• Skønne hula piger på Hawaii
  • Krystalblåt hav ved Kauai, Hawaii
  • Historiske Pearl Harbor på Oahu, Hawaii
  • Vejen til Hana Maui
  • Oplev havskildpadder i strandkanten på Hawaii

Historiske Hawaii

Kultur, historie og storslået natur, kør selv-ferie med flere udflugter, 16 dage fra 26.500 kr.

Glæd jer til:

Historiske hoteller: Plantageejendom og i hvalfangerbyen Lahaina

Dinnercruise i solnedgangen på Na Pali-kysten

Den store udflugt til Pearl Harbor og Arizona Memorial

Kulturaften: Den bedste luau på Maui

Storslået natur med kløfter, vandfald, strande og regnskov

Læs mere

Oplev en rejse til Hawaii, hvor vidunderlig natur krydres med spændende kultur og historie. I bor på gammel plantageejendom og på historisk hotel i hvalfangerbyen Lahaina. Inkl. romantisk dinner cruise, stor guidet udflugt til Pearl Harbor og den bedste polynesiske festaften på Maui.

En rejse til Hawaii er en rejse til den mest utrolige natur med dybe kløfter, kæmpe vandflad, tæt regnskov, skønne strande og mægtige vulkaner. På denne historiske kør selv-ferie til Hawaii krydrer vi natureventyret med spændende historie og fascinerende møder med den polynesiske kultur. 

Oahu med Honolulu og udflugt til Pearl Harbor

Jeres rejse til Hawaii starter på Oahu med Honolulu og Waikiki Beach. Selv om I er i en stor by, vil I nyde den typiske hang loose stemning. I bor på et hotel få skridt fra den rolige ende af Waikiki Beach. Nyd den dejlige strand og shopping, men besøg også Bishop Museum, State Capital og kong Kalakauas Iolani Palace.

Den store udflugt til Pearl Harbor

Vi inkluderer en udflugt til Pearl Harbor med besøg på Arizona Memorial, Pacific Aviation Museum, u-båden USS Bowfin og også USS Missouri, hvor japanerne endeligt overgav sig. Gribende og tankevækkende.

Natur, historie og dinner cruise på Kauai

I rejser til Kauai, hvor I skal bo på en gammel plantageejendom i en bungalow oprindeligt bygget til plantagearbejdere. Det eneste rigtige sted på Kauai, hvis man er bare en smule historisk interesseret! 

Waimea Canyon og romantisk dinner cruise

Kauais natur er i særklasse. Den dybe kløft Waimea Canyon er højdepunktet, men vent bare til I ser Kauai fra havet på et dinner & sunset cruise. Kaptajn Cook blev overvældet, da han i 1778 så de dramatiske klipper. Nu er det jeres tur. Der er også flere små museer og levn fra de første missioner på Kauai.

Historisk hotel og polynesisk festaften på Maui

På Maui fortsætter naturoplevelserne. Her er kæmpe vandfald, rå klipper og frit valg mellem 80 strande! I skal bo på et smukt historisk hotel på havnen i den gamle hvalfangerby Lahaina. Byen er en vigtig del af Hawaiis kulturarv og har flere museer og en dejlig stemning. 

Polynesisk kulturaften - Feast at LeLe

I skal opleve en polynesisk fest for alle sanser. En såkaldt luau, hvor vi har valgt den bedste på Maui med en underholdende kulinarisk tur gennem Polynesiens historie.

Tal med vores rejsekonsulenter om særlige ønsker til en historisk rejse til Hawaii. Alt kan skræddersys til jeres ønsker.

Program

Dag 1
I rejser til Hawaii

Ocean View Balcony værelse med udsigt til Diamond Head på Queen Kapiolani Hotel i HonoluluNår I rejser til Hawaii, flyver I jo mod vest og dermed med tiden. Det betyder, at I kan flyve fra København til Honolulu på Hawaii og være fremme samme dag lokal tid. I bliver budt velkommen i lufthavnen af Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner, som kører jer til hotellet. 

Queen Kapiolani Hotel 4*

I skal nu bo 4 nætter på det eksklusive Queen Kapiolani Hotel, der ligger få skridt fra den rolige ende af Waikiki Beach. Hotellet byder på skøn udsigt til stranden, Kapiolani Park og Diamond Head krateret. Nyd det moderne hotel - historien, komforten og atmosfæren fyldt med kunst og musik.

