Xl Hawaii Hula Girls Dance On Beach

Historiske Hawaii

Historiske Hawaii

16 dage fra 58.500 kr.

Kontakt David

Tlf. 33 320 320

Kultur, historie og storslået natur, kør selv-ferie med flere udflugter

Oplev en rejse til Hawaii, hvor vidunderlig natur krydres med spændende kultur og historie. I bor på en af Hawaiss smukkeste adresser på Hana Maui Resort, inden I drager videre til rendyrket forkælelse og adults only afslapning i skønne Wailea - undervejs skal I både på romantisk dinner cruise og en stor guidet udflugt til Pearl Harbor.

Glæd jer til

 • Nøje udvalgte hoteller med stemning og stil
 • Dinnercruise i solnedgangen på Na Pali-kysten
 • Den store udflugt til Pearl Harbor og Arizona Memorial
 • En af verdens smukkeste køreture - The Road to Hana
 • Storslået natur med kløfter, vandfald, strande og regnskov

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Oahu 4 nætter på Oahu 4 Højdepunkter Fortid og nutid i Honolulu med bevægende udflugt til Pearl Harbour. Fortid og nutid i Honolulu med bevægende udflugt til Pearl Harbour.
Kauai 4 nætter på Kauai 4 Højdepunkter Waimea Canyon og sejltur langs Na Pali-kysten med middag og solnedgang. Waimea Canyon og sejltur langs Na Pali-kysten med middag og solnedgang.
Maui 5 nætter på Maui 5 Højdepunkter To magiske hoteller og The Road to Hana - en af verdens smukkeste køreture To magiske hoteller og The Road to Hana - en af verdens smukkeste køreture
Xl Hawaii Kauai Trekking Kalalau Trail Path Na Pali Coast
Xl Usa Hawaii Kauai Moreton Bay Fig Tree
XL Hawaii Maui Hana Maui Resort Cottages Coastline
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Et natureventyr fyldt med historie

En rejse til Hawaii er en rejse til den mest utrolige natur med dybe kløfter, kæmpe vandflad, tæt regnskov, skønne strande og mægtige vulkaner. På denne historiske kør selv-ferie til Hawaii krydrer vi natureventyret med spændende historie og nøje udvalgte hoteller, der byder på magisk stemning og den helt rette mængde forkælelse - i de smukkeste omgivelser.  

Oahu med Honolulu og udflugt til Pearl Harbor

Jeres rejse til Hawaii starter på Oahu med Honolulu og Waikiki Beach. Selv om I er i en stor by, vil I nyde den typiske hang loose stemning. I bor på et hotel få skridt fra den rolige ende af Waikiki Beach. Nyd den dejlige strand og shopping, men besøg også Bishop Museum, State Capital og kong Kalakauas Iolani Palace.

Eventyrlige hoteller på gudesmukke Maui

På Maui fortsætter naturoplevelserne med vandfald, rå klipper og frit valg mellem 80 strande! Og så har vi ikke nævnt hotellerne - to fredfyldte oaser, der på hver deres måde forbinder jer til de enestående omgivelser - med skønne restauranter, et væld af aktiviteter, og al den ro og skønhed, I kan drømme om.

The Road to Hana

Jeres hotel i Hana ligger for enden af en af verdens smukkeste køreture ”the Road to Hana”. Her kører der dagligt rigtig mange mennesker, men stort set alle vender om før Hana og kører retur til civilisationen og det polerede turistliv. Det gør I ikke. I skal videre. Og helt ind i magien.

Xl Usa Hawaii Pearl Harbor Submarine
Det skal I opleve

Dagsprogram

Tal med vores rejsekonsulenter om særlige ønsker til en historisk rejse til Hawaii.

Alt kan skræddersys til jeres ønsker.

Når I rejser til Hawaii, flyver I jo mod vest og dermed med tiden. Det betyder, at I kan flyve fra København til Honolulu på Hawaii og være fremme samme dag lokal tid. I bliver budt velkommen i lufthavnen af Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner, som kører jer til hotellet. 

Queen Kapiolani Hotel 4*

I skal nu bo 4 nætter på det eksklusive Queen Kapiolani Hotel, der ligger få skridt fra den rolige ende af Waikiki Beach. Hotellet byder på skøn udsigt til stranden, Kapiolani Park og Diamond Head krateret. Nyd det moderne hotel - historien, komforten og atmosfæren fyldt med kunst og musik.

Xl Hawaii Honolulu Queen Kapiolani Hotel Diamond Head View Balcony Room

Honolulu på Oahu er den perfekte start på en rejse til Hawaii med historisk touch. Her er strand, vand og en skøn afslappet stemning, selv om I er i en stor by. 

Historie og museer på Oahu

Oahu har mange af fascinerende facetter fra fortiden. Her er Hawaiis største museum, Bishop Museum, og når I slentrer rundt i downtown, møder I den store statue af King Kamehameha, State Capital og det majestætiske Iolani Palace, som kong Kalakaua fik bygget.

