisk øhop på Hawaii

16 dage fra

76.000 kr.

Glæd jer til

Dejlige San Francisco med sejltur i bugten på lækker katamaran

Åben bil på Kauai og Maui

Solnedgangscruise ved Na Pali-kysten på Kauai

Vandre- og cykeltur på Oahu

Romantiske hoteller med bedste beliggenhed og havudsigt fra værelset

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Hawaii

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Hawaii. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.