Dag 2–4
Honolulu og Pearl Harbor

Den gamle U-båd USS Bowfin ved Pearl Habour, Honolulu, OahuHonolulu på Oahu er den perfekte start på en rejse til Hawaii med historisk touch. Her er strand, vand og en skøn afslappet stemning, selv om I er i en stor by. 

Historie og museer på Oaha

Oahu har mange af fascinerende facetter fra fortiden. Her er Hawaiis største museum, Bishop Museum, og når I slentrer rundt i downtown, møder I den store statue af King Kamehameha, State Capital og det majestætiske Iolani Palace, som kong Kalakaua fik bygget.

Når I går tur ved Waikiki Beach, så stik hovedet inden for på Honolulus første strandhotel Moana Surfrider, som blev bygget tilbage 1901. Nyd evt. en drink på terrassen i ly af det store banyan træ.

Den store udflugt til Pearl Harbor

Når man har sagt Ohau og historie, har man også sagt Pearl Harbor. Om morgenen d. 7. december 1941 angreb 443 japanske fly støttet af en stor flåde Pearl Harbor på Oahu, Hawaii. De smed deres bomber over den store Stillehavsbase med krigsskibe og fly, og over 2.000 amerikanske soldater blev dræbt. Kort efter gik USA ind i 2. verdenskrig. 

Vi inkluderer den store udflugt til Pearl Harbor, så I får alle facetter af historien. I kommer til Arizona Memorial, Pacific Aviation Museum, u-båden USS Bowfin og også USS Missouri, hvor japanerne endeligt overgav sig. En gribende og tankevækkende udflugt.

Dag 5
I rejser til Kauai

Waimea Plantation Cottages, Kauai, HawaiiI rejser til Kauai fra Oahu. Vel ankommet til den lille lufthavn Lihu’e henter I jeres bil og kører sydpå. Nyd, hvor utroligt grønt og bjergrigt her er. På vejen kører I gennem Knudsen Gap, der er opkaldt efter en lokal forfatter, historiefortæller og politiker med norske rødder. I 1800-tallet var det en farlig passage mellem bjergene. Her lå røvere på lur klar til overfald. I dag kan I højst blive overvældet af betagelse.

Bo på gammel plantageejendom

Der er selvfølgelig utallige hoteller på Kauai, men er man historisk interesseret, er der kun ét! Waimea Plantation Cottages i Waimea, hvor I skal bo de næste 4 nætter. Hytterne er de originale plantageboliger. Et museum på stedet fortæller jer hele historien, der har tråde tilbage til Skandinavien. Det var nemlig en nordmand, Hans Peter Faye, der etablerede plantagen.

Dag 6-8
På opdagelse på Kauai

Solen er på vej ned over Na Pali kystens rå klipper på Kauai, HawaiiDe næste dage kan I nyde noget af den smukkeste natur, I kan finde på Hawaii. 

Waimea Canyon – Stillehavets Grand Canyon

Perlen på Kauai er den mere end 900 m dybe Waimea Canyon, der er Stillethavets svar på Grand Canyon. Men i modsætning til sin storebror på fastlandet står Waimea Canyon frodig og smuk og inviterer til fascinerende vandreture af kortere eller længere varighed. Koke’e Natural History Museum ligger på toppen. Ud over udstillinger kan I få god hjælp og information.

Sjældne fugle og eventyrlige træer

National Botanical Garden er uden tvivl også et besøg værd. Den består af to haver, McBryde Garden og Allerton Garden. Brug god tid og tag evt. på en guidet rundtur blandt sjældne fugle og bemærkelsesværdig flora. I kan bla. se det eventyrlige træ med de kæmpe rødder, som blev brugt i den første Jurassic Park-film i scenen, hvor de finder æg fra dinosaur.

Historie på Kauai

Hvis I vil have indblik i den lokale historie på Kauai, kan I besøge det lille The Kauai Museum på Rice Street i Lihue. På nordkysten ved Hanalei Bay kan I nyde den smukke strand og udsigten til de flotte vandfald Hanalei Falls. I kan også se den smukke grønne trækirke, hvor en af de første missioner på Hawaii blev etableret i 1934. 

Solnedgang ved Na Pali-kysten

Vi inkluderer et romantisk dinner & sunset cruise ud for Kauai. Tag en af de mest smukke kyststrækninger i verden! Tilføj en romantisk solnedgang, en katamaran og en dejlig middag. Og lad eventuelt det hele blive krydret med flyvefisk og delfiner. Så ved I, hvad I kan glæde jer til. 

Kaptajn Cook blev ganske overvældet, da han i 1778 kom sejlende hertil og så de smukke og dramatiske klipper. Nyd selv natursceneriet og den efterfølgende middag om bord.