Når I går tur ved Waikiki Beach, så stik hovedet inden for på Honolulus første strandhotel Moana Surfrider, som blev bygget tilbage 1901. Nyd evt. en drink på terrassen i ly af det store banyan træ.

Den store udflugt til Pearl Harbor

Når man har sagt Ohau og historie, har man også sagt Pearl Harbor. Om morgenen d. 7. december 1941 angreb 443 japanske fly støttet af en stor flåde Pearl Harbor på Oahu, Hawaii. De smed deres bomber over den store Stillehavsbase med krigsskibe og fly, og over 2.000 amerikanske soldater blev dræbt. Kort efter gik USA ind i 2. verdenskrig. 

Vi inkluderer den store udflugt til Pearl Harbor, så I får alle facetter af historien. I kommer til Arizona Memorial, Pacific Aviation Museum, u-båden USS Bowfin og også USS Missouri, hvor japanerne endeligt overgav sig. En gribende og tankevækkende udflugt.

Xl Hawaii Memorial In Pearl Harbor With Submarine USS Bowfin. Honolulu, Oahu Copy

I rejser til Kauai fra Oahu. Vel ankommet til den lille lufthavn Lihu’e henter I jeres bil og kører sydpå. Nyd, hvor utroligt grønt og bjergrigt her er. På vejen kører I gennem Knudsen Gap, der er opkaldt efter en lokal forfatter, historiefortæller og politiker med norske rødder. I 1800-tallet var det en farlig passage mellem bjergene. Her lå røvere på lur klar til overfald. I dag kan I højst blive overvældet af betagelse.

Bo på gammel plantageejendom

Der er selvfølgelig utallige hoteller på Kauai, men er man historisk interesseret, er der kun ét! Waimea Plantation Cottages i Waimea, hvor I skal bo de næste 4 nætter. Hytterne er de originale plantageboliger. Et museum på stedet fortæller jer hele historien, der har tråde tilbage til Skandinavien. Det var nemlig en nordmand, Hans Peter Faye, der etablerede plantagen.

Xl Hawaii Waimea Plantation Cottages Kauai Cottage Close Up

De næste dage kan I nyde noget af den smukkeste natur, I kan finde på Hawaii. 

Waimea Canyon – Stillehavets Grand Canyon

Perlen på Kauai er den mere end 900 m dybe Waimea Canyon, der er Stillethavets svar på Grand Canyon. Men i modsætning til sin storebror på fastlandet står Waimea Canyon frodig og smuk og inviterer til fascinerende vandreture af kortere eller længere varighed. Koke’e Natural History Museum ligger på toppen. Ud over udstillinger kan I få god hjælp og information.

Xl Hawaii Kauai Na Pali Coast Sunset

Sjældne fugle og eventyrlige træer

National Botanical Garden er uden tvivl også et besøg værd. Den består af to haver, McBryde Garden og Allerton Garden. Brug god tid og tag evt. på en guidet rundtur blandt sjældne fugle og bemærkelsesværdig flora. I kan bla. se det eventyrlige træ med de kæmpe rødder, som blev brugt i den første Jurassic Park-film i scenen, hvor de finder æg fra dinosaur.

Historie på Kauai

Hvis I vil have indblik i den lokale historie på Kauai, kan I besøge det lille The Kauai Museum på Rice Street i Lihue. På nordkysten ved Hanalei Bay kan I nyde den smukke strand og udsigten til de flotte vandfald Hanalei Falls. I kan også se den smukke grønne trækirke, hvor en af de første missioner på Hawaii blev etableret i 1934. 

Xl Hawaii Kauai East Coast Wailua Falls

Solnedgang ved Na Pali-kysten

Vi inkluderer et romantisk dinner & sunset cruise ud for Kauai. Tag en af de mest smukke kyststrækninger i verden! Tilføj en romantisk solnedgang, en katamaran og en dejlig middag. Og lad eventuelt det hele blive krydret med flyvefisk og delfiner. Så ved I, hvad I kan glæde jer til. 

Kaptajn Cook blev ganske overvældet, da han i 1778 kom sejlende hertil og så de smukke og dramatiske klipper. Nyd selv natursceneriet og den efterfølgende middag om bord.

Small Hawaii Kauai Catamaran Boat Na Pali Holoholo Cruise

I siger farvel til naturskønne Kauai og rejser til Maui, Hawaiis næststørste ø. Glæd jer til bølgende sukkerrørs- og ananasmarker og en perlerække af lækre strande. Maui kan prale af at have mere end 80 forskellige strande.

Der er også et væld af aktiviteter til vands og til lands. I kan tage på vandreture gennem regnskoven, ro en tur i kajak, udforske livet under havoverfladen eller måske spille en runde på en af øens 14 golfbaner – flere af dem rangerer blandt verdens bedste.

Hana Maui Resort 4+* 

På Maui begynder I eventyret på den bedste tænkelige måde. I henter jeres bil i lufthavnen og sætter direkte kurs mod er en af Hawaiis mest romantiske og stemningsfulde hoteller, Hana Maui Resort 4+*, hvor I skal bo i 2 nætter. Men allerførst skal I bare tage jer tid og nyde køreturen - The Road to Hana - der regnes for en af de smukkeste køreture i verden.