Dag 9
I rejser til Maui

Best Western Pioneer Inn, Maui, HawaiiI siger farvel til naturskønne Kauai og rejser til Maui, Hawaiis næststørste ø. Glæd jer til bølgende sukkerrørs- og ananasmarker og en perlerække af lækre strande. Maui kan prale af at have mere end 80 forskellige strande.

Der er også et væld af aktiviteter til vands og til lands. I kan tage på vandreture gennem regnskoven, ro en tur i kajak, udforske livet under havoverfladen eller måske spille en runde på en af øens 14 golfbaner – flere af dem rangerer blandt verdens bedste.

Best Western Pioneer Inn, Maui, Hawaii

I henter jeres bil i lufthavnen og kører til den gamle hvalfangerby Lahaina. Her skal I bo på det historiske hotel Best Western Pioneer Inn, der pryder havnefronten i Lahaina. Gode værelser med balkon, autentisk stemning og perfekt beliggenhed krydret med en lille pool i gårdhaven.  Pioneer Inn er fra 1901 og registreret som Historic Building. Glæd jer til den smukke arkitektur med fine træarbejder.

Dag 10-13
Vandfald, strande og kultur på Maui

Vandfald på vejen til Hana, Maui, HawaiiDe næste dage af jeres historiske rejse til Hawaii bliver en skøn blanding af smuk natur, afslapning og masser af både kulturelle og historiske indtryk. 

Hvaler og historie i Lahaina

Lahaina er en vigtig del af Hawaiis kulturarv. Her var harpunerne rettet mod de store hvaler. I dag er det heldigvis kun kameraerne, der er rettet mod de prægtige dyr. På Lahaina Heritage Museum kan I få indblik i historie og kultur fra det tidlige Hawaii over kongedømmet til missionærer, hvalfangere og plantageejere til vor tids turister. 

I Lahaina ligger også museet The Baldwin House fra 1834. Ejeren, læge og missionær Dwight Baldwin, delte gavmildt sin viden fra sine teologi og medicin studier til det hawaiianske folk og var medvirkende til at sætte undervisningen i system. Besøg evt. også Old Lahaina Courthouse fra 1860 og Hale Pa’I, huset hvor de første Hawaiianske aviser og bøger blev udgivet.

Velgørende Hawaii blomsterkranse

På plænen i Laihaina er der Lei Day på tirsdage. De lokale seniorer sætter duftende blomster sammen til smukke blomsterkranse. Køber I en krans, går overskuddet til velgørende formål. De lokale er altid klar til en hyggesnak her. 

Polynesisk kulturaften - Feast at LeLe

I skal opleve en polynesisk fest for alle sanser. En såkaldt luau. Dem er der masser af rundt omkring på Hawaii, men efter vores mening er Feast at LeLe den bedste. Maden er bedre, showet er bedre, niveauet er højere. I kommer på en underholdende kulinarisk tur gennem ikke bare Hawaiis fantastiske historie, men også resten af Polynesiens.

Eventyrlige vandfald på vejen til Hana

I har jo også en bil til rådighed, så selvfølgelig skal I ud at opleve den smukke natur. Und jer selv at køre ad vejen til Hana fra surfernes Ho’okipa strand til Hana. Strækningen er under 90 km, men turen frem og tilbage tager det meste af en dag. Vejen snor sig nemlig gennem 620 sving i den smukkeste natur og går over 59 broer.  Stop ved nogle af de mange vandfald undervejs.

Dag 14-16
I rejser hjem fra Hawaii

Mauis vestkyst, HawaiiJeres historiske rejse til Hawaii er slut. Det er tid at vende hjemad. I skal først med flyet ud på aftenen, så I kan stadig nyde Maui det meste af dagen. I lander dag 16 i Danmark.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Historiske Hawaii
RejseperiodeDobbeltEnkelt
24.07.21 - 11.08.2135.000-37.00051.000-53.000
12.08.21 - 15.12.2128.000-30.00043.000-45.000
16.12.21 - 31.12.2138.000-40.00056.000-59.000
01.01.22 - 28.03.2232.000-34.00050.000-52.000
16.04.2226.000-28.00037.000-39.000
17.04.22 - 24.06.2230.000-32.00045.000-47.000
25.06.22 - 11.08.2237.000-39.00053.000-55.000
12.08.22 - 28.11.2230.000-32.00045.000-47.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Kim Carlsson

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikringer, vi anbefaler Gouda
  • Måltider og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
  • Gebyr for ESTA registrering for indrejse til USA