Vejen snor sig nemlig gennem 620 sving i den smukkeste natur og går over 59 broer med flere vandfald undervejs. Velkommen til paradis. 

XL Hawaii Maui Hana Maui Resort Cottages Coastline
XL Hawaii Maui Hana Maui Resort Gourmet Food Schrimps
XL Hawaii Maui Hana Maui Resort Beach Splashing

De næste dage af jeres historiske rejse til Hawaii bliver en skøn blanding af smuk natur, afslapning og masser af både kulturelle og historiske indtryk. 

Den personlige service og den smukke natur bliver på Hana Maui Resort supplereret med et væld af aktivitetsmuligheder – flere gratis for hotellets gæster.

I kan eksempelvis lære den traditionelle, lokale fisketeknik, tage på snorkelture ved smukke koralrev, dyrke yoga i det fri, nyde en massage i spaen eller lære at spille ukulele. Området omkring resortet inviterer også til smukke cykelture langs kysten og sejlture i kano - men alt det kræver selvfølgelig, at I kan forlade poolkanten, jeres drink eller den fortryllende udsigt fra jeres terrasse.   

 

 

Xl Hawaii Hotel Wailea Maui Property 004

Hotel Wailea 4+* 

På dag 11 tager I afsked med Hana Maui Resort, men der bliver ikke meget tid til vemod og afsavn - jeres næste stop er nemlig eventyrlige Hotel Wailea 4+*, hvor I kan glæde jer til 3 nætter med vidunderlig stemning, magiske soldnedgange og skønne middage på en af vores absolutte favoritrestauranter i Hawaii. 

Hør med jeres rejserådgiver, om udflugtsmuligheder og aktiviteter i området, der bl.a. er kendt for nogle af Hawaiis bedste strande, flere topklasse golfbaner og prisvindende restauranter. 

Xl Hawaii Hotel Hotel Wailea Maui Pool Evening

Jeres historiske rejse til Hawaii er slut. Det er tid at vende hjemad. I skal først med flyet ud på aftenen, så I kan stadig nyde Maui det meste af dagen. I lander dag 16 i Danmark.

Xl Hawaii Maui West Coast Waihee Ridge Trail Overlooking Kahului And Haleakala
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Den store udflugt til Pearl Harbor

Vi inkluderer en udflugt til Pearl Harbor med besøg på Arizona Memorial, Pacific Aviation Museum, u-båden USS Bowfin og også USS Missouri, hvor japanerne endeligt overgav sig. Gribende og tankevækkende.


Waimea Canyon og romantisk dinner cruise

Kauais natur er i særklasse. Den dybe kløft Waimea Canyon er højdepunktet, men vent bare til I ser Kauai fra havet på et dinner & sunset cruise. Kaptajn Cook blev overvældet, da han i 1778 så de dramatiske klipper. Nu er det jeres tur. Der er også flere små museer og levn fra de første missioner på Kauai.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Natur og historie på Kauai

På Kauai skal bo på en gammel plantageejendom i en bungalow oprindeligt bygget til plantagearbejdere. Det eneste rigtige sted på Kauai, hvis man er bare en smule historisk interesseret! 

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København- Honolulu / Maui-København
 • Lufthavnsskatter
 • Blomsterhilsen ved ankomst til Honolulu og transport fra lufthavn til hotel
 • 4 nætter på Queen Kapiolani Hotel 4*, Honolulu.
 • Oplevelse: Den store udflugt til Pearl Harbor
 • Indenrigsfly Honolulu-Kauai
 • 4 nætter på Waimea Plantation Cottages 3*, Kauai
 • Billeje fullsize alle dage på Kauai
 • Oplevelse: Solnedgang ved Na Pali-kysten, inkl. middag
 • Indenrigsfly Kauai-Maui
 • 2 nætter på Hana Maui Resort 4+*, Maui i en Ocean View Bungalow.
 • 3 nætter på Hotel Wailea 4+*, Maui i en Garden View Suite.
 • Billeje fullsize alle dage på Maui
 • Billejen inkluderer fri kilometer, lokale skatter, forsikringer (ingen selvrisiko), 4 gratis førere på kontrakten og første tank benzin
Pris per person ved 2 voksne
Historiske Hawaii
RejseperiodeDobbeltEnkelt
01.05.24 ‑ 15.12.2458.000‑64.00099.000‑107.000
16.12.24 ‑ 31.12.2474.000‑80.000127.000‑138.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikringer, vi anbefaler Gouda
 • Måltider og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
 • Gebyr for ESTA registrering for indrejse til USA
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Hawaii

Vores rejserådgivere har rejst rigtig meget i Hawaii. De elsker det og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Tal med vores rejsekonsulenter om særlige ønsker til en historisk rejse til Hawaii. Alt kan skræddersys til jeres ønsker.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.